minnen

Jag minns vissa datum. Jag minns dagarna med dig. Jag minns när du kom in i mitt liv. Jag minns när allt det fantastiska hände. Jag minns när allt det hemska hände. Jag minns hur du klev ur mitt liv. Och jag minns hur du aldrig riktigt tog steget ur mitt hjärta. I mitt hjärta står du kvar och jag bara väntar på att du ska vända om och ta steget tillbaka till mig.

<3


söndags ångest

Suck skola imorn..
Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit hos anton och sett film med the antons, rikard, elin och felicia. Riktigt mysigt sällskap må jag säga. Innan idag så var jag på advents lunch med släkten och min farmor lagar solklart världens godaste mat !!! Idag blev även ljusstakar placerade i fönstrena, jul känsla på hög nivå. Borde kanske börja spara lite pengar till julklappar? Imorgon börjar nedräkningen, 24 dagar kvar..

Sweet dreams.

första advent

Julen börjar närma sig och självklart är allt snö borta.. ! Men i alla fall, vaknade nyss upp hos emma och snart kommer papi och hämtar upp mig. Har varit med emma sen i fredags så nu är jag trött på henne (a) Idag blir det släkten, inte jätte kul kanske men ibland måste man ställa upp. Puss

-

Jag satt på bussen på väg hem från skolan. Lyssnade på en sorglig låt. Tittade ut genom fönstret. Den vackra, fina vinter världen var nästan helt borta. Allt var grått och smutsigt. Det gick inte att vara glad i den stunden. Älskade snö, kom tillbaka!

'i din famn mår jag som bäst..'

Jag hatar tisdagar. Värsta dagen på hela veckan, i alla fall i skolan. Imorgon är det onsdag och den dagen brukar vara en favorit.
Vid halv åtta gick jag hem till anton, att promenera på vinter är seriöst det skönaste som finns. Jag kom hem för sisådär en halvtimme sen och jag funtar på att gå och lägga mig. Låter riktigt skönt, godnatt.


dagens tankar

Staden låg vaken i natten, i ljuset och glittret
sorlet och skratten. Alla barer och hotell
bara en vanlig kväll, men det var ett tag sen.

Det blänkte i glasen, parfym och neon
och allt som jag hållit mig borta ifrån.
Det glödde i mörkret det kändes som förr
det var dags nu.

Jag trodde det värsta var över.
Att plågorna fått den tid de behövde.
Det var ändå bara du, det kommer andra nu
i storstadskvällen

Allting var bra, allt var glömt
trodde jag,
tills jag tittade uppåt och
Snön föll
och plötsligt kom tårarna.
Snön föll
Jag saknade dig så.
Jag mindes den natten när allting tog slut.
Jag minns hur jag satt där och tittade ut och hur snön föll

Allt vi gjorde då, allt vi båda såg
gör det  lätta så svårt nu.

Varje liten del, snön som faller ner
åh den faller så hårt nu
Säg minns du hur snön föll

Det blänker i glasen, parfym och neon
och allt som jag  hållit mig borta ifrån.
Det glöder i mörkret, men inte som förr.
Det blir aldrig så, det blir aldrig samma sak
Bara minnet kvar av hur snön föll..

söndag

Simon kom nyss, han är världens sötaste och helt hyper.
Ett riktigt litet vilddjur men jag älskar honom.
Vid sju ska jag träffa steph och vi har planerat att dricka hallonsoda och kolla på film.
Tack för mig, hej.


hej mitt vinterland

Jag och emma ska snart ut och ta en promenad i snön. Måste handla lite inför middagen med sofie och camilla. Har inte träffat dom på år och dar så det blir mysigt. Från klockan ett så har jag och emma halvsovit med skön musik, det vill säga vi har inte gjort någonting vettigt alls idag. Det var extremt skönt! Men nu ska vi ut i vintervärlden. Puss alla glada.

kallt

Det är galet kallt ute! Men det knastrar så härligt under fötterna när man går. Gott folk, vintern är här! Det är även fredag och det blir en extra lång helg för mig del, har studiedag på måndag. Saken är den att det kommer bli en riktig studiedag för jag måste plugga.. Men tänkte ändå tillbringa söndagskvällen med steph. Tillbaka till idag. Emma kommer hit lite senare och sen drar vi vidare på äventyr.
Hoppas alla får en mysig kväll. Puss

<3


i miss you in school honey

jag SAKNAR dig

Pratade nyss med min älskade clakken, hon fick mig att le när jag var nära att brista i tårar. Tack. Jag saknar dig vännen. Hon fyller dessutom år idag, grattis sötaste du!

