första advent

Imorse mådde jag som jag förtjänade men satan vad kul jag hade igår. Världens bästa lukas hade kalas och det var massa härliga människor, kul att få ansikten på alla namn. Igår var humöret på topp och jag känner att snart kommer det komma upp lite för många bilder. Menmen, det hör till.
Dagen har bestått av sömn, film och tre rättersmiddag och farmor som var avslutet på en galen helg.


snälla personer kan man inte få nog av!


det började i alla fall bra, alltid något..

Gottar mig med en stor tallrik yoghurt efter storstädning av hela huset. Jag känner mig som en riktigt snäll dotter idag trots att jag får betalt. Men mamma blir glad för att det blir städat och jag blir glad för att det klirrar till på kontot! Om 40 min bär det av mot solna för fys. Hoppas på mycket skratt och att jag lkite halvt dör av trötthet efteråt. Imorn börjar helgen (efter skola till halv fem..) och den kommer bli galen. Sånt gillar vi!


bara för att det snöar

Jag minns den natten, när allting tog slut.
Jag minns hur jag satt där och tittade ut.
Och hur snön föll.

Allt vi gjorde då, allt vi båda såg,
gör det  lätta så svårt nu.
Varje liten del, snön som faller ner.
Åh den faller så hårt nu.
Säg minns du hur snön föll?

Det blänker i glasen- parfym och neon,
och allt som jag  hållit mig borta ifrån.
Det glöder i mörkret, men inte som förr.
Det blir aldrig så - det blir aldrig samma sak.
Bara minnet kvar. Av hur snön föll.

hej tisdag

Vet inte riktigt vad det är med mig. Vädret gör att jag fryser konstant och blir bara allmänt trött. Men en viss philippa höjde mitt humör rejält idag och det tackar jag för. Trots att jag satt och pratade under hela två och en halvtimmes lektionen så att vi inte alls fick något gjort så satt du där med ett leende som smittade av sig. Sånt gillar vi! Blev även lite gym efter skolan och var en aning skakis i armarna på vägen hem, skönt.
Skolkade från fotbollen idag. Dåligt jag vet men jag hade varken lust, ork eller suget.. Det är inte kul längre och det suger något extremt. Jag vill att det ska vara kul igen, jag behöver det.
Nu cougar town med systra mi.

rakt in i hjärtat

Har nog funnit min favorit.
Hans röst är som magi och jag kan inte låta bli att le.
Rone Pope mina vänner, ni bara måste.


you know me, better than i know myself sometimes


tack vare dig

Sov runt 11 timmar inatt, precis vad jag behövde. Vaknade klockan två idag och gjorde mig en smaskig frukost (btw älskar jag frukost och jag vet att alla bryr sig) sen kom lukas hit och vi satte igång med plugget direkt. Matte på "morgonen" är inte det bästa jag vet precis men har man prov så har man. Han skulle äta och jag kände för en paus men snart är han tillbaka och då ska vi fortsätta..
Ikväll blir det i alla fall ultramys med min bästavän och det ser jag fram emot. Puss.

dagen efter kalas

Igårkväll blev det födelsedagsfirande av fridaaaa och efter lite missade nattbussar och väldigt mycket snö kom jag och melisa tillslut hem. Mellan halv sex och halv tolv blev det kanske tre timmar sömn och sen gav jag upp, jag försökte att inte väcka mitt sovsällskap men att vara tyst när jag borde är inte min starka sida så hon vaknade hon med och jag bjöd på en himla smaskig frukost.
Soffan har nog aldrig varit skönare och här kommer jag nog stanna i några timmar. Ikväll blir det troligtvis bio meeeeen huvudet behöver först lite vila. Tjing. 

en dag i november - när bitarna faller på plats

När man ser allting från ett annat perspektiv så märker man att det inte är så tokigt trots allt.

