bed time

Jag är på strålande humör. Var hos naprapaten och han sa att jag var mycket mycket bättre i ryggen, sen har jag en lördag att se fram emot med emma, även en fredag är planerad med de bästa tjejerna och sen har jag lite annat stuff som jag har tänkt att göra i veckan som kommer få mig på toppen humör känner jag. Sen idag är det även bestämt att nicole ska börja i vårt lag och det kommer verkligen bli GULD.
Nu ska jag förbereda mig inför redovisningen som är första lektionen imorn. Tjingeling.


Så här glad är jag nu !


måndag

Ligger i soffan med datorn i knät och tv på. Vaknade nyss och är fortfarande himla seg. Men gosh vad jag älskar studiedagar. Det jobbiga är bara att jag måste verkligen plugga idag. Men det tänker jag inte göra på ett bra tag. Tänker njuta av en ledig dag och bara inte göra någonting. Bye bye.


jag är på utmärkt humör.

Sitter och lyssnar på en ny favorit låt och bara njuter. Me like music. Har nyss skickat in min designteori läxa och har även gjort klar min powerpoint till redovisning som inte är förrän på tisdag. Himla nöjd!
Ska snart börja göra mig i ordning och sen kommer girlsen hit och vi ska då laga middag tillsammans. Vad vi ska göra sen är fortfarande ett mysterium men det kommer i vilket fall som helst bli väldigt mysigt. Puss på alla och hoppas ni får en bra fredag!


hör och häpna

Mamma frågade mig för några timmar sen hur det gick med städningen och skrattade. Jag sa att jag satt och pluggade och inte börjat än. Men jag fick nått fnatt och började städa. Först städade jag ena badrummet och sen mitt rum. Sen gick jag plötsligt ner och fixade med tvätten plus plockade ordning i kök och vardagsrum och satte igång diskmaskinen. Sen nötade jag på med det andra badrummet gjorde fint bland alla skor i hallen. Känner mig som en riktigt duktig dotter just nu!
Ska byta om till träning nu. Pusssss.



ps. Camilla har alltid varit och kommer alltid att vara den bästa jag har .ds


torsdag

Jag har väll inte haft världens bästa dag men jag hoppas att den ska bli bättre snart. För om nån timme ska jag ta något att äta och sen blir det fys med laget. Är riktigt taggad. Är inte fullt lika taggad på att göra klart mitt design arbete, det går inte alls bra.. Men imorn är det fredag och då slipper jag skolan ett tag, tack och lov. Tjing.


happy b-day broe ! :D


tisdag

Körde en favorit i repris och hade hemmaspa. Det blev först en lång dusch och så rakade jag benen (välbehövligt - ska ha simning på idrotten imorn) Sen smörjde jag in hela kroppen och satte på en ansiktsmask och nu har jag precis fixat nagalrna och målat dom mörklila. Så det kommer kännas himla skönt att gå och lägga sig ikväll, ska försöka att gå i säng tidigt. Hoppas att alla har haft en lika mysig kväll som jag. Puuuss.

Bad dreams, go away. Good dreams, come and stay.

Nu har jag pluggat lite matte inför provet och känner att jag kan det mesta nu.
Ska samlas 8.40 istället för 9.20 imorn för vi ska på nån föreläsning, meen behöver då inte gå på samhäll och får extra lång lunch. Inte mig emot. Men nu är det bara suddigt för ögonen och jag vill sova. Godnatt.

måndag igen

Jag svarade faktiskt på alla frågorna på naturkunskapsprovet meen sen vet jag ju inte hur bra svaren va..
Fick sluta en timme tidigare idag och skulle göra en hem uppgift istället men jag har självklart inte börjat än. Kände att jag var tvungen att se på förra veckans grey's som jag missade. Nej nu måste jag sätta igång för jag har träning om tre timmar. Tjingeling.


hata plugg..

Har precis sett hur min skolvecka ser ut..
Måndag: Naturkunskapsprov och engelska redovisning
Tisdag: Skriftlig reflektion om en faktatext (samhäll) och matte prov.
Onsdag: Svara på frågor om en film (samhäll).
Torsdag: Kan lova att jag har något till då också..
Fredag: Svenska redovisning och inlämning av grupp- och eget arbete i designen.

