snart lyfter vi

Det känns helt overkligt, resan vi planerat så länge och längtat till något oerhört är redan här. 06.45 imorgon lyfter planet, kommer inte sova en blund i natt! Kanske ganska bra för då kan jag sova hela flygresan. Jag orkar inte åka i ett dygn, vill komma fram direkt.. Men det ska bli så skönt att lämna allt. Stressen, vädret, och allt det där emellan som man bara har tröttnat på. Men var nere och sa hejdå till farmor och farfar idag, och så blir det myshejdåmiddag med familjen ikväll. Dom jag kommer sakna som allra mest. Och så camilla, fina bästa vännen som jag måste lämna här hemma.. hade jag kunnat så skulle hon legat nerpackad i min ryggsäck. Vet inte riktigt hur jag ska klara att inte kunna slänga iväg ett sms om något super roligt som man bara måste dela med sig av, eller det där deppiga som bara hon förstår. Usch. Två månader utan min vän som varit med genom allt. Tur att jag har mina andra två favoriter med mig - världens bästa trio. Oslagbara tillsammans. Nu ska jag städa rummet som ser ut som ett bombnedslag efter packningen (som jag faktiskt är helt klar med). Ont i magen, jätte nervös och så sjukt förväntansfull. Vill att den här resan ska bli så bra som jag verkligen hoppats på!

Dagens

Hann med att baka muffins, åka förbi jobbet och bjuda alla fina kollegor på fika, säga hejdå till dom och alla barnen en sista gång, åka till vby och köpa det sista, luncha med jess och nik, vara med om en skottlossning, vittna till polisen, ett besök hos frisören, typ packa klart allting och så världens bästa mamma som bjöd på världens godaste middag. En helt okej dag alltså! Skulle dock behövt träna men ibland får man prioritera, får göra det imorn när jag ända ska upp och växla pengar. Jag åker på fredag. Herre jävla Gud!


suck

Det var en bra kväll blandat med en riktigt dålig kväll. Jag har tröttnat på sådana kvällar nu, vill åka iväg så varje dag och varje kväll börjar bra och avslutas bra. Imorgon ska jag köpa det sista och sen kan jag i stort sett bocka av hela packlistan. Känns super att jag lyckats solla bort en massa kläder som jag i slutändan aldrig använder, cred till mig! Ställer klockan på nio (2,5 timme senare än imorse, lyckorus!!!) ska nämligen upp och baka för att hinna anlända innan alla fina kolleger har haft sin rast. Sen blir det fika och planerings/packnings-prat med mina resekompanjoner som sedan avslutas med en röjkväll på stan med mina favoriter. Hoppas på en bra dag. Godnatt

störd

Saknar redan barnen så ska dit imorn med muffins till kollegorna och en sista hejdåkram till mina underbaringar! Sen blir det till att köpa det allra sista till resan, ska köra en provpackning redan ikväll för att se hur mycket plats allt tar och vad den kommer väga. Kommer behöva packa om 7361517 gånger... På schemat ikväll står ser film och inte-bli-mer-förkyld-än-så-här. Kommer aldrig palla med flygresan med en fet förkylning så skippar dagens träning och kör imorn istället om det känns bättre då. Slutar om 4 timmar. Over and Out


-

Fick massa bra inför resan, lite saker jag tänkt köpa själv och som inte riktigt var det jag tänkt mig så lite kluven hur jag ska göra. Men efter väldigt få timmars sömn inatt så ska jag snart gå och lägga mig för att orka med morgondagen, jobb 08-17.. Skjut mig någon.

Har varit som en berg-och-dalbana under alldeles för långt tid nu. Sjukt jobbigt. Från att ena stunden vara riktigt peppad så är jag sen när att bryta ihop några minuter senare. Orkar inte med det här. Borde sova. Godnatt


Trött

Mycket glada människor hos amanda igår - skratt, prat och dans. Tog en taxi där ifrån vid 04 och kom hem idag vid 15. Lagom sliten ligger jag nu ny duschad i sängen och samlar kraft, för om 40 min kommer lite släkt över för middag och ett litet förtidigt firande av mig. Åker på fredag, två veckor innan min födelsedag så kul att bli firad lite hemma innan. Åt precis en banan, första födan denna dag.. Huvudet känns luddigare än vanligt och tankarna springer runt där inne bäst dom vill. Snart är vi i solen, i värmen och jag längtar så sjukt mycket!


drömmar

Har sovit riktigt dåligt i natt, drömt jätteskumma saker och vaknat många gånger. Vaknade vid halv sju och fick panik över att jag inte ställt någon klocka, tänkte efter och försökte komma på vilken dag det var för att veta när jag började. Insåg då att det var lördag och somnade om...

Drömde sen att vi åkte till Thailand med super höga förväntningar men allt sög. Det var kallt, blåsigt, hotellet var äckligt och det var typ en naturkatastrof på väg.. Ångest.

Som pricken över i:et så vaknade jag nu med huvudvärk, hosta och nån jävla förkylning. Barnen med deras förbannade sjukdomar... Har inte tid med det här, mindre än en vecka kvar!

