impossible


lördag

Om några timmar kommer mina underbara fotbollsbrudar och då blir det kalas och mys innan vi drar på nattskräck bio. Puss.


nu tänder vi ljus och tänker på er..



grattis sötnos



nästsista dagen på lovet..

Nicole gick nyss och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa ordning lite inför ikväll.


jag skulle precis säga det..




Nicole: Han ser lite ut som en alv, eller kanske ett troll.
Nej nu vet jag; en trädgårdstomte..
Eller okej, toker i snövit. Låter det bättre!?


stöd bröstcanser forskningen

Nio av tio kvinnor får bröstcanser..


Jag. Älskar. Min. Vinterjacka.




får ursäkta mitt sadface..


torsdag

Nu är jag ännu mer pank. Var i stan med e&n och brände lite pengar men kände att idag köpte jag saker som jag faktiskt behövde. Får se vad som händer ikväll, ska försöka göra något som är gratis i alla fall. Just nu ska jag fortsätta lyssna på the click five som har otroligt sköna låtar. Tjing.

det fanns dagar då man slapp tänka

Det låter väldigt klyschigt att säga att när man var liten så var allt så enkelt. Men det var väldigt enkelt när man var liten. Alla tårar som rann ner för ens kinder berodde bara på att man ramlat och skrapat knät i marken. Det var en annan sorts smärta när man var liten. Och ville man skaffa kompisar gick man till parken och lekte hela dagen med de barn som var där och vips så kunde man dela alla hemligheter.
Men ju äldre man blev desto ondare gjorde smärtan och ju äldre man blev desto svårare var det att lita på människor. Man märkte att det inte bara var skrapsår som gjorde ont och man märkte att det krävdes mer än en dag i parken för att kunna dela hemligheter.



the click five - jenny



i just love it

Kom nyss hem från matilda och vi kolla de två senaste avsnitten av one tree hill och pratade om lite allt möjligt. Det var riktigt mysigt och måste ske mer ofta. Ikväll bjuder mami på bio och det tackar man inte nej till, sen tror jag att jag bara stannar hemma ikväll. Försöker verkligen tagga till men jag är så trött hela tiden och det verkar som om jag inte är ensam om det.. Puss.


vi såg the hangover och jag säger bara me like! godnatt

 


-

Jag fick med mig lukas till matchen och det var trevligt med lite sällskap. Nu väntar middag och tror jag ska kila över till honom sen igen och kolla lite film. Imorgon ska jag äntligen träffa matilda igen, saknad! Pussar.



en liten sak bara

Visste ni att det finns hur många låtar som helst som heter jenny!? Man känner sig lite speciell när de sjunger ens eget namn i låtarna, haha.

jag är pank

Först bio och middag i söndags. Bio och shopping igår. Gocart idag. Det betyder att det snart börjar bli tomt på kortet. Tur att mamma är skyldig mig en ganska stor slant. Men jag har i alla fall haft tre otroligt mysiga dagar och ikväll ska jag kolla elins match, får se om jag får med mig lukas också. Tjingeling.


måndag

Nu är camilla och sofie på väg här ifrån och vi hade en himla mysig kväll igår med middag, bio och sleepover. Något som hände alldeles för länge sen. Ska snart slå en pling till emma och planera våran dag. Mys. Puss.

vem lämnade vem

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls


det är en söndag utan söndagsångest

Det var så skönt att bara ha en lugn hemma kväll igår med elin. Precis vad jag behövde faktiskt.
Idag ska jag först iväg på ett aerobic pass med ellan&mami och sen ska jag ha ett kärt återseende med souf och bali. Underbart! Vad vi ska göra är fortfarande ett mysterium men jag slår vad om att vi kommer ha det super. Puss på alla.


