-


Du sade dig vara ingenting.

Men i din blick såg jag stjärnhimlen


i'm in love

Igår va jag som sagt hemma hos amanda och vi såg världens bästa film. Horton. Blev kär direkt!
Åkte från amanda till lotta och tillbringade dagen där. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var riktigt skönt. Vi lekte även lite mästerkockar och bakade en jättefin blåbärskaka. Nu väntar middag och sedan kanske träffa lite söta människor. Hinner inte skriva mer. Puss.

' jag är mest arg på mig själv..'

Det är onsdag. Redan onsdag! Jag har sovit bort nästan halva lovet märkte jag. Har sett mer film är någonsin. Så igår kände jag och min kära vän stephanie att vi inte skulle ha en hemma-sitta-kväll med film och mys utan vi gav oss iväg mot åkeshov på en bowling runda. Har inte gjort det på år och dar så det var ritkigt roligt. Självklart ägde jag steph och vann med lite mer än hundra poäng.
Idag kommer sötaste amanda hem så det bär av till henne ikväll. Får se vad vi hittar på. Puss


sportlov

Har inga som helst planer för veckan faktiskt. Har tillbringat de två första dagarna med flickorna. Nu har danne och faggan åkt iväg på äventyr och imorgon åker emma. Själv så spenderas detta lov hemma. De senaste fem åren i alla fall har jag alltid åkt skidor på sportlovet så det känns lite skumt att vara hemma. Skidresan är inplanerad veckan efter påsklovet istället. Då blir det franska alperna och jag längtar något extremt.
Idag hoppas jag bara på det bästa.

ps. camilla är i thailand. stor saknad .ds


don't speak



You and me, we used to be together.
Everyday together, always.
I really feel, that I'm losing my best friend.
I can't believe, this could be the end.
It looks as though you're letting go.
And if it's real.
Well I don't want to know.

Don't speak .
I know just what you're saying.
So please stop explaining.
Don't tell me cause it hurts.
Don't speak.
I know what you're thinking.
I don't need your reasons.
Don't tell me cause it hurts.

dagens alla tankar i en och samma låt



I was dreaming of the past,
And my heart was beating fast.
I began to lose control, 
I didn't mean to hurt you,
Im sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,
I'm just a jealous guy.

I was feeling insecure,
you might not love me anymore.
I was shivering inside,
I didn't mean to hurt you,
I'm sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,
no I didnt,
I'm just a jealous guy.

-


Ser du inte att jag försöker?
Att varje steg, varje slag, varje andetag..
Är en kamp,  jag slåss för dig!


jag vill inte, jag orkar inte.

Allt som förut kändes som en självklarhet är borta. Känner mig osäkert till allting. Jag har ingen aning vad jag ska göra. Jag har lust att åka iväg ett tag. En vecka eller två, bara bort från allting. Tänka på annat, på ingenting. Men jag behöver dig, din hjälp, ditt stöd som alltid fanns där. Var är du nu?

vad är det för en dag? är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag. Min underbara syster fyller 18 idag och det firades med middag på en otroligt mysig italiensk restaurang. Men dagen började inte bra. Vaknade imorse och kollade på klockan. Skulle börjat om tio minuter. Fan, försov mig va min första tanke. Men jag hade ingen ork eller vilja att gå till skolan. Kände mig inte bra helt enkelt så det blev en dag hemma. Sov till tolv och sedan pluggade jag tills resten av familjen kom hem. Ganska duktig.

Börjar tolv i morgon och slutar tre. Ska sedan tillbaka till skolan klockan sex och slutar halv nio. Suck. Godnatt.

det gör riktigt ont..

Lyckades övertala min lärare att flytta spanska provet från tisdag till torsdag. Ett himla smart drag. Så den här veckan väntar en projekt redovisning, ett spanska prov, ett so prov och en so redovisning. Otaggad!

Min dag har varit sämst. Hoppas alla andras har varit bättre.


ps. imorgon fyller världens bästa syster 18 .ds


Du har ett hjärta av guld.


" you can't break a broken heart "

Nu är det dags för shopping! Fick en hel hög med presentkort. Jätte tack!
Är verkligen inte taggad för skola imorgon, men som sagt, bara en vecka kvar till lovet. För första gången på riktigt länge ska jag inte iväg på sportlovet och åka skidor veckan efter påsklovet istället. Får se om jag stannar hemma hela lovet, blir kanske en tripp nånstans. Väl behövligt. Annars blir det väll one tree hill marathon hela lovet.


Godnatt.


en vecka till lov !

Efter lite missförstånd blev det att jag stannade hemma igår med familjen. Tack syster!
Ska om bara några minuter bege mig hem till kusinerna i täby där släktkalaset håller till. Blir tårta och ännu mer presenter, kan det bli bättre? Ha en bra dag ni också.


Ett stort tack till en speciell vän..

ingen ska få första Min dag.

