dålig dag

Är så arg just nu. Ingenting fungerar och alla talen blandar sig i huvudet. Allt blir bara fel och jag får snart seriösa utbrott på den här skiten. Sen är livet rätt kasst för tillfället. Huvudet gör ont. Halsen gör ont. Hjärtat gör ont.

onsdag

Lyckades komma en timme för tidigt till skolan, jag vet inte riktigt vad jag tänkte på. Jag kom inte ens på det själv heller..
Efter skolan gick jag hem till Lukas, skrattade åt att han hade ont (men vem fan lyckas sträcka sig när man tar rushen till tuben..) sen åt jag av hans födelsedagsgodis, läste av hans svar till matteuppgiften och gick sen hem. Känner mig som en snäll vän. Nu försöker jag plugga matte men måste nog ringa Lukas och be honom förklara uppgiften igen, för när han ringde förra gången var det något intressant på tv så har glömt vad han sa.. Ännu sämre vän.


silent night..

Ligger i sängen och lyssnar på julmusik, min lilla stjärna i fönstret är tänd och jag längtar till julaftonsmorgon. Mysigaste stunden på hela året. Försöker tränga undan alla ångesttankar och bara njuta av tanken att det är lov om fyra veckor. Nu är det bara att hålla ut.



en söndag

Har haft fullt upp hela helgen. Firade lukas i fredags, hade hur kul som helst, lite för mycket av det goda och kom i säng lite för sent. Mådde som jag förtjänade igår när jag vaknade, försökte tagga till men det var svårt. Satt och fixade med emmas present halva dagen och vid sju blev vi bjuda på middag och festligheterna var igång. Finaste emma fyllde år och då är det inte okej att vara seg så jag gjorde mitt bästa. Tröttheten kom ikapp mig idag och jag har sovit eller legat och kollat film hela dagen. Borde verkligen pluggat men orken fanns inte. Nu har jag en blandad känsla av skolångest, tidsbrist och ensamhet. Godnatt

fredagen den 25 november






Det är inte vilken fredag som helst, det är världens bästa lukas födelsedag.
Äntligen 18! Så idag ska det bli en bra dag och ikväll är det feeezt som
förhoppningsvis kommer bli grym. Massvis av grattis älskade vän.


jag är så dålig

Pappa kom hem när jag låg som allra skönast i soffan och han föreslog att vi skulle ta tag i matten efter min träning istället. Lättare sagt än gjort - kom hem halv nio och har ätit middag, kollat greys, pysslat med födelsedags presenter och chillat lite för mycket rent allmänt istället för att plugga matematik. Jag gillar inte att plugga men avskyr känslan av att man ligger ännu mer efter. Nu ska jag och min ångestfyllda hjärna gå och sova. Godnatt

skjut mig

Matten dödar mig, försöker faktiskt men det går inte. Hatar när jag inte fattar, då ger jag upp. Har legat i soffan sen klockan fyra och bara slösat tid och velat staba min mattebok. Ska åka till fysen om 20 minuter och trots att jag inte alls är taggad så ska det bli kul att träffa mina favoriter igen. Hoppas på att bli hur trött som helst, känns mer värt då.


läskigt

Har i tre dagar nu varit orolig att tiden inte räcker till, att min planering kanske inte håller. Och så kommer det här, det stärker inte mina förhoppningar direkt..


min bästa

Sitter och planerar lite till lukas födelsedagspresent, tror det kan bli riktigt bra. Den lilla pojken fyller ju år redan på fredag, är riktigt taggad. Nej nu ska jag fortsätta, tjing.


trött

Sitter i skolan och vill bara hem. Orkar inte ha ännu en lektion som är två timmar lång. Vi ska ha redovisning som vi inte kan ett piss på och det gör att det känns sämre än vad det brukar.

Ikväll är det personalmöte, hur värdelöst och dötrist är inte det... tpl


hard work work

Jag har kanske skrivit halva arbetet i historia och inte pluggat någon matte över huvudtaget. Min plugg helg har väll inte gått helt strålande precis. Det är farligt att plugga på datorn, det finns så mycket annat att göra där. Om fyra timmar är det nog middag. Bara att kötta på.



så söt

lugn helg

Det var lika mysigt som vanligt att träffa alla. Vi åt middag och pratade på om allt och inget i några timmar. Sen helt plötsligt blev jag så sjukt trött, kollade på klockan och trodde det var ett skämt när den bara var halv tio. Höll ut 45 minuter i alla fall och körde sen hem therese och släppte sen av jempa och niks som skulle iväg på festligheter. Själv är jag nöjd med mitt beslut att inte festa i helgen, gör att man taggar lite extra till nästa helg istället.

