det är sommar och livet leker

Det har varit en lång helg och satan vad varmt det har varit. Hade det inte varit för att man dog på planen av värme så hade jag jublat av glädje. Men laget är underbart och jag älskar er! Längtar så tills nästa cup.
Imorn börjar praoen och ska praoa på en köksarkitektur, alltså några som ritar och designar kök. Sånt jag älskar liksom så det kommer bli riktigt kul. Börjar elva imorn, yeees, och slutar fyra. Kan fan inte klaga! Efter praoen blir det fika med malin någonstans i stan, super mys. Nu ska jag sova och vila min fot som blev mörbultad idag. PUSS.


only one

Girlsen gick nyss och nu måste jag sätta igång med packningen inför imorn. Det blir övernattning en natt borta i eskilstuna, himla mysigt. Tack för att ni fick mig att dö av skratt idag tjejer, stor kärlek! Puss

fredag

Johanna kom nyss och om liten stund kommer även therese och steffi. Lite senare ikväll är amanda och malle på plats också. Det blir himla mycket chill ikväll inför cupen imorn, samling 07.30; jublar..!! Men det ska i alla fall bli fint väder i helgen and i love it! Nej nu ska jag vara lite social, puss.

förevigt finns inte



No one wants forever anymore..

godnatt

Jag hatar att fastna framför datorn. Man gör egentligen ingenting, klickar bara runt.  Jag har nått höjden av lat het; är för trött för att gå och lägga mig. Tappert jenny, verkligen.. Har i alla fall inget smink att ta bort så det är bara att stänga av datorn och krypa ner i sängen. Hoppas att den är varm för jag fryser. Puss.

Imorn ska det bli sommarvärme igen, tacktacktack!


jag har världens underbaraste vän

och är hon inte söt som socker.


vinst

Det regnade, det var kallt och det blev vinst med 1-0 mot täby. Så galet nice. Ser fram emot morgondagen och helgen med fotbollsbrudarna. Underbara varelser. Imorgon är det vinstagårdsloppet i grimsta 4.8 km, får se imorn hur hårt jag tänker satsa. Idrottsbetyget är i stort sätt spikat så tror inte att det spelar någon roll egentligen.
Snart är det bedtime för min del. Puss

yeeees




2-0

tomt

När allt annat plötsligt känns så oviktigt.
För mycket tankar. Kommer bli svårt att sova.

<3

Två personer som fick dagen att bli en aning bättre;
Stephanie som får mig att skratta åt alla möjliga saker.
Plutt som bara är sådär underbar att man vill äta upp henne..

Varför

Det gör ont att se, att höra, att veta. Bara tanken av det. Jag vill inte veta. Det är obeskrivligt. Bara tårar och smärta. Jag önskar att det inte fanns. Varför är det så orättvist? Varför får inte alla leva? Det gör så ont, i hela kroppen..

sån känsla, så underbart; jag bara älskar den



jag älskar oss




Btw, vinst idag med 12-0.
I helgen är det cup, underbart!

malin roxström



fåglar kvittrar utanför mitt fönster

Idag åkte jag och hämtade min byrå som kommit, nu fick jag lite ordning i min garderob, äntligen! Nu hoppas jag på att mami kommer hem snart för jag är hungrig och orkar inte laga mat själv. Ikväll blir det bio med mallan och imorn är det match. Puss.

fredag

Jag vet inte varför jag är vaken nu, är egentligen hur trött som helst.
Igår blev det lite ändringar i planeringen, emma mådde inte bra och jag var hur trött som helst så det blev en hemma kväll med familjen och det har inte hänt på hur länge som helst och var riktigt skönt. Vi såg en super bra men sorglig film, Nätterna vid havet och tårarna bara rann på mig, mami och elin. 
Idag ska jag träffa beckis och satan vad jag saknat henne. Lär ha träningsvärk i magen imorn av allt skratt som vanligt. Ska kanske gå upp och hålla m&p sällskap, puss.


hey you

Hjälper m&p med lite små prylar i hopp om att tjäna lite cash. Ska snart ut igen och fortsätta.
Ikväll ska jag träffa emma och vi får se vad vi hittar på, det blir alltid roligt i alla fall. Det är bara torsdag och jag har tre hela dagar helg framför mig, underbart! Nu ska jag ut till solskenet igen, puss.

