9 timmars pass

Började halv nio stänger ikväll vid halv sex.. Men just nu är det ganska chill när barnen ligger och snarkar på vilan medan jag spelar mobilspel för att inte somna jag med! Stabilt osv. Men ska sen bara dra mig ut på en pw eller något då knäet efter helgens match fortfarande inte känns helt hundra. Fml. 
 
Det är måndag och jag längtar redan som fan till fredag och helg. Är trött och vill sova.. Behöver något att se fram emot. 

saknar

Har jobbat en och en halv vecka på nya jobbet och jag börjar komma in i det. Men jag saknar allt som har med ledighet att göra. Sena kvällar och sovmorgon allra mest. Inga tider att passa eller några måsten. Underbart.

Min rast är slut och det är dags att dra sig från soffan i personalrummet ut till barnen som inte verkar ha någon bra dag.. Tjing


Trött

Det här med att jobba gör mig trött, har inte riktigt vant mig. Föredrar ledighet. Plus att jag har bytt förskola så allt är nytt. Nya lokaler, nya arbetskamrater och alla nya barn man ska lära sig namnen på och lära känna. Det är påfrestande. Saknar det gamla, hur mycket som helst. Hade så velat komma tillbaka efter Thailand men det är smällar man får ta.

Jobb till halv fem, föräldrarmöte halv sju till halv nio och sen gym efter det.. Bara att bita ihop.


Det rullar på

Har tränat mer under de här fem dagarna än vad vi gjorde under våra åtta veckor i thai. Stabilt. Beskriver kanske vilken nivå jag ligger på nu.. Sjukt otränad. Men det ska det bli ändring på!

Fotbolls träning igår, trodde jag skulle svimma av kyla. Fan vad jag vill tillbaka till värmen. De är nog den jag saknar mest. Efter det blev det middag och film i min ensamhet. Har hängt lite på um med jessie på morgonen och sen en film och frukost nummer två hemma hos henne. Mys. Kom precis hem och borde gå ut och i alla fall ta en pw men jag har ingen lust eller ork. Behöver städa hela huset också då jag och Nicole har bjudit över folk på middag imorn. Suck.

Aja. Det är väll bara att snöra på sig skorna och gå ut. Vill man vara fin får man lida pin. Tjing


Försöker tänka på annat

Är skakig i armarna efter ett tufft gympass. Har saknat den känslan. Sen gick jag på systemet för första gången. Kände mig så sjukt liten där inne men fan vad härlig känsla att bara välja och vraka bland alla hyllor och ingen kan stoppa mig - alkoholist ja visst!

Nu sitter jag ute i solen med en kopp tr och en bok, lyssnar till fåglarnas kvitter och njuter. Sverige är bra härligt ibland, när man är ledig och så men usch vad jag saknar thai...


vad gör jag här?

Var nära till tårar igår på planet hem. Att lämna vårt paradis var riktigt jobbigt och jag vill redan tillbaka. Jag minns allt från dag ett och jag saknar det så sjukt mycket. Jag saknar värmen, solen, vattnet och alla härliga människor som vi stött på under våra åtta veckor. Så mycket skratt, vänskap och kärlek. Kan inte riktigt beskriva hur bra vi har haft det och hur gärna jag vill börja om igen. Ta om varenda dag och inte ändra på någonting. Jag vill verkligen inte vara hemma i denna kyla, har dock saknat min fina familj och att krama om dom på Arlanda igår var något jag verkligen längtat efter. Men jag skulle absolut inte tacka nej till att åka tillbaka i slutet av veckan. Få njuta nån månad till ute på en fin ö. Sola, bada och bara vara. Så underbart.
 
På måndag är det tillbaka till verkligheten, då börjar jag jobba igen.. Ska bli mysigt att umgås med alla små pluttar igen men att gå upp tidigt är inget jag längtar efter. Har inte mycket att se fram emot just nu vilket gör det hela ganska deppigt. Månaden innan jag åkte så gick det att stå ut trots att jag var så ofantligt trött på allting. För då visste jag att om bara ett litet tag så står jag på en strand med fötterna i havet. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska längta till. En sommar som är helt utan planer? Jag vill åka till Thailand igen, jag vill vara fri från stress, krav och tider. Jag vill uppleva det där lugnet som solnedgången på Koh Tao gav mig. I en kvart satt jag helt tyst, på en strand med mina bästa vänner och allt vi såg vad havet och solens strålar som gav ett varmt sken över hela himlen. Det var så vackert att jag blev stum. Jag älskade verkligen allt med Thailand. Mitt paradis.


RSS 2.0