allt för min syster

Det rann floder över mina kinder i stort sätt hela filmen. Det var sjukt. Filmen var så sorglig men riktigt bra. Tycker verkligen att den är värd att se.
Annars idag så blev det en fika stund med alla samlade för första gången och det var mysigt. Åkte sen in till stan och träffade elin och lisa. En kofta och jacka blev köpt och det blev mysmiddag på en thai restaurant. En dag med mycket plus helt enkelt. Nu ska jag skriva klart en engelska läxa och sedan sova. Puss.


bara för att jag älskar den här tjejen extremt mycket


     
      
  

Ni kan ju ta hänsyn till att bilderna inte är tagna igår..


but i wait for the day, you will see..


say whaaaaat

En varm dusch och en kopp te är det bästa man kan få efter en träning i det kalla och regniga vädret. Ett stort plus är mina underbara duntofflor som gör underverk nu på hösten. Dom tackar vi för världens bästa. Nu tror jag att det blir några rader till på reportaget och sedan bed time. Puss och Godnatt.


Fast mina är det änglar på!


ps. förlåt du, jag vet inte varför.. ds.


FYFAN VAD VI ÄR BRA

VI VANN SERIEN!! Så galet härligt och det finns inte ord om hur mycket jag älskar er tjejer!
Det har varit en halv seg dag idag så jag är taggad att få springa av mig lite på träningen som börjar om en timme. Borde egentlgien ha pluggat efter skolan men märkte att vi hade lite vänner boxar hemma så jag började kolla. Och när jag väl börjat har jag svårt att sluta.. Men ska försöka börja på mitt reportage nu och sen bär det av till ip. Tjing.


orkar inte

Det var otroligt skönt att duscha nu när jag kom hem, kände mig inte allt för fräsh med gårdagens smink och allt.. Men det var mysigt igår hos madde. God middag och härliga männsikor. Vi va åtta pers som sov kvar, det var lite trångt till en början men jag och cornelia körde på vatten sängen som först kändes lite halv skum men jag sov ritkigt bra.
Ikväll är vi sju people som ska ha en riktig chill kväll med allt vad det innehåller men det blir tidigt i säng för imorn är det serie final. Nervös som satan..  För just nu leder sollentuna med två poäng och med en match mer spelad. Och satan vad glad jag kommer bli om vi vinner imorn!
Nu har jag lovar mamma att städa på mitt rum så det är bara att sätta igång. Tjing.


och självklart var du också med

Skrev nyss ut mitt teknik arbete och ska nu läsa lite inför svenska skrivningen imorgon. Känner mig ganska duktig nu faktiskt. Det var en skön träning idag, behövde verkligen springa av mig lite tankar och skit som fastnat i huvudet. Och nu efter en lång, varm dusch känner jag mig mycket bättre. Eller fick nyss lite ångest över kläd valet inför imornkväll meeeen jag är så trött så kanske tar det i morgonbitti. Nu blir det sova galet och sen hörs vi på lördag om jag hinner slänga iväg ett inlägg. Godnatt

redan torsdag

Är trött och fryser. Satte nyss på mig min nyinköpta mössa och gosade ner mig under täcket i hopp om att bli lite varmare. Det blev en liten tripp i vällingby idag men camilla, besluts ångest kvinnar har asså !?.. Tur för henne att hon är så söt och inte går att motstå. Jag önskar henne även lite good luck tills ikväll! Men för min del blev maddes presdent köpt och jag blev lite avundsjuk faktiskt. Nu måste jag bara bestämma vad jag ska ha på mig på kvällen för åker nämligen direkt till maddelutt efter skolan imorn.
Om en timme är det dags för träning, kan inte påstå att jag är taggad men det kommer väl. Tjing.