Godnatt

Steph, bea, therese, jennifer och amelie gick för en liten stund sedan och lämnade mig ensam kvar med två skräckfilmer i bagaget. Himla snällt ! Nej men det är som sagt tidig match imorn och ett antal timmar sömn lär behövas. Kvällen bjöd på mycket skratt, gosh va bra ni är! Nu är det sova som gäller. Puss

tisdag

Imorgon är det onsdag och sista skoldagen på veckan, så extremt skönt! Min lång helg är planerad men utan detaljer och i mina ögon verkar det bli riktigt lyckat. Inviger helgen med en pizza-film-mys kväll med lite fotbollsbrudar för på torsdag klockan 11.00 är det maaaatch. Träningen idag var riktigt skön, jag älskar att springa när jag är glad och då flyter allting precis som det ska. Nu ska jag försöka gå och lägga mig om inte allt för långt tag för jag var helt invalid imorse när jag skulle ta mig upp. Puss

we are family, I got all my sisters with me!




Kärlek till er.
Träning om en timme, puss.

hell yeah

Och så var det bara en och en halv dag kvar av skolan, kvar av nian, kvar av hela jävla högstadiet! Eller ja vi har projekt nästa vecka och det betyder inget plugg och sen har vi prao sista veckan. Jag skulle dö för att få sommarlov nu! Orkar inte med skolfanskapet mer. Nu är det dags för lektion och ikväll är det träning. Tjing!

jävla väder

Våra planer idag var att åka till gröna lund jag, steph, amanda och malin men vädret var inte riktgit med oss. Så vi gick istället och åt mat och gick på bio. Passar mycket bättre i regn om jag får säga det själv. Nu är det pretty women på tv och den är ju bara för klockren så efter pausen ska jag fortsätta kolla på den och sedan ska en bokrecension tills imorn skrivas klar. Puss.


camilla holm

Du är en sådan människa som bara får en att hoppa av glädje. Det är obeskrivligt. Men en sak kan jag säga säkert; du är den bästa jag har och jag tänker aldrig släppa taget. Jag älskar dig, glöm aldrig det!


med solen i ryggen och vinden i mitt hår

Vi vann matchen med 4-2 och det var en skön seger! efter det var det direkt till lagfotografering som gällde och satan va snygga alla var efter matchen, speciellt jag... Skämt o sido. Kom hem runt fyra och efter dusch och en tallrik nudlar låg jag som död i soffan, somnade på en sekund. Så nu två timmar senare är jag hyfsat pigg igen. Ikväll lutar det mot en efterlängtad och behövlig långpromenad med camilla. Min helg har varit super, hoppas eran varit detsamma. Puss.


söndag

Nu bär det av till match, wish me luck! Tjing.

emma är underbar


haderian hadera

Det var väldigt segt att ta sig upp imorse halv nio efter inte så många timmars sömn. Gårkvällen var riktigt rolig faktiskt! Vid elva imorse var det match och det blev vinst med 4-0, härligt tjejer! Kvällen tillbringas med emma och det kommer säkert bli lika roligt som vanligt. Nu ska jag försöka plugga lite innan emma kommer. Puss.


fredag

Syster fick ut mig på en galen springrunda idag, 6.4 km! Men det var inte lika jobbigt som jag trodde, överträffade mig själv en aning. Nu bär det av till födelsedagskalas, hoppas alla får en bra kväll i detta underbara väder. Puss

Jag säger bara, stefan&jens; kan det blir bättre!?

Forever and Always



jenny linnea gillberg

namnsdag


onsdag

Det blev inte lika mycket chill som jag tänkt mig den här veckan. Det visiade sig att jag hade massor i skolan och vissa lärare måste tycka att det är roligt att plåga oss nu när det är snart bara tre veckor kvar..
Men idag var det knatteträning igen och satan va söta småflickorna är! Efter den träningen var det återigen plugg som väntade men en timmes grey's smet emellan. Som vanligt. Nu ska jag skriva klart ett arbete till idrotten och en text till spanskan, hoppas på en lite längre sömn inatt. Just nu verkar det inte som det. Antar att jag får ligga i lite nu om det ska bli nån sömn över huvud taget. Puss

-




Av någon anledning tänker jag alltid på dig när jag ser vita, fluffiga moln på himlen.
Kanske för att du fick mig sådär sprudlande lycklig då.

