ps.

Tack för allt skratt camilla.                                                                                                     
                                                                                                .ds

sitter här med nymålade naglar

Vaknade upp hos camilla idag, vi har precis ätit frukost och jag sitter och målar naglarna samtidigt som camilla städar på sitt rum. Ganska mysigt faktiskt :) Igår var vi som sagt på bio och såg I taket lyser stjärnorna och den va jätte bra, lite tårar kom det trots allt. Värd att se tycker jag!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, antagligen träffar jag emma och co.

ps. om exakt två veckor fyller jag år .ds

torsdag

Ingen träning för min del idag heller. Va hos naprapaten och han försökte som alltid fixa till min rygg och jag hoppas fan att den löser sig snart. Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Eller nu har jag verkligen bestämt mig för att välja construction collage - arkitektur och design som första val till gymnasiet. Det verkar galet roligt och skolan var bara allmänt mysig.

Har riktigt höga förväntningar till I taket lyser stjärnorna, hoppas den når upp till dom.

i just love it.

Kollade nyss på en one tree hill avsnitt. Tröttnar verkligen aldrig. Kollade tretton avsnitt igår tror jag när jag låg hemma. Det bästa med att ha alla boxer är att man kan kolla när man vill, så mycket man vill . Underbart!
Idag var det som sagt skoldag och det var en pina att komma till skolan klockan nio och märka att ens lärare som man ska ha första lektionen är sjuk. Så där satt jag och en tjej till som också varit sjuk och väntade glatt medan resten av klassen kom klockan tio, suck.

Kvällen spenderas i hässelbyhallen, puss.

att förstå.

Jag förstår inte hur jag ska kunna förstå mig på mig själv. Det finns så mycket att förstå sig på att det blir för mycket att förstå sig på. En enda dag och hela mitt liv vänds upp och ner, bak och fram, ut och in.

- Det här är allt
Aidan Chambers

be happy.

Har legat hemma och mått piss i två dagar nu. Eller fyra egentligen, mådde inte så bra i helgen heller. Men nu känner jag mig friskare och starkare och jag behöver verkligen komma ut och bort från mitt rum där alla hemska tankar håller hus.
Så imorgon väntar skolan och måste upp runt sju, inte särskilt lockande. Men har en mysig fredag att se fram emot. Har precis köpt biljetter till I taket lyser stjärnorna till mig och camilla, hennes födelsedagspresent. Får stå ut två dagar i skolan och sedan helg igen.

det här är min kära vän camilla




och jag älskar henne hur hon än ser ut.. :D hahah

börja dagen med att le, sen brukar allting ofta lösa sig.

Och det ska jag göra imorgon, ska börja om. Måste det. Jag har känt mig frånvarande från mig själv under några veckor nu och jag vet egentligen inte varför, kände väll att jag behövde tänka. Så jag stängde av omvärlden. Dumt val. Tiden rullade på utanför mitt skal och jag hann inte med. Imorgon startar jag om. Kliver ur mitt skal och börjar leva igen.

-

När alla bitar faller i kras och man vet inte hur man ska bygga ihop det igen.

vad är det som händer !?

allt börjar försvinna och jag vet inte varför..

all this time, all this time with you




And you're not coming back. I got a reason to cry.

hemligheter.

Lustigt egentligen, när man är på väg att få något värdefullt, något man länge velat ha, så blir man plötsligt ängslig för att ta emot det. Folk vill inget hellre än att bli insläppta i någon annans allra innersta. Alla vill släppa in någon i sitt allra innersta. Alla känner vi oss så ensamma innombords att vår högsta önskan är att låta någon annan ta del av vårt hemligaste väsen, för först då upphör vi att vara ensamma. Är inte det vad vi alla längtar efter? Och ändå, när erbjudandet kommer är det skrämmade, för tänk om vi inte kan leva upp till förväntningarna hos den som vill skänka oss gåvan? Och skrämmande eftersom man vet att om man tar emot en sådan gåva innebär det att man vill - kanske förväntas - ge en liknande gåva i sin tur. Vilket innebär att ge bort sitt allra innersta. Och vad kan vara mer skrämmade än det?

- Det här är allt
Aidan Chambers

nu. då. föralltid.



ni två är allt för mig, vad som än händer..

träningsvärk.

I skolan idag började vi kolla på Schindlers list, en film om förintelsen. Helt sjukt ! Ska se klart den imorgon och har hört att slutet är värst så får se hur glad jag är när jag ska hem från skolan..
Träning idag. Vi sprang mest och det var faktiskt ganska skönt. Hade galen träningsvärk efter igår och det kändes bra att sträcka ut lite. Tyckte precis efter träningen att det kändes bättre men hell no, smärta.
Nu väntar lite samtal från emma och camilla och ska sen sova.

