när man inser vilka som verkligen betyder.

Gör det ont att inse vilka som inte längre gör det..

sjuk

Har legat hemma i två dagar och det är sjukt rastlöst efter ett tag. Två boxar one tree hill hjälpte mig igenom det. Det blir skola imorgon och har musik prov och matte prov innan det är dags för lov. Jättekul.. Men snart lov betyder snart frankrike och jag vet att det kommer bli underbart. Åker den elfte och det är snart bara en vecka kvar.
Nu borde jag egentligen plugga men mitt huvud dödar mig fortfarande. Wish me luck..

fullspäckat

Helgen har bestått av fotboll, film och skratt. Började fredagen med att gå hem till camilla och sen iväg på match. Det blev snöstorm och domaren bröt matchen vid halvtid. Men då ledde vi med 1-0 så tar det som en vinst. Kom hem från matchen och gick och hyrde film med saga. Riktigt mysigt. Vaknade vid åtta på lördag morgon och det stod 90 minuters styrkepass på schemat. Brutalt! Sen blev det ännu en träning vid fyra. Jag och amelie åkte hem och lagade kalas mat och gick och hyrde en film i världsklass.. Klockan ställdes om till sommar tid och det var extra jobbigt att gå upp vid åtta imorse. Men tillslut orkade vi dra oss upp och sen bar det av till match. Vann första enkelt med 7-1 och kom nyss hem från sista matchen som slutade 1-1.. pinsamt. Nu är jag tröttare än tröttast och ska bara duscha, äta och sen sova. Puss.

En vecka kvar till lov.

förlåt

Det har bara inte varit någon bra dag idag..


Detta kallar jag kärlek.

våffeldagen

Pappa ringde mig idag vid tjugo över fem och sa -Du vet väll att träningen är flyttad till inomhus? Yes, tänkte jag. Sen fortsatte han -Jag tror att det var samling kvart i sex eller nått. Panik. Tjugofem minuter till samling. Inte ombytt och ingen som kan skjutsa. Suck. Men mamma körde tydligen som en galning i trafiken och en kvart senare satt jag i bilen på väg till träningen. Det kallar jag röta.
Efter träningen bjöds det på våfflor och grey's anatomy. Denna onsdag får lite extra plus. Nu tänkte jag kolla klart de avsnittet av one tree hill som pappa ringde och störde mig i. Puss och godnatt.

onsdag

Är glad och arg på samma gång. Blev precis klar med nationella. Det kändes faktiskt ganska bra. Men det gör det alltid när det går dåligt. Men är galet arg för hade vi inte haft prov idag så skulle jag ha börjat nio. En hel timmas extra sömn liksom! Fuck. Menmen, bort med den negativa tanken. Ikväll blir det träning. Det är ju sådan mysig värme ute.. not. Fan för kyla och fan för negativa tankar.

Nej nu ska jag sitta här en timme och vänta på alla sega skrivare. Puss.

varför är det lättare att förlåta en främling?

Bestämde mig under lunchen att följa med steph in till stan efter skolan. Hade inga pengar med mig men tänkte följa med som moraliskt stöd. Så, så blev det. Hon inkaserade lite godsaker (avundsjuk) men jag kunde skrapa ihop pengar till en glass i alla fall. När jag kom hem väntade one tree hill och trevlig middag med tonvis av skratt.
Imorgon är det nationella, engelska skrivdel. Kommer gå skit.. bra.. Suck!

Nu är det dags för tv-time, Puss.

men självklart inte.

Jag hade sett fram emot att börja åka moppe på mornarna men nejnej, självklart inte. Snön tyckte tydligen att det var lägligt att komma tillbaka nu när alla fått vårkänslor. Fan för dig, jävla snö.
Det här har varit en av de sämsta dagarna på länge idag. Började tio över nio och redan efter tio minuter kände jag bara "snälla, skjut mig.." Det blev inte bättre för att skolan tog slut. Jag frös, jag var trött och jag trodde huvudet skulle sprängas. Big no till träning idag..
Okej, bort med allt negativt. Nu ska jag bege mig till soffan och nöta one tree hill. Puss.

Always and Forever

Hoppas att våren kan få denna trötthet att försvinna. Jag och mina vänner har varit sjukt sega hela helgen och har bara chillat. Jag emma och alexandra kolla några avsnitt one tree hill i fredags och gosh vad jag älskar den serien. I försig har det varit ganska skönt. Ser fran emot nästa helg då det blir fotboll hela helgen. Riktigt kul!
Just nu sitter jag i hässelbyhallen med mammas dator och väntar på att systers match ska börja. Hade inte så mycket annat för mig så jag bestämde mig för att följa med. Senare ikväll får vi se vad som händer. Papi kommer hem efter att ha varit borta i fyra dagar och jag hoppas att han kan fixa min moppe som har lite damp. Är sjukt trött på buss fanskapet.
Nu ska jag heja galet på syster. Puss.

hemma hos emma

Just nu sitter jag hos emma med alexandra, riktigt mysigt. Vi kom precis in från en liten kvällspromenad. Stjärnorna syntes på den klara himlen. Underbara vår, TACK! Ikväll lagade jag och syster super middag, efter det gick jag till emma och nu ska vi mysa galet. Ska även sova här inatt.
Fredagar som denna får ett stort plus i kanten.

fredag.

