fuck

När jag för första gången är i tid, när jag har äckel prov första lektionen och när vi bra har en halvtimme på oss. Självklart kommer inte hor bussen... Död åt sl !!


söndag

Kom hem efter Dif-Kalmar runt sex, hyfsat tråkig match som slutade 1-1. Nu sitter jag här och försöker plugga historia men ingenting fastnar och jag fasar över morgondagens prov... Om två timmar ska jag sitta på tåget in not skiva. Blir en kort, lugn och nykter kväll pga äckel provet. Lär behöva plugga när jag kommer hem i natt också. Skjut mig!


happy thoughts

Efter en grym kväll med världens bästa vänner så känner man att livet inte är så pjåkigt trots allt. Det är faktiskt helt underbart och just nu skulle jag inte vilja vara någon annanstans är just här med alla mina fina vänner. Att slösa tid på det man inte tycker om är slöseri. Ta vara på det bra du har och lev livet med ett leende på läpparna!


arg

Kul att min skola är cp och flyttar vår mösspåtagning till måndag när resten av Sveriges studenter har idag. Varför är vi alltid så mobbade.. Äckel skola.


it's FRIDAY baby!

Ska gå upp när som helst och känner på mig att det här kommer bli en riktigt bra dag. Har bara två sköna lektioner i skolan, slutar tidigt och kvällen avslutas med massor av fina vänner för att fira Jeanette. Det vankas utgång och jag är taggad på livet. Har fullsmockat schema i helgen, precis som jag vill ha det. Me like!


berg och dalbana

Dagen började sämst. Ville verkligen inte till äckel skolan men drog mig dit ändå. Historia läraren kan ju bara ta sig och jag ville skjuta hela världen under den två timmar långa lektionen. Det blev bättre när jag klev ur klassrummet och fick skrika av mig lite. Påbörjade nästa lektion som faktiskt gick helt okej, uppnådde dagens mål och var nöjd över mig själv. Vi bestämde sen på lunchen att boka summerburst och humöret höjdes ännu en aning. Vid halv tre mötte jag upp camz i stan och vi började leta studentklänning, trots härligt sällskap så hittade jag ingen alls som jag fastnade för. Fick lite ångest och humöret sjönk igen.. Kom hem, bokade summerburst och var super gladis. Åkte på träning, träffade alla underbara favoriter och var fortfarande super glad. Träningen satte igång, allt gick åt helvete som vanligt och jag var tillbaka i botten av min bana. Nu ska jag sova och njuta av morgon dagens sovmorgon och förhoppningsvis är jag uppe på toppen igen när jag vaknar. Godnatt.


men inte idag, jag orkar inte gå upp..


gameday

Vi vann matchen idag, 5-0 och det var kul att vara igång med serien igen. Känner mig för otränad men det ska det bli ändring på. Kvällen har sedan tillbringas med världens finaste bröder hemma hos emma och det bjöds på middag, mys och film. Precis vad jag behövde denna lördag. Nästa helg är det fester på schemat så denna helg ägnades åt vänner och många sovtimmar. Klockan hann bli ganska mycket nu men ska inte ställa något alarm till imorn så jag vaknar när jag vaknar. Sen har jag lovat mami att städa lite så det är morgondagens mission. Söndags middag serveras sen nere hos farmor som fyller år. Kärlek.


härlig smärta

Har en sån brutal träningsvärk i låren. Har tränat sex gånger på fem dagar och jag ger mig själv en fet klapp på axeln. Maten hade kunnat vara bättre men är nöjd med veckans insats ändå. Sommaren är snart här och jag vill inte känna mig som en stor val på stranden ännu ett år. Jag kan om jag vill så bu kör vi.

På tal om att det snart är sommar så har jag lite studenten-panik. Många har redan hittat sin klänningar, mamma tjatar om vilken tid vi ska springa ut för att hon vill skicka inbjudan och jag håller på att freaka ur. Trean startade ju precis, vad fan hände?? Om några få veckor är allt över, allt som jag så länge satt fram emot och längtat efter. Jag vet inte om jag längtar längre. Vart ska jag ta vägen nu? Sitta och ruttna på ett kontor resten av mitt liv? Ska jag plugga? Vad ska jag plugga? Vart någonstans ska jag i så fall plugga? Ångesten smyger sig på sakta men säkert och jag vill stanna tiden. Finns alldeles för mycket tankar, för mycket frågetecken och för lite tid. Jag hinner inte med. Har redan bokat in massa jobb i sommar men jag vill inte jobba. Jag vill leva livet, umgås med vänner och upptäcka världen. Men enda sättet att göra det är med pengar och dom kommer inte gratis. Panik. Ångest. Godnatt.


standard morgon

Ligger i sängen och orkar inte gå upp. Har nu kollat igenom allt nytt på Facebook och instagram så borde dra mig upp. Om en halvtimme ska jag gå till bussen så orkar varken ta på något genomtänkt eller sminka mig. Skolan suger och är inte värd min uppmärksamhet. Kanske blir en dag hemma istället, så mycket skönare..