Klockan tio imorse blev jag hämtad av karlsson och vi åkte och ägde innebandyplanen ännu en gång. Sjukt kul är det i alla fall. Mindre kul är högarna med plugg jag har framför mig för tillfället. En historia inlämning som ska in imorn och alldeles för många sidor matte som måste göras. Men jag ska kriga nu några timmar och sen belöna mig med film och mys ikväll. Jag tror en lugn helg som denna var precis vad jag behövde.

dagens sysselsättning

Det hann till och med bli mörkt ute.

 


nostalgi eller vad

Helt utan anledning sparar jag på bio biljetter..

 


lördag

Vaknade halv nio redan, länge sen det hände en lördag. Men efter bion igår som blev braking dawn, fjärde twilight så skjutsade jag hem camilla och åkte sen hem själv. Hade iförsig kunnat somna betydligt tidigare men niks var på väg hem och ville ha pratsällskap och då ställer man ju upp!

Dagen kommer bestå av städning, plugg och sånt jag annars aldrig orkar med en lördag. Och sen avslutas de med middag och mys hos linnea med henne och lite andra söta vänner.

 


godmorgon

Ligger i sängen och orkar inte riktigt gå upp. Men världens bästa mami erbjöd sig att skjutsa mig till skolan då hon ändå nästan hade vägarna för i. Sånt tackar man inte nej till - varmt, mysigt och betydligt mycket roligare än att åka själv. Men nu måste jag nog gå upp så att jag får lite sällskap till frukosten.
Det är fredag och kvällen tillbringas med camzi som jag inte träffat på mer än två veckor - skandal. Vi ska förhoppningsvis hitta nån bio att gå på och bara mysa rent allmänt. Passar mig utmärkt en dag som denna. Tjing


matematik

Sitter i soffan och pluggar, gör high five med mig själv när jag klarat ett tal och känner mig allmänt ensam. Men ligger man runda slänger 50 sidor efter har man inte så mycket val. Ikväll är det i alla fall träning som tur va, då får jag en härlig paus i mitt pluggande. Tjing


tack

Var på riktigt risigt humör. Kände mig trött, jag frös och var irriterad på egentligen ingenting. Men nu kom jag precis hem till farmor och farfar som bjuder på te och är lika mysiga som vanligt. Så nu ska jag låta dom få mig på bra humör igen.

otroligt korkad

Ringde nyss tandläkaren för att boka en ny tid. Hon säger då att dom har fått återbud och kan ta emot mig på måndag antingen klockan åtta eller halv nio. Jag tackar glatt ja till tiden klockan åtta. Vem fan tackar ja till den tidigaste tiden!?.... Ångest att de ligger långt bort åt helvete också. Smart chey.


Nu ska jag börja göra mig klar för skola och det är underbart väder ute. Det tackar vi för!

känns som lördag

Min syster lämnade mig och valde att bo hos en kompis i några dagar. Mamma fick för sig att det var en bra idé att skära av sig halva fingret. Pappa fick panik av allt blod och mamma höll på att svimma av smärta. En syster hemma då hade inte varit helt fel. När m&p satte sig i bilen för att köra till sjukhuset så kom som tur va Nicole. Vi mötte upp Jessika och Karlsson i spånga och tåget rullade mot olearys, Magda mötte upp oss där och kvällen var igång. Lite extra kul att steph jobbade den kvällen så vi fick strålande service. En riktigt dålig match och några cider senare rullade vi hem med massa glada miner. Fick sov sällskap av min fina niks och där av känns det som en lördag. Nu har vi mysfrukost då hon ska åka till skolan om tio min. Själv börjar jag klockan ett. Lagom skönt osv. Tjing


godnatt

Ligger i sängen och ska alldeles strax stänga ner datorn och sova. Får även lite sovmorgon imorn vilket alltid uppskattas. Har grym träningsvärk i rumpan och ryggen efter innebandyn i söndags, lite ontskönt sådär. Tänkte dra en sväng förbi gymmet imorn då jag har bestämt mig för att träna lite extra den här veckan och sen avsluta med en alkoholfri helg. Tror min kropp (och plånbok) behöver det. 