HÖSTLOV

Får se hur mycket bloggande det blir under lovet men slänger iväg ett lite snabbt nu. Träffade camilla en kort stund efter skolan och vår grymt goda paj blev inte lika grymt god idag. Den tål inte nyttigt mjöl.. Men henne ska jag träffa redan på söndag igen och det kommer bli super! Om en halvtimme ska jag bege mig (tigga skjuts) till spånga för att åka till flemingsberg. Alltid kul att åka till nys ställen och virra runt.. Nej men det kommer bli en mysig kväll med philippa och maddelutt. PUUSSS.

en dag kvar tills underbara looovet

Ska bli så jäkla skönt att sova och träffa sötingar i en hel vecka, ska verkligen ta vara på den här veckan nu och träffa dom som man inte träffar så ofta. Men imorn ska jag först träffa bali och sen blir det film mys hos philippa. Sen har jag redan börjat planera för att hinna med allt som jag vill hinna med, men jag gillar att ha fullt upp.
Jag har typ tappat lusten och orken för fotbollen vilket suger något rejält men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att tagga till. Har egentligen ingenting att se fram emot förutom an lång vinter med inomhus träning vilket inte är min favorit precis. Men jag ska tillbaka snart, jag måste..

Ska lägga mig i tid ikväll, men först måste jag städa mitt rum.
Ser ut som om garderoben har sprängts.. Tjingeling.


i used to rule the world

han gör den faktiskt riktigt bra


byebye blond girl

Tio centimeter kortare och brunt, känner inte riktigt igen mig själv.

 


goodnight



här har ni mig och steph efter vårat gym pass..



inte för att skryta liksom men vi är rätt starka..

 


-


love

Den tjugonde november är det preimär för new moon och den nittonde är det midnattspreimär med twilight innan. Och den ska jag gå på med madeleine, philippa, lovisa, louise och cornelia. Kommer bli riktigt nice, speciellt med det underbara sällskapet.
Ikväll blir det träning med steph. Puss.

tisdag

Det blev en himla massa plugg idag och ingen träning. Gick hem till lukas efter skolan och han är ett himla bra plugg sällskap faktiskt. Men jag hann skicka in min novell analys och är hyfsat redo inför samhälls redovisningen imorn och nu har jag bara teknik provet att läsa till, 17 sidor.. jippie. Om två minuter är det dags för the mentalist och sen ska jag läsa klart. Tjingeling.

godnatt



Tjingeling

Sitter hemma hos lukas som för övrigt är en riktig tönt. Jag försöker plugga men kommer inte framåt. Har ett prov, en inlämning och en redovisning kvar innan höstlovet.. suck. Ingen träning ikväll, ganska skönt faktiskt.
Känner att jag inte orkar med nångonting, är trött konstant.

tack för helgen brudar

Till och börja med älskar jag mitt underbara fotbollslag, ni är så grymt härliga tjejer!! Vi åkte ut i semin med 1-0, det sög. Men det blev inget skönlir precis för planerna var extremt dåliga. Tacka fan för konstgräs säger jag bara. Kom innanför dörren vid tre och gick och la mig direkt. Mådde illa, ont i ryggen och såg i stort sätt suddigt. Efter två och en halv timmars sömn mådde jag bättre och matte stod på schemat, prov imorn..
Nu ska jag se klart en film och sedan är det bedtime. Nattinatti.

får inte glömma att nämna..

att till den 9 december är biljetterna till Melissa Horn bokade.
Får sällskap av ellan och hennes friendie.
Kommer bli guld!

fredagsmys

Tänkte bara slänga iväg ett kort litet inlägg. Har haft mysmiddag med the family och nu har alla sjungit på idol, erik är ju bara för bra helt klart! Imorn är det samling tjugo över sex och första matchen är klockan nio i västerås, har inte riktigt börjat tagga än. Men det kommer bli super att umgås med laget hela helgen.
Nu ska jag packa klart och sen krypa ner i sängen med en film. Ha en bra helg människor.


nu är jag trött trött trött

Kom hem från träningen och skulle egentligen bara skriva ut min novell till imorn men jag var inte riktigt nöjd så jag skrev om hela skiten och nu börjar jag se dubbelt. Vill bara sova och så är det tidig dag imorn också, men slutar med mina riktiga lektioner halv elva och sen får vi se om jag behöver gå på matten efter lunch, även fast extra datakunskap lockar av en speciell anledning hehe..
Nej nu ska jag sova och får bestämma mig imorn. Godnatt.

ps. tack clarkie för en mysig och välbehävlig fikastund idag. ds.


