varför inte liksom

Skulle sovit för två timmar sen men nej. Lukas kom över och hämtade lite grejer som den lata ungen kunde ta i bilen imorn. Iförsig ganska skönt att han får skjuts för då slipper vi bära på hälften av packningen. Men väskan väger fortfarande bly och jag har en himla lust att packa om allting, vet att jag inte hinner så det får helt enkelt bli som det blir med packningen. Nu: ställa klockan på halv sex och sen sova. Godnatt

snart bär det aaav

Hoppas verkligen på att det inte kommer regna fullt så mycket som väderleksrapporten visat. Förmodligen kommer det vara flippat och det är precis vad jag behöver, massa flipp. Flippade iförsig en del med mina underbara bröder igår. Ni är helt klart bäst ska ni veta! Men nu är i alla fall väskan packad, biljetten utskriven och det mesta helt klart. Är ändå galet stressad och har en magkänsla som jag inte tycker om.. Men nu ska jag snart sova för börjar bli lite trött efter min tvåtimmars sömn inatt. Tjing

en bra dag

Fick lite ensamhetsångest igår kväll så fick sovsällskap av nicole som jag inte träffat på flera veckor. Det blev lite catch-up och mys framför en film. Halv tio imorse ringde klockan och jag tvingade mig själv ut på en spring runda, rinktigt skönt faktiskt. Blev sen en god frulle för att sen sätta sig i bilen upp till vällingby. Där blev det till att växla tillbaka pengarna från grekland, en sväng förbi banken för att sätta in de kortet och sen stor shopping på ÖB inför emmaboda.

Nu är jag hemma igen och nöjd över allt jag hunnit med idag trots att klockan inte är så mycket! Ska försöka orka ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Väskan från grekland är halvt upp packad och lika så väskan från seglingen. Sen har vi ju packningen från skåne samt allt jag köpt idag. Då kanske ni kan tänka er hur det ser ut!? Men familjen kommer hem imorn så måste göra något åt det, tjing!

lilla fina mormor

Det var så jobbigt att se morfar i sin fina kostym med vit slips och ännu jobbigare när mamma började gråta genom att bara se honom, men jag lyckades hålla tårarna inne tills jag tog ett steg in i kapellet och såg kistan. Då rasade muren och inte bara för mig. Alla fina sånger som morfar valt ut till mormor och alla blommor som vackert låg kring den vita kistan. Och med låten anthem spelandes på orgel i bakgrunden när vi alla gick fram och la röda rosor på hennes kista och sa ett sista hejdå så värkte det i hela kroppen. Allas ögon fyllda med tårar, alla som jag älskar allra mest var sårade. Vi saknar dig så mycket mormor
och det kommer vi göra föralltid.






i mina tankar verkar det så enkelt


jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Känns konstigt att vara hemma redan, det var länge sen seglingen bara bestod i en vecka. Men det har varit en mysig vecka med grymt härliga människor trots att vädret varit riktigt risigt mestadels. Med andra ord är jag i stort sett blekare nu än vad jag var innan zakynthos. Allt blir inte alltid som man tänkt sig och detta betyder att imorgonbitti blir det 60 mil i bilen ner till skåne för att sen på fredag ta hejdå av mormor. Det kommer bli jobbigt att åka ner och på riktigt inse att mormor inte finns längre..

bästa

update

Sitter i båten och myser lite efter x-antal omgångar av kortspel. Är trött konstant vilket suger, men vädret är ju inte det bästa så det blir ju inte överdrivet mycket sol och bad. Behöver sol som gör mitt humör lite bättre. Men min fina Emma höjer det självklart men planeringen framöver är så full att jag inte riktigt kan slappna av som jag brukar här ute på sjön. Nu blev det för depp här märkte jag. Hejdå.

Inte okej

Jag vaknade nyss och var helt slut, kändes som jag inte sovit en blund. Men det vet jag att jag har för jag var i drömmarnas värld, jag var där jag allra helst vill vara just nu, jag tillbringade natten på zakynthos med alla som hör till. Jag borde kanske vara extremt glad att jag varit med om världens bästa resa, och det kanske kommer senare, men nu känns det bara så fel att vara hemma. Inte för att jag är hemma så länge till, åker ut med båten i eftermiddag. Jag har bara väldigt svårt för att släppa och börja tagga om till nästa resa, vill nog bara inte att jag på något jävla vänster ska lyckas glömma ett av alla underbara minnen...

