-

Självklart var vår lärare sjuk så jag satt och chillade lite i skolan en stund, gick sen och åt lunch och är nu hemma hos lukas. Ganska skön fredag men skolan är fuckad och vi gör ingenting, lite irriterande faktiskt. Ska om en timme iväg och storhandla med systra mi, vi är så snälla döttrar vi. Längtar efter kvällens mysmiddag. Tjing


äntligen fredag

Brödet var slut i morse och det det gjorde mig lite frustrerad. Men när jag märkte att även juicen var slut så var morgonen hyfsat förstörd.. Men sen kom världens bästa pappa och sa att han kunde köra mig till tåget så här sitter jag nu, kanske en aning försenad men vad gör det. Idag är det fredag och ikväll ska jag få träffa mina bästa så från och med nu ska inget få förstöra min dag!


fan vad jag älskar mitt lag

Självklart drog vi till med stor vinst idag, 9-0. Tre mål på två matcher från min sida också, inte illa pinkat för att vara jag då jag egentligen aldrig gör mål. Det var så skönt att ta hem segern och bli seriesegrare för tredje året i rad. Särskillt skönt för att deras så kallade ledare var ett rent psykbryt och var i stort sätt helt jävla dum i huvudet. Men vi garvade mest åt dem för att det var så patetiskt. Så nu kan jag sova med ett leende på läpparna och tagga sönder för match och underbar lagfest på lördag. 


från segern förra året - lycka



Btw, ladda aldrig hem My Horse. Jag är lite irriterad på batman som börjar bli lite krävande men jag kan fortfarande inte göra mig av med honom. Dilemma..

en torsdag

Ska åka hemifrån om en timme och försöker tagga till med lite musik och ska snart laga lite middag. Det här med jobbet fick mig lite depp så jag hoppas att det går bra på matchen. Orkar inte med ännu en dålig match, inte idag i alla fall.



Gothia förra sommaren - så mycket kärlek

piss jobb

Kommer dit och självklart hade han glömt bort att jag skulle komma.. Så ska jobba på måndag istället och då kommer jag missa träningen, och så missade jag föreläsningen i onödan idag. Var arg och bestämde mig för att gå hela vägen hem från hässelby, tog typ en timme och tjugo min men det var skönt att gå i solskenet. Så jag kände att jag var värd lite glass när jag kom hem. Match ikväll, tjing.


uttråkad

Vi hade en hyrfilm hemma som skulle tillbaka imorn så jag slog på den bara för att. Dumt val, den var på franska och skit dålig. Så jag tog istället hand om min lilla batman och halvtittade på filmen - mycket mysigare. Ska snart hoppa in i duschen och försöka bli lite pigg tills jag ska till jobbet. Kanske ska ut och ta en promenad i det fina vädret också - lycka.

schönt

Satte aldrig på en film igår, kände att jag skulle ändå bara somnat. Men jag laddade ner My horse från AppStore och min lilla häst som jag döpte till Batman var så söt att jag inte ville lämna honom ensam hela natten så han höll mig vaken till halv två den lilla rackaren...

Men vad gör det, vaknade halv nio och kände mig hyfsat utvilad - alltid lika skönt. Nu ska jag ner och göra lite frulle och tillbringa de första timmarna i soffan. Tjing

 


fuck off

Bea langade diss men nicole kom och joinade istället. Så där stod vi i kylan och hejade på järfälla men inte hjälpte det, enebyfuckingberg vann med 3-2 och leder alltså fortfarande med ett poäng över oss... Så vi var arga över vinsten, arga på domaren som var efterbliven och arga på omogna enebybergs föräldrar som kommenterade allt vi sa i en sån nivå att vi skulle höra men ingen annan, skjut mig vad irriterande. 

Sen blev även min föreläsning som jag skulle gått på imorgonbitti flyttat till klockan 3 och jag som skulle börja jobba klockan 2... Ganska lätt val och skippar därför föreläsningen. Tror jag ska slå på en rulle bara för att jag inte ska upp tidigt imorn, tjing.

onsdag i korthet

Började kvart över ett, får reda på att läraren är sjuk, får en uppgift vi inte orkar göra, går och äter, åker in till stan, går till en uteservering med frida och madde, tar nån cider, skrattar och njuter av sällskapet, sätter mig på pendeln hem tio över sex, kom precis hem och ska vid halv åtta åka till Järfälla för att kolla match på vår träningsfria dag med bea och karlsson. Det var nog allt.


bara för att du får allt att kännas lite bättre

 

 


jag är dålig

Jag skulle gå ut på en Powerwalk men jag hade ingen lust, plus att jag har ont i hela kroppen. Och så är det sånt där tråkigt höstväder ute, jag brukar gilla höstväder men inte när det ligger regn i luften. Nu har jag precis ätit frukost och sitter och kollar gamla repriser av grey's, lite mysigt sådär. Nej nu blir det plugg, tjing.