518 dagar - inte för att du bryr dig


farsdag



Och tack världens bästa pappa för att du bygger om min garderob när
jag snällt sitter och bara kollar på. Jag älskar dig


i like this shit

Började dagen med en 5,5 kilmoters spring runda med m&p, jag gillar (behöver) ha någon som peppar mig. Mitt "nya" liv har faktiskt gått bra nu första veckan, har inte haft något sötsug över huvud taget vilket är finemang! Mitt första mål var en månad men tror jag ska köra hårt till jul istället, under själva julhelgen går det inte att vara nyttig för min del så då tar jag en liten paus.
Men det känns bra nu, det får mig att må bra. Bli mer motiverad och betydligt gladare. Livet är inte så jäkla pjåkigt just för tillfället.


ständiga tankar

Vem är jag för dig?
Vad tänker du om mig?
Skulle du ens sakna mig om jag inte var där?



pucko

Nu ska jag göra en camilla och berätta nått som säkert alla tycker är jätte intressant, alltså vilket ord som är mitt favorit ord för tillfället. Pucko; Det är kul att säga, det är milt men ändå en dumförklaring liksom och så passar det till allt och alla. Jag gillare helt enkelt. Hejdå.

i'll be by your side, through it all


love you twin


i rymden finns inga känslor

Den var så söt, så underbar. Mycket skratt och nästan lite tårar för att den var så otroligt gullig.


by the way

Idag är en dag då jag bara inte orkar. Gick i skolan från kvart i nio till halv fem och det har satt sina spår. Kroppen säger ifrån och jag är hyfsat död helt enkelt. Därför passar middag och bio med två söta vänner alldeles utmärkt.



LÖÖV


bästavän - genom allt

Idag på bussen hem fick jag en camilla-längtan-attack. Helt plötsligt saknade jag henne jättemycket och det kändes som om vi inte setts på hur länge som helst, trots att det bara var fyra dagar sen. Hon är bra för mig, får mig alldeles glad längst inne i kroppen. Det är lite sånt jag behöver just nu därför önskar jag att det kan bli fredag direkt så att jag slipper vänta. Camilla holm, jag älskar dig.


sucks

Lite för mycket i skolan och lite för lite motivation till att plugga. Dålig kombo.

tisdag

Det är kallt ute med all snö och det är för mycket snö för att vara i början på november. Men det enda bra med mycket snö är att det är extra gott med te. Te i soffan under under täcket med en bra film är precis vad jag behöver. Men min älskade lilla mamma kommer tvinga ut mig på en spring runda.. Jag hoppas hon hinner ändra sig på vägen hem!

-


igår var det en nästan helt vanlig fredag


Ibland måste man ta saker mindre allvarligt. Titta tillbaka och le åt det istället för att börja analysera. Vissa saker ska man inte gå in på djupet med utan bara låta det stanna kvar på ytan. Där kan det ligga och bara vara. Precis som du och jag - vi bara är.


en gång är ingen gång

Det blev fel. Det fick mig att tänka för mycket, du fick mig att tänka.
Saker som bara legat i bakgrunden kommer nu fram alldeles för tydligt.
Det skrämmer mig hur tydligt det blev.
Antagligen har jag nog alltid vetat, bara inte velat inse.


Men jag tänker fortsätta ljuga för mig själv, det blir nog lättast så.

dagens känsla

If I could just find the time,
then I would never let another day go by.
I'm over, getting old

Maybe it's not my weekend. But it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere
And this is my reaction. To everything I fear
Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here..


det finns ingen bättre

Har nyss haft ett magstyrke pass med min älskade vän. Shit vad mycket skratt det blev ikväll och hon fick mig verkligen på bättre humör (som vanligt) och det älskar jag henne för. Imorn blir det en liten spa-trip med mami och systra mi, känner verkligen att jag behöver det! Tack för mig, hej.


vackra du!


sometimes


all times


varför inte liksom

Jag har jätte lust att skriva en bok. Fatta coolt att bara ha skrivit en bok. Den behöver ju inte bli publicerad eller nått men ändå. Tänk om några år kunna säga - Hej, jenny! gillar blablabla och btw har jag skrivit en bok. Den kommer bli super bra, det känner jag på mig. Jag vill skriva en bok som ska handla om .. hm, jag har inte kommit så långt än men det kommer väll. Ett mål innan jag dör, tjing!

jag vet inte faktiskt

Det är en aning luddigt. Känner mig yr, för mycket tankar och allt för verkliga drömmar. Drömmarna har satt spår i mitt huvud och i min kropp. Idag är jag på en alldels för välkänd plats, en plats jag inte vet om jag tycker om eller inte. När det kändes såhär förut så visste jag att det skulle gå fel, vad vet jag nu?
Nu vet jag ingenting.



RSS 2.0