Sitter i skolan bredvid älsklings stephanie och alexandra. Slutar ett och då beger jag mig till stan med emma. Ikväll ska vi bara mysa hon, jag och saga. Pga min äckel rygg blir det inga träningsmatcher i helgen. Sparar mig till nästa helg istället, eller hur amelie !? Hah.
Min dag kommer bli underbar. Ett plus är om solen kikar fram. Puss.

solen lyser och himlen är blå, åh va skönt att leva då



Det var riktigt mysigt väder idag. Bort med tjocka vinterjackan och på med skinnjackan. Underbart. Det var till och med så att vi gick av bussen två hållplatser innan imorse för att vi kände att vi hade tid och att det var skönt. Träningen klockan sju var däremot inte lika varm.
Vill ha riktig värme, som håller hela dagarna.
Kollade nyss på grey's anatomy och det var lika bra som vanligt. Klockan nio varje onsdag har varit uppbokad så länge jag kan minnas. Ska snart krypa till kojs, börjar åtta i morgon. Inte lika roligt. Sweetdreams.

att le av bara tanken

Tack för att du finns och gör mig glad.


en glad dag

Som sagt, var på en liten shopping runda med beatriz efter skolan och jag fick med mig fyra tröjor, två par skor och en väska hem. Inte illa pinkat. När jag kom hem hjälpte jag mami lite med maten. Det bjöds på kalasmat med förrätt och hela köret. Även lite champagne fick man smaka. Det var mammas och pappas bröllopsdag som firades, hela 19 år!
Nu blir det nog lite tv-time och sen väntar sängen. Börjar nio imorn. Puss.


jag hoppas ni håller ert 'föralltid'.

en känsla av att vara extremt trött . . hela tiden

Jag sover bra på nätterna. Drömmer as mycket som vanligt, men jag vaknar aldrig. Men jag har svårt med att hålla mig vaken i skolan och somnar direkt när jag kommer hem. Sover minst en timme och sen är det träning. Efter träningen kommer jag hem och galet trött. Jag halv sover i duschen och orkar sen inte äta. Jävla huvud, vad är det med dig !? Jag orkar ingenting. Vill bara sova. Kanske därför jag tycker att veckorna går så snabbt.

Var hos tandlärkaren imorse och missade första lektionen. Nu sitter jag i skolan och börjar om en kvart.
Vid tre ska jag träffa beut och det blir nog lite shopping. Puss.

ett stort plus!


har du?

Har du någonsin saknat någon du aldrig träffat?
Har du någonsin längtat efter en människa som inte finns?
Har du någonsin älskat någon utan att veta vem?
Har du?
Det har jag.

och helgen har ännu en gång gått för snabbt

Igår var det riktigt mysigt hemma hos emma med alexandra och elin. Saga kunde dock inte komma. Vi gick och hyrde film, Saw V, jag och elin som aldrig sett någon Saw film förut rent ut sagt dog medan emma satt och skrattade. Sjukt humor kvinnan har. Vi satt uppe halva natten och pratade om allt mellan himmel och jord och det blev lite gott skratt vart annat.
Idag var det match mot bele och det blev torsk med 3-1.
Stor kärlek till alla som gjorde helgen mysig. Puss.

ps. Fyra veckor kvar till Frankrike .ds

there's nothing you can do to me no more




You can't break a broken heart.
So try your best now baby,
try your best to break me.
You can't break a broken heart.

No damage you can do now,
I'm immune to you now.
You can't break what broke apart.

There's nothing you can do to me no more.
You can't break a broken heart.

So don't waste your time,
your time has come and gone.
What're you here for,
you can't hurt me anymore.

i'm moving on and i'm gonna get stronger now..

Kvällen igår blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss. Började med att åka hem till jonte inne i stan, träffade många jag inte sett på länge. Big love. Sedan bar det av till hässelby på fest men det var bara jag, fia och elin som orkade. Där träffade vi emma, elli och saga och resten av kvällen blev ganska misslyckad. Men det blev i alla fall lite sång för elin vid tolvslaget för idag fyller hos 16. Grattis!! igen.
Nu är det städning som gäller och lite senare ska jag träffa emma. Kvällen lutar mot chilling med emma, alexandra och förhoppningsvis saga. Ha en bra lördag gottfolk.

ps. Min syster är världsbäst! .ds


..och snön vägrar självklart försvinna

igår blev det en behövlig pratstund med lunkan innan mitt spelarmöte där det var ett kärt återsende med flordell. Just nu sitter jag i skolan och börjar om tio minuter. Slutar vid tre och ikväll är blir det spinning med laget.