Det blev inget öppet hus idag, jag orkade helt enkelt inte. Som vanligt la jag mig i soffan och sov nån timme. Börjar bli en vana. Skolan tar kol på mig. Underbara helg, välkommen! Idag åkte syster och hälsade på kossorna i mora, eller hon skulle träffa tessan. Nästan samma sak (:

Fredag: bästis kommer, träffar nog bästaflickorna.
Lördag: efterlängtad kväll med camilla, emma och sofie.
Söndag: elin kommer hem och lilla kusinbarn simon kommer på besök.


skola

Sitter i skolan, börjar om tre minuter. Provet går nog bra. Wish me luck!
Idag är det öppet hus på Mikael Elias gymnasiet, ska dit med bea. Alltid värt att kolla inte sant.
Åh jag fasar över att välja gymnasum..

trött

Jag har pluggat ikväll. Puggat till no provet imorn och skrivit klart engelska bokrecensionen till imorn. Pluggat, Pluggat (kollat lite fotboll) Pluggat och Pluggat.. Grymt segt!
Nu är jag trött. Jag vill sova, jag behöver sova. GODNATT..

snart jul !?

Jaa faktiskt, om man tänker efter är det drygt en månad kvar. Mysigt!
Längtar tills det blir alldeles vitt på marken, så vackert.

Spanska provet idag gick faktiskt helt okej, skrapar nog ihop till ett g åtminstonde. Blev inget träningspass för mig idag, hade ingen ork. Usch, skärp dig jenny! Pappa hämtade mig efter jag slutade idag, himla snällt med tanke på regnet. Jag kom hem och la mig i soffan för att kolla lite one tree hill. Men istället somnade jag och sov i två timmar. Behövligt. Jag trodde att jag typ skulle vara jätte pigg när jag skulle sova på grund av att jag sov tidigare men nejnej, jag är fortfarande grymt trött. Funderar på att göra mig iordning och gå och lägga mig tidigt. Kanske läsa lite ur världens underbaraste bok -Där regnbågen slutar. Gosh va jag grät sist jag läste den :') Godnatt & Sovgott.




ems, mill och souf
jag Behöver er och jag Saknar er.

bästabästabästavän !

Jag vet att det är långt kvar men nu är det bestämt att jag ska med emma och åka skidor på sportlovet. Gosh vad jag längtar. Kommer bli helt underbart! Du&Jag bästis <3


Jag och syster - ramundberget 08

"you're amazing just because you are"


inte en allt för jobbig måndag

Måndagar brukar alltid vara värst. Då är man extra seg efter helgen. Jag säger alltid att jag ska ta en riktigt skönhetssömn på helgerna men självklart blir det aldrig av. Imorse var jag så trött att jag mådde illa när jag stod upp, allt bara snurrade. Men då var det skönt att gå ut till kalla vindar och frost, det kylde ner min överhettade hjärna.
Idag fick jag reda på att jag har spanska prov imorn. Det kommer skita sig, som vanligt. Borde plugga men jag orkar inte, som vanligt..



"Glöm dina bekymmer, för imorgon kommer nya.."

du är allt söt du!

Du, jag och glass plus massor av skratt, en perfekt kväll i mina ögon (:


förvirrad

Dina ord fick mig att tänka om. Ska jag tro dig? Vill jag tro dig? 
Jag vet inte. Jag borde kanske tänka om, igen..

Kvällen avslutas med en stor kopp te och en film. Puss! 

trevlig helg!

Emma gick nyss, hon sov här inatt efter vi varit hos mclaughlin igår. Det var kul att träffa alla igen, det var ett tag sen. Men vad händer en lördag som denna? Funtar på att åka och köpa lite stuff till mitt rum. Eller så måste jag hjälpa till att fixa i elins rum, jag tror jag är skyldig henne det. Ikväll ska jag säkert träffa de glada flickorna igen, det blir väll lika trevligt som alltid. Ha en bra dag allihopa!

efter torsdag kommer fredag

Ganska logiskt. Längtar tills imorn, det har jag gjort hela veckan. För då är bästis på plats och det är alltid underbart!
Denna dag har gått långsamt men ändå minns jag inte vad som hänt idag. Jag har varit i dagdrömmarnas värld hela dagen. Helgen är varmt välkommen, behöver sova. Imorgon ska vi träffas halv nio på spånga station för att åka in till gymnasiemässan hela klassen. Jag orkar inte tänka på gymnasium, jag. är. skoltrött. Det blir ju inte precis bättre av att det står överallt att 'nu ska du välja din framtid' Det skrämmer ju livet på en. Tror jag måste sova bort dessa hemska tankar på skolan och framtiden, jag orkar inte. Godnatt.

