på måndag är det dags


ångest

Ska åka och skriva på för jobbet idag, ska självklart bli jätte kul men har lite ångest.. Om fem månader vill jag åka till Thailand i två månader. Ångest 1: hinner jag få ihop pengar?? Ångest 2: känner mig elak som bara kan jobba i fem månader.. Hur ska man få fram det liksom!? Tänk om det är minst 6 månader, då blir det ju ingen resa och så får det bara inte va!!! Måste åka. Vill åka. Dumma


när det går fort och långsamt samtidigt

Gör fortfarande inget vettigt om dagarna vilket gör att allt går så långsamt, men nu är det redan torsdag och jag vette fan hur veckan kunde gå så fort.. Har i alla fall umgåtts mycket med mami på kvällarna när jag kommit hem från träning och inte orkat så mycket annat, har nog inte varit med henne så här mycket sen jag var liten. Hur mysigt som helst, världens bästa mamma!

Men nu på dagen ska jag hem till elin och louise och röja undan på deras balkong som ser ut som en soptipp. Lite nytta kan man ju göra när man är arbetslös! Ikväll blir det träning och sen mys och Thailandsplanering med mina favoriter niks och jess. Me like



jobb

Var på en andra intervju idag och det känns så bra! Ska dit på måndag och jobba min första dag och skriva anställningsavtal. Så nu ska jag bara njuta av min sista lediga vecka, underbart.


standard

Spelar ingen roll att jag ställer klockan på nio för går inte upp förrän tio halv elva i alla fall. Är så sjukt trött på att inte ha något jobb, jag går bara runt hemma eller ligger i soffan och kollar på alla värdelösa program som går vid den här tiden. Woop livet äger..


Tisdag

Blev bowling med niks idag, alltid lila roande! Det var vi två, Eivor och Ann-Christine i bowlinghallen. Har man mycket fritid så har man.. Ska i alla fall på en andra intervju imorn och jag hoppas hon kommer med bra besked!

Blev en kvällsrunda innan maten med mams och är nöjd över längden trots att det inte var bästa tempot med det kan bara bli bättre! Nu: film med mami ❤


a men vad bra

"Då ringer jag imorgon klockan 10" Bullshit, inget jävla samtal här inte.. Nej men jag väntar väll en timme till 😒


vill inte ha höst

Ligger i sängen och fryser. Det var riktigt kallt ute ikväll på träningen och har inte blivit återställd än. Måste nog ta och byta till mitt tjocka täcke snart för hatar att frysa när jag ska gå och lägga mig, får lite smått panik då.

Ska försöka gå upp i hyfsad tid imorn igen och vid tio ringer dom från dagiset. Håller tummarna till tusen! Sen kommer niks hit och vi ska ha liten aktivitetsdag, behöver komma ut ur huset lite känner jag. Sen blir det löpning med mami, är på hugget nu - gillas skarpt. ( förutom att min middag blev yoghurt och en macka..) Godnatt


true fucking shit


paris

Samtalet från jobbet idag gav inte så mycket, hon ringde för att säga att hon ringer imorn igen med mer detaljer. Men det känns ganska lovande i alla fall och i slutet av veckan så vet jag om jag har jobb eller inte. Känns strålande! 
 
Annars då, började dagen med att försöka vända tillbaka dygnet så klockan ringde halv nio. Dock gick jag inte upp förrän nio men då satte jag på mig springkläderna, trotsade det tråkiga vädret och drog mig ut på en runda. Blev lite intervaller också så jag kan ge mig själv en klapp på axeln. Nu, i väntan på träning så klickar jag runt på internet för att få tips om sevärdigheter och bra shopping i Paris. För om två veckor ska jag och mami dit, kommer blir så himla mysigt. Blev lite extra taggad nu när jag kollade upp allt man bara måste se när man är där. Shopping kommer inte komma i första hand utan alla platser, byggnader, monument och allt sånt är det jag faktiskkt mest ser fram emot.
 
Klockan är fyra och om fyra timmar börjar träningen. Då är frågan om man ska orka dra sig från soffan och göra något vettigt.. 
 

landet

Jag tillbringade helgen på landet, bättre blir det inte. Så fort jag klev ur bilen så släppte alla andra tankar och jag har levt i en avkopplande bubbla. Vi har röjt på tomten, huggt ved och gått promenader. Fick också ett uppmuntrande samtal igår om jobbet så får höra mer imorn. Nervös och förväntansfull. Så det har varit en riktigt bra helg. Att bara få umgås med mamma och pappa är underskattat. Längtar enormt tills jag och mami drar en weekend i paris, kommer bli guld!

Nu blir det middag, film och sen imorn ska jag ut och springa. Nu kör vi igång igen!

jag vill

Jag vill få motivation till att träna och äta duktigt. Jag vill vara nöjd med mig själv. Jag vill hitta ett jobb som jag orkar med och inte spyr på. Jag vill få ihop pengar så att vår resa till andra sidan jorden kan bli av. Jag vill tillbaka till rhodos, värmen och alla människor. Jag vill ha tillbaka det där som förut var så självklart som vi kanske tog för givet. Jag vill gå tillbaka tre år och säga till mig själv att våga leva lite mer för annars kommer du ångra dig. Och just nu vill jag framför allt hitta någon som fyller ut tomheten du skapade inom mig så att jag slipper sakna dig så fruktansvärt mycket.

någonstans finns det

Kom hem från rhodos för två veckor sedan och har inte gjort mycket vettigt. Gick på en arbetsintervju som kändes hur bra som helst, de skulle höra av sig den här veckan men de har de självklart inte gjort.. Inget gott tecken de inte. Ska nu fila lite på mitt cv och sen skriva in mig på arbetsförmedlingen, vid tolv ska jag dra mig dit och förhoppningsvis få lite hjälp med mitt sökande. Efter det blir det att träffa jessie och vi får se vart dagen leder.

Just nu jobbar jag på att hitta mig själv mitt i kaoset av jobb, träning och vänner. Jag känner mig lost och tiden går för fort. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag vill göra, hur jag ska få ihop pengar till resa eller hitta vad jag vill börja plugga. Jag behöver pausa från allt så tar en trip med m&p upp till landet över helgen. Bästa platsen när man behöver komma ifrån lite.


RSS 2.0