Får inte glömma att gratta mina underbara vänner
emma och amanda som idag har födelsedag!


så många sötsaker på en och samma dag

Jag älskar att sitta på café. Jag älskar att äta tårta och jag älskar trevligt sällskap att prata med under tiden man äter tårta. Ni är för söta och ni gav lite ljus i denna mörka dag. Och efter middagen idag kom en liten ängel ner på jorden med en hel låda av mitt favorit godis. Jag blev så glad och visste inte hur jag skulle tacka. En till lampa tändes i dagens mörker.
Nu är det plugg som väntar men det går lättare med underbart gott godis.

Tack amanda. Du räddade mig ännu en gång.



ps. vila i frid.. .ds

suck, jävla snö !

På grund av att jag har världens sämsta internet så vägrar det fungera när man behöver det. Så den lilla tid jag har över till datorn funkar det så klart inte. Så nu sitter jag i skolan i väntan på lektion. Man tar den tid man får. 
Tisdag. Hade nyss prov. Seg vecka framför mig med mycket i skolan men jag har ännu en helg att se fram emot. Får äntligen träffa feliciax2 som jag inte sett på evigheter! Plus lite annat mysigt som redan är in planerat.

Idag blir det fika inne i stan med saga, emma, elin och alexandra. Sen är det plugg..

bara för att camilla är en häst.




ps. är nu hemma hos emma och ikväll blir det hitta nemo ! .ds
pps. elin, saga, emma och alexandra är guld värda .ds

hej alla glada

Denna vecka har gått snabbare än någonsin och den efterlängtade helgen är redan här! Denna helg ska jag träffa folk jag inte träffat på länge. Började med att stanna till hos bästacamilla efter skolan för lite muffinstime. Kvällens partaj tillbringas med sötnosarna emma och saga. Och imorgon ska jag ha en hel dag med beckman. U.n.d.e.r.b.a.r.t !

Nu ska jag ner och hjälpa syster och mami med maten. PUSS.

fuck..

Nu är det plugg som gäller. Godnatt.

en tanke jag aldrig tänkt. en känsla jag aldrig känt.

Men ändå så händer det. Det som en gång i tiden var så långt borta. Det som nu är ens vardag.

en barndomsvän som är återfunnen..




en tanke, en känsla, en livsstil

Idag har varit en glad dag. vet inte riktigt vad det beror på. Kanske för att jag fick två nya tröjor och en klänning plus lite annat smått och gott inkaserat idag. Riktigt nöjd. Och kanske för att jag redan nu har en underbar helg framför mig. Jag satt till och med och log för mig själv när jag pluggade. Har nog aldrig hänt förut. Borde egentligen fortsätta plugga men det var roligare att planera blogg design.
På grund av att halva natten gick åt till att skriva klart en bok recension och att jag gått på stan hela dagen är jag något extremt trött. Så nu är det bara stänga av datorn och göra mig klar för natten som står på schemat. Puss och godnatt, se upp för alla spöken..

ny månad och ny vecka på g

Jag antar att det bara är att tagga till nu när skolan drar igång och är jobbigare än någonsin. Har två bokrecensioner att lämna in, en svensk och en engelsk. Svenska boken har jag typ hundra sidor kvar i och engelska boken har jag inte ens öppnat. Orkar inte! Men jag måste, om jag säkert ska komma in på den skola jag vill.
Ett stort plus. Min älskade underbara vän camilla är tillbaka till kalla sverige från tydligen regniga thailand, hah. Men jag tycker det är super att hon är hemma igen, hon behövs här!

Nej men nu måste jag börja läsa, puss.
ps. Är avundsjuk på syster som är och ser män som hatar kvinnor, måste se! .ds

snälla snö försvinn !

Igår blev det en tripp till erkerö med flickorna och idag var vi på middag hos underbara människor. Bra avslutning på lovet. Imorgon kommer en liten del av släkten hit och det blir troligtvis lite pulka åk med världens sötaste kusin barn.
Jag har i stort sätt sovit hela lovet. Har kollat mer film än vad jag kan räkna på mina två händer. Trots det är jag extremt trött hela tiden. Och på måndag börjar skolan, inte taggad..

ps. Jag saknar min glädjespridare, mitt ljus i mörkret, mitt allt. Camilla .ds


RSS 2.0