Har cooper test på torsdag med fotbollen vilket jag fasar något enormt. Min kondition har legat på botten sen efter sommaren och har utöver det varit kass på löpning under veckorna fotbollen har haft uppehåll = dålig kombo. Men wtf, har inte så mycket val än att bara köra.

världens bästa lag

Började med möte om hur säsongen kommer se ut, pratade om lägret på påsklovet som förmodligen blir i Turkiet och så satt vi där och skrattade och mådde lika bra som vi alltid gör tillsammans. Sen var det dags för lite träning men det var inte fotboll som stod på schemat utan zumba och dansarobic. Bra vet jag inte om jag kan säga att vi var och inte särskilt smidiga men det var kul i alla fall.


Ett litet smygfoto från jempa som hon gladeligen la upp på facebook..

 


dåligt humör

Var i skola mellan halv nio och halv fyra men jag fick ingenting gjort på hela dagen. Kunde inte fokusera och tankarna vimlade iväg. Höll sen på att somna på vägen hem, jag var trött och det var jobbigt mörkt ute. Kom hem och ville bara sova, hann slumra till en halvtimme innan mamma ringde. Då sa hon att tandläkaren hade ringt henne imorse istället för mig då de inte hade mitt nummer och hon tackade glatt ja till en tid klockan nio på onsdag. Jag ringde idag för att ändra den tiden men fick inget svar... Det gjorde mig irri så får ringa och avboka den imorn. Svarar dom inte då tänker jag skita det.

Så nu har jag fått klaga av mig lite. Ska snart byta om till träningen. Pallar inte idag. Hejdå


jag vill också

"Vi får nog sluta sova ihop,
för när jag väl sover ensam kan jag inte sova.."

 


farsdag

Världens bästa pappa, tack för att du finns.

 


fina vän

Började dagen med två matcher i innebandy korpen. Det var hur kul som helst att spela, har inte rört en klubba på fem år men jag kände att det inte tog lång tid innan jag kom in i det. Där efter åkte vi direkt till lagavslutningen. Jag mår som bäst med er ska ni veta, är alltid på strålande humör när jag åker därifrån. Efter Nicoles kaosade morgon då hon vaknade tio minuter innan hon skulle vara ombytt och klar på jobbet så hade hon lite saker att hämta här. Men det fick bli lite te och Lilla sjöjungfrun också innan hon rullade hemåt. Har alltså tillbringat hela min helg med niks och den har varit riktigt bra, tack vännen!


favorit i repris

Sitter och myser framför Så mycket bättre, åt middag i min ensamhet och ska snart börja gråta över min tråkiga garderob.. Men om två timmar lite drygt så har Nicole slutat och vi kör lite party ikväll också.

 


trots allt

Jag var så himla trött igår men kände mig taskig mot Nicole och försökte tagga till ändå. Hon kom hit vid halv elva efter hon slutat jobbet, vi gjorde oss i ordning väldigt snabbt, slängde lite snabbt i oss några cider och sen var vi i gång. Mötte upp pojkarna på laroy och kvällen blev riktigt bra. Låter bilderna tala lite.

 


krigare

Det var så skönt att simma, vi körde en kilometer och sen blev det bastumys och lite fika på det. Vi tyckte att vi var värda det. Som vanligt blev det massa prat om allt mellan himmel och jord och vi bestämde att vi ska tillbringa helgen tillsammans.

Det här var vi i bassängen idag, riktigt grymma!

 


utvilad

Vaknade precis vilket betyder att jag nästan fick tio timmars sömn. Kunde även andas, är alltså inte lika täpt och äcklig som jag varit när jag vaknat på senaste. Nu ska jag leta mig upp ur sängen, hoppa i mysigaste myskläderna, äta mumma frukost och sen umgås några timmar med matteboken innan jag ska träffa niks. Hard work work!


true story


en kväll

Det känns rätt konstigt alltihop. Kan inte sätta ord på känslorna som ramlar omkring i mitt huvud. Från att vara hur glad som helst kan jag deppa ihop totalt och sen hamnar jag i något slags lugn där jag inte vet vad jag tänker eller känner. Min hjärna är väldigt udda ibland har jag märkt. Men nu är huvudvärken i alla fall borta, den var på ett sätt ganska skönt när den var på besök. Den trängde liksom undan alla andra tankar. Nu funtar jag på att gå och lägga mig, kanske skriva lite eller läsa en bok. Ska inte ställa någon klocka imorn utan jag vaknar när min kropp (förhoppningsvis) är utvilad. 