ett luddigt inlägg

Nu har jag sett sista avsnittet av grey's anatomy och är taggad inför säsongspremiären nästa onsdag. Har även kollat torkel i knipa meeen jag tror madde överdrev en aning när hon berättade om hur bra den var.
När vi var iväg köpte jag inte bara fotbollsskor utan även mössa och vantar,
så nu är jag förberedd för kallare väder. Mysigt.
Imorgon börjar jag åtta och andra lektionen bjuder på matte prov (lagom taggad..) slutar sedan ett och ska då träffa bali my love i vällingby en liten stund och leta present till lilla madeleine.
Nu blir det bed time för min del för jag börjar se suddigt. Godnatt.

vi-som-aldrig-vet-vad-vi-vill klubben

Provet gick som smort, mest tack vare lukas men i alla fall.
På vägen hem idag träffade jag först johan på tuben och sen can på bussen. Lite skumt att jag inte träffat dom tidigare när våra skolor nästan är grannar. Men det var inte igår man träffade dom pöjkarna så det var trevligt. Även lite behövligt telefon pratande med steph och bali gav dagen lite extra plus.
Ingen knatte skola idag och det gör att jag hinner åka och köpa mig ett par nya fotbollsskor. Välbehövligt. Sista matchen på söndag och vinner vi den vinner vi serien. Nice! Just nu har min rygg fått damp och jag kan inte riktigt röra mig så jag hoppas att den kan vara lite snäll snart innan jag kapar av den.. TJING

godnatt

Kollade nyss klart Systrar i jeans och det är något med den filmen som gör att man gråter på sina ställen. Nu måste jag sova innan min hjärna blir överfull av texter som jag ska komma ihåg. Ångest.. Sovgott


..

Nu har jag läst det mesta till provet och ska nu göra det sisådär 75348908 gånger till.. Nej men det går ganska bra faktiskt. Snart ska jag tillaga en middag till mig själv, mumma.
Ingen träning ikväll pga det här jävla pluggandet, och pga simon kan jag inte plugga för att nötar på med bra musik som jag måste lyssna på. Nej nu måste jag skärpa mig (nu skulle camilla kommit med ett extremt dåligt skämt om hon varit här) och ta tag i pluggandet. Tjing.

ååååh

Ännu en dag med plugg och jag har tröttnat rejält. Tur nog att andra klassen hade provet idag så då fick lite hjälp av lukas. Nu ska jag sätta igång med det så snart som möjligt och sen även plugga lite matte
om jag hinner..


bara för att jag hatar cancer



vissa dagar går det inte att undgå

Att lyssna på en låt som får en att falla tillbaka till de minnen som man egentligen inte vill minnas. En låt som gör att hjärtat slår hårdare än vanligt. En låt som var speciell mellan just dig och mig. En låt som förut fick en att känna lycka som nu bara skaver i det hål där ditt namn brukade stå. En låt som är tre minuter och tjugofyra sekunder lång. Tre minuter och tjugofyra sekunder av smärta. Tre minuter och tjugofyra sekunder av saknad.

fuck off för plugg

Jag har galet mycket till den här veckan och har egentligen inte tid med annat än att plugga.
Tisdag: Ska ha svarat på uppgifter i samhäll
Onsdag: Samhälls prov
Torsdag: Matte prov
Fredag: Svenska skrivning, lämna in ett reportage
            och en teknik redovisning.

SKJUT MIG NÅGON, SNÄLLA! Men har i alla fall en rolig sak att se fram emot den här veckan. På fredag ska vi fira underbara madeleine. Det kommer bli riktigt kul och jag längtar som fan. Måste bara hitta på något att köpa till henne. Hoppas bara att jag hinner med det innan skolan dödar mig. Nu måste jag köra hårt så att jag får träna idag. Tjing.


bara för att jag och min kusse älskar att fightas !




Haha, du är underbar kusin.