Idag. Tagga lördag. Lördag = Fest. Tagga fest. Over and Out


dålig dag

Jag åker om 8 dagar. Jag vill vara super taggad och peppad men istället är jag rädd för vad som kan gå fel, nervös och väldigt stressad över allt som ska hinnas med innan. Jag vet att det bara är två månader jag är borta men det är även det längsta jag varit borta från hem och familj förut. Jag tänker även på vad som skulle kunnat hända om jag varit kvar och hur det kommer bli nu när jag åker. Plus att jag lämnar ett jobb jag älskar och som jag inte vet om jag får komma tillbaka till när jag är hemma igen... Mina underbara barn och alla härliga kolleger, några jag kommer sakna mycket!

Jag åker nästa fredag. Jobbar min sista dag på tisdag. Imorgon börjar sista helgen i Sverige för de kommande månaderna. Resfebern stiger. Tankarna snurrar. Förväntningarna är skyhöga. Och jag är helt lost.


Stunder man vill stoppa tiden

Jobb suger, speciellt när man måste gå hem fast man inte vill för att få några timmars sömn.. Men dagen har rullat på bra och avslutades med lite apoteksshopping inför Thailand! Om en timme rullar bilen mot Solna för fys med laget, hoppas på en grov träningsvärk imorgon. Tjing


jag vet inte vem jag försöker lura

Usch. Vill dra tillbaka tiden några månader och börja träna hårt och äta rätt. Kommer skrämma iväg varenda jävel i Thailand - en blekfet valross var intagit stranden... Två veckor kvar och jag tror att det hjälper om jag börjar träna nu? Hur värdelös får man vara! Två träningspass om dagen och leva på sallad skulle jag behöva. (Saknar tiden då jag inte hann äta frukost, då lunchen inte var så god och middagen blev efter ett hårt träningspass..) Fml. Godnatt.


söndags morgon

Standard att vakna tidigt när man inte ställt någon klocka och inte kan somna om.. Minns när jag elin var små och gick upp jätte tidigt varje helg och när vi kollat tv ett tag utan att m&p vaknat så lagade vi frukost och älskade att springa upp, väcka dom och säga att frukosten var klar. Då var det verkligen kvalitets tid med familjen, åh så underbart. Nu när den skitungen är i Vietnam så saknar jag det lite extra. Saknar henne när hon är borta i två veckor, fatta att jag ska vara borta i två månader! Galet..


friday

Fredag är alltid bästa dagen, känslan av att det snart är helg trots att timmarna går långsamt. Men igår var fredag inte den bästa till en början, började halv nio och när klockan var nio bröt helvetet ut. Åååh ibland är barnen inte roliga att ha och göra med... Men eftermiddagen var betydligt bättre och helt plötsligt var klockan fem och det var dags att gå hem.

Åkte och handlade efter jobbet och när johanna kom vid åtta var maten i stort sett klar. Lite kyckling och så - housewife! Gladiatorerna, filmen LOL och sen traskade johanna hem. Jag satte på en till film men slumrade till hela tiden så gick upp och la mig istället. Läste lite mer i guideboken om Thailand och längtar ännu mer.

Får se vad denna dag bjuder på. Tjing


bad

Veckan började sämst men har efter det flutit på ganska bra. Jobbat på tre olika förskolor och ätit korvgryta till lunch på varandra en. Kan ju börja med att jag hatar korv. Härlig bantningskur.. Hade fys i tisdags och har hängt lite på gymmet efter jobbet både igår och idag. Klapp på axeln! Kvällen kommer spenderas i soffan. Chill


Ibland vill man bara dra täcket över huvudet och ge upp..

Om 25 dagar åker vi till Thailand. Det låter så kort, känns för långt men går för snabbt. Jag hinner ingenting. Jobbet tar all min kraft och tankarna tar de lilla som finns kvar om kvällarna. Jag orkar inget. Är tröttare än tröttast konstant och har ingen motivation till bra mat eller mycket träning. Blir besviken på mig själv dag efter dag vilket sänker humöret ännu mer. Jag har startat en ond cirkel jag inte kommer ur. Fml. Godnatt


Och ett nytt år har börjat

Året jag fyller 20, året jag ska göra min drömresa till paradiset, året jag ska ta tag i mitt liv och börja plugga på riktigt. Året med massa förväntningar, förhoppningar men som samtidigt skrämmer mig..

Nyårsafton var läskigt lik året innan. Middag med mina bröder, random fest på tolvslaget där vi inte kände många och sen drog jag och jess vidare till oliver vid halv två. 1 januari är typ ingen dag att räkna med då den bara spenderad i soffan så nya året började igår. Jobb 07-16, en timme på gymmet, ringa världens bästa som fyllde 20 och hem och äta finmiddag som syster bjöd på. Bra start! Började denna dag med 6,3 km löpning med mams och nu sitter jag på rast på jobbet, slutar 17... Tjing



RSS 2.0