Sen fick jag nyss lite ångest när jag och niks satt och pratade om att vi ska simma imorn. Hade glömt bort, eller snarare förträngt att jag då måste ha bikini. Jag är så inte redo för det.

usch

Åkte till skolan, hade utvecklingssamtal i 20 min och sen fick jag och phips faktiskt lite gjort på arbetet. Cred till oss. Men min älskade huvudvärk smög sig på och när vi satt och planerade kvällen var jag inte alls så taggad som jag borde varit. Jag valde därför att inte joina idag utan se till att må helt bra någongång. Ät trött på att känna mig små hängig hela tiden, kan det inte bara komma rejält och sen försvinna..

kort skoldag

Sitter på tuben på väg till skolan och det ska bli riktigt skönt att bra ha utvecklingssamtal idag. Men detta är ett perfekt tillfälle för mig och philippa att komma någon vart med vårt projektarbete så vi tar en långlunch och kommer igång med så mycket vi bara kan. Det är bara utvecklingssamtal imorn också, för dom som inte har idag vill säga och det ger oss en ledig dag imorn. Förmodligen ska kg umgås med mina fina classmates, får se vad vi hittar på.


segt

Fick nyss en härlig huvudvärk, halsen gör mer ont på kvällen/natten och så är jag fruktansvärt trött. Kunde verkligen inte sova inatt för att jag kände mig genom förkyld (något som bara verkar komma på natten..) Detta ledde till att jag lyckades slumra till först under en riktigt tråkig film på kemin och sen under en alldeles för lång föreläsning om någon slags lättbetong, inte konstigt att man somnar då liksom. Så nu tror jag att jag snart ska gå och lägga mig och hoppas på att inte ligga vaken halva natten.

jobb

Sitter på jobbet och har en efterlängtad rast för tillfället. Har nu jobbat fyra av mina sex timmar och sista stunden går alltid fortare så det är skönt. Btw är mina arbetskamrater grymt sköna så det blir alltid roligare än vad jag tror. Tjing


 


skjut mig

Sitter i skolan och har världens tråkigaste historia lektion. Vill bara hem och sova. Fick nyss en uppgift som fick mig att ge upp totalt, den var alldeles för lång. Alla sitter och läser utom jag, känns ju inte toppen direkt men jag orkar verkligen inte. Nu blev det väldigt depp men det är en sådan dag idag...


söndagsångest på riktigt

Lekte fylle taxi åt min syster igår och spenderade min kväll hemma. Var grymt trött och det var faktikst väldigt skönt. Idag har jag varit lite duktig och varit ute och sprungit. Skulle plugga matte men hann inte riktigt det så får bli en annan dag. Nu tror jag att det blir sängen för min del då det är skola igen imorn och sen sex timmars jobb.. usch vad jag inte har någon lust.

så bra

Hade en gym kväll igår, det var så värt att dra ut. Vaknade tolv imorse efter sex timmars sömn och märkte hur kaos det var på nedervåningen efter Elins förande igår. Men kan skatta mig lycklig att jag slipper städa i alla fall!

Nu mår jag kanske inte toppen då jag bättrat på min förkylning ännu mer. Så idag blir en lugn dag och ska traska över till min söta lilla vän Lukas om en stund och bara mysa. Känns som det kommer bli en skön lördag.


i made it

Fick cami att vilja följa med ut (tvingade henne inte alls..). Så nu sitter jag här, hyfsat klar och väntar på att camilla med hennes underabra beslutsångest ska bestämma kvällens outfit. Förhoppningsvis blir det här en bra kväll!

4 november

För fyra månader sen satt jag med jessika och nicole på en djurgården match på stadion. Jag minns hur jag och jessika gick och la oss på kvällen för att få några få timmars sömn för att sen åka till arlanda. Vi kunde inte riktigt förstå att vi bara var några få timmar från att sätta våra fötter på greklands underbara mark. Sju helt obeskrivliga, oförglömliga, oslagbara dagar senare satt vi på planet hem igen. Vi hade varit i paradiset med våra bästavänner och levt livet till fullo. Detta är nu fyra månader sen och jag minns allt som att det var igår. Det är läskigt hur fort fyra månader kan gå.




Mina fina, underbara, älskade bröder.

