åh jag är så dålig hehe

Min dag hemma igår blev verkligen en dag hemma. Regnet sänkte humöret och jag stannade inne i min stora mysiga tjocktröja hela dagen förutom när det vankades träning klockan sju.
Idag efter skolan skulle jag in till stan en snabbis och köpa outfit till skivan. Fick för mig att jag skulle sy ihop en egen klänning (fråga mig inte varför!?!?) för hittade ingen bra, men Nicole sa att hon hade en som jag kanske kan låna. Så hon plockar upp mig när hon slutat jobbet och vi tillbringar kvällen hos henne. Ultra mys.

Varför jag är dålig är för att jag skulle gymma efter skolan, tagit med kläder och allt men gymmet är sååå tråkigt. Åkte hem och skulle ut och springa istället, men jag har inte dragit mig ut än.. Orken är obefintlig. Men bara att köra antar jag, bort från latheten och i den värld jag vill vara i. Wish me luck!


torsdag

Ligger i sängen och njuter av lite sovmorgon. Obligatorisk friluftsdag lät tråkigt så jag stannade hemma. Men ska snart gå upp och kriga sönder med rapporten till projektarbetet, inlämning på måndag!!! En aning panik kanske men det ska nog gå bra. Ska även försöka klämma in lite egen träning idag och sen fotboll ikväll. Får se hur det blir med den saken, låter pluggandet avgöra. Tjing


livet är en fest

Var på skiva igår, drack goda drinkar och var kung på dans golvet. Hade riktigt jävla roligt i alla fall! Drog mig till skolan imorse även fast orken inte riktigt fanns. Osminkad, i en stor tjocktröja och glasögon traskade jag till skolan. Såg ut och mådde som en kasse skit. Men det blev bättre under dagen och jag krigade på som en gud med mitt arbete.

Ska snart göra mig i ordning för ännu en skiva. Inte särskilt taggad men fkb. Tjing


och så var ännu en helg förbi

Ligger i soffan och har precis kollat klart en serie jag och mams börjat följa. Har så grymt blandade känslor just nu att jag blir lite galen. Bland annat är jag grymt stressad över skolan och alla arbeten samtidigt som jag skiter i vilket och går på skivor, festar sönder och kommer bakis till lektionerna. Jag har ett riktigt träningssug och vill bli fit till sommaren samtidigt som mys kvällar med massor av mumma lockar. Jag vill ut och resa, komma bort lite och upptäcka världen samtigt som att lämna hemmet skrämmer mig. Är som sagt, lite kluven.

Nu blir det läggdags för att gå upp en timme tidigare imorn. Mys.


snäll vän jag är

Grattis på födelsedagen älskade vän!


Bra fredag

Började dagen med att få reda på att vi får ännu en vecka på oss att lämna in ett feting stort arbete. Det tackar vi för.
Slutade tidigt och mötte sen upp bästa jessi i stan. Lite (massor) av shopping till oss och sen till niksi som fyller år imorn. Blev även en mysig paus i det underbara vädret. Nu ligger jag helt utslagen i soffan och ikväll ska jag träffa cams. Tjing


godnatt


på väg hem

Sitter på Östersunds flygplats och väntar på att flyget mot Arlanda ska gå. Åker hem några dagar innan familjen då jag har träning, skola, match och en finis vän som fyller år. Går inte att missa! Men att sitta och vänta helt själv är ganska öken och hungrig är jag också. Ville ha något enkelt men det var bara fett avancerad mat här, lite för ovärt. Blir hämtad av farfar sen och han har sen bjudit hem mig på te och macka, underbart! Han frågade sen om jag ville sova kvar där då jag är ensam hemma, så himla söt. han vet hur mycket jag hatar att sova ensam, men någon gång måste man väll växa upp så jag ska ge det ett försök. Nu ska jag snart på planet, tjing.


jag älskar er mer än mest - mina fina bästa vänner!


