irriterande

Just för att jag ska sitta på en buss i si sådär två timmar imorn så tänkte jag fixa lite mer bra låtar och självklart så lyckas allting fucka ur och jag har nu nio halva nya låtar, fett värt... Nu ska jag ta och slänga i lite kläder i en väska och sen sova. Godnatt.

30 grader

Riktigt mysig kväll igår med älskvärt sällskap. Till och med Anton orkade ta sig ut efter jobbet, ganska impad faktiskt. Kvällen avslutades med cheeseburgare och sovsällskap av anelle. Vid ett idag åkte jag och Lukas in till anelles jobb för att skratta lite åt hennes fula Max-mössa och för att få galet billig lunch, lätt värt. Sen Dissade Lukas och vi mötte upp Hanna, det blev då bad och sol vid klipporna i nockeby. Så skönt att kunna svalka sig när man solar, får rent ut sagt panik annars. Kvällen kommer blir lugn och spenderas hemma för att kvart i åtta imorgonbitti ta bussen in mot stan och sedan vidare ut till Värmdö där nikkan och co. redan är. Riktigt mys det också förmodligen. Nu ska jag fortsätta kolla på den inspelade vm matchen med syster, tjing.

spelar sweet home alabama på en lägereldsgitarr

Kom precis från duschen och ska om ett tag knalla till bussen. Kvällen bjuder på mys vid kristineberg med anelle. Även lukas och hans lisa hänkar. Vädret är ju bättre än bäst så det ska bli skönt att tillbringa kvällen utomhus.

Så fina

hudrasextio meter..

..och ändå är du så långt borta.

jag är egentligen glad, tror jag

Har tillbringat dagen i nacka forum med syster och nikolina. Fick med mig lite blandat smått och gott hem och det är alltid lika kul. Iförsig var planen att hitta fina klänningar till grekland men det blev allt förutom det, bra jobbat. Med en hals som skaver varje gång jag sväljer och störande huvudvärk ska jag och elin snart göra i ordning mat till oss och m&p som kommer hem från landet idag. Äntligen, har saknat dom faktikst!

De mest värdefulla jag har

du vet att jag finns här

2009-05-17
Du är en sådan människa som bara får en att hoppa av glädje. Det är obeskrivligt. Men en sak kan jag säga säkert; du är den bästa jag har och jag tänker aldrig släppa taget. Jag älskar dig, glöm aldrig det!

Du är fortfarande den bästa för mig camilla, vet inte vad jag skulle göra utan dig.


när du klev ut ur mitt liv tog du orden med dig



Det är inte kul att vara den som står kvar ensam.

lamt

Sitter inne och myser med systra mi. Sov bort hela dagen och återhämtade mig från gårdagen som trots allt blev väldigt lyckad. Åkte och köpte middag med elin och nicole för att sedan gå en liten prommis och ha catch-up med camilla som jag nu kom fram till att jag inte sett på hur länge som helst så det var behövligt. På grund av min brutna tå och fuckade rygg kan jag egentligen inte göra så mycket, skulle behöva en spring runda känner jag. Det for nog bli att fasta fram till zakynthos...

hemskt

Vill inte ha midsommar imorn. Vill bara ligga under täcket så att alla slipper se mig. Usch

jag tycker om er


varför

Hade sånna fina dagar ute på koster. Vi såg det mörka tjocka molntäcket som låg över fastlandet medan vi gottade oss i strålande sol ute på nån mysig liten ö. Vi gick på upptäcksfärder, vi solade massor, hoppade från klippor ner i det helt okej varma havet, vi spelade spel, badade vedtunna, spelade minigolf, grillade, drack vin och skrattade i mängder. Underbart sällskap dessutom. Man brukar ju säga att det går fort när man har roligt men konstigt nog hade vi kul hela tiden och klockan verkade knappt gå framåt, vilket gjorde att vi hann med så mycket mer.


Men det var inte kul att komma hem och få ett samtal av mamma, som till och med befinner sig på landet, att mormor gått bort. Lilla fina mormor. Det var inte ett sådant avslut jag ville ha på dessa bra dagar. Det gör ont, ont att inte kunna krama om mamma, ont att tänka på morfar som är kvar alldeles ensam och ont för att jag visste att det skulle hända snart men inte så här snart. Men nu slipper du alla maskiner som hjälpte dig att andas och du slipper alla flyttninar mellan sjukhus och sjukhem, du är fri nu mormor - vila i frid.

otagg

Jag vet inte riktigt vad klockan var när vi började gå från bianca igår men på nått jävla vänster fick vi för oss att vi hittade borta i örby. Dum idé! Vi följde en karta som skulle leda oss till bussen, men kartan tog slut och det fanns ingen buss. Så det var bara att fortsätta traska för att sen en timme senare ge upp och ringa en taxi. Den extremt osköna taxichauffisen körde oss till gullmars och jag hade hoppats på att kunna tima den ena nattbussen med den andra men det gick ju sådär. Går av bussen och hinner se hur den andra åker iväg. Men den halvtimmes väntan gick snabbt tack vare en söt lukas som höll mig sällskap. Vi köpte lite att äta, gick upp till honom och värmde oss lite, jag fick låna en mysig tjocktröja och sen var det dags att gå tillbaka till busshållplatsen. Kom väll hem halv sex nångång och då var det riktigt fint väder - inte kul att vakna av att regnet piskar på rutan fem timmar senare..

