irriterad


"Saknar dig också vännen, ses snart?" - Bullshit

oslagbara, 11-0



På och utanför planen - bäst

underbart

Kom precis hemcyklandes från camilla, blev inte så sent då jag har match hyfsat tidigt imorn. Men vi hade det mysigt, kollade pocahontas och lilla sjöjungfrun, gjorde våran special paj och taggade galet med party videos från zakynthos. Det kommer bli en grym sommar, känner det på mig. Med andra ord fick camilla mig att må absolut toppen, som vanligt vill säga. Godnatt.



bäst

eviga kvällstankar

Forgive - sounds good.
Forget - I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting.



sämst

Jag har en grov skolångest, extrem tidsbrist och är allmänt trött på det mesta. Särskilt trött på att mina tankar fullständigt mördar mig när jag är ensam..
Imorn ska i alla fall min kära camilla få mig att glömma all skit för en kväll. Godnatt


Min fina

jag gillare

Mycket skratt med otroligt sköna människor igår. Har nog aldrig varit lyckligare över en ledig dag än när jag vaknade imorse. Mådde mindre bra kan man säga men efter att ha spenderat halva dagen under täcket framför film mår jag bättre. Nu blir det lite mat i magen och sen ta tag i plugg fan..



Två taggade brudar på väg in

usch

Det blev inget plugg ikväll, otippat.. Nej men jag har feting ångest om hur jag ska få tiden att räcka till. Morgondagen kommer vara full som fan. Skola nio till fem, tempo till butricks för att köpa det sista till utklädningen, hem och slänga i mig mat, träning sex till halv åtta och sen galen skiva. Och nej plugg passar inte in i detta schema..

Jag känner btw att jag har ångest över det mesta nu för tiden, vilket suger ännu mer. Godnatt

det suger

Dagen var seg. Solade mer än vad jag pluggade och blev inte klar med något av det plugg jag bordet gjort under lovet. Träningen var grymt tråkig och jag har ont i hela kroppen. Men mina kära lagkamrater är guld värda i alla fall. Nu väntas mat och sedan helvetesplugg..

Måndag Måndag Måndag Ledig Ledig Ledig

Hade en grymt mysig och rolig kväll igår på en gräsplätt med sköna människor! Det blev grillat, gott att dricka och massa musik. Allmänt bra sista kväll på lovet helt enkelt. Nu har jag hunnit vakna, duscha och blivit himla sugen på frulle så nu ska jag nog ta och väcka en viss lukas som tagit upp större delen av min säng inatt... Tjingeling badring

och imorn är det tillbaka till verkligheten

Kom precis hem efter att ha tillbringat kvällen med denna tönt.
Han var lika jobbig som vanligt men jag tycker om honom ändå.

det är väll bara att vänja sig

Tillbringade en och en halv dag ute på mysiga värmdö men mina fina. Så mycket skratt, så mycket kärlek. Ni ska bara veta hur mycket jag tycker om er! Lovet gick snabbare än vad jag hoppats på och snart är det bara två dagar kvar. Alldeles för långt till sommarlovet är det också, kul.. Morgondagen kommer bestå av, precis som idag, träning och familj. Godnatt

sounds awesome

Planen var att åka hem efter träningen och mysa ner mig framför lite film men syster ringde precis när jag kommit hem och sa att det bjöds på te och fralla nere hos farmor och farfar. Valet var himla enkelt och det var så mysigt att sitta där och prata om allt och inget, lyssna på deras mängder historier och glädjas åt att jag har världens bästa farföräldrar!

Nu blir det läggdags, sen tidig uppgång och en mys tur ut till linneas landställe med mina bästa!

lördag hela veckan

Jag och nikkan kände oss riktigt coola som tog moppen hem från träningen igår. Men vad ska man göra när man inte har körkort och bussen tar en timme längre!?... Nej men kvällen tillbringades hos nicole med bastu, prat, mys och film. Standard. Fick skjuts till spånga runt tolv idag där söta madeleine stod och väntade så snällt. Vi begav oss hem till mig, bakade en otroligt saftig sockerkaka, packade ner lite mumma och satte oss på cykeln med filten under armen för att ha en grymt mysig picknick i solen. Hon är för bra den där madde!

Så nu sitter jag här i min ensamhet och inväntar träning.
Troligtvis blir det en kväll hemma, tror jag behö
ver det.

Första lovdagen - helt okej

Liggandes i en solstol på balkongen, nästan 20 grader i luften, klarblå himmel, strålande sol och med gyllene tiders kung av sand i hörlurarna. Den enda förbättringen skulle vara att byta ut balkongen mot en klippa i skärgården, annars har jag det förjävla bra just nu!

kvällstankar

Jag och camilla satt och delade lite tankar som fick mig grymt motiverad till att köra stenhård träning och lägga fokus på att äta så bra jag bara kan. Det lär bli en utmaning men det är helt klart värt ett försök. Vi satt även och planerade sommarens festligheter och det lät så underbart. Lite sorgligt att det här blir de sista riktiga sommarlovet. Usch för skola men man kan ju inte klaga på alla sköna lov faktiskt.



Gotland förra sommaren

lov = glädje

En liten snabbis om de senaste dagarna: Torsdagens nationella prov kändes helt okej, mina kära team-mates är underbara och gjorde ljusruset roligt, jag och cami flippade på dansgolvet på sofies skiva och det var tur att världens bästa syster kom och hämtade oss. Tre timmars sömn. Fredagen började med praktik, sedan naprapati och kvällen bjöd på smarrig middag hos louise. Var lite för trött så gick ganska tidigt. Tio timmars sömn. Säsongspreimär och vinst med 7-1. Stressade hem för att hinna göra miga i ordning, slå in presenterna och hinna till bussen. Otroligt mysig middag hos min fina vän emma. Lite komiskt nog hade vi både gjort album till varandra i födelsedagspresent och använt i stort sätt samma bilder. Hon är så bra hon, mycket mycket kärlek!

