taggad

Körde ett grymt bra gympass idag, bästa på riktigt länge! Jag var jätte trött och inte alls sugen när jag slutade jobbet men bet ihop och åkte dit. Redan när jag ställt mig på löpbandet så taggade jag till och det blev ett benpass som garanterat kommer kännas imorgon! Och magen ska vi bara inte snacka om, galen träningsvärk nu och så lite extra imorgon förmodligen. Me like.

Nu blir det dusch och sen middag med m&p. Fredag och helg imorgon! Glad tjej


Snö

Jag orkade mig till gymmet imorse, men var där lite senare än hoppats och det var jobbigt att behöva kolla klockan hela tiden för att inte bli sen till jobbet. Men det var i alla fall skönt att vara tillbaka efter två veckor sjuk hit och dit. Ska dit imorgon igen, fast efter jobbet så slipper jag stressen!

Nu ligger jag i soffan efter en mysig eftermiddag på stan med Jessika. Köpte avskedspresent till en kollega och present till emma som ska firas på lördag. Blev även lite middag, vilket var bra då jag inte riktigt vet vart mamma & pappa håller hus. Härlig kommunikation!


Hard work

Fick hur mycket bra tips som helst om Thailand. Öar, festställen, boende, restauranger och ja lite allt möjligt! Är så taggad på värmen så det är helt sjukt. Sveriges väder kan ta sig för tillfället - jävla regn!...

Ska försöka somna när som helst då klockan ringer lika tidigt imorgon som imorse, 05.36! Ska testa på att dra till gymmet innan jobbet då jag ska in till stan med jess efter. Förhoppningsvis blir jag ganska ensam till skillnad från att gymma klockan fem som resten av Vällingbys befolkning. Nu: Godnatt


Trött tjej

Det regnade, klockan var sex och det var kolsvart ute. Men jag orkade mig ut på en springrunda i alla fall! Första träningen på två veckor, nu ska jag banne mig inte vara sjuk något mer!

Idag blir det jobb 8-16.30 (skjut mig, orkar inte jobba..) och sen in till stan för att fika och få lite Thailands tips med en gammal kollega, typ.


trött på det mesta

Har haft en lugn och mysig helg. Torsdagen på friends arena var precis så bra som jag hoppats! Åååh vad bra det var! Sen blev det en mys fredag med syster och en mys lördag med först jessi och niks och sen jessi och Camilla. Twilight maraton och ikväll ska vi se sista på bio. Me like.

Vi hade match idag också, Inte kul nånstans. Jag vet inte vad jag vill, vet bara att det inte är roligt att spela längre.. Sjukt deppig sitter jag nu i soffan och väntar på att min mat ska bli klar.


finally

Åkte direkt till Nicole efter jobbet sen blev det thaimat och lite planering inför Thailand med henne och jessie. Åh det känns nära nu, 72 dagar! Är så taggad!!! Avslutade med te mys, snack om ingenting och lite film. Bra onsdag!

Imorn ringer klockan strax innan sex, börjar halv åtta och på kvällen är det SHM. Gaaaalet! Börjsr dock jobba 8.00 dagen efter - score... Menmen, bara att hålla ut och sova när man kommer hem. Nu: Godnatt


fml

Blev hemskickad från jobbet igår och är hemma idag också. Idag mår jag dock bättre men måste ha en dag där jag kan äta ordentligt. Mådde illa hela dagen igår så det enda jag åt var lite keso..

Nu blir det lite soffhäng och lite Fucking Åmål i hopp om att bli helt frisk.


Bra helg

Efter en riktigt rolig kväll ute på stan i fredags vaknade jag upp igår super pigg, inte det minsta bakis! Sjukt värt. Tillbringade dagen inne i stan med elin och louise, köpte två par nya skor och blev sen hembjuden till dom för myskväll. Somnade till filmen och valde att stanna kvar över natten. Nu sitter jag i Täby och Elins match börjar om 45 min. Sjukt bra helg!




