jag är trött på att misslyckas

Varför ens försöka när jag är så grymt jävla dålig. Efter varje dag som går är jag tillbaka på ruta ett. Det är kaos i mitt huvud när den ena halvan skriker åt mig att inte ge upp medan den andra är lat och svag. Jag är besviken och trött på mig själv. Mina tankar ljuger för mig men spegeln ljuger inte och vågen ljuger inte. Jag vill inte vara missnöjd varje morgon när jag tittar mig i spegeln. Jag vill vara nöjd och stolt över mig själv och över mina prestationer. Men man måste prestera för att ha något att vara nöjd över, men jag presterar inte ett skit. Jag ger upp och blir besviken - igen. Jag leker duktig och går ut och springer. Men vad gör det för skillnad att luffsa omkring som en kärring och vara död när man kommer tillbaka, jag är bara fruktansvärt dålig och orkar ingenting. Jag är sämst, bara så sämst.

btw



Tack världens bästa mamma som kom som en räddande ängel till sin total panka dotter efter helgens bravader. Hur bra är inte hon liksom!? BIG Love.

tillbaka till verkligheten - tillbaka till skolan

Då var det sista kvällen på mitt sista sommarlov. Men detta helt underbara lov avslutades med en hejdundrandes festhelg. Utgång med ett galet taggad gäng på 13 pers som dansade runt i flera timmar och det var trötta men glada ansikten som satt på tunnelbanan hem. Fredagens succé gjorde att fyra tapra själar drog ut även på lördagen. Vi hade kul, dansade och skrattade men gårdagen hade satt sina spår och det blev inte allt för sent. Under både lördagen och idag hade det ingått lite fotboll, dock vid sidan av för min del då jag varit sjuk och ska vara frisk och hel tills imorn. Så tack alla som gjort min sommar till den bästa och tack alla som avslutade den på bästa sätt. Så imorgon ska även jag, som resten av Sveriges ungdomar, gå upp tidigt och knalla iväg till skolan. Godnatt

kan inte bli mycket bättre

Är på världens bästa humör och låter partymusic stråla ut från datorn - underbart. Kvällen kommer bli så bra, det har jag bestämt. Pratar med massa folk som ska ut ikväll och det gör att man blir ännu mer taggad. Nu ska jag höja musiken, dansa runt i min rum och tagga ännu mer.




livet leker




Älskar att vara så här taggad så det ska jag nu utnyttja med en springrunda.

sista helgen på sista sommarlovet

Det blev en grym kryssning med mycket skratt och aningen för mycket av det goda på vissa håll. Men själv mådde jag inte allt för dåligt igår trots att båten guppade runt där på morgonen när man minst behövde det så ikväll taggar vi för utgång. Det ser ut att bli en grym kväll och jag är glaaaad. Nu ska jag ringa lukas och se om han är vaken och efter jag hämtat lite saker hos honom ska jag tvinga mig ut på en springrunda. seeeeeeees

onsdag

Min kära lilla mor kom in och väckte mig klockan åtta imorse och sen kunde jag inte somna om. Kul, tack mamma.. Så nu är jag bara sjukt seg efter för få timmars sömn men känns onödigt att gå och lägga sig nu. Vill lägga mig ute i solen i så fall men vädret är ju lika dåligt som vanligt.. Ska snart ta en trip till coopen och köpa lite smått och gott till kryssningen ikväll. Kommer nog bli gaaaalet kul. Tjing

nu kör vi


nostalgi trip

Min lilla promenad blev en och en halv timme lång. Det var skönt att gå, bara gå och lyssna på underbar musik från Veronica Maggio och Melissa Horn. Såndär bra tänkmusik som jag gillar. Jag gick till parken vi alltid lekte i när vi var små. Satte mig på en gunga och lät vinden ta tag i mitt hår - kunde inte sluta le. Det var sån härlig känsla. Tankarna gick långt tillbaka och jag blev glad av mina underbara minnen. Gick sedan förbi mitt gamla hus och blev lite ledsen att folket som flyttat in låtit det falla ihop, det ser obebott och tragiskt ut. När vi bodde där var det tvärtom, det var så fint och så bra. Varför kan inte en söt familj med två små döttrar flytta in och utnyttja huset precis som vi gjorde? Men mest av allt under den promenad gick jag och tänkte på min vän, min allra bästa camilla. Tack för att du är så bra, tack för att jag har så många minnen med dig och tack för att jag får ha dig kvar vid min sida. Jag älskar dig - Genom allt.




tisdag

Nu har jag i stort sett skrivit klart mitt cv tror jag, ska låta papi läsa igenom det bara. Jag har nog aldrig haft sån panik som jag hade igår, riktigt uttråkad var jag. Satt till och med och skrev till camilla på facebook när hon var offline, ensam tjej.. Men sen kom världens bästa mami hem och vi tog en trip coopen där storhandling stod på schemat. Vi har faktiskt ganska roligt när vi är och handlar, skrattar för det mesta. Var grymt sugen på att träna igår så blev en aning besviken när boysen tagit halva våran träningstid för att man inte fick gå på naturgräset. Självklart går herrlaget före damlaget som vanligt..