ångest

Tog precis en lång dusch och försökte tänka på annat än dagarna i zakynthos men det går fan inte. Alla ord, fraser och bilder dyker upp i huvudet och jag blir glad och ledsen på samma gång. Men efter att ha lökat inne hela dagen ska jag snart äta lite familje middag och sen hämta upp Camilla. Hon tyckte också vi behövde tänka på annat och vi ska då halv elva ikväll på premiären av sista harry potter filmen, blir nog himla mys. Kommer sen inte träffa henne på tre veckor, sämst. Tjing

onsdag

Vaknade upp imorse i min egna sköna säng utvilad efter 11 timmars sömn men var lika deppig som när jag somnade igår kväll. Det sög att vakna upp ensam och extra depp när det är kallt och molnigt hemma. All den lilla färg man krigat för lär vara borta redan imorgon. Nu har jag precis hittat kamerasladden och ska nu fälla lite glädje tårar åt alla flippade bilder från våra underbara kvällar.

vi kom hem idag och det är nu över

Har nu varit vaken i 33 timmar i sträck med undantag från nån halvtimmes slumrande på planet hem. Vi hade den bästa dagen och kvällen igår. Bara massa skratt. Alla stunder på resan var inte underbara men i stora hela var den oslagbar. Så fina människor samlade på ett och samma ställe kan inte bli dåligt. Jag vill inte sova och vakna upp i min säng här hemma i regniga kalla sverige. Jag vill vakna upp i ett lökigt rum på zakynthos med fina rumskompisar. Jag vill återberätta gårdagens bravader för dom som inte minns och skratta åt våra snesteg. Jag vill ligga i en solstol och koka i 37 graders värme för att sen krypa ner i ett turkost hav. Jag vill tillbaka helt enkelt.



Vi har redan börjat tagga till nästa sommar som då ska bestå av två veckors flippande. En vecka var alldeles för lite. Iförsig drack vi alkohol som för två veckor men det var det värt. Nu ska jag bara hitta sladden till kameran så jag kan lägga in alla otroligt fina partybilder som vi inte riktigt minns att vi tog. Peace out bror.

här ska vi tillbringa en vecka

Sol, bad, feeezt och förmodligen en massa skratt. See yah bitches!

är på god väg

Om tre timmar kommer jessika och jag ska nu försöka får ner all packning i väskan utan att den väger mer än 20 kilo, kan bli riktigt svårt. har förmodligen med mig alldeles för mycket men hellre det än för lite.



och jag har lyckats igen.. sämst

Jag ställde klockan på halv tio för att jag skulle upp och packa direkt. Det var två timmar sen och jag har inte ens börjat. Men har egentligen hela dagen på mig så lär ju hinna ändå. Runt sex kommer jessika och droppar av sin packning och sedan styr stegen mot stadion för djurgården-helsingborg, lööv it. Halv fem imorgonbitti åker vi hemifrån och kvart över sex går planet från arlanda. Shiiiet vad galet det kommer bli!


förvirrad

Jag är irriterad, deppig, stressad, ap glad och skit taggad på samma gång. Känner att det inte riktigt går ihop och jag vill egentligen bara sova. Behöver nog en natt med ordentligt sömn för det lär jag inte få nu på en vecka framöver. Men jag har ingen lust att sova. Dilemma. Jag orkar inte med mig själv och mina idiotiska tankar. Godnatt eller nått.






Och det ska bli riktigt skönt att åka iväg en vecka och lämna allt jobbigt hemma.

Why'd you have to go and make things so complicated?

Hade en grymt bra kväll igår, tack fina flickor! Huvudvärken var väll sådär när jag vaknade imorse och att jag alltid gör tvärtemot vad jag säger att jag ska börjar bli irriterande. Tar nog inte med mig telefonen ut på nästa krogrunda tror jag för det blir bara fel. Men annars har jag traskat runt i vby idag och växlat pengar samt köpt det sista inför zakynthos. OM jag är taggad! Det kommer bli så braaaaa. Kvällen har bjudit på mysig familjemiddag och snart ska jag och systra mi sätta på en film.

lite snabbt sådär

Världens bästa mamma fyllde år igår och vi hade fullt upp hela dagen med att fixa tält, bord och stolar, baka tårta och städa lite här och var. Efter halv sju ramlade 40 glada ansikten in och det blev en riktigt mysig kväll. Vid elva drog jag över till lukas där han och lite annat folk hade ett litet poolparty sådär en fredag och det var ett skönt avslut på kvällen.

Dagen har bjudit på sovmorgon, roadtrip ut till blå lagunen med jempa och anelle, bad i regnet och snart kommer jempa och camilla hit för lite mysigt förande ute på altanen och sen blir det utgång. Love it.

what are words if you really don't mean them when you say them

Efter två mysiga dagar ute på puttisholmen är jag nu lagom stekt. Har väl sammanlagt legat 10 timmar ute i solen och ja det både känns och syns. Men det var grymt skönt att ligga där på bryggan med fåglarnas kvitter och vattnets kluckande som sällskap och bara vara. Efter att varit hemma i tjugo minuter idag fick jag skjuts hem till Emma där det bjöds på sagolik grillmiddag med bästa zakynthosflickorna! Vi åker på tisdag, heeelt sjukt! Fick låna en super mys film av Emma men kommer aldrig kunna hålla mig vaken så nu blir det att sova istället så att jag orkar upp imorn och kan sjunga för min fina mamma som fyller år. Godnatt


RSS 2.0