tre dagar kvar av detta år, åh va skönt!

Har haft en underbar jul, bästa på länge faktiskt. Fick jättefina julklappar och kan inte vara annat än nöjd. Mina kusiner är oslagbara och jag saknar dom redan! Var himla trist att åka hem idag och den sex timmar långa bilresan tog kol på mig. Ska bli skönt att kila på träning ikväll. Sen får jag se om jag och camilla orkar ta oss någonstans ikväll annars blir det hemma kväll. Tjing.

see yah bitches

Kom precis hem från lilljulafton med stockholms släkten och fick massa fina saker. Den finaste var nog att underbaringen emma plingade på dörren precis efter vi ätit. Jag blev sprundlande glad direkt, hon är alltså som ett riktigt litet glädjepiller man aldrig kan få nog av!
Klockan kommer ringa 05.30 imorgon, inte precis vad jag önskat men det gör att jag kommer tidigare ner till kusinen i kristianstad och det gillar vi. Kommer hem igen den 28 december. pusspusspuss

ps. grattis grattis till louise som fyller år idag!! .ds

all i want for christmas is you

Jag och jessika hade det mysigt igår med matlagning, mumma och himla mycket skratt.
Dagen har blivit lite förändrad men jag hade planerat att ha en kväll hemma med mig själv för det var ett tag sen men så hade m&p bjudit hem massa människor så jag kan inte riktigt sätta mig med chillkläder i soffan och bara döö. Eller skit samma, tänker göra det i alla fall. Har känt dom här människorna så länge jag kan minnas så dom bryr sig nog inte. Ska vara lite social under middagen och sen lägger jag mig under täcket i soffan. Puss.

 

Love to you girl.


waazZzuuuuP

Jag och jess sitter i soffan min och kollar dataskärmen, himla fin bre. Snart ska gitta ut i snön och gå till videobutik och kirra bra film till kvällen. Äkta bra maan. PS. björn borg is the fucking shit .ds PEACE !

godnatt

Det är ingen som får mig att må så bra som camilla gör!
Snön är mysig men det slutar seriöst aldrig snöa! Har inte varit uppehåll en enda gång idag. Imorn är det jullov och jag är över lycklig. Det är precis vad jag behöver just nu. Det blir bara skola nån timme imorn vilket är skönt, på kvällen tror jag jesspess kommer hit - super mysigt! Nej nu blir det slepp time.

ps. Har en dag på mig att få det omöjliga att ske.. ds


sötnos

camilla säger: jag åt paj idag, och då tänkte jag på dig (a)

Mat är det bästa camilla vet så detta var en riktig komplimang, haha.


what do u say about that

Det blev en dusch på 35 minuter men känner jag mig klokare för det? Nej.. Men satan vad skönt det var att bara stå där med mjukt varmt vatten rinnandes över kroppen.
För någon dag sen ritade min trogne vän mads en liten tattoo på min handled som jag seriöst inte skulle banga på att göra på riktigt. Jag är taggad på att göra något litet sen när jag blir arton (just nu är mami väldigt mycket emot det) men jag vet inte riktigt vad jag vill ha för något. Men jag undrar om man tycker om den lika mycket när man börjar närma sig 70 bast..


see yah

Tog nyss en liten paus i pluggandet för det tog stopp på bra ideer,
så nu tänkte jag ta en lång dusch och rensa hjärnan lite.

kort och gott

Kom nyss hem från madde, vi slutade tidigt idag så vi drog hem till henne och chillade med en film. Hon är allt underbar den bruden! Nu har jag lite plugg som ska skickas in och sen är jag fri från den skiten tills nästa år. Like it like it.

just because this girl make my day



my little sweetheart madelou!


vi ser det snöar

Till en början var det lite mysigt med all snö men sen när snön piskade i ansiktet så fort man gick utanför dörren blev det lite små tradit. Men jag tänker faktiskt inte klaga. Har fått lite mer julkänslor nu när det flesta julklapparna är inhandlade. Har fortfarande camillas kvar men jag vill hitta något extra fint så jag tänker inte köpa för att köpa. Hellre lite försenat.
Nu ska jag ner och göra iordning middag med mami och sen blir det lite tv-stund. Tjing.

kom

Jag trodde att julkänslorna skulle växa lite under dagen men icke sa nicke. Allt är klart - gran, pepparkskshus, lussebullar - men det känns fortfarande inte som att det är julafton om en och en halv vecka.  Förra året kom julkänslorna den 23:e så det skulle inte förvåna mig om de inte kommer förrän då nu iår också. Men har lite julklappar kvar att köpa så det får bli en runda på stan i veckan. Då brukar det alltid kännas lite mer julaktigt. Nu måste jag bara komma på något riktigt roligt att ge till elin och camilla.

Till alla som inte har sett Skicka vidare så börjar den närma sig slutet nu på tv. Är ett måste i film världen.

you

Jag har fastnat för dig nu.
Och om jag inte tar ett steg fram,
kommer jag ångra att vi aldrig lärde känna varann.


glad lucia!

Trots att vi inte ska fira jul hemma tyckte pappa att vi ändå skulle ha en julgran. Så när jag gick upp imorse var m&p ute och letade gran. Nu är granen klädd, lussebullsdegen står och jäser, snart ska även pepparkakshuset sättas ihop och julmusiken ekar i hela huset. Om en vecka är det jullov och jag älskar det!

nu ska jag sova på riktigt

Okej det blev inte läggdags så tidigt även fast jag hade behövt det. Har istället legat i mammas knä i soffan och gråtit floder till en riktigt bra men sorglig film - Vid din sida. Den var så fin och så hemsk..
Jag hatar cancer!