bara är

Mitt humör har åkt berg och dalbana idag - från skratt till panikångest flera gånger om. Inte direkt toppen och det är nästan så att jag ska gå och lägga mig redan nu. Ska försöka orka mig upp på en powerwalk imorn men behöver även plugga lite innan skolan börjar, har iförsig första lektionen kvart över ett så hinner nog båda. Har nu kollat klart alla tio avsnitt av awkward och blev depp när nästa avsnitt inte ligger ute ännu. Men pga att jag inte kan kolla mer för tillfället så kanske jag hinner klart men det där dumma uppgiften någongång..

aaaaawkward

Var på blodcentralen idag och lämnade blodprov och svarade på lite frågor. Om en månad ska jag dit och ge blod på riktigt. Varför inte liksom när jag är helt frisk och kan istället hjälpa någon som behöver det. Kom hem vid halv fem och hade bestämt mig för att göra klart uppgiften tills imorn, skulle bara kolla ett avsnitt av awkward först. Ett avsnitt blev tre avsnitt och nu hinner jag inte plugga. Blir hämtad om 20 min och sen är det träning. Tjing.



det regnar ute


Hann kolla två avsnitt till av awkward nu efter träningen. Synd att det bara ligger tio avsnitt uppe för det här kommer jag kolla klart senast imorn. Really liked it. Ska försöka somna innan tolv idag så att jag får lite extra sovtimmar, börjar kvart i tio imorn vilket är galet skönt. Nej men godnatt då!

det är inte alltid så enkelt

Skakade i armarna efter jag varit och gymmat idag, precis som det ska vara och tog sen pendeln med 5793488547839802 andra människor - alltid lika mysigt. Har fått i mig lite middag och hunnit sett tre avsnitt av awkward sen jag kom hem, grymt skön serie. Om en kvart rullar jag mot träning. Tjing

Jag är så trött på mig sjäv och mina idiotiska tankar.



en del

Efter sex timmars bilresa har jag hunnit med två filmer och sen lite middag på det. Såg nyss klart Friends with Benefits och det var en riktig såndär må bra film. Men efteråt mår man ju dessvärre mindre bra då alla är så förbannat lyckliga på film. Kära gud, ge mig lite sån lycka.



Annars sitter jag och har ångest över morgondagens två och en halvtimme långa historia sådär på morgonkvisten. Orkar verkligen inte. När skoldagen är slut vid fyra så jag traska till gymmet och sen är det fotboll på kvällen. Pga skåne missade jag helgens matcher så är grymt sugen på träning igen. 

Tror det snart blir sängen för min del, är fortfarande löjligt mätt sen middagen och har en gnutta huvudvärk. Godnatt.

borde

Borde egentligen packa för jag åker direkt efter skolan imorn men har ingen ork eller lust. Har inte jätte mycket jag behöver packa ner heller för är bara borta över helgen. Men det ska bli mysigt i helgen. Mysa massor med min fina moster, morbror och ta hand om lilla morfar. Tror jag behöver en helg utan massa utgifter och utan alkohol.


Sitter nu och fryser sönder i soffan och undrar lite var resten av min familj håller hus. Dom borde komma hem snart tycker jag, man kanske ska ringa. Tjing

good day

Jag blev arg på väckarklockan när den ringde imorse. Ville verkligen inte vakna ur min underbara dröm. Den var så bra på alla sätt och vis. Men den fina drömmen gjorde även att jag var på strålande humör. Och dagen blev egentligen bara bättre. Kom till lektionen som började halv nio, gorde klart vårat arbete vid tio och trots att lektionen skulle slutat elva fick vi gå redan klockan tio. Detta var även min enda lektion för dagen så åt lunch och drog sen till gymmet. Tog tåget från karlberg klockan ett och var grymt nöjd över allt jag hunnit med på så få timmar. 

Om 45 minuter blir jag upphämtat och sen är det sista träningen för den här veckan. Tjing

så mycket kärlek

Jag vet inte vad jag skulle göra utan er. 
Tack för att ni är sådär underbara som bara ni kan vara.

kväll

Jag kände mig som en ritkigt hemma fru idag. Efter jag städat ställde jag mig och lagade mat till familjen och hade allting fram dukat tills mamma kom hem. Hann även plugga lite idag och så ringde dom från jobbet, så ska sätta igång med det också nästa vecka. Känns riktigt skönt faktiskt.