Redan fredag imorn, gosh vad veckorna går fort.


godnatt

Utomhus träning idag. Planen var en isbana. Alla halkade omkring och det blev mycket skratt. Nu är jag helt slut i kroppen och det känns skönt. Börjar åtta imorgon så tänkte bege mig till sängen nu.
Sweet dreams.

god dag

Idag har min vän stephanie gjort denna dag till en glad dag. Tack!
Den såkallade teatern vi skulle på idag var en uppvisning av estetiska gymnasiet eller vad det heter och var väll sådär. Stolarna var obekväma så jag och steph satt mest och klagade (a) Men när den var slut vid tjugo över två så drog jag hem direkt. Tänkte att jag hade lite plugg tid innan träningen. Men jag tror jag stryker det. Tänkte gå in i min vardagliga rytm och göra mig en macka, ta ett stort glas juice, titta på one tree hill, ta mig en liten p.n och sedan är det träning klockan sju. 30 minuter till oth, puss.

godmorgon

Idag blir en riktigt chill dag. Ska till tandläkaren halv tio så jag får lite sovmorgon medan resten av klassen börjar åtta :) Vid tolv idag ska vi åka på teater någonstans så ja, dagen blir nice. Puss.

min underbara glädjespridare




Jag älskar dig camilla.
Du och Jag genom allt!

" silence speaks louder than words "



jag ger upp.

Måste ni !? ..



ps. Blev fem matcher spelade idag. Åkte ut mot aik i semin. Godnatt. ds

jag förstår inte.. varför !?

Kom hem runt tio efter att ha varit en hel dag i stan. Jag och mamma kom till centralbadet vid halv ett och började med att gymma lite. Vid två började min 50 minuters ansiktsbehandling som var extremt skönt. Efter det badade vi lite, bastade och hade riktigt mysigt. När vi kom där ifrån vid halv fem så bestämde vi att bio skulle inte sitta fel. Så vi gick och köpte biljetter till nya Wallander - Hämden, riktigt bra faktiskt. Innan bion började så gick vi på en grekisk restaurang, maten var gudomlig och är fortfarande mätt efter den. Så det blev en hel dag spenderad med mamma och det var alldeles perfekt, precis vad jag behövde.
Imorgon är det fotbollscup hela dagen och samling 8.00 .. Så godnatt dårå!

haha


jag försöker

Hade tänkt att vara duktig idag och plugga men jag orkar inte..
Senare ikväll blir det nog en promenad med camilla, vi har massor att prata om. Saknar dig, alltid.

På andra sidan jorden, på andra sidan stan. Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan. För mycket tid att tänka, på allt jag ser hos dig. Jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig.







det känns inte okej längre.

Gick hem från skolan efter första lektionen idag. Min hosta och huvudvärk tog kol på mig. Så jag gick hem och kollade filmer och sov. Det behövdes. Ska försöka pallra mig till skolan imorn..
Nu ikväll har jag faktiskt taggat till lite med att kolla gymnasium, Funderar på något med arkitektur & design. Så har nu planerat in lite öppna hus och liknande. Lite skrämmande om jag ska vara ärlig.



när allt inte riktigt blir som man tänkt sig

Det sög att gå till skolan i morse. Orkar inte med den..
Träning idag. Det är skönt att vara helt slut efteråt. Sen efter en varm dusch känner man sig som en ny männsika. Jag gillar det.
Huvudet är fullt av tankar men ingenting blir till vettiga meningar. Gör ett nytt försök imorgon. Godnatt

ps. jag minns, hoppas du gör detsamma.. ds.

"you are my life now"



söndag.

Idag sov jag till ett, hur skönt som helst. Dagen har gått åt till ingenting egentligen och jag tänkte åka och kolla på elins match idag igen. Blir bara trött av att sitta hemma. Bion igår var som sagt galet bra och efter den gick jag och felicia hem till anton en stund. Helgen har varit bra och dålig. Nu har jag en lång vecka framför mig full med träningar och plugg. Kvällen avslutas med A lot like love som går på tv.  Puss


jag seriöst smälte..



snart blir det bio.

Idag har dagen gått åt till att kolla systers match och snart ska vi kolla bio, vi tänkte slå till på twilight.
Känner mig sjukt idéfattig så det här är allt jag har att komma med idag. Puss.

tänkte skriva något snabbt innan jag drar vidare

Idag blir en kväll ganska lik de flesta fredagskvällar men jag gillar det. Det har varit en fredag full med skratt men även funderingar, har haft en känsla jag aldrig känt förut. Det känns fel, det borde inte vara så här. Men människor förändras och saker skiter sig, men livet går vidare i alla fall. Puss.

snart dags för sömn.