 


hej mitt vinterland

Okej ska inte överdriva men det snöade ju faktiskt idag och
den stannade kvar på marken för en gångs skull.
Det var himla mysigt och det gjorde så att min, jessikas, jennifers
och johannas hemväg blev mycket roligare.


lördag

Har tagit en lugn kväll hemma ikväll. Blev en liten wild night with the girls igår och det var riktigt nice. Ni är sjukt underbara brudar och jag kommer aldrig få nog av att säga det. Jessika och jennifer stannade på en sleepover hos mig och det var mysigt. Blev en hyfsat tidig uppgång för att bege oss till fotbolls avslutning. Terre vann träningspris (riktigt bra jobbat, 75 av 80 träningar tror jag!) och jempa vann bästa kompis, hah, och det förtjänade hon verkligen den lilla glädjespridaren! Efter lite snack om nästa säsong och ett himla långt bildspel från året blev det middag på en thai restaurang. 
Nu har jag nyss kollat en film och funtar faktiskt på att knyta mig snart, godnatt.  


torsdag

Melissa var riktigt grym igår! Finns inte så mycket mer att säga.
Är seg och har verkligen inte lust med plugg. Har skjutit upp det hela veckan och nu har jag 50 min på mig innan jag ska skicka in det. Vet inte riktigt vad jag ska svara på så har en gnutta panik. Menmen, fys träning ikväll och det kommer bli nice. Har saknat mina underbaringar sen i måndags.
Nej nu måste jag sätta igång, tjing.

Melissa Horn pressbild


love of my life





När bilder säger mer än ord.
Jag älskar er.


let it be

Skrev nyss ett långt inlägg om tankar.
Mina tankar.
Tankar som snart börjar skava i huvudet.
Men det blev lite för mycket så jag tog bort allt.
Borta med endast ett tangenttryck.
Tänk om det var så enkelt att radera ens tankar i verkligheten.



tisdaaaag

Jag borde egentligen förbereda mig lite inför nationella imorn men jag har verkligen ingen lust. Det får gå som det går helt enkelt. Just nu hade jag tänkt att lyssna på en massa Melissa Horn istället - åh vad bra hon är. Längtar som en tok inför imorn. Måste även upp på vinden och se om jag hittar mina skridskor för det är vad vi ska göra på idrotten imorn. Tjingeling.

ps. Jag saknar dig kusin, jätte mycket! Men jag kommer snart. .ds


godnatt gott folk



Ni gör mig så lycklig flickor!


en underbar söndagskväll

Det blev ingen bastu, för det hann vi inte med. Men det blev pepparkakor i alla möjliga former i stora lass. Dom var lite för tjocka och blev aldrig riktigt klara inuti så de smakade lite speciellt men satan vad roligt vi hade. Och ännu roligare var det att baka lussebullar som mest såg udda ut men tydligen var himla goda. Sen blev det även lite te och mackor framför sötaste filmen någonsin - Jakten på lycka.
Måste bara tillägga att camilla och stephanie är så jävla bra.


Filmen som alla måste se!


söndag

Datorn har inte varit prio ett nu i helgen och det enda som finns att säga är att mina vänner är underbara och oslagbara! Ska kanske iväg och kolla på camillas match idag om den inte är för långt bort. Den tönten har ingen koll så jag får själv leta upp vart den är.
Men sen blir det bastu och julbak, i love it!

Nästa vecka är egentligen en vecka att se fram emot för på onsdag är det dags för Melissa Horn, synd bara att jag har nationella i matte samma dag som kommer förstöra det hela en bit..
Men men, nu ska jag leta upp balis match, tjing.


camilla är en lila höna !

Färgade håret igen idag, för jag var inte så nöjd med förra resultatet men nu är jag riktigt nöjd. Tog bort de dumma ljusa slingorna och är numera hel brunett. Efter det blev det racerfart hem och kom några minuter sent till träningen. Det stod fys på schemat och tror faktiskt att alla var extremt trötta efteråt. Skönt. Snart blir det sängen för min del för försov mig ca 45 min imorse, inte najs. Godnatt.

favourite

Here I go.
Scream my lungs out
and try to get to you.
You are my only one.


hej det är onsdag

Hej jag skulle gått och tränat idag men elin blandade ihop dagarna så det blev inget..
Hej jag är jätte sugen på att ta en lång varm bastu men våran är fortfarande inte klar.
Hej jag vill ta ett bubbelbad men orkar inte gå i kylan ner till farmor.
Hej jag måste illustrare en bild om kärlek vid första ögonkastet till skolan med det skiter sig.
Hej jag är jätte avundsjuk på alla som kan rita som gudar.
Hej jag känner att jag bara klagar.
Hej då.

hon är så underbart söt, min lilla vän



Om hon bara kunde förstå hur mycket allt hon gör betyder!


i feeeel good

Känner att jag mår jätte bra och det är en himla härlig känsla.

Var det bara jag eller blev det inte himla kallt idag nu när det är december och allt. Jag tycker i alla fall att det är mysig med allas julpyntade hus med ljusstakarna som sprider en sånt där varmt ljus. Åh vad jag älskar jul. Extra mycket i år när vi ska ner till skåne och träffa de där underbara människorna som vi inte hinner träffa så ofta. På fredag ska jag och några av mina härliga lagkamrater ta en sväng på stan och jag ska försöka hitta några julklappar. Men jag har inte en blekaste aning om vad jag ska köpa till nån än, men det löser sig alltid.



RSS 2.0