Nu är jag hemma igen

Men bara för nån dag för snart blir det segling med emma som jag saknat så mycket. Om två veckor är jag hemma igen. TJING.


längtar något extremt !




14-21/7 - santorini

HOLA

Sitter här på camillas landställe i regnvädret men det är mysigt. Igår blev det kvällsdopp i ösregnet och sen kom vi in till en tänd brasa och te. Me like! Imorn bär det hemåt igen och på tisdag till santorini. Nice! Nu ska bali överta datorn, TJING.

it's like forever, since you been gone.

Vaknade klockan elva imorse och mamma jagade ut mig på en joggingtur. Var helt galet trött men det blev fyra km i alla fall. Vädret är hur tråkigt som helst och är inte taggad på att gå ut. Men om en timme ska jag ta bussen till täbban och sen hoppas jag att emma kan få mig lite glad.

Ändrade planer. Dra till camillas landställe på blidö redan imorn kväll förhoppningsvis och stannar där till fredag kväll. Sen bär det av till grekland nästa tisdag. Jag. Älskar. Sommar! Ting.


and there you are again.

Kröp nyss ner i sängen efter en kväll hos matilda med mysiga människor. Det blev en riktigt bra film, popcorn och en himla massa fel sägningar på engelska men kul hade vi! Imorn åker jag till emma igen. Jag tror aldrig att vi har umgåtts så här mycket på så kort tid förut och jag mår bättre än någonsin. Min äkta själsfrände säger jag bara.
På onsdag bär det av till camillas landställe och får hoppas på bra väder men det lär bli mysigt i vilket fall som helst. Vi två har aldrig tråkigt! Nu ska jag sova, ganska skönt att somna tidigt trots att det är sommarlov. TJING.

godmorgon världen

Klockan är halv fyra och jag och emma ligger kvar i sängen. Eller vi vaknade vid ett och gick upp och åt frulle sen satte vi på en film och gick och la oss igen. Vet egentligen inte varför vi va så sega. Tuff kväll igår.. verkligen. Nej men 11 timmars sömn va väldigt skönt faktiskt. Ikväll ska jag träffa amelie och vi får se vart kvällen slutar. TJING.

some say love

Vaknade av regn imorse men nu börjar det faktiskt klarna upp. Inte så att man kanske vill lägga sig och sola (som var dagens planer) men man blir inte lika deppig. Om två och en halvtimme slutar mami och syster att jobba och då blir det tårtatime. M ska nämligen ha kalas imorn! Då är självklart emma på plats också och det gör det hela mycket roligare.


ps. camilla är hemma om nio timmar!!!! .ds

HON HAR TAGIT KÖRKORT ! ! !

Syster ringde och väckte mig nyss och jag blev helt klarvaken när jag fick höra ordet Körkort. Hon är bäst, det är det enda jag har att säga. Åh va du ska få skjutsa mig överallt, hah!


det är mammas födelsedag

..och vädret har blivit sämre. Hur kul är det på en skala!? Trots att man kanske klagar på att det är för varmt så älskar jag det. Det är det som är sommar påriktigt. Johan frågade mig igår varför jag gick i så somriga kläder när han gick där i sina jeans men hallå, det är ju sommar.. Smart grabb det där asså.
Nej nu ska jag ta och äta lite frulle och vid ett bär det av till naprapaten och sen vidare in mot stan. TJING.

kom hem kom hem kom hem..


ps. jag saknar min camilla så att det gör ont! .ds

klockan är över tolv.. GRATTIS MAMI

Vaknade upp hos amanda imorse runt åtta och vid halv nio skjutasade jag henne till spånga, vissa måste ju jobba hehe. Men malin var inte den morgontrötta typen idag. Halv tio hade hon bestämt att jag skulle sätta mig på pendeln in till stan och där stannade vi till fem. Satan va fötterna krampade. Men det var mysigt trots värmen och värken.
Kom hem från johan för en liten stund sen och vi tog först en promenad och såg sen seven pounds, trodde den skulle vara bättre faktiskt. Imorn är det väckning klockan 6 för att sjunga för födelsedagsmamma och sen bär det av till stan igen för att träffa emma. Morgondagen avslutas hos henne sen också.  TJING



RSS 2.0