HEJDÅ FRITID...


Me like sundays

Camilla får mig att må som bäst och jag älskar henne för det. Vi hade en sån mysig kväll igår och jag behövde verklligen det. Sen sov hon kvar men var tvungen att kila ganska tidigt imorse för hennes mamma skulle lämna tillbaka ett par skor åt camilla, som camilla då (smart som hon är) hade på sig när hon kom hit.. Sötnos!
Om två timmar blir det fika time med steph och vi skippar träningspass idag och kör det nån gång i veckan istället. Ikväll blir det först middag inne i stan med f&f, morbror och pappa, sen ska vi kolla på när mami ska sjunga. Pussss.

lalallaaaa

Kom nyss hem från min sysslings dop, han var en riktig liten sötnos. Nångång kommer camilla hit och vi ska laga lite middag och sen får vi se vad vi har lust för ikväll men bara jag får träffa bali så är jag nöjd.
Big love, tjing.


alla ni som älskar fredag klappar nu, klapp klapp

Det var riktigt mysigt igår men nu är jag sjukt trött. Kom hem vid halv fyra och vi hade tänkt att hålla oss vakna men sov två timmar i alla fall. Sen bar det av till skolan, eller philippa var för trött och åkte hem medan jag och lovisa var galet övertrötta och skrattade oss igenom de två lektioner som stod på schemat. Nice. Men samtidigt som en i klassen hade redovisning tog jag en liten tupplur på 20 min, oplanerat men himla skönt.
Nu ska jag sova några timmar och ikväll ska jag äntligen träffa emma!

och så var den dagen här

Om en och en halv timme ska jag träffa lovisa i spånga och sen bär det av in till stan. Vi ska först äta med philippa och louise, sen kommer madde och cornelia till bion. Kommer bli roligt och himla mysigt. Sen blir det nattbussen hem och sen ska jag philippa, louise och lovisa sitta här hemma i fyra timmar typ och sen blir det skola, hah. Tror iförsig att vi kommer somna men det blir nog roligt i alla fall. Tjingeling.

onsdag

Provet gick inte alls bra imorse, jag satsar nog bara på g i datakunskap..
Men det var sjukt roligt att spela bowling på idrotten. Jag var då bäst som vanligt, hehe. Men jag saknade steph när jag var där, att bowla har liksom blivit vår grej. Men jag tänkte på dig honey. Idag har jag bestämt mig för att inte plugga. Orkar verkligen inte. Tänker ligga i sängen med datorn i knät hela kvällen och ladda inför imorn för då smäller det. Premiären för new moon, kommer bli sjukt nice men jag tror madde och philippa är lite väl taggade, hah. Nu tänker jag lyssna på underbar musik och bara vara, puss.

yours to hold

I see you standing here,
But you're so far away.
Starving for your attention,
You don't even know my name.


ibland

Det är så skönt att glömma bort,
att ha tankarna på annat.
Men det gör förbaskat ont när minnena kommer tillbaka.


i miss being blond..


hold me in your arms

Sitter och äter vindruver som förövrigt är ofantligt gott. Förutom det sitter jag och försöker lära mig lite datakunskap, prov imorgon.. Men lukas kom över en liten stund efter skolan och hjälpte mig men han gick nyss. Jag är riktigt dålig på datakunskap har jag märkt.
Idag har det varit en sån där sjukt dålig dag och jag hade seriöst lust att slå nån hårdare än hårdast, men gjorde det aldrig. Kände mig obekväm och allt blev bara jobbigt. Kom då och tänka på hur mycket mina tankar om mitt självförtroende varierar från dag till dag.
Då var det dags att sätta igång pluggandet igen dårå, tjing.