älskade plutt

När allt kommer omkring
så inser jag att jag behöver dig,
lik som du behöver mig.
Jag tror inte riktigt
att vi klarar oss utan varandra.



onsdag

Sitter hemma hos lukas och pluggar, känner mig riktigt duktig faktiskt. Men det blir ingen träning för min del idag för steph hade match och har ingen lust att gå själv. Så tar vara på tiden och pluggar istället, får se hur länge jag stannar här för en viss liten plutt kanske skulle komma förbi ikväll. Hej så länge.


-


goodnight sweetheart, well it's time to go

Blev nyss ännu gladare när jag fick veta att i helgen så ska jag få dela hotellrum med min lilla jessika. Alla andra är tre och tre medans vi bara är två. Det betyder ingen jävla extra säng för nån av oss. Yeees. Kände bara för att nämna det. Sovgott

happy face

Sitter nu här med nystädat badrumsskåp, otroligt len hy plus sagolika naglar. Pricken över i:et hade varit ett stort bubbelbadkar, men jag orkade inte gå ner till farmor. Så jag stannade kvar här på det varma badrumsgolvet och funtar på att sätta mig i duschen men det va inte lika lockande. Tror det blir en kopp te och lite mys i soffan istället. Puss på nosen.

right here, right now

Var hos naprapaten idag och min rygg är inte sådär jätteglad för tillfället så det lutar inte åt träning ikväll. Har massa plugg med glömde det mesta i skolan. Good job.. Tror jag ska fixa ordning lite bland mina prylar istället som ligger huller om buller och sen tror ja jag ska ta och skämma bort mig själv lite med ansiktsmask och nagelfix. Pussilago.


Goooodnatt

Äntligen ska jag få ta min älskade kopp te och jag känner att jag verkligen förtjänar det nu efter en jobbig träning i extrem kyla, inte allt överdrivet.. Ska försöka sova tidigt för va riktigt trött idag, så efter mitt kära te väntar sängen. Pusseluss

aaaargh

Det är verkligen inte mig dag idag, efter att jag skrivit ett inlägg om hur dåligt allt gick just nu så raderas mitt inlägg.. Den tackar vi för. Men jag och lulle var i alla fall duktiga idag som gick hem direkt till honom efter skolan och skrev klart våra noveller. Just nu tycker jag annars bara himla synd om mig själv som inte har några åka-med-till-träningen-kompisar idag, och jag har inte heller någon lust att bege mig ut i kylan för att träna faktiskt. Vill bara lägga mig i soffan under täcket med en stor kopp te och en mysig film! Hejdå.


goodnight

Söndags ångesten slog mig som ett knytnävslag rakt i magen. Speciellt när jag kom på att jag inte övat ett piss inför redovisningen imorn.. Bra jobbat jenny, jävligt klyftigt! Just nu sitter jag och nötar bilder på de snyggaste killarna för tillfället som ni kanske ser i de förra inlägget. Men jag hatar när jag kollat film hela dagen och går in som i en drömvärld. De där underbara karaktärerna på film finns inte i verkligheten, det är bara att inse.
Tror jag måste ta mig en godis och tröstäta lite..

hello hot stuff

 



Varför ska dom alltid vara sådär överdrivet galet sjuukt snygga på film..


det är något speciellt med hösten



vad är grejen med dåligt väder varje söndag..