good job

Fick mig en sovmorgon imorse. Väldigt behövligt! Det blev en bra frulle och traskade iväg till skolan. Väl där blev jag äntligen klar med feting arbetet som ska in ikväll! Klapp på axeln. Var nöjd över mig själv på lunchen som beställde kyckling utan ris och tog istället sallad. Ännu en klapp på axeln. Var hemma runt fyra, gjorde en super god smoothie och började sen leta kläder till kvällens skiva. Gick bättre än vad jag trodde så kommer vara världens snyggaste turist ikväll.. Eller? Snart kommer mamma hem och då ska vi ut och springa. Glad och duktig chey - weeeey.


pinsamt

Började med en bra frukost, helt okej lunch men sen. "Ska vi ta en fika?" "Jaa" "Ska vi ta dom där jätte goda (extremt onyttiga) muffinsen?" "Jaa".. Ska precis betala och fuck, min vara-duktig-vecka sket sig på en halv dag. Stabilt. Men åt en bra middag och körde hårt på träningen så är tillbaka på banan och imorn är det på't igen ba. Here we go. Godnatt


idag är starten på något nytt

Om två månader tar jag studenten. Nästan mindre än två. Läskigt. Ska i alla fall försöka göra en förändring i vardagen. Min vecka ska bestå av två fotbolls pass, ett cooper test, två hårda gym pass, en maxtest löpning och bra mat! Får se hur jag klarar det här. Wish me luck!


standard


söndag

Började kvällen med pizza hos Magda. Hon bodde så grymt mysigt att jag blev alldeles avundsjuk. Vi spelade poker, sjöng och skrattade. Hade det allmänt bra. Fick en impuls och åkte på hemma fest. Nu i efterhand skulle jag stannat kvar där med de andra brudarna men det är sånt som händer. Det kommer fler kvällar.

Ligger nu i soffan och orkar inte ta tag i någonting. Pallar inte skola imorn så får se om jag går dit. Skulle gått ut och sprungit idag men är inte jätte tagg så får se hur det blir med den saken. Nu ska jag fortsätta mitt Vänner marathon.


vill inte vara här

Kom hem igår till snö. Helvetes snö.. Har haft det så sjukt underbart att det inte går att beskriva. Har skjutit undan alla ta kar om skola och resten av skit tankarna lämnade jag hemma. Jag har njutit i solen och haft noll tidsuppfattning. Strålade sol, långa dagar, mycket fotboll och världens absolut bästa gäng tjejer. Det är oslagbart. Vill bara tillbaka till värme, vill sola, bada och skita i skolan! Det suger verkligen att vara hemma och inse att jag har prov och inlämning till måndag som jag inte har ork till. Får dra till med någon nöd lögn eller så skiter jag i att gå dit, jag orkar inte.

Längtar redan efter mina brudar så ikväll blir det inflyttningsfest för magdos och vi kör all in som vanligt. Bra dag


snö

Humöret är bättre än igår och det tackar vi för! Gör ingenting att det snöar, imorgon vaknar jag upp i Turkiet med sol!! (förhoppningsvis) Nu är väskan färdig packad, den väger bly och är stort som ett hus. Vet inte riktigt vad jag har med mig, förmodligen alldeles för mycket men hellre det än för lite!

Snart ska vi laga lite påsk lunch och mysa lite innan jag åker till Arlanda. Mams har fixat super fint med blommor, ljus och massa annat i glada färger.


samma känsla, samma tomhet


seg

Mami lagar mat som jag fått bestämma medan jag skriver packlista till Turkiet. Helt ok. Jag hoppas att det regnar här hemma och att vi har strålande sol hel veckan. Behöver lite solterapi. Förmodligen blir det bio med m&p efter middagen. Hur mys är inte det, känner mig liten igen. Nu ska jag upp och packa, har lite beslutsångest vad för slags väder man ska packa efter bara, ilandsproblem...


godnatt..

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.


måndag

Har känts som en typsik söndag idag. Hade en grym skiva igår, skrattade, dansade och umgicks med alla mina underbara vänner. Det enda dåliga var att kvällen tog slut alldeles för snabbt. Somnade runt fyra i natt och hade bästa lukas som sovsällskap. På bussen i natt sjukanmälde jag mig och när vi vaknade halv tolv idag så var det bara en halvtimme kvar på lektionen som jag skulle gått på. Så värt att inte gå till skolan. Kände mig som ett vrak när jag vaknade, tog en dusch och kände mig som en människa igen. Lukas var duktig och började plugga medan jag satte på en film. Sen blev det lite pizza till frukost/lunch, tidsuppfattningen var obefintlig och klockan hade hunnit bli två. Halv fyra slog jag på datorn hemma och satte igång med projekt rapporten som skulle in idag. Krigade som ett djur (får skylla mig själv som sköt upp det till sista dagen - standard) men nu är den i alla fall inskickad. En dag till hade inte suttit fel men nu blev det inte riktigt så.
Nu är jag i alla fall trött som ett as, mår nästan illa och kan knappt hålla ögonen öppna. Sängen lockar mer än någonting annat, godnatt.

sämst

Vill inte gå på skiva ikväll. Trots att det är min egen. Jag kommer se ut som ett mongo hur mycket jag ens försöker. Är sjukt otaggad på att dricka eller vara social. Plus att det snöar. Kan inte bli mycket sämre just nu.


jag saknar dig kompis



RSS 2.0