tårar rinner och jag kan inte hjälpa det

"i lost my bestfriend that day"
- a cinderella story

när tårar rinner

Jag orkar inte mer. Jag älskar dig jätte mycket men jag klarar det inte längre. Om du bara visste, om du bara kunde förstå. Jag saknar dig som in i helvete. FAN! Varför blev allt så här? Jag har insett hur lite jag betyder för dig nu..

har du en famn för mig?

Det finns så mycket att säga, men orden är inte tillräckliga. Det är så mycket jag vill visa men jag vet inte hur. Jag älskar dig, det vet du. Eller jag hoppas att du fortfarande vet det. Vad gör man när man inte längre kan hålla kvar? När allting sakta glider ifrån. Vad tar man sig till då? Jag vet inte, det är därför jag är där jag är idag. Jag är förvirrad, vet inte vad jag ska göra. Jag vill så mycket men vet inte om jag vågar, vet inte om jag kan. Jag vet ingenting längre..


så mycket tankar, så mycket känslor

" Är du en av dom som gråter när ingen ser på.
  Är du en av dom som berörs ändå.
  Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt.
  Jag tänkar hur gick det till, hur bar dom sig åt. "


- Kungsholmens hamn; Melissa Horn


utmanad

Regler:
Sätt in dessa regler & länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

1.  Jag hittar något sorgligt i alla låtar
2.  Jag håller på att måla om mitt rum
3.  Jag är galen i röd/gula döskallar (godis)
4.  Jag är extremt mörkrädd
5.  Jag sov hos min syster inatt för att jag ville känna mig trygg
6.  Jag saknar min bästavän
7.  Jag har träningsvärk i min rumpa
8.  Jag är galen i chad michael murray

jag utmanar; elin elin elin elinamanda, fia, astrid, malin,

varför !?




" I thought if only I could try and change.
 That all my pain would be in yesterday.

 But it's true
 I'm still blue, but I finally know what to do.
 I most quit, I most quit you. "

tråkigt väder -- som vanligt

Nu är förta delen av rummet klar. Ska bara måla på en gång till. Sen kommer jag bo i mitt gråa himmelrike.. Sen nångång så ska jag och lordell kila in till stan i hopp om att hitta något till faggan som fyller år imron. Sedan kommer resten av gänget in och vi ska börja med att äta och sen se på bio, låt den rätte komma in. Tydligen as läskig och trelle kommer förmodligen döööö. Sen slaggar jag hos empi som kommer hem snart, får då ääntligen träffa samuel :D Ha en bra tisdag gott folk.



<3<3<3<3<3<3<3<3


<3

Kom nyss in från höstnatten. Promenerade hem från anton med syster, det var kallt och jätteskönt. Nu är jag extremt trött och måste sova, ska vara åtta på läkarbesök imorn. Godnatt



Du är bäst anton, bäst bäst bäst. Jag. Älskar. Dig.

ett stilla höstlov

Än så länge har ingenting rikitigt hänt. Lovet står rätt stilla. Vilket kan vara extremt skönt ibland men jag börjar bli uttråkad. Jag var hemma idag. Började måla i mitt rum och växlade in lite pengar på kortet, mer hann jag inte. Det vill säga jag har inte precis haft kul idag. Antons träning är slut vid nio och jag funtar på att dra till honom då, så slipper jag vara ensam heeela dagen. Imorn kommer bästis hem, finally..

godnatt

Filmen var lika bra andra gången. Sällskapet var super. Vi hade mysigt. Sovgott.

söndag en höstkväll

Världens bästa syster eLLan har äntligen återvänt. Okej hon var borta två dagar men jag saknade henne massor :$ Denna söndag ska avslutas med familjemiddag och film mys, låter underbart


det är molningt och tänker inte kliva ur sängen

Jag sov i gästrummet inatt, min säng och resten av alla mina prylar bosatte sig här igår. Känns som om jag sov i en flyttkartong. Men det ska vi snart ändra på. Under veckan ska jag måla om mitt rum och få det lite extra mysigt.
Just nu ligger jag i sängen. Den är vaaaarm och jag tänker ligga här hela dagen.. nästan. Vet inte riktigt vad som ska hända idag, träffar nog flickorna som vanligt.


EMMA WALLÉN KOM HEEEEM !!!! Jag klara mig inte utan dig ju..

..


tomt

Snart är mitt rum helt tomt :O Har bara sängen och skrivbordet kvar, fan va stort det blev..