Nu ska jag åka ner och hjälpa farmor med lite saker. Tjing.

bara en liten stund

vill tillbringa dagarna vid havet och kvällarna på dansgolvet tillsammans med världens bästa bröder.

regn

Efter en super god frukost framför en film i mina mysigaste kläder ska jag nu ta tag i lite plugg. Riktigt skönt att min enda lektion blev inställd idag för jag behövde en dag hemma. Extra skönt är det att stanna hemma när det regnar utanför. Vaknade av regnet imorse och somnade om med ett leende på läpparna och med tanken att jag inte behövde gå upp. Love it. Nej nu ska jag plugga, tjing.

godnatt

 




En låt som verkligen berör - så fin.


med musiken som enda sällskap



en bra kväll

Andra laget hade match idag så jag tillbringade nån timme nere på IP med therese. Trots huvudvärk, snuva och att jag frös som ett djur var det mysigt, för ni får mig alltid att må så bra. Kom sen hem och mamsen bjöd på en super god soppa och vi kröp ner i soffan och kollade på film. Det är läskigt hur lik jag är min mamma, min underbara lilla mamma. Bara för att hon är bäst så ska jag vara en snäll dotter och göra en storstädning av hela huset imorn på min lediga dag, det är hon värd.

Med nio stycken nya underbara låtar på iphonen av Melissa Horn ska jag nu sova gott och förhoppningsvis kunna sova ut imorn.

jag vill leva i en film med ett lyckligt slut.


arg, irriterad, frustrerad, besviken..

Jag är så otroligt trött på skolan som just nu är sämre än sämst. Trean ska ju vara det roligaste året och det är inte okej när skolan lyckas förstöra all den lilla glädje som finns. Alla männsikor är så fina, så bra men lärarna är dumma i huvudet och hälften av alla kurser är oplanerade eller bara sämst. Varför ska vi lida för att lärarna inte kan..


Så nu har jag fått klaga av mig lite om det som stör mig 6 timmar om dagen. Sen har jag självklart en härlig förkylning som börja leta sig fram. Huvudet ville verkligen döda mig idag och halsen börjar göra ont. Jag är på riktigt kasst humör märker jag så jag ska nog sluta här.

söndag

Det var riktigt roligt igår men dagens plånbok ekar dock. Det är nog positivt att jag ska iväg nästa helg så att jag inte kan göra av med så mycket pengar. Men det var faktiskt värt det igår så jag är nöjd ändå. Enda dåliga var att min camzi inte var hemma och kunde följa med ut för jag saknade henne himla mycket där ett tag. Nu blir det nog en film nermyst i sängen. Tjing.

lite kort och gott

Det blev lite stressigt i onsdags men det blev sedan en grym utgång. Massa fina människor på ett och samma ställe kan nog inte riktigt gå fel. Var självklart lite seg dagen efter men inte mycket mer än så.

Skolan gör mig seg, vi gör ingenting och jag går hem efter skolan och sover några timmar istället för att plugga just för att vi inte har något plugg. Borde egentligen inte klaga men blir istället stressad av att vi inte kommer någon vart medan alla andra är i full gång. Btw är min mattelärare dum i huvudet och känner på mig att det kommer gå ganska mycket åt helvete i den kursen. 

Bortsett från alla klagomål har jag tillbringat halva dagen och kvällen med min syster. Hon hämtade upp mig halvvägs hem från skolan, vi handlade lite, åt middag, spelade kort, kollade idol och nu är den en film på tv. Mys. Snart har nicole slutat jobbet också och då trillar hon in i vårat mysande. Imorn är det match,

hej hejdå

Fick nått glädje rus imorse och dansade omkring i mitt rum till mina nya favorit låt. Jag hade hur lång tid på mig som helst och blev självklart jätte stressad precis innan jag skulle gå. Väl i skolan var det ovärt att komma men tror att dessa lediga timmar kommer vara värdefulla när vi fått massa plugg, just nu är det bara öken.

Om en timme ska jag slänga i mig lite käk för att sen åka till matchen. Är ganska taggad och hoppas det kommer gå bra. Sen får vi se hur lilla fröken cami mår och om det blir utgång ikväll. Hoppas på det i alla fall. Hon är expert på att göra mig taggad när jag är som allra mest otaggad och sen brukar det vända. Nu är det jag som är den taggade. Men vi får se. Over and Out.

ännu en sovmorgon

Soffan lockade mer imorse än en powerwalk. Nu ångrar jag mig dock. Är seg i huvudet efter tre avsnitt oth och har ingen som helst lust att gå till skolan för en lektion. Känns ganska lönlöst. Men ikväll är det även match och den måste jag tagga till. Sen har en liten skitunge tvingat med mig ut ikväll efter matchen. Kommer vara död ikväll och imorn men det tyckte hon tydligen att det var värt den där camilla. Om en timme ska jag knalla till bussen, tjing.


no you don't know what it's like

Ovärd dag i skolan, kom dit och fick reda på att läraren var sjuk. Vi fick en uppgift vi inte orkade göra och åkte istället hem igen. Väl hemma blev det lite mysiga one tree hill avsnitt och efter några timmar var det dags för träning. Efter två/tre veckor av riktigt usla träningar gick det lite bättre idag - mest för att ryggen inte gjorde ont tror jag.