Det blev lite ändrade planer igår. Jag hade varit trött hela dagen och det är inte precis nära till madde och plus att hon hade lite antonlängtan så jag gick istället över till lukas för att kolla fotboll med lite trevligt sällskap. Stannade även kvar lite efter alla andra och kollade film. Jag blev utskickad av lulle vid två när vi båda låg halvdöda i soffan och han ville gå och lägga sig, schysst kille asså haha.
Idag har jag inte planer alls förutom att plugga lite inför redovisningen imorn och att middag bjuds hos farmor. Have a nice day my friends. Tjing.

det är kanske töntigt men jag blir seriöst kär

 


in your face

Tycker nästan att det är synd om er som inte kommer ha lika underbart som jag kommer ha ikväll.
För min kväll tillbringas med världens bästa vän. Suck on that!

i <3 internet

Vad det än är så hittar man det på internet. Me like!


om du och jag fick va vi två

Det var riktigt nice att slutade tidigt idag, jobbade även ikapp matten idag så slipper göra det ikväll. Efter skolan bjöds det på en lång fika med underbara människor och ikväll blir det träning med världens bästa lagkamrater. Helgen är även planerad, ska ha en mysdag med bali imorn och sen ska jag och madde ut på äventyr på lördag. Det låter som om jag kommer få en riktigt bra helg.
Nu ska jag skriva klart min novell analys, tjingeling.

sweet dreams

Camilla var inte på världens bästa humör så jag tänkte att om jag tar min tid och skriver en liten text om hur underbar hon är så kanske hon mår lite bättre. Och vilken tur att det fungerade så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete.

waiting for someone to be near

Man känner sig ju inte lite nöjd efter att frivilligt gått på ett träningspass. Men det var faktiskt riktigt roligt och vi ska försöka få in det varje vecka. Sen var det även himla kul att hinna säga hej till soufen precis innan vi skulle gå, har saknat henne något extremt för det var inte precis igår vi sågs sist.
Just nu borde jag egentligen plugga men har böckerna kvar i skolan så det blir råplugg imorn innan träningen.. längtar. Men ska även hinna ta en fika med philippa och louise imorn, alltid lika mysigt. Får se om en viss madeleine eller lovisa hänger på också. Pussiluss.

onsdag onsdag onsdag

Ska alldeles strax skicka in mitt arbete som nyss blev klart. Vid sex ska jag träffa steph i vällinby för att boka in oss på ett aerobics pass. Det kommer nog bli riktigt kul! Efteråt blir det bastutime, me like.
Btw hade vi badminton på idrotten idag och det är fan roligt. Har grymma minnen från när jag och bali gick i sexan och ägde ut alla, vi bestämde att vi skulle ta en match snart igen, haha.  

Känner mig riktigt duktig

Har precis ställt in dagens middag i ugnen, jag bjuder på tacopaj a la jenny och sen håller jag på med en tekink läxa plus att jag och steffi planerar in ett träningspass imorn! Ska även kila iväg vid sju och vara hejarklack för lovisa med lukas. Tror hon blir superglad, eller inte. Men vi tänker kolla i alla fall, maha.
Glad tisdag till folket, tjing.

innan jag stänger av datorn..

måste jag bara tillägga att camilla holm är jordens bästa människa. Sovgott.

godnatt

Pappa hämtade nyss upp mig hos camilla, vi skulle kolla film men vi somnade som vanligt. Men det var mysigt i alla fall. Jag hade saknat henne. Det var en ganska bra dag idag. Fick trevligt sällskap på tåget/bussen hem av can och gick sen hem till lukas direkt efter och pluggade. Och det ska inte in förrän på onsdag, skönt att få det gjort. Nu känner jag mig nästan som nyvaken och är himla seg. Men ska ner till familjen som nu håller på att tända brasa och koka te. Låter som något jag inte kan strunta i. Puss.

jag vill resa bort - bort till paradiset




Bara för ett tag, en vecka eller två. Till en plats där inga problem finns, där ens tankar alltid är positiva. Men det är väll bara att fortsätta drömma. Tror inte riktigt att den platsen existerar. Godnatt.


sunday - och det har bara regnat..

