den 29onde december 2011

På lördag är det nyårsafton. Det här året gick alldeles för snabbt. För tio månader sen fyllde jag arton och plötsligt hände det så mycket mer i livet. Våren bestod av roliga skivor och andra festligheter. Våren blev till sommar och jag finner inga ord om hur bra min sommar var. Livet var som en enda stor fest och jag har aldrig mått bättre. Jag tror aldrig jag skrattat så mycket eller haft så starka band till mina älskade vänner. Men sommaren bev höst och allting blev en aning grått. Jag levde på sommarens minnen och förträngde mörkret. Sen gick allting lite för snabbt och tiden bara rann iväg. Det blev en svensk jul utan snö och vinter känslan har inte riktigt kommit än. Nyårsafton utan snö känns nästan fel. Men året har varit över förväntan och jag får en känsla av att nästa år också blir bra. Man måste ju hoppas i alla fall.

bitter

Är allmänt otagg på det mesta. Dagarna går och jag gör absolut ingen nytta. Har nyårs ångest och tycker tiden går för fort. Kom hem till Stockholm idag och har tillbringat kvällen med fina vänner. Imorn är det fotbolls cup och sen efterlängtat mys med min soulmate. Vi är jobbigt lika varandra.

Btw saknar jag en annan söt vän som tydligen fått för sig att vara dryg. Ogillas starkt. Godnatt.


julafton

Vaknade för en kvart sen av att regnet piskade på fönstret. Så är det när man firar jul nere i Skåne, inte ens lite snö kunde man få.. Men jag har det bra ändå, trots att julkänslan fortfarande ligger på noll. Om tre timmar ska vi hämta upp lilla morfar. Sen han var tjugo så har han firat sin jul med mormor, i år blir det inte så.. Vi saknar och tänker på dig finaste mormor!

Nu ska jag ner och äta frulle med mina fina och sen är det bara att sätta igång med allt som måste göras. Tjing


bästaste lukas / bästaste vän

Min lilla favorit, jag tycker så mycket om dig!


onödigt

Kom hem runt ett från emma efter att ha skjutsat hem Jessika. Nu är klockan halv tre och jag är inte trött. Så ovärt att ligga vaken för ingenting men alla fina finesser på min älsklings iPhone gör att tiden bara rinner iväg..

Imorn ska jag soooova, sen kanske dra mig upp och julbaka med mor min (och förhoppningsvis få en gnutta julstämning som ligger på noll just nu en vecka innan stora dagen...). Beger mig sedan till Täby för innebandy tittande och myskväll med beckis.


time flies

Om fem dagar åker jag till skåne, om åtta dagar är det julafton, om 15 dagar är det nyårsafton och sen var det här året slut. Hoppas på att nästa år blir lika bra som det här. Studenten och allt som har med det att göra. Ännu en sommar full med resor och underbara vänner som gör allting så mycket bättre.

Har btw blivit en aning besatt av instagram. Love it.


när vänder turen?

Har haft en grym helg. Utgång med mina bästa bröder (minus josse som har en vecka kvaaar!!) i fredags. hade hur kul som helst innan emma gjorde att vi var tvugna att gå.. haha. Lördagen bestod av träning med favoriterna och sen el clasico men massa härliga människor ute. Men trots allt fin sällskap så kände mig ensam, som vanligt.

det är fredag

Vädret har varit riktigt äckligt hela dagen. Utgång var något som minst sagt inte lockade. Men sen fick jag nån timmes sömn i soffan och stormen lugnade sig. Sen hade jag två övertaggade små töntar som jag inte kunde säga nej till. Så om 45 min sitter vi bänkade framför idol finalen och taggar inför kvällens bravader. Förhoppningsvis får camilla nått ryck och vill följa med in och kvällen bli bättre än bäst. Nu hoppas jag bara på det bästa!

jag tror inte du förstår

Det här är jätte jobbigt och jag vet inte vad jag kan göra åt det, jag saknar dig.


torsdag

Idag har det varit en bra dag. Hann nästan klart med mitt arbete i skolan, fikade och hade lite catch up med mina fina vän emma och köpte en ny vinterjacka på 50% rea! Nu ligger jag i soffan och kollar handbolls vm med pappsen, det blir tacos till middag och imorn är det fredag. Me like.


två veckor till jullov



Sitter hemma och ska gå till skolan om en timme. Har bara en lektion idag och visst känns det lite onödigt att gå dit men har ingen lust att bara ligga hemma och dega. Det är faktiskt lite snö kvar på gatorna och solen lyser sådär mysigt som den bara gör på vintern. Kan nog bli en bra dag idag.

det snöar

Var i skolan lite extra länge idag men det gjorde ingenting, för har man grymma vänner som bara får en att skratta så är inget jobbigt. Väl hemma slocknade jag i soffan, tvingade sen i mig lite middag och klockan åtta rullade bilen mot träningen. Det var kallt, jag var trött och så började det snöa. Tjejerna var bäst som vanligt men det var bara inte min dag idag.

Imorn är det skola tio till tre och sen jobb fyra till nio. Bäst att sova, tjing.


när allt inte går som man vill


sämst

Har gått runt med huvudvärk hela dagen, fick panik på trafiken i bilen hem och har nog aldrig varit mer otaggad på fest. Just nu vill jag lägga mig i soffan och kolla på film, social tjej osv..

Nu ska jag väll försöka hitta något att ha på mig och sen blir det julfest med laget.


så söt



RSS 2.0