Ligger i sängen med datorn och tänker både på det ena och det andra. Som tex när ja börjar imorn..?
Kom hem från träningen idag när de flesta av gästerna redan gått, skönt. Jag tog en bit tårta som de lämnat kvar och sedan tog jag en lång, varm och otroligt skön dusch. Värmen gjorde mig trött och jag funderar på att snart krypa till kojs. Syster som är ledig imorn satte nyss på en film, jag tackade faktiskt nej till att kolla (första gången) för då kommer jag aldrig orka upp imorn. Går bara till ett imorn, yees.
Har en mysig fredag att se fram emot, godnatt!

jag överlevde..

Det är inte kul att första dagen i skolan gå åtta till tre..
Idag är det papis födelsedag och ikväll blir det träning för min del. Puss

du gör det inte enkelt.

Det är svårt. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det.

hejdå underbara lov..

Imorgon är det igång igen, ångest. Visst det är bara två dagar till helgen sen men i alla fall. Sportlovet är sjukt långt bort.. Det har varit ett långt, skönt och roligt lov. Har gjort lite av varje. I början av lovet sov jag som en tok. Jag var trött hela tiden. Men nu sista dagarna har jag inte velat slösa på timmarna så sömnen har gått bort. Kanske inte så smart för jag kommer inte kunna somna ikväll och verkligen inte kunna gå upp imorn. Suck!

Imorgon är det pappas födelsedag så idag ska det bakas. Mums.

jag ser det snöar..

Lite sent att komma nu va?
Kom hem från sofie för inte så länge sen. Igår va det rikigt mysigt. Sofie lekte mäster kock och lagade middag och sedan blev det vackar sång för camilla och en tårta full med tomtebloss av mig och sofie. 
Idag är det sista kvällen och på torsdag börjar helvetet. Ska därför tillbringa denna kväll med alla underbara och sedan sover jag, felicia och elin hos emma. Försök att få en lika bra kväll som jag. Puss

ändrade planer

Ikväll blir det bara jag, camilla och sofie..
Nu ska jag iväg och handla ingredienser till tårtan som ska bakas till ikväll.

vid din sida känner jag mig trygg

Igår blev det en liten chill kväll med alla glada och sedan slagg hos anton. Kom hem därifrån för ungefär en timme sen och nu ska jag slå en pling till camilla för att se vart hon håller hus. Ikväll ska jag, sofie och emma gratta camilla som fyllt år och sen ha det bara riktigt mysigt. Hoppas alla andra gör precis som jag och bara njuter nu de sista dagarna. Puss

trött.

I flera dagar nu har jag vaknat vid tolv, klivit ur sängen vid ett, suttit och degat fram till fem och sen har jag börjat tagga till och planera kvällen. Hela dagen försvinner utan att man tänker på det.
Men vad gör man en söndag som denna? Jo man umgås med sina närmsta vänner, eller det är vad jag ska göra i ikväll som sagt. Just nu och för några timmar framåt ska jag nog kolla på film. Puss

ps. jag saknar min mobil .ds

älskade underbara

Kära flickor och pojkar. Ni är bara för bäst! Jag älskar er.
Och du camilla, du vet att jag alltid finns här för dig.
Nu när klockan är över tolv så fyller en viss nikolina 18, grattis tönt !

faggelito is in town

Äntligen är min lilla stjärna tillbaka :) Om någon timme ska jag träffa den lilla filuren och vi ska då iväg på äventyr! Eller vi ska i alla fall försöka hitta till våra söta vänner. Ikväll ska jag skita i allt och bara ha kul. Puss


ps. anton kom precis hem, finally! .ds

det är lördag

och på torsdag börjar helvetet igen..
Jag. Vill. Inte. Jag orkar inte med skolan och stressen inför gymnasiet.

Men nu ska jag sluta tänka på det. I alla fall de sista dagarna kvar på lovet. Nu ska jag umgås med alla underbara. Hoppas alla ni andra gör samma sak som jag. Puss.

GRATTIS

Världens bästa camilla fyller 16 bast idag, stort grattis cooling !



i. love. you.

'.. och elin kom som en räddande ängel..'

tack.


skulle inte banga

Såg nyss The Day After Tomorrow och Jack Gyllenhaal är ju bara för söt i den filmen.


älskade vinter..

Blev utjagad på promenad av mami och nu en timme senare är jag hemma igen. Det var kallt men ruskigt skönt. Ikväll kommer bli en lugn kväll, kanske hemma eller med flickorna. Puss.



ps. Jag älskar mina duntofflor. ds.

hejdå 2008, välkommen 2009

Idag är det första dagen på det nya året. Igår hörde till förra året och är inte värd att minnas. Visst den har satt sina spår, det kan jag inte förneka. Jag vill inte minnas. Men hade inte våra underbara killkompisar kommit hade jag inte klarat det. Heller inte utan världens bästa tjejer. Jag är glad att jag fick spendera sista dagen på året med er, och det är ni som ska få mitt 09 att bli bäst.


ps. Imorgon fyller camilla år. ds.


RSS 2.0