Vi spelade inte alls bra idag, det var någonting med alla och jag vet inte vad. Matchen slutade ett-noll till dom efter ett riktigt tur mål och vi hade både ribbskott och grymma chanser men fick inte in bollen. Irriterande som fan. Efter matchen var jag så trött och orkade inte göra något så får träffa bali en annan dag och blev inget bullbak, får väll köpa några nu när jag och mami ska iväg och hyra film. Det står Wallander på schemat och det är precis vad jag är sugen på just nu. Min helg har varit lugn och mysig, har fått träffa två av mina bästa vänner och det gör att helgen får en massa plus. Tjing.

kanelbullens dag

Sånt gillar vi och jag tror att jag måste baka lite bullar ikväll. Eller jag hoppas att jag hinner för vid kvart i ett är det samling till match som börjar halv tre tror jag. Sen skulle jag försöka träffa camilla och hon är faktiskt viktigare än bullar, även fast hon själv skulle säga tvärtom..
Men nu ska jag ner och äta superfrulle och ladda galet till matchen.
Vi möter aspudden btw och fan vad vi ska krossa!!!!!!!




lördag - och en stefan&jens dag väntar

Sitter just nu hemma hos emma utan emma. Vid tio över tio vaknade jag och kollade på klockan. Det blev lite smått panik eftersom att emma skulle ha samling halv elva. Men som vanligt löste vi det på ett strålande sätt! Men min buss går inte förrän om en kvart så snart ska jag ner och vara lite social med resten av familjen i väntan på att kila iväg till bussen.

Btw så hade vi väldigt nice igår, åkte till en av emmas kompisar och det var kul att få träffa många som man innan bara hört talas om. Sen var vi extremt trötta när vi kom hem och orkade inte med så mycket annat än att sova.

Tjing


fuck

Hitta nyss ett present kort på en sminkkurs på make up store som gick ut i augusti.
200 kronor på inte ett jävla piss. Jag som verkligen behövde det också...

got damn you're beautiful

Det var så skönt att vakna halv tio idag. Att sätta sig med en filt i soffan och en stor kopp te. Det var precis vad jag behövde. Vid halv tre ska jag träffa emma och dagen bjuder på shopping, fika och en himla massa skratt skulle jag tro. Sedan blir det lite sleepover och åh vad det kommer bli mysigt. Nu ska jag hitta något vettigt att ta på mig. Ha en bra fredag gott folk!

i said brr, it's cold in here..

Jag fryser som en tok. Visst är det mysigt med lite höst men jag gillar inte att frysa konstant varje dag. Men jag satte på mig en lite tjockare jacka imorse och sen vantar och mössa och satan va skönt det var. Men sen när jag väl tog av mig det i skolan höll jag på att bli alldeles blå. Så nu har jag beslutat att ligga kvar här under täcket resten av kvällen och inte röra mig ur fläcken. PUSS

a friend like you

När jag behöver tröst - ringer jag Dig.
När jag vill dela min glädje - ringer jag Dig.
När jag bara behöver få vara - är det Dig jag vill träffa.
När jag skrattar som mest - är det med Dig.
När jag är arg och behöver ta ut min ilska - är det Du som alltid lyssnar.
När jag säger att jag har världens bästa vän - är det Dig jag menar.


 


tiden går läskigt fort - redan fredag imorn

Fick ett sms av madeleine när jag satt och åt frulle imorse - SOVMORGON!. Hade gått upp i onödan, duschat -sminkat mig - gjort mig klar, kunde sovit en timme längre!!!! Men är ändå glad att jag fick veta det innan jag kom till skolan för det gjorde nämligen hälften av klassen så det var extra roligt att ramla in  tjugo över nio istället för åtta. Sen hade vi en extra lektion idag vilket leder till att jag är leeeedig imorn och jag är så glad. Ska sova som en gud hela dagen. Eller i alla fall ett tag för imorn ska min dag/kväll/natt tillbringas med emma. Underbart.

Om två timmar är det träning och jag har saknat min soulmate steph så det lär bli great!  


RSS 2.0