FML

Vill seriöst börja gråta, skönaste dagen på veckan är borta.. Istället för att gå upp halv elva varje onsdag ska jag nu upp klockan sju och sen ha fyra timmars håltimme efter det tills nästa lektion. Snällas skjut mig! Kommer aldrig palla! Piss skola


så mycket kärlek

Världens bästa tjejer gjorde världens bästa kväll!


me love you long time

Det var myse hos cami igår, hon hade köpt glass och vi valde på något jävla vänster en slags skräckfilm. Den var bara allmänt äcklig men vi fortsatte kolla. Sen var jag en riktigt social vän och lyckades somna. Men har man jobbat 6 timmar är man ganska slut. Mamsi väckte mig precis och jag ska snart ner och äta frulle, sen kommer niks och vi ska ägna hela dagen åt att tagga inför ikväll. Bra lördag!


kan bli bra

Att knappt kunna träna lockade inte direkt så valde att gå och jobb istället. Pengar är alltid kul. Ska försöka jobba några timmar imorn också för att sen avsluta kvällen med Camilla, hoppas den blir bättre än förra fredagen.. Ska upp om åtta timmar, godnatt.


lite små kul

Kul grej 1: Kom på att jag fyller år om 21 dagar, födelsedag = tårta och presenter = rolig dag!
Kul grej 2: Fick precis min lönespecifikation, har inte jobbat något men har gått på två kurser som man tydligen fick betalt för. Så 600 spänn bara sådär tackar man inte nej till.

och dagarna går

Sitter på en riktigt onödig kemi lektion. Vi går igenom provet som jag ägde sönder på och jag orkar inte lyssna så noga. Alla klagar över att dom inte fattar och här kan jag sitta och skratta för mig själv med mina mvgn! Drar två timmar tidigare från skolan idag och går till naprapaten i hopp om att få ordning på rygghelvetet...


och så var det måndag igen

Igår kväll kändes det väldigt osäkert om Det skulle bli någon skola för min del då ryggen gjorde mig invalid. Kunde inte gå, stå eller sitta utan att smärtan var brutal.. Men efter några timmars sömn kändes det lite bättre och jag sitter nu på historian. Men jag är ändå inte närvarande då musiken i hörlurarna är bättre än lärarens irriterande röst. Lukas är heller inte här och då är det inte okej att vara här.......


en annorlunda lördag

Jag skulle jobbat 8-14 idag men orken fanns inte. Visst kanske det skulle varit bra att tänka på annat men att stå där, vara trevlig och låtsas som om ingenting skulle inte heller varit så lätt. Så idag blev det en sovmorgon, sen fotbollsträning med mina fina som får vad som helst att kännas lite lättare för en stund. Efter det ska vi ha mys jag, niks och jess - världens bästa trio. Då ska jag tänka på annat, tänka på hur bra ni är för mig.


det gör ont

Klockan är halv två och jag kan inte sova. Jag känner mig ganska tom. Tom på tankar och tom på tårar. Känner mig helt matt i kroppen och det dunkar i huvudet. Kvällen blev inte riktigt som planerat och myskvällen med min bästa varade inte mer än tio minuter. Jag skjutsade hem henne, hämtade m&p och åkte hem och drack en kopp te. Försökte intala mig själv att det här var det bästa för honom. Älskade morfar, nu hoppas jag att du får träffa mormor Efter ett halvår utan varandra är ni nu tillsammans igen. Jag saknar er, det kommer jag alltid att göra ❤


hej trötter

Är helt slut i kropp och själv. Dagen började när klockan ringde 06.20 och jag ville typ skjuta hela världen, så grymt trött. Men drog mig upp och kom till jobbet 08.04. Sex timmar senare slängde jag i mig en smörgås till 'lunch' i väntan på pendeln. 15.00 - en timmes föreläsning i Hammarby sjöstad om miljö och skit. Trots att det var hyfsat intressant så gäspade jag varannan minut. 30 minuter på tvärbanan plus 30 minuter på bussen så kom jag tillslut hem 17.30. Utan Lukas som sällskap på vägen hem hade jag lätt somnat. Tog en 20 mins pn och 19.10 var det samling i Hässelby för spinning med laget. Mina ben dog. Nu sova och njuta av två timmars längre sömn.


morgon

Klockan ringde nyss och jag vaknade upp i panik som vanligt. Jag drömmer så verkliga drömmar att det inte känns som om jag sover alls. En härlig huvudvärk är det enda som bjuds.. Tack vare att jag städade igår och har haft min inlämning och mitt prov för den här veckan är det nu okej att kolla one tree hill innan jag ska gå hemifrån vid tolv. Love it!


något vi alla vill ha

Närhet, lycka, kärlek..


tisdag

Kom hem vid halv åtta, jobbade mellan ett och halv sju med samma sak och värken i nacken var en pina efter bara en halvtimme.. Men jag krigade på i alla fall. Väl hemma hade mams lagat smarrig middag och vi såg en mysig kväll framför oss. Men sen vet jag inte vad som hände och vi fick något städryck, något bara jag och mamma kan få. Så nu ligger jag i alla fall i ett nystädat rum och det är alltid lika skönt. Då kan jag njuta av min sovmorgon imorn lite extra. Klockan står på tio, godnatt.