några dagar i fjällen

Kom upp klockan fem och har nu precis ätit middag. Längtar något extremt till morgon dagens skidåkning, ska bli så skönt! Kommer vara 'sjuk' i skolan i tre dagar men har ett feting stort arbete som ska in på fredag och som jag måste få bra på som ska in på fredag, och lite annat skit som snart ska in. Helvetes plugg! Nej nu blir det mys och en kväll utan plugg.


lill-lördag

Klockan är snart fyra, jag kommer slockna när som hwelst. Har haft en grym kväll med mina bästa vänner. Lycka! Godnatt

 


jag tog tag i skiten och ikväll ska vi ha kul

 

 


hemska drömmar

Drömde att alla blev ner drogade av någon idiot på vår studentmiddag och på själva studenten satt jag och grät och hade värsta dagen någonsin... Tragiskt!

Vaknade sen upp och var glad att det var en dröm. Sitter nu i soffan hemma hos syster och ska gå om tio minuter, elin och hennes room mate har redan gått så jag har inte så mycket att göra. Vädret ser mysigt ut så jag hoppas att det är lite skönt i alla fall.

Ikväll börjar det hos mig med härliga brudar i snygg utklädnad. Fortsätter sen in till stan och camillas skiva står på schemat. Är ledig imorn också, guld!!!


tisdag

Har haft en betydligt bättre dag idag! Började med två timmars jobb med projektarbetet, vi är nära nu!!! Så skönt. Fortsatte sen med ett annat feting stort arbete men gillade läget ändå för alla låg grymt mycket efter hehe. Slutade vid halv tre och åkte direkt till blodcentralen, var lite duktig och donerade några deciliter blod. Klapp på axeln. Nu sitter jag hemma och ska om en timme åka och möta upp syster. Hon ska köpa ny tele och sen blir det mat och mys hemma hos henne. Plugghögen tar jag tag i någon annan dag, idag ska jag bara njuta av sällskapet.

liknelse

Min ångest är ungefär som min extremt stora klädhög i mitt rum. Varje dag bygger jag på högen så att den bara blir större och större. Snart måste jag nog göra något åt skiten innan allt rasar samman..


 

 


dålig dag

Vaknade imorse och kände mig inte det minsta utvilad. Låg och drog mig i en halvtimme och fick sen stressa. Hade en bra känsla på väg till skolan, vårjackan var på och det var soligt och skönt. Kom till skolan och humöret sjönk till botten. Min lärare är en riktig bitch och mitt arbete går åt helvete. Orkar inte med skolan. Åkte och gymmade i hopp om att bli på bättre humör, men nej självklart inte. Ringde mamma på vägen hem och höll på att bryta ihop. Många små saker som hela tiden byggts på höll på att rinna över. Men jag klarade mig hela vägen hem i alla fall. Väl hemma gjorde jag mig en stor skål med glass och varma hallon. Orkade inte ens få dåligt samvete. Satt där, kollade inspelade grey's och lät tårarna rinna. Sen kom min fina mamma hem och gjorde mig glad igen, tack för att du är den du är!

Nu blir det träning med mina favoriter!


D.Ö.D

Jag har så ont i kroppen, varje steg gör ont. Vaderna. Låren. Ryggen. Vi vann matchen med 3-0 i alla fall så det var skönt. Nu skulle jag behöva en skön bastu eller ett varmt bad men har man bara en halvfärdig bastu och inget badkar ser det lite mörkt ut. Får ta en lång dusch istället, helt ok det med men blir trött på att stå upp efter ett tag.

Dagens: betala biljetterna till skivan, plugga massor massor, städa mitt rum, mysa med camz ikväll. Tjing


hemmakväll

Sitter hemma och njuter lite av ensamheten. Det är sällan jag är helt själv och för tillfället har jag det ganska bra, tror iförsig att jag kommer bli uttråkad om en timme eller så. Har melodifestivalen på i bakgrunden, tycker egentligen det är ganska tråkigt men helt ok låtar med i år. Kom fram till att jag tränat varje dag den här veckan då det är match imorgon så kände mig värd lite mumma. Dock mår jag illa nu, som jag alltid gör när jag börjat äta onyttigheter. Äter för att jag får känslan av att det hör till en hemma kväll, trots att jag inte är det minsta sugen. Smart tjej!