Lilla lukas åker till spanien idag och kommer hem två dagar efter jag åkt till grekland. Sen ska jag direkt ut och segla och vi kommer inte ses förrän till emmaboda om sex veckor, ångest.
Nu måste jag packa det sista till koster och bilen rullar här ifrån vid tre.

är trött på allt önsketänkande


Ikväll måste bli en kväll full med skratt och lycka.

det är kallt

Börjar bli himla trött på det dåliga vädret, har ju inte kunnat sola på hela veckan. Behöver lite mer sommarkänsla. Var i alla fall duktig och drog mig ut på en halvtimmes spring runda imorse trots regnet. Min kära syster tyckte jag var lat som först skyllde på regnet så jag kände mig lite tvingad att ta mig ut.
Runt fyra börjar nog mammas kollegor ramla in så fram tills dess finns det inte så mycket att göra i detta extremt tråkiga väder..

jahopp




Det var länge sen jag hade så tråkigt som jag haft ikväll.
Inte hade jag ork att hitta på något heller så jag har bara mig själv att skylla.
Ensam är nog bara förnamnet.

bara för att jag är jag

Nicole kom på middag igår och sov sedan kvar. Idag har vi verkligen inte gjort mycket vettigt, lagade massa god frukost och såg tre avsnitt one tree hill. Fick sen lite tråkslag så vi åkte upp till vällingby och köpte ett tält till emmaboda. Efter hon åkt satte jag igång med storstädningen jag lovat mamma. Plockade undan, damsög, tvättade golven och städade toaletterna och får där med lite hjälp med presenter till två härliga flickor som ska firas imorn. Nu är jag klaaaaar och ska belöna mig med lite vila. Kvällen blir förmodligen en lugn hemma kväll för att ladda upp för helgen som kommer bli galen! Tjing

idag är en bra dag, idag är det bra

Det var riktigt länge sen jag kände sån lättnad och glädje! Jag kan inte riktigt förstå det själv men jag har fan körkort nu, hur galet är inte deeet!?! Jag är faktistk himla stolt över mig själv som tog tag i det och fixade det. Även ett grymt stort grattis till oliver som fyller 18 barre idag. Känns som en bra dag! Men jag och nicole bangade på utgång så idag blir det mys bara hon och jag eller om vi hittar några mysiga personer som vill dela denna underbara dag med oss!

Nu ska jag flippa med as hög musik och dansa runt med denna obeskivliga känsla.

Onsdag

Är så sjukt jävla taggad och så sjukt jävla nervös.. Men det är nu det gäller! Annars då!? Jo men i helgen blir det tre arton års fester och på söndag åker vi till koster. Ja jag mår ganska bra nu.

awesome

Har nu bokat flyget till göteborg vilket är första delen i våran lilla tripp till koster. Det kommer bli hur jävla bra som helst känner jag på mig, en aning dyrt maybe men säkert helt klart värt det! Jag menar, det är ju dyrt att ligga på topp. Nu blir det en mysig film innan jag ska sova. Godnatt.


Kommer ju inte vara helt fel att hänga här i några dagar.

.

Allt är bra mycket bättre i drömmarnas värld.

väldigt ytligt, sådär för trevliga

Inget mer plugg, så grymt jävla skönt! Nästan tre månaders ledighet, löööv it. Ikväll blir det träning och sen boka koster - mys.

Varför?

Jag har en aning ångest.
Är en aning trött på min hjärna.
Är en aning trött på din stil.
Och så är jag en aning trött på att det alltid är samma jävla ord och tankar efter varje sån där kväll.

life's a bitch


Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojade bara",
lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och
lite smärta bakom "det är lugnt".


sommarlov, som jag längtat

Känner mig riktigt lam som inte tar riktig vara på det fina vädret. Men jag orkar inte lägga mig ute i solen och löka för att sen behöva duscha igen innan sofies mottagning. Nu sitter jag inne istället och pluggar lite teori, kul att plugga på skolavslutningen - då man verkligen inte ska plugga... Ska väll till sofie runt halv sex och sen ikväll vidare in till rålis för att träffa de mysiga folket från skolan. Men blir en hyfsat lugn kväll pga match imorn och extra tagg till jempas feeezt. Tjing

we are the world

Ingen mer skola att tänka på, ingen stress på morgonen eller krav att göra alla läxor. Imorgon får även jag sommarlov och världen är ibland bara för underbar! Idag har jag verkligen krigat på med teorin också trots att jag var inne i stan en sväng och köpte födelsedags present till en söt vän och studentpresent till en annan söt vän. Nu ska jag nog lägga mig och sova och njuta av att imorgon ska jag få gå i min vita fina klänning i strålande sol. Godnatt.