GLAD måndags kväll

Har ont lite här och där efter sparkar och annat men är annars himla lycklig. Det var galet skönt att träna fotboll igen. Nu har jag taggat till på den fronten, vill bara träna träna träna! Blev extra glad när classe la in fys på torsdagar också, det här nämligen inte till vanligheten.. Men det var så skönt att släppa tankarna om plugg och allt annat för en stund och bara springa ute i kylan med alla underbara männsikor. Jag trodde verkligen att jag tappat suget och ville lägga av men nu känner jag att jag är påväg tillbaka. Nu ska jag bara få ordning på ryggfanskapet and theeen i'm back.

Nu ska jag ner och göra mig en kopp te och sen läsa igenom lite fakta sidor inför imorn. Tjing.


16 -november -2009 kl.17.21 Måndag

Sitter i vår nya, otroligt sköna soffa och "pluggar". Men måste skicka in en sak innan jag ska iväg på träningen som börjar om 2 och en halv timme så det är bara att sätta igång..
Det har varit en bra dag idag. Jag gillar dagar som denna, när man inte har så mycket negativa tankar om sig själv. Det underlättar faktiskt att säga -fan vad jag är bra! när man tillexempel klarat något svårt.
Vi har även börjat planera in våran premiärkväll som kommer bli gaalen och riktigt nice, sen har jag pratat med nördlöf också och vi har bestämt att vi ska se den där superäckliga skräckfilmen på fredag. I'm gonna die!    Nej nu måste jag köra gärnet, tjing.

vill tillbaka


bara för att.

Jag borde gjort så mycket mer idag men hade ingen ork till det. Jag börjar bli riktigt trött på mig själv som inte orkar någonting. Känner mig extremt otaggad till allt förutom att sova.. Det är verkligen inte okej och jag ska verkligen tagga till nu. Imorn drar fotbollen igång och sen ska jag träna 10 gånger mer än vad jag gjort på senaste, behöver det. Sen måste jag även försöka göra klart skolarbeten innan sista sekund, det börjar bli tröttsamt. Sen måste jag börja ta vara på all tid lite bättre, snart har jag inte möjligheten längre..

underbara du

emma beckman


Hon som har funnits vid min sida i åtta år. Hon som alltid förstår mig. Hon som är så lik mig att det nästan är läskigt. Hon som jag aldrig vill förlora. Hon som är den mest underbara människa som finns..


tiden rinner iväg

Klev nyss ur duschen, mami jagade ut mig på en fem kilometers springrunda. Det kändes segt och allmänt tråkigt ute i regnet men nu känns det betydligt bättre. Kvällen bjuder på en typisk söndags middag med m&p och sen blir det lite hemma bio. Nu måste jag göra klart plugget inför imorn, tjing.


No one was ever meant to be alone



irriterad..

Min kära lilla spotify bestämde sig för att inte fungera så jag var tvungen att göra en ny.. Precis vad jag hade lust med just nu. Så nu har jag tagit massor av pluggtid plus att mamma säger att jag måste städa mitt rum för det ser tydligen förjävligt ut. Jag tycker själv inte att det ser så farligt ut och orkar inte städa nu i alla fall. Åh vilken dålig start på dagen.

hey you

Har precis fått i mig lite frulle och ska faktiskt försöka plugga lite nu, två grejer tills på måndag.. jippie. Kvällen kommer tillbringas hos philippa och det kommer bli nice!

Dagens citat:
Tycker man något är roligt, blir man bra på det.
Är det något man är bra på, tycker man att det är roligt.


sötsaker



fredagen den trettonde..

Trots det så har det varit en riktigt bra dag så här långt (peppar peppar) Slutade tidigt och fick en skön promenad hem från tåget, orkade inte vänta på bussen. Om en och en halv timme ungefär slutar camilla och då ska vi ha lite chill time. Vi har även bestämt att på fredagar är det okej att vara galet trött och inte orka göra nånting och bara mysa med film och mumma hela kvällen så, så ser min fredag ut. Tjingeling.



my dear little friend!
BIG love to you.


glad torsdag

Nu blir det senaste avsnitten av oth, sen plugg och sen beger jag mig kanske över till lukas.

jag är bäst på tv-spel!