När papi ansett mitt cv som klart ska jag ta mig en liten promenix för att sen avsluta med en halvtimmes pilates. Himla smart att ha en pilates matta och dvd hemma så slipper man gå på pass och skämmas för att man är världens mest oviga person.. See yah.

underbara lilla mamma




Det finns ingen annan som får mig att må så bra.
Det finns ingen annan som får mig att aldrig ge upp.
Det finns ingen annan som tänker så lika.
Det finns ingen annan som dig mamma, jag älskar dig.

en vecka kvar

Det är faktiskt inte så kul att ha sommarlov en vecka till nu när alla andra har börjat. För vädret suger och man kan inte ligga ute och sola eller åka iväg och bada. Är även hyfsat pank så kan inte ens åka in till stan och köpa lite nytt. Men idag ska jag vara lite duktig och skriva klart mitt cv för att någon gång i veckan åka runt till olika mataffärer och söka jobb. Kommer aldrig klara trean på bara studiebidraget känner jag. Så nu ska jag återgå till att vara duktig.

bara sådär

Var ute och sprang idag. Ville utnyttja den lilla stund solen var framme och behövda rensa tankarna lite. Så det var skönt att bara springa utan att tänka på tiden eller hur långt jag sprang, bra låta benen gä så länge dom orkade. Sprang slut på all energi i sista backen och kunde ställa mig i duschen nöjd efteråt. Efter det blev det en lunch middag framför en film och ska om en stund knalla över till Lukas. En skön söndag.

tack för att ni finns

Trots allt ser det ut att bli en bra kväll för jag ska få träffa mina underbara bröder, men minus jessika tyvärr som till skillnad från oss andra har en pojkvän att mysa med. Vi tänkte ta oss en trip in till stan och nu ser vädret till och med lite ljust ut (peppar peppar).

Ni är det bästa jag har.

det var en onsdag - men jag har sommarlov

Tack för en riktigt bra kväll, nu taggar vi till kryssningen nästa onsdag!

tisdag

Fick med mig tre fina plagg hem och det känns bra fast det slog mig idag att jag är förjävla fattig.. Vet inte hur jag ska klara mig denna månad, och inte nästa heller då vi inte får studiebidrag i augusti. Skjut mig. Men ikväll blir det i alla fall träning, ska trotsa hostan och köra ändå. Imorn får vi se om jag gjort rätt eller fel val. Ska efter träningen skynda mig in till stan för att möta sötaste madeleine som jag inte sett på hela sommaren - grymt saknad.

over and out

Skön start på dagen. God frulle framför standard tvprogrammen och sen en lång skön dusch. Ska gå hemifrån om en kvart för att sen möta upp camilla i stan. Ska bli skönt att röra lite på sig, och att få mobba camilla som började skolan i dag när jag börjar om två veckor!



idag var en bra dag

Denna dag har varit seg, regnig och jätte bra. Började med en frukost date i soffan under varsitt täcke med min älskade syster. Vi låg där nån timme och bara hade det mysit tills pappa tvingade oss att fixa tvätten. Sen rullade jag iväg hem till min camz som jag saknat i en vecka och vi gjorde hallon paj a la ben&bali - lika awesome som vanligt! Kom sen hem och hade mysmiddag med m&p och som vanligt bjöds det på massa skratt. Gick sen hem till världens bästa lukas som jag inte träffat på två veckor och kollade film. Så om man bortser från att jag legat inne hela dagen och att det regnade mestadels så har det varit en bra dag för jag har fått träffa mina bästa. Godnatt






seriöst

Det blir ingen träning idag och jag vet inte om jag ska vara smart och kanske skippa imorgon också. Jag vill verkligen bli frisk och enda sättet är ju att vila. Men jag är samtidigt väldigt trött på det. Jag har legat hemma i soffan och tyckt synd om mig själv nästan hela veckan, det är inte okej. Snart början skolan och då börjar även träningen på riktigt, ska verkligen skärpa mig och vara duktig. Mår inte bra av att inte träna har jag märkt. En dag eller två är jätte skönt men inte två veckor.. Snart kommer mami hem och då blir det nån smaskig middag och sen får vi se om jag går över till lukas en stund efteråt. Tjing.

lite så bara

Är fortfarande inte frisk och har därför legat inne hela helgen, vilket suger. Är grymt trött på att må dåligt nu. Ska i alla fall träffa camilla idag och vi får se om det blir en trip till stan eller en mysdag hemma. Förhoppningsvis kan jag träna ikväll men ska se hur jag mår lite senare, har ingen lust att bli ännu mer sjuk för det är det fan inte värt..
Gjorde en liten rensning igår kväll och slänge ner lite grejer i en stor låda som idag ska upp på vinden. Har massa skit som jag inte vill ha kvar samtidigt som jag verkligen inte kan få mig att slänga det. Aldrig att jag slänger mitt första gossedjur, eller hur !? Nu ska jag bara vänta på svar från cami och sen blir det att röra lite på sig.