smärta

Jag brukar gilla träningsvärk, ett litet bevis på att man tagit i men det här är fan brutalt. Kan typ inte resa mig ur sängen!! Om två timmar ska jag möta upp min fina syster, vi ska träna (hej jag kommer dö) och sen ska jag följa med och kolla in hennes nya lägenhet som som de precis flyttat in i. Det var flera veckor sen jag tillbringat mer än 10 minuter med elin. Usch vad jag saknat det!


tired

Kom hem för en halvtimme sen kanske, fick agera chaufför hem och jag trodde jag skulle somna vid ratten. Stabil förare! Ligger i alla fall i sängen nu och är helt slut, har ont i varenda benmuskel efter dagens gym pass. Fick sendrag i baksidan när jag skulle ta av mig strumporna... Huvudet är alldeles luddigt av för lite sömn och jag längtar efter att inte vakna av alarmet imorn. Godnatt!


en bra dag

Hade riktigt trevligt igår på årets andra skiva. Jag och niks var lite ansvarsfulla och tog det lugnt med det goda för att orka upp nu imorse. Fyra timmars sömn tar på krafterna ändå men jag kom hyfsat i tid till skolan. För andra lektionen reda på att vi får arbeta på valfri plats. De flesta tog sitt pick och pack och drog hem, precis vad jag hade gjort om jag inte skulle tränat. Istället tog jag tag i arbetet som ska in om någon vecka och kom en bra bit på vägen. En stor fet klapp på axeln ger jag mig själv! Plus att jag nu ska spöa skiten ur mig själv på gymmet. Känner mig duktig.

Ikväll blir det middag och mys ute i Täby hos min underbara saknade vän emma!


alldeles för tomt

Igår kväll när nicole kom förbi så skulle vi börja tagga för skiva. Men det var svårt att tagga till samtidigt som jag såg min syster plocka ut väska efter väska ut till ett stort släp. Hur rummet bara blev större och sakerna färre. Hur ska jag klara mig nu när du flyttar ut på riktigt? Det gjorde ont, riktigt ont. Förut kunde vi skratta åt hur jag inte hunnit gå upp innan hon åkt hemifrån och hur hon redan gått och lagt sig när jag kom hem om kvällarna. Nu har vi inte ens det, nu är du borta. Nu är inte det här ditt hem längre. Det är jobbigt.

i'm feeling great, i'm feeling awesome

Klockan är elva och jag har kemi. Sitter och lyssnar på musik, skriver jenny tusen gånger om på ett papper och skiter i vilket. Är så trött på skolan att jag inte orkar bry mig. Har fest i mitt huvud och det känns som om alla ät med i min musik video, ganska härlig känsla.

Slutar halv fyra och ska sen börja tagga till skiva när min bästa kommer hem och gör mig sällskap. Kvällen kommer bli amazing.

 


och allt känns precis som det brukade kännas

Ligger på golvet i vardagsrummet och orkar inte riktigt röra på mig. Träning utomhus lockar inte över huvud taget. Ingenting lockar för tillfället. Eller jo, lite mys sällskap skulle jag inte tacka nej till. Jag är tillbaka i samma banor, samma tankar och dagdrömmar. Jag som trodde att de var borta och aldrig skulle komma tillbaka. Tänk så fel man kan ha om sin egna tankar.

Imorgon är det första skivan. Dra ut på stan och skämma ut sig i löjliga utklädnader, jag gillare! Nu: träning


sista dagen på lovet

Lite häng i globen igår, stod längst fram och hoppade nån timme innan avicii kom på och det tog kol på mig så pallade några avicii låtar och flyttade sen bak. Så värt. Var sen lite tråkiga och drog en timme innan det var slut men det var nog bra med tanke på hur vi satt och gäspade på tuben hem. Nu blir det till att kolla match i alla fall. Tjing


vi har det bra



RSS 2.0