Och idag då, vädret är bättre än bra och jag började morgonen med att få skjuts hem av emmas bror. Guld. Sedan blev det lite mysfrulle framför inspelade grey's och off the map avsnitt. Njöt lite ute i solen och nu är jag nästan klar med min storstädning. Mami kommer nämligen hem ikväll så kände att jag ville göra henna lite extra glad.
Så nu ska jag fortsätta och ikväll ska jag träffa min camilla.

onsdag

Okej mitt hårda arbete har väll inte varit strålande men jag orkar inte bry mig för tre dagar framöver ska jag ha det galet kul no matter what! Ikväll är det ingen träning så det blir mys hemma med världens bästa syster som äntligen är hemma, och även lite fix och trix med present till en liten vän som fyllt år. Mys! Men imorn är det även nationella, fem timmars skrivning är ju alltid kul. Nä men känner att jag kanske ska läsa igenom det där dumma häftet lite..


det brukar låta så va

Det ska bli riktigt hard work första halvan av denna vecka för att sen kunna njuta av en skiva på torsdag och 18-års firanden på fredag och lördag har jag nu bestämt. Och med dessa tankar säger jag godnatt.

ägd

Min kära mor kom in och väckte mig halv nio imorse.. jätte kult, verkligen! Nej men hon dorg med mig ut på en mils powerwalk med lite extra löpning i alla backar så det var ganska skönt. Sen skulle dagen bestå av grymma mängder plugg, men lukas kom över för att plugga tillsammans så det blev inte sådär värst mycket gjort.

Nu har jag precis ätit en awesome middag, första grillningen för året. Me like. Och nu ska jag bara vänta på att segkorven camilla ska äta upp så vi kan ta en liten prommis, käpa nått gott och mysa ner oss framför en film. En helt okej söndag.

sämsta

Har sagt till mig själv att gå mer på impuls men idag skulle jag nog hållt mig till planen,
hade nog blivit en bättre kväll då. Godnatt.

en lördag i korthet

Blev en riktig nikkan&gillberg kväll igår och den var riktigt mysig. Klockan ringde halv nio imorse och vi var lite halv sega. När vi väl orkat ta oss upp, bytt om och kollat när bussen gick så såg vi att träningen var inställd.. Men vi drog oss ut på en egen tur som avslutades med en himla god frulle. Nu har jag precis varit och handlat lite vår blommor med mamma och nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka till kusin på middag. Ikväll blir det lite bus med jeanette. Tjing.

kom hem kom hem kom hem




Världens bästa, jag saknar dig


pompis

Efter en dusch, lite äggröra, en tomat, en halvliter vatten och frisk luft känner jag mig som en människa igen. Skiva är ju alltid kul liksom, men praktik dagen efter är inte lika roligt.. Tjingeling

världens absolut bästa

Pappa är på nån jobb grej och kommer inte hem förrän imorn och elin är och gottar sig i solen.
Så ikväll blir det mys, bara jag och mami.



Jag älskar dig, mer än allt!

Fan vad party

Har precis lagat mig en smaskig middag, himla nöjd faktiskt. Gjorde mig en god sås till kycklingen men råkade hälla på lite för mycket, så nu ligger den där och badar i väntan på att bli uppäten. Mysis. Annars då? Nej men fys ikväll är ju alltid kul, hoppas på att vara total död ikväll och imorn är det sovmorgon! Nej nu måste jag börja äta innan den drunknar, tjing.

när allt var lite lättare

Det gör lite ont.
Godnatt

inga ord verkar hjälpa

När man sakta sakta börjar glida ifrån och inte har en jävla aning om hur man ska stoppa det.



idag är en bra dag, idag är det bra

Var lite depp imorse när jag satt på tåget och läste i metro om kvällens derby. Men bara nån timme efter får jag ett uppiggande sms från min kära jessie som frågar om jag har lust och hänka till matchen. Det gjorde helt klart min dag! Så nu är det bara att vänta på att mami kommer hem så att det blir en god middag och sen bär det av.

Dagens plus: eftermiddagens underbara väder!
Dagens extrema minus: bästa syster åkte till nått varmt mysigt ställe imorse och blir borta en vecka..

bara för att man blir lite kär


you can't help me now

Har varit en grymt seg söndag, ganska skönt iförsig men ändå. Nu blir det en vecka full med träning, skola och mitt i alltet ellas skiva. Kommer förhoppningsvis bli gaaalet men känner att mina pengar inte kommer räcka den här månaden. Har gjort av med alldeles för mycket bara den här helgen menmen, det blir vad det blir. Nu blir det snart sängen och uppgång vid sju. Godnatt

Godmorgon världen

Bara för att jag åt en grymt mysig middag med härliga människor igår. Bara för att jag och nikkan är kungar ute på stan mitt i natten. Bara för att jag har världens bästa syster som jag fick avsluta kvällen med. Bara för att jag inte vaknade upp bakfull (himla nöjd). Och bara för att det är söndag och jag har en helt okej vecka framför mig.

awesome dude

Skulle gått upp halv tio imorse men somnade om så vaknade igen klockan elva. Men har hunnit skriva klart fysik uppgiften, söka lite sommarjobb, beställa ett nytt bankomat kort med ett otroligt fint motiv och lagat mig lite lunch. Om tre och en halv timme ska jag träffa jessika i spånga och undertiden ska jag plugga lite och städa lite tills mami kommer hem. Tjing


RSS 2.0