Godnatt

Pluggandet sket sig och jag lyckades bara skriva in det jag redan skrivit på datorn men ingeting nytt.
Nu ska jag krypa ner i min egna underbara säng
och drömma om en sommarkväll på en klippa i solnedgången.

kom hem nyss efter sex timmars bilresa

Det var extremt långtråkigt men det var det värt. Har haft så galet kul och mysigt i helgen. Tur att man har en sån underbar släkt. Det var som sagt mosters födelsedag i fredags och i lördags var det ett himla partaj! Det kändes tungt att säga hejdå efter bara tre dagar tillsammans men vi ses igen om några månader.
Nu måste jag plugga det som jag skjutit upp de senaste dagarna. Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag, tjing.

en söt liten flicka har födelsedag imorgon

Och det suger att jag inte kan vara hemma och fira henne.
Men du ska få massor av sms och ett fint litet inlägg här
och det är tur att kalaset håller till nästa vecka.
Så happy b-day maddelito.


tack att du är så korkad så att jag dog av skratt steph

Blev en dag på stan idag efter en lugn och skön dag i skolan. Skulle träffa steph men hon slutade inte förrän tre så från ett till halv fyra ungefär höll madde mig sällskap och det blev en hel del shoppande. När steph sedan anlände var jag helt slut i fötterna och var tvungen att ta en fika paus. Hon var helt hypad och plockade åt sig hur mycket som helst i affärerna. Hade det inte varit för mig hade hon blivit ruinerad, helt klart. Men för min del blev det två par grymt snygga byxor, en tjocktröja, halvhög klackade skor och lite smink. Är galet nöjd men det brände till på kortet.. Meeen ibland får man unna sig något extra.
Blir ingen träning idag heller pga äckel förkylningen! Så nu blir det lite plugg om jag hinner för jag måste även packa till skåne, åker vid tio imorn. Om jag inte slänger iväg ett inlägg senare får alla ha en underbar helg.

bara för att elin itne vill hjälpa mig med rubriken..

Döt sög att åka enda bort till enköping för att göra en orienteringsbana som tog en halvtimme.. Men det var faktiskt ganska mysigt trots allt. Jag var helt död när jag kom hem, somnade nästan direkt i soffan. Men klockan fem var det dags för den sista knatteträningen och det var det jag helst av allt inte var sugen på. Men som sagt, man blir så glad av dom små söta tjejerna och det var lite sorglig att det här va sista gången. Men om jag kan så blir det en liten tunering nästa helg. Då ska mitt lag äga alla!
Snart blir det super middag som jag och syster har inhandlat. Tjing.

sweet dreams

Så jävla skön vinst idag, 1-0 och twinnie var den som nätade. Hade mina chanser men åh jag orkar inte ens nämna det.. Nu ska jag sova för imorn är det friluftsdag med orientering i enköping av alla ställen!? Nej men det bli nog kul. Sovgott alla söta.

hej du galde

Sitter i sängen med yellowcards underbara musik strömmande från datorn. Jag skulle bara sätta på datorn för att plugga, jo men tjena det gick ju bra.. Jag blir så trött på mig själv. Vi har knappt börjat med jobbga läxor men jag orkar inte ens med de enkla, hur fan ska det här sluta. Nej nu ska jag banne mig börja, säger hejdå till facebook och bloggen. Snyft.

ps. ikväll är det match mot vallentuna - TAGGA! ds.



Nu är det så att en viss liten männsika är grymt saknad och
jag skulle göra vad som helst för att få henne att le som ingen annan just nu.
Love you plutt.


min kära vän..




Trots att du är som du är så tycker jag fasligt mycket om dig.


jag älskar måndagar som denna

Bara för att steph fyller år och för att jag är så snäll så bjöd jag henne på en fika idag. Det var underbart att träffa henne igen, hon har varit borta i fem dagar så det var faktiskt länge sen. Vi bestämde även att vi ska ta en liten shopping runda på torsdag och det är något jag verkligen behöver. För på fredag morgon drar jag ner till skåne och festar loss med släkten tack vare att favoritmoster fyller 50, då behöver man något nytt att dra på sig känner jag.
Det blir ingen träning idag, känner mig inte sådär jätte frisk och måste vara pigg till matchen imorn. Så ikväll blir det en hemma kväll med papi och så hinner jag plugga lite också. Toodeloo!

