ja tack!

Jag älskar sånt här.
Så snälla du som är sådär jätte söt
och jätte bra på gitarr, hör gärna av dig..

det är mycket bättre att vara två.

Sånna här kvällar brukar vara bra, men inte ikväll. Hade verkligen ingen lust eller ork att röra mig någonstans men att bara ligga hemma tar kol på mig. Man känner sig alltid lite extra ensam, spelar ingen roll hur många bra filmer jag sätter på. Ingen som har lust att komma och göra ensamheten mindre ensam? Om sex dagar är det ett nytt år. Ett år jag ser fram emot, vill ha (behöver) lite nytt.

Nu ska jag antingen umgås lite med min one tree hill box eller sova.

dan efter dan

Fördelen med att egentligen inte önska sig något är att man blir så glad för allt som folket omkring än sugit upp när man nämnt. Tex som en underbart fin tröja jag velat ha jätte länge, lite fint smink jag själv inte velat lägga pengar på eller one tree hills säsong 7 som jag inte ens visste hade kommit ut än. Tacktacktack! Sen var mina föräldrar så himla smarta att som glömt min och systers julklapparnasjulklapp hemma så när vi kom hem igår kväll fick vi dom. Ett stort paket, ett ganska hårt paket - en resväska. Sen öppnade vi resväskan = EN WEEKEND TILL LONDON!!! Usch var glad jag blev. Så den 12-16 februari ska jag tillbringa där, till och med fylla 18 där - det gillar vi!
Idag blir det förmodligen bara chill, vi får se vad man orkar göra dagen efter julafton. Kanske blir en liten familjestund hemma.

dan före dopparedan

Det känns inte riktigt som att det är julafton imorn. Men idag blev i alla fall granen klädd och nu blir julklapparna inslagna. Det är nästan roligare att ge bort än att få, har nog gått och blivit gammal. Jag har världens bästa och mysigaste familj som fått mig att skratta bort det jobbiga idag. Störst kärlek till er!
ps. jag saknar dig camilla .ds

vinterland

Det var 14 minus grader när jag gick från skolan idag. Fick nästan kramp av kylan, inte okej. Så det enda som håller humöret uppe just nu är mina duntofflor, under täcket i en grymt skön soffa och planerna för sommaren! Har tre hyfsat klara planer och jag längtar som faaaaaan. Tänkte bara säga det, tjing.

Btw fick jag jullov idag och jag är ööööverlycklig. På vägen hem ringde mamma och frågade om jag ville jobba några dagar. Jobb = Pengar så självklart sa jag ja. Men när tanken slog mig att det blir uppgång kl sju imorn så lät det inte lika nice. Menmen.

shit happens and life goes on.

Jag vet att jag överreagerar men jag gillar det verkligen inte.
Något inom mig liksom försvinner och det gör ont.
Det var inte riktigt vad jag behövde såhär precis innan jag ska försöka sova.

do you have a dream?

Jag tänker alldeles för mycket. Min hjärna går i högvarv konstant. Jag har svårt att bara lyssna på musik, bara kolla på film, bara sova, att bara vara. Jag behöver någon som får alla tankar att inte eka lika högt, någon som får mig att koncentrera mig på annat. Bara för en liten stund, någon som får mig att gå ur dröm världen. Någon som gör verkligheten till en dröm. Någon som finns.

tack


Det här året har jag märkt hur jävla mycket ni betyder för mig och hur många gånger ni räddat mig från att verkligen inte orka. Fyra dagar i veckan fanns ni där och fick mig att må så sjukt underbart bra. Veckan i danmark och i göteborg var helt obeskrivligt. Alla skratt. Det kommer aldrig att bli som förut och det är riktigt jobbigt. Varför förstöra något så bra? Ni kommer i alla fall alltid vara en del av mig, trots att vi inte längre är bara är vi.
Vi var bäst, vi är bäst och kommer alltid att vara bäst. Grymt jävla stor kärlek.

varför inte springa i snön liksom?

Har gått och blivit en duktig elev. Varje dag efter skolan den här veckan har jag och lukas suttit och pluggat och nu skrev jag precis klart det sista på fysik inlämning och ska skicka in engelskan. SÅ grymt skönt att det var sista plugget den här terminen, eller har en matte redovisning imorn men den lär gå bra.

Annars då? Nja allting flyter på, snart nyår till och med. Tänker inte klaga på året men alla mina nyårslöften från förra året vet jag fan vad som hände med, lite misslyckat. Därför ska jag inte ha några år, orkar inte misslyckas mer. Har inte riktigt några planer heller. Har grymt stor lust att hänga med camilla till hawaii men vem har inte det, den tönten kör dissmode i år - något som ogillas skarpt!