"lite finare, lite bättre.."

Mår i alla fall lite bättre idag. Har haft ont i huvudet hela dagen men var nyss på match och hade då annat att tänka på så värken måste ha släppt :D Men nu ska jag sluta klaga över min lilla förkylning. Idag träffade jag mina älskade emmor. Bästis träffade jag i fredags men det är alltid lika roligt att träffa henne, såklart. Men lunkan däremot hade jag inte träffat på säkert två månader :O Helt sjukt länge sen och det blev lite gråtkalas när vi kramades, har saknat dig gullet ! Sen var jag som sagt på innebandy match, blir alltid lika sugen på att spela när jag ser det och frågar då mig själv varför jag slutade.. !?

Nu ska jag ner och ta en kopp te med min kära mor, sovgott alla söta.

dagens låt;


svårt att andas, torr i halsen, huvudet dunkar..

Låter faktikst som en klassisk förkylning och det är precis vad det är. Inte kul! Men jag har även lite goda nyheter. Tidigare idag kändes det verkligen som att redovisningen imorn skulle skita sig totalt men jag tror jag ångrar mig. Det löser sig nog, det gör det ju alltid tillslut. Har även rekommenderat världens bästa film till micke och han tyckte att den var minst lika bra som jag tycker. If only gott folk, måste ses!


i'll be here, always and forever..

vad skulle jag göra utan dig

Tack för att du alltid finns där. För att du alltid säger den sanning som ingen annan skulle gjort. Du tar emot smällar utan att flytta på dig. jag älskar dig emma wallén. Du&Jag since 1993



lämnar du mig, lämnar jag allt..

från någon som verkligen betyder -


sjuk, riktigt sjuk




Eller njaa, inte mer än förkyld och så men det är så grymt jobbigt. Tog nyss en ipren så nu är huvudvärken i alla fall borta. Idag var en ganska chill dag. I skolan var det inte precis jobbigt, fick vg+ på engelska provet, bättre än vanligt och g+ på so provet, sämre än vanligt. Men men, man ska väll inte klaga. Resten av dagen tillbringades hos anton, micke var där han också. Vi kollade på någon random film, förstod inte sådär jätte mycket av den men orkade inte förstå heller. Mitt huvud tog död på mig. Så man borde kanske sova nu, det sägs ju att sova är den bästa medicinen. Sovgott, det kommer nog inte jag.. jävla förkylning.

23.18.03

Jag är galet trött. Har inte gjort någonting på hela dagen riktigt och det har varit skönt. Plus att jag och gått och blivit förkyld också, det sög ju! Imorn börjar jag halv tio så det blir i alla fall en liten sovmorgon, godnatt alla.



Jag tänker inte sluta hoppas. Jag tänker fortsätta att laga det så gott det går.


bara för att jag älskar er och kan kolla på denna video hur många gånger som helst utan att tröttna.





en sjukt seg söndag

Ska snart kolla några one tree hill avsnitt. Typ de enda jag orkar med just nu. På grund av anton har jag knappt sovit något inatt. Han fick seriösa damp och blev helt plötsligt as pigg och lackade på mig som va trött, jo men tack för den kompis. Måste tillbaka till honom sen och lämna kläderna jag snodde av honom inatt annars får han kanske ännu ett damputbrott.. Har en svag känsla av att jag skulle träffa lotta också men vi får se hur det blir med det. Men nu ska jag duscha, sen lägga mig i sängen och kolla världens bästa serie. Puss alla söta.

None
I adore you

jenny 'hjärta' faggan



"You and me, suppose to be.
 Together girl. Forever girl. "

det är lördag

Det slutade med att jag och emma slaggade här igår, orkar inte nämna mer om kvällen. Men idag så blir det tjejmiddag och lite annat mys. Vi ska samlas allihopa halv sex och fram tills dess ska jag fixa lite på mitt rum. Det blir nog det enda jag hinner skriva idag, see yah!

. . jag tänker inte ta mer skit av dig nu . .