Fml

Börjar halv åtta imorgon. Förkylningen vägrar försvinna. Jag har inte kunnat träna på en vecka. Dagarna går och ingenting meningsfullt händer. Jag är trött konstant. Jag orkar inte ta tag i mitt liv. Jag orkar inte sätta mig in i utbildningar och skolval. Och jag är väldigt trött på att känna mig ensam..


ger typ upp snart

Usch, riktigt dålig dag! Det var bara en pina på jobbet där förkylningen och två skitungar som bara bråkade blev mina värsta fiender.. Sen blev det att åka till sumpan för att kolla Elins match och sen en film hemma i soffan. M&P gick och la sig och där låg jag ensam kvar och grät. Det var sorgligt, lyckligt och fint på samma gång. Tankarna om ensamhet tog över och allt brast. Stabil tjej sådär en tisdag..

Men jag har i alla fall gett mig själv träningsförbud två dagar till och hoppas på en förbättring med allt det sjuka. Jag ska bli frisk, pigg och träningssugen. Håller tummarna


jag orkar inte

Är så jävla trött på att vara sjuk nu! Vaknar upp av att jag inte kan andas, hostar så att det gör ont i halsen och värker i bröstkorgen och huvudvärken är inte nådig! Det är fan hemskt att gå runt så här dag i och dag ut.. Det gör ingen skillnad heller om jag är hemma några dagar för så fort jag kommer tillbaka till jobbet så går barnen runt och hostar och nyser och jag är där igen... Och inte kan jag träna heller!! SKJUT MIG NÅGON

Ps. Jävligt dålig morgon....


Mitt andra hem

Efter sju timmars bilresa med tre stora arslen nedtryckta i baksätet var det extra skönt att komma fram. Då hade moster dukat fram super smaskig middag och allt var bara allmänt mysigt som det alltid är här. Kusin sa till och med att det kändes som jul nu när vi kom. Åh vill så gärna fira jul här nere i år igen..

Dagen kommer bestå av mysfrulle så fort mamma och moster kommer tillbaka från bagarn, inte var dag man går till bagarn hemma asså! Men sen rullar bilarna mot Kristianstad och då ska vi fira bästa kusin som fyllt 25 hela dagen. Tror det här kommer bli en fin dag! ❤


Ibland vill man bara ge upp

Jag vill inte jobba, är trött och fryser pga denna dumma kyla. Vill ha sommar året runt.. Tränade aldrig igår, åkte och shoppade med mams istället. Så mycket mysigare. Ska gymma med jessie idag men mår inte särskilt bra, den äckliga förkylningen verkar ha letat sig tillbaka. Snälla jag orkar inte bli sjuk igen. Två (kanske tre) timmar kvar på jobbet, kriga sista!


love it

Ligger i sängen och borde gå upp men det är så varmt och skönt i sängen! Träningsvärken i magen från i måndags gör att jag typ måste rulla mig ur sängen, me like! Och gårdagens benpass har satt sina spår de också, en springtur på det ikväll jag är så jävla grym! Hehe taggad tjej


första dagen i mitt nya liv

Slutade gårdagen med att läsa topp hälsa och letade inspiration och motivation. Hittade lite roliga tränings tips och har nu planerat veckans träning, antingen ett besök på gymmet eller en springtur är vad som gäller dagligen! Idag blir det gymmet efter en dag på jobbet 9-17.15. Hard work work


nu eller aldrig

Har bestämt mig, eller rättare sagt kommer tvinga mig själv, till att sluta med alla sötsaker. Inget mer chips, godis, läsk, kakor osv. Jag vet att jag kan om jag vill och nu vill jag verkligen! Allt detta är bara onödigt så nästa vecka kör jag, ska klara mig tills vi åker till Thailand! Wish me luck...


äntligen

Gick aldrig till jobbet i tisdags, och heller inte igår. Låg i soffan konstant och mådde som ett as! Riktigt länge sen jag var sådär genom förkyld och kände mig riktigt hängig.. Men idag mår jag i alla fall bättre igen, som tur va! Jag som var så glad för alla mina extra timmar på jobbet, det var kul så länge det vara för nu är det borta pga mina sjuka dagar hemma :( blä.

Ikväll ska jag mysa med cami och sen är det fredag! Finally



RSS 2.0