Jag och elin på hennes flak förra året,
nu längtar jag något enormt till nästa år när det är min tur!

jahaja

Fick nyss ett samtal från bilskolan: "Hej var är du, vi skulle ju köra 10.10!?" Bra koll känner jag.. Antar att jag får slita som ett djur med teoriplugget och körningen idag istället för att kompensera lite. Det får bli en kort dag på stan. Tjing.



onsdag

Chillade i skolan idag, fick tillbaka min kompletterade fysik uppsats och mtt mvg är nu spikat. Hade missat en text i engelskan och chockade min lärare genom att göra klart den en timme efter jag fick reda på det, nice. Sen blev det tävlingar mellan klasserna och middag som avslutades med lite fotboll med sköna människor. Kärlek till dom.
Imorgon är sista dagen i tvåan och jag ska bara skolan för att städa ur mitt skåp, hur chill är inte det. Sen blir det att åka in till stan med lukas för att köpa present till bästa jempa som fyller arton barre idag!!!! Får en känsla av att jag kommer blir riktigt nöjd över mina betyg iår, så kanske har allt slit lönat sig. Nu ska jag mysa ner mig i sängen för att vara på bättre humör imorn än idag. Godnatt.

Grattis på födelsedagen snygging!

du är så fin min vän


usch

Helgen har varit grym och vädret har ju varit oslagbart - sommar på riktigt nu! Vädret plus långledigt har fått mig att tro att jag redan har sommarlov så när jag kom på att jag har några arbeten kvar så ville jag nästan bryta ihop, jag orkar verkligen inte... Men nu är det inte många dagar kvar, antar att det bara är kriga sista biten. Godnatt.

untz untz untz baby

Det var länge sen jag hade så grymt ont i fötterna och en extrem värk i benen som jag hade när jag gick från bussen igår. Vi stod mitt i mitten under hela avicii och guetta och hoppade, dansade och fick mosade fötter av alla andra som hoppade. Men det var grymt, speciellt guetta. Vi kom tillslut hem efter att ha varit tröttare än tröttast ikön till ett ställe där 6976468 andra stod och ingen blev insläppt. Så efter 20 minuters väntan på tåget och en halvtimmes väntan på bussen var jag hemma. Jag var då för trött för att tycka att det var läskigt att sova ensam, eller jag hörde röster utanför och såg framför mig hur de bröt sig in och kidnppade mig men sen somnade jag.. Nu är det soldags och ikväll ska vi fira sandraaaaa

Lördag

En grymt mysig kväll med mina bästa. Vi avslutade kvällen med en fika på café 60 och sen fick jag ännu en natt sovsällskap av Lukas. Han är bara för bra den grabben. Nu har vi precis ätit frulle och om sisådär en timme bär det av in mot stadion för summerburst med Camilla och Sofie! Det är galet nice väder, nya jeansshortsen är på och jag är taggad!!! Kvällen avslutas förmodligen med efterfest på nån nice klubb. 18 års fest imorn också, helgen kan inte bli mycket bättre.

hjärta sol

Efter att familjen lämnade mig igår blev det en liten stund ute i solen för att sen få middagssällskap av cami. Vi satt i köket, pratade, suktade efter onyttigheter och halv sov i två timmar. Mötte sen upp belle och lovisa för lite film mys med massa gotti och dåliga filmer, härligt. Huset var för stort och för tomt för att sova ensam i så jag utnyttjade lukas och våldgästade hans säng inatt. Har nu legat ute i solen i två timmar och gick nyss in för att vila huden lite och för att boka biobiljetter till ikväll. Blir middag och bio mys med finaste jeanette och lukasx2. Kärlek.

ska sova med fåglarnas kvitter som sällskap

Av någon lustig anledning hann klockan bli över två.. riktigt ovärt.



depp

Kom hem vid kvart över tio efter att ha varit på studentmottagning och tänkte, gud vad skönt med en kväll hemma. En mysig film nerbäddad i sängen med mig själv som sällskap, det var ju hur länge sen som helst. Men nu är den mysiga filmen slut och allas status uppdateringar om utgång fick mig riktigt depp, vete fan varför jag sitter hemma.. Förmodligen för att jag innerstinne är riktigt jävla slut och behöver en lugn kväll plus att jag inte har råd att hänge ute på krogen stup i kvarten. Har i alla fall en grym lördag och söndag framför mig fullt med festandet, me like. Får väll ta och sova eller nått nu. Godnatt.


RSS 2.0