-

Nu har jag, precis som alla andra iphone människor uppdaterat min telefon. Det tog en himla tid då jag först var tvungen att uppdatera itunes och sen telefonen. Men nu är den klar, vet inte om det är jätte mycket skönare men kände att jag borde i alla fall. Lyckades i alla fall inte radera något vilket jag är väldigt stolt över! Nu ska jag ta mig en promenad upp till folkan och lämna tillbaka två filmer och få lite luft. Sen ska jag njuta av en stor kopp te när jag kommer tillbaka. Ska även jobba på att få camilla taggad till ikväll.




-

Mår egentligen inte särskillt bra idag heller men ska snart ta en ipren, en till halstablett och sen ta en promenad. Jag vill verkligen vara taggad ikväll! Självklart så är jag mer taggad nu när cami börjar tveka men det brukar lösa sig. Vädret är trist och grått men får en känsla av att det är skönt promenad väder ändå.

Fall Leaves Beautiful Autumn

en dag i början av november

Efter att ha spenderat hela min dag i soffan (och då överdriver jag inte ens, gick ner en gång för att hämta ett glas vatten..) så börjar jag tröttna. Tror iförsig att jag ska gå och lägga mig ganska snart för har inte lust att vakna upp och må ännu sämre imorn. Sista två timmarna innan elin skulle komma hem idag låg jag och längtade efter mat men orkade verkligen inte laga någonting. Men när hon väl kom hem med massa gottis så mådde jag nästan illa och ville inte ha något. Petade i mig lite grann i alla fall men hoppas på att få tillbaka matlusten imorn. Det är visserligen lov men att ligga i soffan hela dagarna är ingenting jag riktigt vill minnas i mitt sista höstlov. Om tre dagar är jag tillbaka i skolan och har tio veckor tills nästa lov - måste verkligen njuta nu.

smärta

Huvudet gör ontontont och halsen skaver. Dock har det ingenting med alkoholen igår att göra då jag kände likadant innan jag gick ut igårkväll. Alltså var det inte mitt smartaste beslut jag tagit att festa igår. Hade kul igår men mår ännu värre idag. Nu ska jag vänta på att iprenen ska lätta huvudvärken och kolla lite mer gg. Kvällen tillbringas med systra mi - precis vad jag behöver.

en torsdag

Ovanligt pigg och ovanligt nöjd med gårdagen vaknade jag imorse efter sex timmars sömn. Tyckte däremot lite synd om niks som var tvungen att gå upp klockan åtta imorse medan jag sa hej/hejdå och somnade om. Det bästa med de dagar då man bara vill ligga inne och mysa är att det är risigt väder ute. Jag ska göra lite frukost och slå på gg - det är mys i högsta grad.

hur mycket jag än lyssnar kan jag inte tröttna


livet leker

Om en halvtimme kommer nicole, lite senare tittar förmodligen camz förbi innan vi ska in och göra stan osäker. Börjar faktiskt tagga till lite nu när jag tänker på hur många fina som ska med ut ikväll. Hoppas på att få med mig jess nu också. Är dock riktigt less på min garderob, får lite anfall varje gång jag ska välja kläder. Men har nu kommit med ett förslag och så får nicole godkänna. To bad om hon inte gör det för det finns inte så mycket annat..

Nu ska jag byta mysmusiken till tagg. Ikväll ska jag skratta och älska livet.

godnatt




så ja

Är helt slut i fötter och nacke efter jobbet men det var faktiskt ganska roligt stundtals då dom jag jobbade med är bara fööör sköna. Nu är Nicole på väg hit och vi ska mysa massor! Det blir en bra kväll.


segt

Jag var inte alls på humör för att städa så allting gick lite långsammare än vanligt. Men är i stort sätt klar och sitter nu och försöker äta lite lunch. Dock är det svårt att äta när man inte har någon som helst matlust. Hade samma känsla igår och det sög att jag betalade 80 spänn för min middag igår och tog sen tre tuggor...

Ska åka till jobbet om 10 minuter. Har nog aldrig varit mer otaggad men det är bara att bita ihop till klockan nio ikväll.


tisdag

Vädret är riktigt grått och tråkigt, alltså valde jag en bra dag att jobba på. Men innan mina sju timmar på jobbet ska jag städa hemma. Mami kommer hem ikväll efter att ha tillbringat fyra dagar nere i skåne. Alltså är det lite kaos hemma som det alltid blir när mamma inte varit hemma. Så när jag orkat mig upp från min otroligt sköna soffa ska jag sätta igång med storstädningen.



RSS 2.0