Nu har alla mina wordfeud kompisar tydligen gått och lagt sig sig så finns inget att göra, ska kanske sova jag också. Ska även pallra mig till gymmet imorn då träningen är inställd på kvällen. Godnatt.

och så var det måndag igen

Helgen har varit riktigt bra. Grymt mysig fredag som bestod av drink på uteservering, middag och bio med mamsen. Blev sen en lördag ute i sigtuna för att fira madeleine. En timme och 20 minuter bort men lätt värt det, så mycket skratt. Upp klockan åtta dagen efter för att åka till det nu nya jobbet, blev dock inget arbete men skrev på lite papper och blev visad runt. Kanske inte världens roligaste jobb men pengar är pengar.


Har varit vaken sen klockan nio och hade det inte regnet vräkt ner skulle jag gått ut och sprungit men vädret var ju som det var. Tog istället en mys frukost framför one tree hill och självklart lite wordfeud på det. Spelar med 11 stycken samtidigt, en aning beroende.. 

Om tio minuter ska jag springa iväg till bussen för en lektion i skolan. Schöööönt.

underbart

Hämtade min fina älskling idag på väg hem från skola och sitter nu och installerar massa. Den är så fin.



en onsdag

Jag har nu 25 nya underbara låtar på min ipod som snart kommer att bytas ut mot en iphone. Hur glad? Jätte glad! Bara ett år efter alla andra och efterbliven enligt alla som väntar på iphone5, men jag orkar faktiskt inte bry mig för jag kommer att älska min vita skönhet så oerhört mycket ändå.
Efter en råtorsk mot mamsen i scrabble blir det nu sängen. Godnatt

det var det

Skolan är bara grymt seg. Jag går hem och sover några timmar och är helt lost när jag vaknar. I vanliga fall är det att sen slänga i sig lite mat och sen gå ner på träning som gäller trots att jag egentligen inte alls har någon lust. Men idag har jag ingen träning och är grymt rastlös och vill bara träna. Känns som om dagarna bara rullar på och jag får inte ut någonting av dom.


Tror att jag idag ska syssla med sånt som jag annars inte har tid med. Som att lyssna på underbar musik och ta fram min lilla kreativa sida och måla lite. Eller kanske kolla igenom min nostalgi låda och sakna lite.

söndagsmys

Ska åka om 30 minuter och möta upp jenna på söder för att äta lite mat och sen gå på bio. Har ganska höga förväntningar så jag hoppas den är bra.

lördag

Camilla är på väg hit och det står mys på schemat. Vi brukar vara experter när det gäller gottis men ikväll har vi bestämt oss för att vara duktiga och köra på en fruktsallad eller kanske grönsaker med dipp. Får se helt enkelt. Känns skönt att inte ha festat i helgen. Det bränner inte lika mycket i plånboken då. Tjing.

det blev trots allt ett litet happy moment


piss

Jag är i en riktig formsvacka och spelar uselt. Min kropp vill inte som jag vill och allting skiter sig. Matchen slutade 1-1 efter att egentligen ingen av lagen spelat särskilt bra. Vi leder serien för tillfället men det kan ändras lätt då enebyberg har en match mindre spelad. Aja, det blir som det blir. Är för irriterad för att bry mig.

Tänker tillbringa kvällen med camilla och bara njuta av att ha henne som vän.

gameday

Vi bara måste vinna idag och jag är nu lite mer sugen på att spela faktikst. Vill verkligen spöa skiten ur dom! Ska försöka slänga i mig lite mat om en timme och sen bär det av. TAAAGGGGA!



tillsammans klara vi allt twin




fredag

Det har varit ganska skönt att komma in i rutinerna igen och vi har bara haft lite intro denna vecka så dagarna har varit korta och sköna. Men förutom skolan så har veckan varit hyfsat kass och jag har ingen större lust att gå ut och röja i helgen. Har heller inte pengarna till det så ska nog ta det ganska lugnt. Inviger därför helgen med en myskväll hemma. Jag och systra mi ska laga middag och kolla sverige matchen. De senaste två veckorna har vi nästan inte träffats mer än att vi sagt godnatt på kvällarna trots att vi båda varit "hemma". Min syster är det bästa jag har så det blir alltså lite jobbigt när det går alldeles för lång tid innan vi egentligen hinner prata med varandra.


Blir även en lugn kväll på grund av att vi har den viktigaste matchen imorgon. Är inte taggad över huvudtaget men det kanske kommer. Extra surt är att lagets mylskytt drar till marocko och missar matchen, väldigt smart hörru!..


RSS 2.0