glad måndag gott folk

Min helg var så bra den kunde bli. Fick träffa mina bästavänner och bara njuta. Ett plus var ju att första matchen slutade 8-0 och den andra 2-0. Synd bara att helgerna tar slut så fort när man har roligt.
Det var en seg dag i skolan idag. Gick till kvart i fyra och drog sen hem till maddelutt och pluggade faktiskt. Hade träning halv nio så vid sju kände jag att det var dags att röra sig hemåt. Det jag inte räknat med var att det skulle ta en timme hem! Så vid tio över åtta kom jag inramlandes och med världens fart gjorde jag mig klar för träning. Nu är jag helt död i kroppen och ska bara sova.
Klockan ringer 06.21 imorn, jublar..

åh vad jag älskar den här låten !




i want you, to want me..

see yah on monday bitches

Märker att jag börjat tappa stinget på att uppdatera. Men jag hinner/orkar inte. Två veckor i skolan nu och jag älskar det. Inte själva skolan kanske för vi har fem läxor till nästa vecka men jag älskar människorna. Det finns en viss madeleine som bara är för söt och en viss philippa som gör att jag får extrema skratt-attacker varje lektion. Tack!
Om två timmar sätter jag mig på bussen till min älskade emma och imorgon ska jag äntligen få träffa camilla och stephanie igen. Två matcher ska även klämmas in där imellan. Jag känner på mig att det här kommer bli en riktigt bra helg.


bara för att jag har sjukt kul i skolan

Pratar mer och mer med alla människor. Hittar allas bra sidor. Skrattar som en galning. Det är nästan så att man inte vill gå hem när dagen är slut. Så har jag aldrig känt i skolan förut. ..Och Du är bara för söt!..

Jag var helt slut när jag la mig i soffan efter skolan. Det blev en pn på sisådär två timmar. Nu är jag pigg och taggad för träning. Imorn är det skolfoto och första idrottslektionen. Tjing.

och helgen är över

Det har varit en otroligt mysig och lugn helg. Chill match, flm kvällar med underbarar människor och en behövlig fika med clakken blev det idag. Imorgon drar det riktiga schemat igång och det betyder start tjugo över nio, nice! Men det betyder att jag får åka själv för lukas börjar redan klockan åtta. To bad. Men eftersom sena kvällar och tidiga mornar tar kol på en ska jag ta och sova nu. Puss&Godnatt.

amanda

På något vänster tycker jag om den här låten.

 

-

Vi bor under samma tak men vi träffas nästan aldrig. Det är sällan vi är hemma samtidigt och när vi väl är det sitter vi båda två fast bakom skärmen. Det är inte okej. Jag saknar dig. Men ändå tar jag inte vara på det stunder vi är tillsammans. Speciellt nu när du varit borta i två dagar märker jag hur mycket jag behöver dig, hur mycket du betyder. Jag ser upp till dig syster, du är min förebild. Jag ville bara att du skulle veta. Jag älskar dig.

tears stream, down your face..

Det var härliga människor här igår. Vi tittade på A walk to remember och tårarna bara rann.. Men det var tidig match så vid elva blev det hemåt för det flesta. Jag ville inte vara ensam så lukas höll mig sällskap ett par timmar och vi satte på en till film, I taket lyser stärnorna. Ni kan ju förstå hur mycket smink jag hade kvar efter den kvällen..
Vi vann matchen idag med 11-0, riktigt nice. Ska snart göra mig klar för att träffa matilda. TJING.

det är okej att drömma



here we go

Har varit i skolan nu i fyra dagar och det är faktiskt inte så farligt. Människorna är snälla och vi gör nada på dagarna. Imorgon ska vi till johannelund, mina gamla trakter, och hälsa på byggmänniskorna och alla tvåor. Ska tydligen ha lite sammarbets-stuff. Nästa vecka börjar vanliga schemat och jag har aldrig sett ett sånt nice schema förut. Me like!
Ikväll är det träning och på lördag är det match som sagt. Sen ska jag försöka träffa grymt saknade matilda och clakken i helgen. Himla mys. TJING.


och så var det igång igen

Måndag: Skola och sen träning
Tisdag: Skola och sen träning
Onsdag: Skola, knatteträning och sen match
Torsdag: Skola och sen träning
Fredag: Skola och sen ingen träning
Lördag: Match.
Söndag: Heeelt fri!