seg dag

Gick som sagt inte till skolan idag men satte klockan på halv elva för att inte sova bort för många timmar av dagen. Trots tio timmars sömn var jag helt slut när klockan ringde. Fick utbrott när jag öppnade kylen och märkte att det jag ville ha var slut, så tog några tråkiga mackor och la mig i soffan. Två timmar framför oth och började sen plugga. Det gick helt okej och känns som att det kan gå bra imorn. Blev sen en hyfsad träning och middag vid tio. Har kanske inte ätit eller rört mig som jag borde idag men i veckan ska jag prioritera jobb. Gymkortet får inhandlas nästa vecka i stället. Nu: godnatt!


söndag

Hade en grymt rolig kväll igår. Skrattade, dansade och brände pengar. Mådde inte dåligt idag men sov bort halva dagen i soffan ändå och kollade one tree hill. Var sen en snäll dotter och hjälpte mamsen att handla. Vid sex kom mina favoriter, farmor och farfar på middag och nu har jag precis skrivit klart mitt historia arbete med hjälp av farfar. Detta betyder att jag inte behöver gå till skolan imorn för att jag är klar med allt jag ska vara klar med i båda lektionerna jag har imorn. Men ingen lugn dag för det, har kemi prov på tisdag så kommer behöva plugga hela dagen imorn.. Meeen nu kan jag i alla fall gå och lägga mig med gott samvete då arbetet är inskickat. Cred till mig.
Veckans mål: träna massor, äta nyttigt och boka greklandsresa med bröderna.

lördag

Sitter nyduschad i soffan med badrock och myser. Om två timmar ska jag ta bussen in till stan och tagga för en festlig natt. Me like.


tråkigt

Började morgonen med att plugga. Har fastnat och kommer verkligen inte längre. Gjorde istället lite frukost och såg på en film som var sjukt dålig. Jag och jenna hyrde igår och den vi hann se igår var ännu sämre. Bra jobbat av oss! Planerna för idag är oklara. Skulle behöva plugga kemi och skulle behöva gå ut och springa. Men jag är trött i huvudet och det blåser storm ute.. Sämsta bortförklaringarna men så är det ibland. Sen är alla otaggade men jag ska banne mig ut ikväll så får hitta någon som är taggad.


fett värt

Klockan ringde sju, jag gick upp och såg hur mörkt det var och att det regnade ute. Tänkte på vilken onödig skoldag jag hade framför mig, så jag sjukanmälde mig och gick och la mig igen. Vaknade upp nu vid tio efter mysigaste drömmen på länge och känner mig utvilad. Hade säkert kunnat sova längre men måste upp och plugga. Så nu blir det frulle framför ett (blir kanske två) avsnitt oth och sen ska jag kötta med min otroligt långtråkiga historia inlämning..


sopa

Jag försökte ta tag i mitt plugg idag. Kollade faktiskt bara två avsnitt one tre hill innan. Men när jag satte på datorn och hade skrivit rent allt jag kladdat ner på papper så orkade jag inte leta mer fakta utan kollade på resor till Grekland istället. Grymt mycket roligare var det i alla fall och det fick mig att längta ännu mer till sommaren. Vill dock skjuta josse som väljer att inte följa med i år..


onsdag

Det har varit två ganska lugna dagar i skolan och det tackar man för. Det lönar sig att lämna in saker i tid! Igår kom jag hem tidigt och skulle bara kolla ett avsnitt one tree hill innan jag skulle plugga men jag hade ingen ork. Jag var trött, frös och hade ont i huvudet. Ett avsnitt blev till åtta avsnitt och kvällen var förbi. Men om man inte ens orkar äta middag så mår man faktiskt inte så bra.

Nu har jag fått sova i nio timmar men vaknade med huvudvärk, alltid lika mysigt! Ska gå hemifrån om två timmar och har bara en lektion - love it! Fys ikväll, kommer dö..


fml

Har precis ätit frukost och är fortfarande lika trött som när klockan ringde för en timme sen. Jag skulle göra vad som helst för att få vara hemma idag, orkar verkligen inte med skiten. Alla säger; men nu är det inte långt kvar, håll ut sista tiden. Men man orkar inte kriga i fem månader... Piss skola!


vad hände

Jag blir så irriterad, du gör mig på så grymt dåligt humör. Jag försöker låtsas om som att jag inte bryr mig men det går inte så bra. Jag förstår inte vad det är med dig, helt plötsligt blev du så iskall. Det är inte okej..


Jag tror det är tisdag

Jag älskar lov, timmarna går och man har igen koll på vad klockan är eller vad det är för dag. Igår var jag en duktig dotter och städade nästan hela huset. Sen var jag en snäll vän som hjälpte till i entrén till en konsert. Idag tänkte jag vara lite snäll mot mig själv och rensa i min garderob, den är kaaaoz mannen. Sen får vi se vart kvällen slutar. Tjing.


2/1-2012

Grattis på 19-årsdagen min fina, underbara, älskade, bästa vän!

 



RSS 2.0