torsdagstanke

Kollade nyss Biggest Loser och blev riktigt motiverad för att köra stenhård träning. I höst/vinter ska det bli gym tre dagar i veckan och ut och springa, i alla fall innan snön kommer. Har svårt för att äta värsta nyttigt men ska ge det ett försök åtminstone. Jag mår bra av att träna och jag vill må bra.
Over and Out.

if it means a lot to you


En dröm. En favorit. En sagovärld.



hey you

Du som finns, men samtidigt inte. Jag väntar på dig, jag har väntat på dig länge nu men jag ska fortsätta vänta. För en dag hoppas jag att du kommer och rör om i mitt liv. Får det att kaosa fast jag egentligen älskar det. Jag vet att du finns, någonstans. Du har bara inte insett det, kanske inte jag heller än. Men snart, snart ska mitt liv blomstra trots vinterns kyla. Snart.


hej lördag

Förlåt men det är sån jag är. Jag tar åt mig av minsta lilla och tappar humöret direkt trots att du inte gör det medvetet och frågar mig oförstående vad det är med mig. Men jag kan inte göra så mycket åt det.


sakta men säkert

Glädjen är tillbaka! Är överlycklig just nu. Tack underbara ni som stått ut med mitt dåliga humör. Nu är jag tillbaka till det vanliga, att prata alldeles för mycket och att skratta åt allt och alla. Oslagbart. Att få träffa laget och fotbollen efter en seg dag i skolan är nu igen det bästa som finns. Big love.


fuck u

När jag får en gångs skull själv känner mig nöjd så får du mig att känna motsatsen..  igen!

vattenmoln som faller ner..

Jag är så jävla trött på regnet. Det regnar överallt hela tiden, inte bara utomhus.. Det regnar djupt inne, innanför det som alla ser. Där bara forsar regnet fram och jag kan inte hindra det. Jag gillar inte regn, det får mig deprimerad. När det regnar vill man sitta inne med en kopp te framför en film med en söt vän. Det är precis så jag skulle vilja tillbringa min torsdag. Men man får inte alltid som man vill. Over and Out

..när det bara är du och jag

Var tvungen att ta bort allt jag skrev.
Blev för seriös och det var bara jobbigt.
Nu ska jag sluta tänka och gå och lägga mig.
Godnatt


-




Bara för att du får mig att må bra.


kärlek

Hur du än mår, vilket humör du än är på så är musik det bästa som finns. Har just pimpat min spellista på spotify(bara är) som just nu innehåller mina 400 favoriter och jag skulle kunna lyssna hur länge som helst. Varenda låt berör på sitt egna vis. Tack alla underbara artister!


it's raining men

Från klockan åtta till klockan fem har det regnat konstant, men prick klockan fem när min träning för knattarna skulle börja så klarnade det upp. Jag måste ha varit en snäll flicka idag.
Helgen var precis som jag ville att den skulle vara. Lite musictime på grönan, lite impulsiva festligheter, middag - sleepover - frukost med en mycket betydelsefull person, fotbolls match med min trogne kamrat och en avslutningsfilm med min bästavän. Vad mer behöver man? Jag älskar er, alla ni som får mig att må sådär bra som jag alltid vill må.
Over and out.

varför?..

Jag åkte förbi våran plats idag. Där vi satt när vi var små, när vi trodde att ingen kunde se oss. Minns du? Där pratade vi hemlisar, sånt som ingen annan någonsin skulle få veta. Men det var då..
Platsen fick mig att le, ett minne som jag aldrig glömmer. Men dig vill jag just nu bara glömma. Det gör fortfarande ont när jag tänker på dig, på hur du svek och gjorde sår i mitt hjärta. Sår som inte läkt utan fortfarande försöker hållas ihop med lite plåster. Det gör faktiskt ont, förstår du det? Klart du inte gör, varför skulle du bry dig om mig nu. Jag som en gång var allt är nu ingenting, hur tror du att det känns?

genom allt



En dag hoppas jag kunna förklara hur mycket du betyder.


hej nya liv

Började morgonen med att gå upp en timma tidigare för att bege mig ut på en springrunda. En riktigt skön start på dagen faktiskt. Ska även gymma efter skolan och sen är det fotbolls träning ikväll. Känner mig väldigt duktig! Men har man en mamma och en syster som är träningsfreak så är det svårt att undgå utan att bli utpekad liksom. Så idag är starten! Wish me luck..

en söndags fundering

Kanske för att jennifer ville det eller kanske för att jag själv ville det, jag vet inte. Men orden sprudlar i min hjärna, ord som bildar historier och historier som blir mina drömmar om nätterna. Vet inte hur jag lyckas men varje morgon när jag öppnar ögonen får jag till ett leende när jag minns nattens äventyr.
  Det är något speciellt det där med drömmar. Hur det blir som ett eget litet liv i min hjäna när verkligheten gått och lagt sig. Drömmar som ingen annan ser, eller har synpunkter på. Dom är bara mina och jag gillar det. Varje natt händer något nytt, något spännande. Jag älskar att sova, jag älskar att drömma och jag älskar att glömma verkligheten för en stund.


RSS 2.0