Det har bara gått två dagar men jag är redan helt slut i kroppen.
Hur ska detta gå om hela min höst ser ut så här..!?

när tankarna ramlar omkring i huvudet

Det känns konstigt, att inte veta vem du är längre. Att inse att jag verkligen inte känner dig, vet inte hur du mår eller vad du gör. Vet inte vad som händer i ditt liv. Vi har hamnat där vi sa att vi aldrig skulle vara. Känns som ett helt annat liv. Jag har mina vänner och du har dina. Det hade vi förut också, bara det att då hade vi också varandra. Men det är skönt att komma ifrån att tänka på det varje dag. Nu slår det mig bara ibland men det gör inte mindre ont för det. Klumpen i magen ligger kvar, hålet i hjärtat är inte helt ihop pusslat än. Förut var det ditt namn som spred värme runt om i kroppen nu känns det bara främmande, en främlings namn. Det som förut hade betydelse är numera oviktigt. Jag vill inte och orkar inte längre bry mig, det gör bara ont, och jag hoppas att jag nångång kommer kunna sluta..


-


Never let the fear of striking out,
keep you from playing the game.

sista dagen på sommarlovet 2009..

Idag ska jag försöka njuta så mycket som möjligt för imorn är det dags. Paniken börjar resa sig i kroppen och rädslan för att inte passa in. Tänk om mina förväntningar är för höga, tänk om det inte är fullt så bra som jag tänkt mig. Tänk om det rent ut sagt blir skit..
Vid två ska jag och några till dra till ip för att kolla killarnas match och sen blir det kanske promenad med johan lite senare. Kvällen ska i alla fall tillbringas med en bra film och lite onyttigheter för imorgon ska det bort. Eller ska i alla fall försöka sluta med det, sen får vi ju se hur det går.. Nu ska jag hjälpa m&p lite innan jag ska dra. TJING.

fredag

Skönt att fotbollsskoleveckan är över men det betyder att skolan är allt närmre nu. Fick brev hem idag med papper man ska fylla i tills på måndag. Vill inte. Pratade med min älskade emma idag och vi insåg båda två hur fort sommaren har gått. Hur vi andra veckan av lovet satt på stranden på hennes landställe och pratade om hur lång tid det var kvar på lovet och nu så förstod vi att det gick fortare än vi trott..
Ps. jag saknar dig emma, kom hem nu. ds..

Ikväll blir det massor av underbart chill med mat och film med fantastiska brudar. TJING.

snart går den underbara sommaren över till höst

Det är sjukt. Lovet började ju precis. På måndag börjar skiten igen. Ny skola, nya människor. Inte okej..
I tre dagar nu har jag varit ledare på fotbollsskolan för nio åriga flickor som är otroligt söta men som snart börjar gå mig på nerverna.. Men förutom det har jag hunnit träffa laget, camilla, sett Sommaren med göran på bio med emma, ikväll ska jag träffa malin och imorn ha en stefan&jens dag så jag tänker inte klaga. Men jag vill ut igen, ut med båten, med emma..

home sweet home

Hemma igen från en underbar seglingsemester. Jag vill ut igen, vill inte vänta tills nästa år. Och emma, du vet att jag absolut inte klarar mig utan dig. Tack för att du är du och jag älskar dig något extremt. Men det var skönt att komma hem till syster. Oj vad jag har saknat henne! Det borde vara olagligt att vara ifrån sin syster i tre veckor..
Nu blir det chilltime i helgen och sen blir det knatteledare för fotbollsskolan i en vecka men ska självklart hinna träffa massa söta männsikor också. Om en vecka och två dagar börjar skola. Förut va det något man pratade om och nu är det alldeles för nära. Vill inte!

ps. Saknar världens bästa camilla! ds.


RSS 2.0