VÄRLDENS BÄSTA STEPHANIE FYLLER ÅR IDAG




Så idag blir det fika time med min älskade vän.


STUDIEDAG SUCKERS ! !

Tack vare vår underbara, behövliga, älskade studiedag så kunde jag sova länge idag och det var som sagt vad jag behövde. Igår låg jag nästan inne hela dagen för att jag var så trött med vid nio kände jag att jag kanske borde ta vara på att jag är ledig imorn så jag tog en box one tree hill och knallade över till lukas. Efter fyra avsnitt låg jag som medvetslös i hans säng nästan en timme och när jag vaknade kände jag att det kanske var läge att vandra den otroligt lååånga vägen hem, eller inte. Det är väldigt praktiskt att bo två minuter ifrån.
Nu ska jag ner och ta och göra mig lite frulle, Tjing.

this day is going to be a happy day

Matchen igår är väll inget att prata om men den slutade i alla fall 3-3. Vid åtta kom lukas förbi och vi åkte och hämtade simon i spånga, vi hyrde lite film och hade allmänt mysigt. När vi startat den tredje filmen för kvällen och klockan började närma sig fyra så ramlade elin in med fem kompisar så min säng blev bokad och jag tillbringade natten hemma hos lukas. Den snåla jäveln ligger i sin 1.60 säng medans jag och simon delar på en 90. Schysst...
Nu efter fyra timmars sömn är man lite sliten och jag tror att dagen mest går åt till att återhämta sig. Tjing.

lördag lördag lördag

Det var en riktigt latis dag med bali igår. Åkte till henne vid fyra och vi gjorde en paj a la ben&balle som mest smakade socker. Vi satte på en film och bara låg och degade. Vid sju kom svempa hem med pizza till oss och vi satte gladeligen på en till film och tjockade med pizza. Sen tog vi en liten promenad för att röra på sig lite i alla fall. Vi gick hem till mig och gissa vad, vi satte på en till film.. Sen var vi så trötta att vi knappt orkade röra på oss så det blev bedtime tidigt.
Just nu har jag galen huvudvärk och lite krasslig faktiskt men ska ta en ipren och vila upp mig till matchen. Det blir chillmystime ikväll med. Me like. Tjing.

godnatt

Det var så skönt att träna idag. Till en början var det sjukt kallt men sen var man inte bara lite svettig. Sprang och sprang. Sprang bort från alla negativa tankar. Ryggen gjorde inte ens ont och det är riktigt ovanligt. Träningen avslutades med 'flygande holländarn' och efter tre tunga vändor drog jag med mig en eller två och tog en runda till. Det var extra skönt, att ta ut sig lite mer. Jag var riktigt nöjd efteråt men det försvann ganska snabbt efter att jag ätit som ett djur och nu mår jag bara illa.. Börjar åtta imorn så nu ropar sängen på mig. Sovgott

glad torsdag

Åh vad jag älskar att sluta tidigt, speciellt när andra klassen slutar nu klockan kvart i fyra. Skadeglädjen - sanna glädjen. Jag har skrattat som en tok hela dagen åt philippa som var mer galen än vanligt och det gick inte att sluta skratta när madde kört igång med sitt asgarv. Jag är så glad att ni lyser upp min dag flickor.
Imorgon är det fredag och en mysig dag med camilla har planerats in. På lördag är det match och sen får vi se vart vägen leder mig. Ikväll är det träning och jag kommer sakna min steph som är ute i skogen med klassen. Tjing.

