14 dagar

Har haft en galen helg, galen på alla sätt och vis och det kändes underbart. Min bästavän hade 18års fest som var mer än bara bra. Tillbringade dagen efter med jessie och nikkan för att fira en annan filur. Älskar födelsedagar, speciellt de här fina året då alla fyller arton = artonårs kalas nästan varje helg. Snart är det min tur och då blir det åka av, det gillar vi!

Nu blir det lite movie time med lukas i väntan på träning, plugget fick vänta.

onsdag

Är grymt seg, hela kroppen skriker sömn och det suger att jag verkligen måste plugga. Känner att jag är ovanligt aktiv i själva skolan just nu men utanför så får jag ingenting gjort. Har prov imorn men får inte in någonting i huvudet, har lite andra saker att tänka på.


Igår tillbringade jag kvällen i philippas systers lägenhet som vi lånade lite, så det blev smaskig middag, mysiga samtal och bara allmänt bra kväll med philippa, frida och madde. Jag gillare. Igår kändes även som en fredag och det fick mig att längta ännu mer till helgen som kommer bli aaaawesome! Nu: plugg..

a men det sög ju

Hade precis tagit mod till mig och slagit numret till mio i bromma men det var telefonsvararen som satte igång och rabblade öppentider. Gör ett nytt försök om en kvart.. Wish me luck

en måndag

Tack underbara du för att du är sådär bra som bara du kan vara.



plutt

Åkte direkt efter skolan till amandas nya lägenhet, helt super mysig var den och blev nästan lite sugen själv på att flytta. Men det var framförallt jätte mysigt att träffa den lilla filuren som jag inte sett på evigheter. Hon bjöd på gottis te och massa pepparkakor, självklart lite one tree hill också.

Nu sitter jag här. Lite för irriterad men hoppas på att bra musik kan få mig på bättre humör. Ska nog röja lite på rummet och rensa tankarna och sen får vi se om lukas kommer förbi, trots att han bara utnyttjar mig för att se min box så är han ganska söt och värd det.

det bara är så





Sakta sprider sig kylan genom kroppen. Kalla kårar som cirkulerar kring hjärtat. Det är inte bara kallt utanför, det är kallt överallt, hela tiden. Det är kallt att vara ensam. Att behöva någon som håller om, sprider värme och vägrar att släppa taget. Jag behöver dig, speciellt just nu.

om 29 dagar, då jävlar

Hängde lite med mina homies igår, tycker om dom något extremt. Kvällen blev dock inte riktigt som planerat så vi begav oss hem till eriksson, där bjöd kvällen på att ta hand om en söt liten lukas som fått i sig lite för mycket av det goda. Och den jäveln som inte alls mådde så dåligt som han borde imorse - avundsjuk.



Idag var det en söndag där det hände absolut ingenting, låg i soffan med lukas och jeanette och mös. Precis vad jag behövde. Nu blir det plugg till ett onödigt prov första lektionen imorn.. See yah

för allting jag skriver blir ändå för kort, och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit trött,
försökt att vara allt på samma gång.
Så mycket man kan göra, borde och vill,
och mitt i allt så ska man räcka till.

Sen en tid tillbaka har jag varit tom 
och försökt att hitta spår som leder rätt.
Ja det finns så mycket måsten, att vara bra på det man kan 
och mitt i allt så ska man vara sann.

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
och försökt att känna efter hur det känns.
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van,
men jag har tröttnat på att vara likadan.

-

Har raderat varje mening jag försökt börja inlägget med. Ingenting passade. Godnatt



lite tisdag sådär

Andra dagen i skolan och jag kände att jag redan behöver lov. Fick lite psykbryt idag, lite överdrivet kanske men jag har fet ångest om en himla mycket. Lite för mycket att tänka på samtidigt som det känns som att jag inte har många ljuspunkter framför mig. Okej, fyller 18 om en månad och det kommer bli stört nice men ändå. Jag behöver inspiration av någon. Nu.

just so you know


sista dagen på lovet

Imorn är det skola igen. 6 veckor tills nästa lov och fan vad jag längtar! Helgen har bestått av födelsedagsfiranden, lite för sliten dagen efter och ett stort tack till världens bästa serie som fick mig att tänka på annat. Nu tänker jag inte göra nånting tills min (tre timmars)träning börjar. Har varken lust eller ork..

kärlek


hej jag är kär

Såg nyss pearl harbor med jenna.
Underbar film.
Underbar skådespelare.
Underbart galet mums.
Godnatt

tisdag

Det känns lite ovant med ett nytt år. Har längtat som ett djur efter det här året så hoppas att det når upp till förväntningarna. Har även varit ute på årets första springrunda, kändes bra. Att bli riktigt jävla fit till sommarn är min plan. Sen får vi se hur det blir med det.
Dagens planer är inte många och kylan utanför gör det himla bekvämt att stanna inne så får se om jag bjuder in nån sötnos. Nu blir det till att fixa lite med balis present, hoppas jag hinner fixa allt innan hon kommer hem. Tjing

fick fira in nya året med finaste


2 januari 2011

= världens bästavän fyller 18!!! Grymt galet,
ännu mer galet är att hon är kvar på hawaii och inte hemma hos mig.



liten har blivit stor.
grattis älskade du


RSS 2.0