Det är fredag, början till den efterlängtade helgen och jag sitter och lyssnar på musik på högsta volym. Snart kommer emma hit och lite senare ska vi åtminstonde träffa lotta och bea. Slutade klockan elva idag och från tolv till typ nu har jag legat och kollat one tree hill avsnitt från tredje säsongen. Tröttnar aldrig! Nu väntar dusch och att hitta något roligt att ta på sig ikväll.



lämnar dig aldrig

"it started out with a kiss, how did it end up like this?"


att känna sig duktig

Klockan sju idag så träffade jag och bea fia i vällingby. Tanken var att vi skulle till vällingbyhallen och ta oss en simtur. Men när vi väl stod där utanför så såg vi att badet stängde halv fem. Vi gick till receptionen och fick reda på att åkeshov hade öppet till nio så vi drog dit istället. Det var levande ljus och lugn musik och jätte mysigt. Det låter kanske inte så långt men vi simmade en kilomter. Efteråt tog vi en varm dusch plus bastu och detta kommer numera bli något som händer varje vecka. Jag är helt slut i kroppen och tänker gå och lägga mig tidigt ikväll, godnatt.


det är onsdag och tjock jävla dimma

Sitter i skolan, pappa kommer snart hit och då är det utvecklingssamtal. Pallar inte, min lärare är efterbliven.. När det äntligen är klart så drar jag hem till bea och chillar sönder. Klockan sex är det dags för någon slags avslutning med laget. Eller vi ska kolla lite bilder och käka galet med tårta. Ikväll är det bara plugg som gäller, wish me luck.

nörd !? jaa, kanske

Jag har legat i min säng och spelat ett mobil spel i snart en timme, en timme!?! :O Jag skulle plugga men istället hittade jag min kära telefon och den var mycket roligare än engelska böckerna. Nu ska jag gå och göra min iordning och sen sova galet, börjar åtta imorn.. suck. Sovgott alla söta!


i'm falling even more in love with you

Ni vet när man går och nynnar på en låt och säger samma mening om och om igen och aldrig kan få ur den ur huvudet? Just det har jag råkat ur för, i flera dagar nu ! Men låten är bara så sjukt bra, plus att denna video till gör den bara ännu bättre. Titta så ska du få se.
 

lite nytt och fräääscht..

Vad tycks? Jag är väldigt nöjd må jag säga, tack så mycket astrid :)

Idag skulle egentligen jag, bea, fia och lotta gå och simma men bea va sjuk och jag var tvungen att plugga. Så vi börjar på torsdag istället, och då ska det inte finnas några ursäkter, okej !?

Hej filurer!

Här har jag varit och busat. Hihi. Hoppas ni (framför allt Jenny) blir nöjda. Puss!

suck

Alltid när jag är sådär super glad du vet, så är det alltid nån jävel som ska få det att försvinna. Men ikväll ska du inte lyckas. Jag ska somna glad, jag ska lyssna på we belong together och i alla fall hoppas. Sovgott..

jag blev knäsväg..

..när han sjöng 'We belong together'. Vet inte om det var själva låten och stämningen eller om det var leendet jag fick av min älskade vän när jag mötte hans blick samtidigt som jag hörde orden we belong togehter. Jag blev i alla fall nästan helt lam i kroppen och gosh vilken skön känsla. Jag är glad, Jag är glad, Jag är glad! Nu ska jag och min glädje gå och sova, godnatt :)


seriöst de sötaste jag sett !!!


glad, gladare, GLADAST

Ja, jag är på super humör ! För idag ska jag på gavin degraw konsert med anton :) Han är bara så sjuuukt bra så det kommer säkert bli underbart att få se han live. Anton slutar vid fyra så jag ska väll börja röra mig mot honom då nångång. Annars händer det nog inte så mycket mer idag. Borde egentligen plugga men orkar jag det, svar Nej! Men ha en bra dag ni andra och så kan ni vara avundsjuka på mig..


klockan är 22.47 och imorn är det skola

Jag oorkar verkligen inte med att gå upp tidigt imorn. Eller vi börjar tio men i alla fall, jag måste börja åka buss igen. Det är alldeles för kallt med moppen.. suck. Men ikväll blev det ingen bowling. Istället var jag, lotta och fia hemma hos bea och hade lite mysigt med film och glass. Något vi bestämde att göra om. Jag har också flyttat in i mitt nymålade rum. Men tavlan är inte på plats än och har lite små detaljer att köpa sen är det helt perfekt. Men som sagt, skola imorn så man borde kanske tänka på refrängen. Puss och Godnatt.

söndag

Sista dagen på lovet, suck. Det har seriöst varit ett skit lov men det suger att det är slut. För att göra den sista dagen bra ska jag träffa lite vänner och bowla. För tillfället sitter emma här och klagar över att hon har långt hem, själv ska jag göra kalrt det sista på rummet och sen flytta in ikväll. Ha en bra dag gott folk !


nymålat rum och ett leende på läpparna

Nu är det riktigt fint i mitt rum. Ska åka iväg och köpa en stor tuff tavla som jag velat ha as länge. Sedan bär det av till kykogården och tända lite ljus. På vägen hem ska vi plocka upp emma och sen hem och chilla tills vi vet vad vi ska göra ikväll. Ha det gött !


RSS 2.0