-

Torkar mina tårar och
trycker ner känslorna som
fastnat i halsen

tiden läker
inte alla sår
jag insåg det
för länge sen

det lättar men
minnen och
mardrömmar
går inte att sudda ut

en lukt
ett ord
en sak
är allt som behövs
för att kastas tillbaka

till det man allra helst vill glömma

måndag

Har en ganska chill vecka framför mig, inte allt för mycket plugg. Har iförsig nationella i biologi imorgon, inget jag precis ser fram emot. Har inte långt kvar i skolan nu. Denna vecka är enda 'vanliga' veckan kvar. Nästa har vi bara två vanliga skoldagar och sen har vi projekt vecka och sista veckan är det prao. Längtar för övrigt sönder till praoen som verkar hur rolig som helst!
Måste gå och lägga mig nu för annars kommer jag döö imorgonbitti. Sov två timmar idag efter skolan, den tiden hade jag nog behövt till plugg så ska försöka att inte somna imorn. Men pga min lilla p.n idag så är jag inte det minsta trött nu. Får väll bli lite läsning ur biologiboken antar jag. Puss och godnatt.



Underbara lilla männsika!

du är värd allt




Nu. Då. Föralltid.

underbar helg

Jag och steph ägde sönder på bowling i fredags och vi gick hem i regnet sen, men jag tänker inte klaga. Vi hade galet roligt. Enligt min syster är vi inte helt normala och jag måste nog tro henne. I lördags var det match och det blev vinst med 6-0, sjukt nice. Kvällen bjöd på hembakad pizza, två filmer och otroligt bra sällskap! Idag hade vi en till match och även den blev en vinst med 6-0.
Ska om nån timme bege mig in till stan och sedan blir det restaurangmiddag med familjen. Puss.




big love to you!

torsdag

Fick sluta klockan tolv idag tack vare att våran lärare som vi skulle haft efter lunch va sjuk, så gaalet skönt! Åkte iförsig hem och började plugga dirket, kände mig riktigt duktig. Kom nyss hem från träningen och laget är underbart och ni gör mig så glad, tack!
Imorgon är det fredag och jag slutar elva istället för ett av någon underbar anledning. Sen tror jag att jag ska kika runt lite i vby innan jag drar hem till steph. Min fredagskväll ska för övrigt tillbringas med den hypade typen.
Nu väntar middag och sen lite mer plugg. Puss

me like !



yeees

Mamma har fixat praoplats, och så var den ångesten över !

min kära vän stephanie är ett riktigt charmtroll


Godnatt

Har precis skrivit klart mitt arbete till hemkunskapen. Orkar inte ens läsa igenom det. Det får gå som det går. Nu är jag något extremt trött, börjar åtta imorgon också.. Jublar! Men imorgon är dett onsdag. Det betyder att det bara är tre dagar kvar i skolan för den här veckan och det betyder i sig tre veckor kvar i skolfanskapet. Gosh vad tiden har gått fort men jag tänker inte klaga. Det kunde inte kommit mer lägligt faktiskt. Nej nu ska jag skriva ut arbetet och sen väntar sängen. Puss.



Hur kan du vara så galet underbar!?
Jag älskar dig något obeskrivligt, glöm aldrig det!

skola

Mitt inlägg igår kväll försvann av någon skum anledning..
Men nu sitter jag i skolan och väntar på att få sluta. Vädret är verkligen inte på topp och detsamma är humöret. Efter skolan idag bär det iväg mot liljeholmen och naprapaten. Får se vad han säger. Tror inte det blir någon träning ikväll. Har mycket plugg och har alltid ont efter att ha varit hos naprapaten. Nu är det dags för lektion. PUSS

bara för att



-

"Hej mitt namn är emma och jag är super modell.
Mina föräldrar är rikast i stan. Jag har två tusen kompisar och
min pojkvän är en perfekt kopia av Marc Boomberry."

lördag

Dagen har börjat som en perfekt dag.
Vaknade vid tio efter att ha sovit åtta och en halv timme. Åt frukost ute med m&p som sällskap. Sen bestämde papi att vi kunde åka och köpa en ny telefon till mig och min syster (äntligen!) Men elin hade lite otur för den hon ville ha kommer in först på måndag men min fanns där så nu ligger den och laddar här bredvid mig. Men problemet är att min gamla telefon vägrar fungera så jag kan inte spara alla mina kontakter. Jag får seriösa damp på den. Jag tror jag måste lägga mig i solen och koppla av lite..
Om någon timme så bär det av mot spånga ip för att kolla två matcher. Kvällen tillbringas med amelie. Puss.


grattis kusin




du är så grymt jävla bra, glöm inte det!

och så har ännu en månad gått

Valborg firades med underbara människor; elin, paula och malin! Big love girls.
Ska som sagt hem till kusin idag och det kommer bli mysigt. Galet skönt med lång helg säger jag bara.
Nu ska jag ut och sola i det underbara vårvädret.
Imorgon fyller emma år.


RSS 2.0