Skämt och sido, jag var sämst men vi hade galet roligt trots att jag blev söndermobbad av lukas och hans lillebror. Meeen ibland gäller det att bjuda på sig själv. Nu är jag grymt trött efter springrundan i skolan och har nästan träningsvärk efter tv-spelet (i vissa spel skulle man trycka på två knappar så fort man kunde hur länge som helst..) Så nu ska jag ta mig en kopp te och titta på grey's. Pusss.

onsdag

Nu sitter jag hos lukas men lukas är inte hemma, mötte honom i dörren för han skulle hämta sin lillebror. Nej men titta, nu kom han tillbaka. Trevligt. Nu ska han bli ägd på xbox. Tjing.

åh vad jag älskar naturkunskap..

Eller inte, det är hemskt! Men jag känner att om jag gör klart skiten nu så slipper jag har ångest över den sen. Så idag har jag först varit duktig och skickat in min teknik och om jag hinner ska jag även skicka in naturen ikväll. Fast börjar känna mig lite hungrig, kan hoppas på att mami kommer hem med middag snart. När man talar om trollen, hon körde nyss upp på uppfarten. Nice. Foodatime, tjing!

yooo guys

Det går inte att plugga när det är måste-se program på tv.. Just nu är det fotbollsgalan och direkt efter 17 år med Henrik Larsson. Fotboll är underbart och jag blir så taggad av att själv spela när man ser alla klockrena spel och sagolika mål. Men för tillfället är det reklam och jag ska försöka skriva klart tekniken nu när jag fått lite hjälp och philippa. Fast jag känner att jag behöver en kopp te för att kunna koncentrera mig. Puss.


och så var det måndag igen

Skulle hem och plugga direkt men jag la mig i soffan och somnade.. Så nu har jag en hel hög bredvid mig med plugg och det ser inte suktande ut. Men det är väll bara att sätta igång antar jag. Tjing så länge!

me like

Fick gå backstage i lördags och träffa en riktig liten puddig!


satan vad det är mörkt ute, klockan är ju bara fem !

Nu har vi precis lämnat av kusin och moster vid tåget och jag kommer sakna dom som en galning tills jul. Men har haft en otroligt rolig och mysig helg. Har dock gjort av med för mycket pengar, igen.. Men köpte ett stort ljus idag som jag satte i en rund glasskål full med små sten, hur mysigt som helst nu när det är tänt.  Nu ska jag ner och baka lite gottis till ikväll tack vare att det är farsdag idag. Tjingeling.


var och tittade på körslaget . .

och här har vi hela familjen med på tv efter att lundakören sjungt!



Kanske inte världens bästa bild men wtf, vi var med på tv! :D


-

 


fredag

Håller på att bygga ihop soffan, med lite extra krafter fick vi till slut upp den så den ska invigas ikväll. Om en och en halv timme ska vi åka och hämta moster&kusin. Riktigt mysigt. Morgondagen bjuder på shopping. Me like.

sovgott sötnosar



even the best fall down sometimes

Vi fick upp alla delar av den nya soffan förutom den största delen som vägrade få plats i trappen.. Riktigt irriterande faktiskt. Så efter tre försök gav jag, mami och elin upp. Får vänta på pappa. Nu bjuder mamma på te som lite tröst pris, precis vad jag behöver just nu. Godnatt.



Bjuder även på en låt som alltid kommer vara grymt älskad


you know me

Ett tag var jag faktiskt taggad över att få plugget överstökat men det gick över ganska snabbt.. Nu sitter jag istället och klickar runt på internet och tittar på lite fina bilder som jag hittade på datorn. Har även hittat min gamla dator som gått sönder men ska fixa över alla bidler och sånt från den och det kommer bli great. Där i finns tusentals minnen som jag verkligen inte vill strunta i!