-

Det går inte att plugga när saker som datorn eller tv finns...

hello sunshine

Jag var otaggad ända fram tills varje liten tjej, en efter en kom och sa hej med världens största leende. Jag vill också vara liten igen, dom finner något roligt genom att bara sitta på en boll till och med, det vill jag också. Dom är så söta dom där små töserna att jag blir alldeles varm. Att veta att det är just det jag gör som får dom glada den där timmen en gång i veckan är faktiskt värt mycket.
Nu ska jag och mitt leende kolla klart sverige matchen (som för övrigt suger) och sen blir det plugg. Tjing.

09-09-09

Idrotten var inställd idag så jag, philippa, madeleine och lovisa åkte till fridhemsplan och tog en fika istället. Mycket trevligt. Nu är det plugg som gäller, har en del till imorn och vid fem är det knatteträning. Verkligen inte sugen...


plugg

Vi har fått i design uppgift att beskriva oss själva med en bild. Hur gör man det egentligen? Ska försöka skissa fram någonting som representerar mig. Det är inte enkelt. Har till torsdag på mig. Måste nog ta och börja nu.

bara för att jag inte har så mycket att skriva om

Gick från 9.20 till 15.45 idag. Det var segt men helt okej. Har ju mina underbara klasskamrater som stöd. Kom hem vid halv fem och nu har jag vilat mig tillräckligt för att orka starta med lite plugg. Halv nio är det träning, tjing.

farmor

Gud kunde inte finnas överallt.
Därför skapade han Dig.


lilla röda blomman

Jag har ont i halsen efter en kväll full med skratt och sång. Tack madeleine för att du gjorde helgen riktigt bra! Vaknade upp hos anton i sigtuna vid elva imorse och vid två var jag i stan påväg för att träffa emma. Det blev en mysig prat stund med en cola bland alla båtar på bryggan. Love you girl.
Nu väntar grekisk afton med familjen och sen blir det mys med film lite senare. Tjing.

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

Är helt slut efter dagens match som slutade med vinst, 2-1. Vilket betyder att vi fortfarande är serieledare, härligt! Snart ska jag göra mig ordning och bege mig till sigtuna där jag ska möta upp sötaste madeleine. Ha en bra kväll everybody TJING.

nu är det fredagsmys

Skickade nyss in mitt arbete igen eftersom hon tydligen inte hade fått det igår. Innan det låg jag som medvetslös i soffan nån timme och nu är jag faktiskt hyfsat pigg. Madde är även påväg hit och vi siktar på en chill kväll idag. Lukas kanske också kikar förbi, vem vet. Tjing.

godnatt

Såg nyss klart Män som hatar kvinnor och satan va bra den var!
Nu blir det bedtime för klockan ringer kvart över sex i morgonbitti.

älskade lilla madeleine

Maddelutt är söt och har min dag till en riktigt bra dag. Dagens negativa var att philippa var sjuk och det blev mindre skratt än vanligt och dagen positiva är att jag slapp vara ensam den långa väntan från klockan ett till tre. Tack sötnosar!
Det blir ingen träning idag, var hos naprapaten idag och han tryckte till precis där jag har som ondast och jag känner mig inte särskillt stabil. Nu tror jag faktiskt att jag ska skriva klart engelskan så att jag blir klar med den. Tjing.


bara för att det är onsdag idag

Min käre kusin är på besök och det blev en mysig middag efter min kantteträning. Dom är hur jobbiga som helst ibland men förbaskat söta. Ritade nyss klart skissen till mitt design arbete. Inget mästerverk kanske men det duger. Om en timme blir det film, the benchwarmers, som simon glatt rekomenderade. Sen får vi väll se om den är bra eller inte. Tjing.

happy face

Otroligt bra dag idag. Började visserligen åtta men slutade ett. Drog då hem till lulle och till min förvåning så pluggade vi lite design och teknik. Blev lite one tree hill tittande också bara för att. Kom hem där ifrån för nån timme sen och har hunnit äta och plugga lite till faktiskt. Vid halv nio är det träning och jag hoppas att min rygg tillåter mig vara med lite mera idag. Tjing!





RSS 2.0