Glad alla hjärtans dag till alla som förtjänar det och grattis på födelsedagen till mig själv och amelie. Dagen började underbart, familjen sjöng ljuvligt och jag fick massa trevliga paket. Bland annat en ipod touch och one tree hill säsong fem som stod överst på listan. Fick även presentkort på gina tricot, topshop och make up store. Tack!
Jag hoppas att en söt filur kommer förbi idag och sen blir det middag med familj och mys med lotta ikväll. Puss.



sexton år sedan.

fredag den 13:onde

Vårt pluggande sket sig. Eller camilla är faktiskt ganska duktig och hon sitter och pluggar för tillfället men jag har precis kollat på barnen i bullerbyn. Det var mycket roligare än att plugga. Min kväll spenderas med min glädjespridare. Imorgon är det födelsedag, puss.

då var det dags

.. att välja gymnasium. Sista dagen är på måndag tror jag så det är väll lika bra att få det gjort. Men som sagt, construction collage står överst på listan och sedan är jag faktiskt väldigt osäker. Men det löser sig nog.
Hade träning idag, jobbigt men riktigt skönt efteråt. Nu tänkte jag ta mig en stor kopp med varm saft och bara mysa. Imorgon ska jag träffa camilla och vi ska faktiskt försöka plugga lite. Får väll se hur det blir med det.
Födelsedag på lördag !

ps. mina duntofflor är fortfarande värda guld! .ds

brist på intressanta saker

Får äntligen träffa sötaste camilla på fredag. Födelsedag och alla hjärtans dag på lördag. Kalas med släkten tillsammans med kusin och syster på söndag. Ungefär det som jag har framför mig den här veckan. Puss

jag vill inte hoppas för mycket men turen verkar vända

Allt börjar kännas bättre. Jag börjar sakta med säkert klättra uppåt. Mycket tack vare min glädjespridare.
Träningen idag kändes okej. Det var skönt att springa sig helt slut. Jag längtar tills denna eviga kyla är över. Vill ha sommar och gröna gräsplaner. Vill gå barfota och doppa fötterna i havet. Vill Ha Värme.



Du kan inte bryta ner mig mer nu.

när inte allt känns lika självklart längre


Jag minns även fast inte du gör det.

födelsedag / alla hjärtans dag


Fem dagar kvar !


" a kiss always means something.. "




Jag har haft låten i huvudet hela dagen. Annars har dagen gått åt till att kolla på one tree hill,
äta middag hos farmor och kolla på Beck. Börjar halv tio imorn, godnatt.

trött trött trött

Det gick fan bra, vi vann hela skiten. Märkte att emmas lag spelade samma cup och det slutade med att vi mötte varandra i finalen. Var ju inte bara lite nöjd efteråt ! Vi skjutsade henne hem och när vi gjort det och åkt nån minut så ringer hon och säger att vi ska vända. Så vi vänder och åker tillbaka. Blev bjudna på mat och glass och massor med skratt. Det gjorde kvällen ännu mer lyckad.
Nu tänkte jag sätta på en film och bara ta det allmänt lugnt. Godnatt.
 



Big love.

sant

Människan är rädd för att uppnå det som hon längtar efter, precis som hon omedvetet längtar efter det som skrämmer henne. Vi är rädda för att förlora den vi tycker om. För att slippa förlora honom jagar vi bort honom.

- Det här är allt
Aidan Chambers

en lördag med extrem dimma

Igår blev en rolig kväll med roligt folk som kom för att gratta mig som fyller år nästa lördag, tacktack!
Idag ska jag först kika lite på systers match och sedan spela fotbollscup, från halv sju till tio nångång kanske ..superkul.. Ikväll blir det chill kväll med me, myself and I. Puss

helt slut i kropp och själ

Vet ni vad jag gjorde idag !? En riktigt klassisk vurpa på en isfläck precis vid ingången till skolan. Det var ju verkligen jättekul. Armbågen fick ta första smällen och slog i cpnärven så hårt att jag tappade känseln i mitt lillfinger. Fem minuter senare skulle skriv delen till nationella börja, tio sidor med bortdomnat finger. Toppen. Kan tillägga att jag har fetaste blåmärket nu..
Halv åtta var det dags för den brasilianska kampsportsaken. Jag kan ju säga att jag och felicia ägde alla, hon är förresten nu mera bananmannen! 

Nu är det time for bed. Puss

onsdag

Träningen blev inställd idag. Planen gick inte att spela på.
Va as taggad på träning så humöret ligger i botten nu.
Imorgon är det lovisas födelsedag och brasiliansk kampsport på fysen.
Godnatt.


sitter i skolan, börjar om tio minuter

Igår blev det en tur på stan med mami och elin. Riktigt trevligt må jag säga. Fick med mig ett par jeans, en kjol och tre tröjor hem. Behövligt! Sedan kom pappa och det blev middag på restaurang. Me like.
Idag är det skola till tre, hem - städa och plugga och sedan träning vid sju. Puss.

jag mötte en söt filur på bussen idag. stor saknad !

Funderar på att sova snart. Även fast jag somnade helt okej tid igår var jag helt slut när jag vaknade. Alla dessa drömmar. Jag tror seriöst att det är nått fel i mitt huvud. I alla fall, imorn är det de första nationella provet - svenska läsförståelse. Vad jag har hört ska det tydligen vara enkelt och det tackar vi för. Imorn blir även en tripp in till stan för att förnya garderoben en aning.  

ps. tolv dagar kvar, iPod touch står överst på listan .ds


och ännu en månad är förbi

Tiden går för snabbt. Kom fram till att det har gått sju månader.
Igår blev det en lördags kväll tillsammans med trevligt folk. Ser redan fram emot nästa helg. Idag har jag varit i södertälje och kollat på syster som spelat sm. Min puls har gått på högvarv hela dagen, fan för förluster. Blev riktigt sugen på att spela igen faktiskt.

Nu börjar Beck på tv och sedan väntar sängen. Puss


RSS 2.0