Här är en av bilderna jag hittade. Det är mina underdunderbara kusiner som jag träffar allt för sällan. Men i morgon kommer lilltösen hit upp till stockholm, hon fyller även år just imorn - 22 hon har gått och blivit stor! Men till jul ska vi ner till dom igen och det kommer bli lika underbart som alltid. Stor kärlek till er.


jävla regn

Som vanligt här i mellersta delen av sverige ska all liten gnutta snö bli till regn..
Var himla snäll idag och tog hem massa skolböcker till lulle, nu är han skyldig mig en stor tjänst! Sen blev jag klar med min engelska text på lektionen så slipper oroa mig för den nu. Så nu ska jag bara skriva klart svenska reportaget och försöka göra lite på tekniken om jag hinner(orkar). Var även en sväng förbi älsklings bali idag och åt pannkakor och sov till en film som vanligt, men det var fortfarande mysigt. Tror aldrig att det hänt att båda kunnat hålla sig vakna till en hel film nån gång.. Det är så vi funkar liksom.
Vi har också köpt en ny soffa till övervåningen och det kommer bli super mys tror jag. Men satan i gatan var tung den var.. Nej nu måste jag sätta igång, arbetet ska in ikväll! Tjingeling.

onsdag

Igårkväll någongång klickade det och jag började förstå provet, det gjorde att jag kunde det mesta imorse. Hann komma hem en kort stund och sedan bar det av mot mässan för att träffa världens bästa emma. Det var riktigt mysigt och sedan bjöds det på thairestaurang på kvällen med mycket skratt. Kärlek.
Lukas den tönten har gått och blivit sjuk och jag har ju träffat honom varje dag på senaste så jag hoppas verkligen inte att jag också går och blir sjuk. Peppar peppar. Nu blir det sleeptime, tjing.




love you long time


oh fuck..

Jag är trött och orkar absolut inte plugga. Har prov imorn och jag borde verkligen sätta igång och nöta det här nu men det fastnar inte. När jag väl tror att jag kan det så förvirrar jag mig själv och tappar allt igen. Det är inte min dag idag.. Jag vill ha exakta svar annars blir jag bara osäker. Det här kommer skita sig totalt känner jag. Nej nu ska jag och alla mina negativa tankar gå och göra en kopp te och anstränga mig en aning.


ps. jag saknar min camilla som en tok! .ds


godnatt



en november natt..

Det var himla kul att träffa mina störda kompisar idag men satan vad jag inte orkade med skolan. Jag fick nästan panik när man skulle sitta och skriva massa shit. Om sex veckor är det jullov och jag vill dit nu! Tiden går iförsig sjukt snabbt så det är nog här fortare än vad man tror.

Var på spelarmöte ikväll och hela laget var samlade och det var faktiskt länge sen alla var där. Nu är det två veckors uppehåll och sen drar vintersäsongen igång. Vet inte om jag längtar efter den precis.. Meeen nu blir det en kopp te med mami och sen borde jag plugga en aning också men det har jag verkligen ingen lust med just nu.

Ursäktar mitt luddiga inlägg..


orkar inte

YEEEES SKOLA IMORN.... inte alls ironisk! Godnatt.

faaan

Det sket sig, aik vann och jag är inte det minsta glad!
Men djurgårn vann över kalmar och tacka fan för det..

hello

Gosh va skönt att göra en riktigt genom körare i garderoben. Nu har jag tagit ur allt jag inte använder och fått mer plats till nytt! Meeeen jag har fått köp förbud av kläder och väskor fram till julafton! Tack mamma.. Nej men hon har rätt, jag har bränt för mycket pengar på senaste.

Nu sitter jag och väntar på vinst för djurgården och göteborg! Tjing.


älskade söndag

Pappa var tvungen att väcka mig imorse, klockan var några minuter över tolv och jag hade sovit hur många timmar som helst. Riktigt skönt. Men då slog det mig en sak, jag älskar söndagar. Visst det suger att det är skola dagen efter men ändå. Jag brukar oftast bara vara hemma eller göra något med familjen på söndagar. Kanske fixa lite hemma eller bara vara. Det är så mysigt. Och sen brukar våra söndagar alltid avslutas med en god middag och film på kvällen.

Men nu tror jag faktiskt att jag måste ta och rensa min garderob.. PUSS.


if you are what you say you are..

A superhero!



RSS 2.0