Nu blir det antingen lite chill med en bra film eller att sova tidigt för en gångs skull.
Lutar mest och sömn faktiskt. Godnatt.

bara för att du är du



big love

onsdag

Sitter hemma hos lukas och liksom dör lite av allt plugg. Nu är det bara tre saker kvar på den här terminen och allt är till på fredag, tre härliga inlämningar.. Men ska väll sitta här nån timme och försöker få klart en av dom och sen bär det av mot kista med systra mi för lite julklappshandel. Känner att julafton kommer lite väl fort, jullov tre dagar innan är inte okej. Minst en vecka, helt seriöst! Nu: plugg..

lördag

Killarna blev rå ägda av mig och jenna igår, sjukt roligt. Men fredagar är inte min bästa dag att vara social på, var så sjukt trött och satt väll och halv sov lite till filmerna. Idag börjar dagen med storstädning, pepparkakhusbak och sen ikväll camillla.


jag gillar helg

Ännu en fredag till halv fem som tar kol på mig. Är trött i hela kroppen och det var riktigt svårt att hålla ögonen uppe sista lektionen. Men vem fan är så korkad att sätta en fysik lektion mellan tre och halv fem en fredag!? Nej dom får skylla sig själva att ingenting blir gjort.



Ikväll blir det i alla fall bowling och mys med Jeanette och Lukas x2.
Jag gillare, precis vad jag behöver!


onsdag

Mellan klockan sju och klockan åtta var jag två år tillbaka i tiden. Det var så skönt, så bekant. Minnena sköljde över mig och det blev lite sentimentalt där ett tag. Jag behövde det där, tack lunkan.


Ni fick mig att må så bra.

du är bra, så mycket bättre - du är bäst

Dagen bestod av blandade tankar, blandade känslor, några fejkade leenden, skratt och engagerade samtal. Klockan är elva men jag känner att sömn är vad jag behöver. Tvätta av mig masken jag snabbt slängde på mig imorse och sen dra täcket över huvudet och be till gud att tankarna inte tar över min hjärna ikväll. Jag behöver sova, men det vill inte mina tankar inse. Dom attackerar mig när jag som minst behöver dom. Men jag ger det ett försök, godnatt.

en måndag

Jag begav mig ut i snön och träffade klassen igår, det var faktiskt ganska roligt. Fick sovsällskap av tre söta filurer och sen bjöd jag på våfflor till frukost (lunch). Resten av dagen spenderades i soffan och jag kanske borde gjort mer idag men jag hade varken lust eller ork. Nu är det två veckor till jullov, bara att hålla ut.


söndag

Jag är inte på humör, är inte mig själv. Det är söndag och jag har studiedag imorn. Världens bästa dag för klassfest, men jag tackade nej. Men vem vet, jag kanske orkar ångra mig innan det är försent. Det är så mycket som får humöret att sjunka för tillfället, behöver kanske en kväll där jag slipper tänka på det som ligger så nära. Komma bort och bara vara. Måste nog börja med att kliva upp ur sängen.

1 december

Ibland känner jag mig som världens kanske mest sämsta på att hålla humöret uppe. Hade en grym helg, men glädjen höll sig kanske till mitten av måndagen och sen kom det en ånghest och sparkade mig i magen. Allt krampade, inte minst huvudet. Skrikande huvudvärk fick mig att gå hem i tisdags. Sängen kramade om mig i några timmar och jag kunde andas igen. idag spenderades dagen hemma den med. Började morgonen med one tree hill och drömmarna flög iväg, igen. Hamnade lite senare nere i matematikens och fysikens outhärdliga värld och jag klev nyss upp därifrån. Jag tycker bara om den när jag förstår, och det gjorde jag inte idag. Ingenting ville som jag ville.

Just nu behöver jag lite sympati från min bästavän men det känns ju bra att hon är dissarne och istället hänger med simba och hans vänner. Behöver någon som kan blåsa bort dimman som lagt sig över hjärnan. Tankarna känns instängda och alltid är luddigt. Om 23 dagar är det barnens favoritdag och det suger att jag inte känner mig som ett barn längre. Vill längta och önska men kroppen orkar inte just nu. Snart hoppas jag på en förändring. Trots att jag tröttnat på att vara hoppfull. Jag saknar dina ord, viskandes i mörkret -"..allt kommer bli bra"

in my head

Det är tråkigt att vara sjuk, men inte lika tråkigt om man har någon att dela det med. Gick över till lukas för att plugga men vi satt och fick inte så mycket gjort så det blev en massa film istället, sånt gillar vi! Imorn blir det skola igen efter en och en halv dag hemma. Gillar inte kylan, värmen under täcket är klart mycket skönare. Två dagar till helg, plus studiedag på måndag ger lite mer plus. Hej luddigt inlägg.


RSS 2.0