'beatriz presenterar sig som jenny'

Igår va det fotbollsavslutning som gällde, vi hade as roligt och självklart var det FillsFlicks som vann :D Resten av kvällen tänker jag inte ens nämna. Förutom att det var väldigt roligt när jag och bea skulle hälsa på pontus kompis som vi aldrig träffat tidigare. Jag räcker fram handen och säger -Hej, Jenny. Sen gör bea samma sak men säger också -Hej, Jenny. Naturligtvis var det inte meningen och sjukt kul (;

Idag ska jag börja göra ordning i mitt rum. Ska äntligen efter tre år få måla om och göra lite snyggt :) Så idag ska jag och mami röja lite och flytta ut möbler. Hoppas eran helg blir bra plus jag saknar min syster..


i miss you

"She'scrazy like a fool,
What about Danne Cool.
I'm crazy like a fool,
I miss you Danne Cool.
Danne, Danne cool, Danne, Danne cool"


..

"Det du sa, glömmer jag aldrig.
Det du sa, finns ännu kvar.."
- Kärlekens längtan

Och med dom orden säger jag godnatt gottfolk

håll ut

Nu är det bara en skoldag kvar innan det underbara lovet. Har pratat med världens bästa flickor idag och lovet ser ut att bli väääldigt mysigt. Men denna sista dag i skolan är ingen rolig en, en bok recension ska in plus en bildanalys. Så ja, just för tillfället har jag fullt upp med pluggandet till de. hoppas det blir bra hoppas det blir bra.. hej så länge

I'm miss bright side

Idag har varit en dag med glädje, i alla fall från min sida. Ska försöka mig på att träna ikväll också, om ryggen till låter. Hoppas att dagen fortsätter bra, vill somna med ett leende på läpparna ikväll. 
Snart kommer mamma hem, hon har varit borta sen i måndags. För att göra henne lite extra glad när hon kommer hem så har jag städat och pluggat lite :) Så nu ska jag fixa det sista, hon är hemma vilken minut som helst..



jag älskar te

När jag och min vän Beckman var i Istanbul för några veckor sen så köpte vi turkist äppel te. Nu. Är. Jag. Kär. Jag kan seriöst dricka hur mycket som helst. Så idag under Grey's Anatomy tog jag mig en stor kopp, underbart! Måste bara till lägga att idag när jag och empi var i stan så hittade vi den coolaste tröjan jag någonsin sett, seriöööst. Så fort jag blir lite rikare så ska den bli min :) Nu är det åter igen plugg som gäller (om jag orkar vill säga).. suck.

'en godisbit om dagen - är bra för magen'

Jag var tvungen att gå hem och tröst äta lite godis. Provet gick inte alls bra, blev ännu mer stressad när jag märkte att alla runt omkring mig skrev som galningar.. suck.
Men ska snart tagga till och åka in till stan för att träffa världens bästavän som praoar inne i stan. Vi ska ta en fika och snacka en massa skit, har inte träffat henne på evigheter. men bara så du vet så ska du tillbringa hela ditt höstlov med mig emma, hör du det! Punkt Slut.


'o'

Sitter i skolan nu och har so prov om 10 minuter, WISH ME LUCK !


jävla plugg

Nu tänker jag gå och lägga mig, jag har fått nog av allt pluggande. Men tack vare lite hjälp av syster och pappa så har allt gått lite bättre. Men godnatt alihopa, sweet dreams .. <3

snart så

Astrid har lovat att hjälpa mig få det lite snyggare här i bloggen :D Själv fattar jag nada men hon är typ pro så jag överlåter jobbet till henne (a) taaack, på förhand gullet <3


att hamna i total tystnad..

One tree hills soundtrack får mig lugn, jag känner mig som hemma i den musiken. Kan inte lugnet få stanna. I alla fall kvällen ut, snälla..

'när ingenting blir som förväntat'

satte mig nyss här igen efter att ha kollat tre avsnitt av one tree hill. Som för övrigt är världens bästa serie. Har sett alla säsongen om och om igen, får aldrig nog. Men tillbaka till datorn betyder även tillbaka till pluggandet. Blev nyss klar med min bok recension. Men har fortfarande ett prov att plugga till och en bildanalys att göra klar. Någon som vet vart man kan hitta fakta om Spanien på 1630 talet? Nej, inte jag heller.. suck

jag borde, men jag gör det inte

Jag är hemma idag, mår inte sådär jätte bra. Men har prov imorn och borde egentligen plugga. Självklart orkar jag inte så jag sitter här och gör i stort sätt ingenting. Varför funkar ingenting när man vill det, hittar ingenting till min jävla bildanalys heller. Faan.. jag pallar seriöst inte det här.

I'M BACK

Har haft min blogg i åratal men slutade skriva för ett tag sen, vet egentligen inte varför. tröttande väll. Men nu känner jag att jag har lust att ta upp det här med bloggandet igen. Det är skönt att lätta på trycket bland tankarna ibland. Så bara så att alla vet är jag tillbaka i blogg världen igen.
pusshej*


RSS 2.0