friday

Ligger i nicoles säng och vill bara staba sönder facebook som inte gör som jag vill. Ingenting kan göra mig så irriterad som en dator.. Men hon är ute och leker taxi till sin lillebror och kommer förmodligen snart hem och kan då få mig lite glad igen. Ikväll kommer även m&p hem och eftersom elin ska ha lite folk hemma ryktas det om att mami ska bjuda ut mig på bio - sånt gillas starkt. Har faktiskt hunnit sakna min lilla mamma ganska mycket. Nej, nu ska jag stänga ner den här dumma datorn och ringa och se vart nikkan och timpa håller hus.

torsdag

Är helt slut nu efter att jag och systrami tog tag i vårat kaosade hus. Eftersom att m&p inte varit hemma på tre veckor kan ni ju tänka er hur det såg ut. Men nu är allting undanplockat, damsugit, renbäddat och fint. Efter lite stränga order av min kära mor så får jag inte träna idag heller, jag blir ju fan aldrig frisk! Riktigt irriterande att jag alltid är som mest träningssugen när jag är sjuk eller skadad.. Men ska ner och kolla på träningen idag i alla fall och åker sen hem till nikkan efteråt och myser. Nu blir det förmodligen en liten power nap, tjing.

fail

Det är inte kul att ha sommarlov när det bara regnar hela tiden så att man inte har någon lust att gå utanför dörren. Men ikväll ska jag orka mig ut för att träffa anelle. Mys.

-


Det rullar på

Precis som igår hade jag och Camilla lite sjukstuga nere i hennes källare med lite gottis och film. Kändes bättre än att ligga hemma själv i alla fall trots att hon låg med magkramper och jag hostade sönder. Men till skillnad från igår så tog vi bilen till belle där även steph befann sig och det bjöds på glass, saft och bullar. Det blev lite catch-up av sommaren och om jag saknat dessa brudar! Kände mig hyfsat pigg och bestämde mig för att kila ner på träningen och göra ett försök men gav upp efter uppvärmningen då det värkte i lungorna och pulsen gick upp till 300. Tog i stället bilen till Ica, köpte lite gravad lax och räkor som efter en varm lång dusch ska bli min smaskiga middag! Blir ännu en lugn kväll hemma med hopp om att bli frisk någongång...

Smärta

Varför vill man alltid att mamma ska vara hemma och ta hand om en när man är sjuk? Mamma är världens bästa och gör det bästa hon kan över telefon men det är inte riktigt samma sak som att bli ompysslad. Min hosta tar kol på mig och det värker i lungorna och skaver i halsen. Näsan rinner, ögonen rinner och jag orkar ingenting. Ska snart orka mig ner för att göra en kopp te och låta one tree hill göra mig lite hel.

äkta kärlek

Har precis slängt i mig lite mat och om tio minuter kommer nicole. Har inte rört en fotboll sen innan sommarlovet så är grymt taggad. Hoppas att hostan inte tar över så att jag måste ta det lugnt för det har jag ingen lust med. Är tillbaka på söndag, see yah suckers!



stress

Vaknade på landet imorse och nu sitter jag här hemma för att ännu en gång bara packa om väskan och bege mig ut på nästa äventyr. Har inte varit hemma mer än en natt sen jag kom hem från grekland för en månad sen. Shit, det är redan en månad sen vi åkte till zakynthos.. Denna gång blir det att packa om till fotbollsläger. Hostar som en idoit och är allmänt jätte förkyld, vet inte riktigt om träningsläger passar in i den biten men det är bara att bita ihop antar jag.

Nu ska jag bara packa ihop väskan, ta en snabbdusch, vänta in lukas som åker till rohdos den jäkeln och ska låna mina ipodhögtalare och sen kommer nicole snällt och hämtar upp mig.

nu blir det landet till torsdag

Kom hem från emmaboda igår. Kan i stort sett sammanfatta veckan med regn, regn, regn och lera. Självklart hade vi roligt också men med bättre väder hade det varit så mycket skönare. Vi satt när intill instängda i tälten större delarna av dagarna för att det regnade så mycket. Tyckte riktigt synd om dom som inte hade stövlar för det var ofantligt mycket lera överallt. Men jag hade världens bästa campvänner och tillsammans skrattade vi åt eländet och tog dagen som den kom. Så tack alla fina vänner för skratten genom regnet. Kärlek till er.


Nu ska det bli skönt att tillbringa några dagar på landet och bli ompysslad och bortskämd av världens bästa farmor och farfar.


RSS 2.0