då var det dags att inviga våren

Idag är det sista april och valborgsmässoafton. Det blir trevligt hoppas jag. Imorgon är det första maj och kusin fyller 18 så där ska jag tillbringa min fredag med älskade beckis. Nu ska jag bara hitta något roligt att ha på mig ikväll. Puss

min vän camilla gör mig glad

För hon är den bästa som finns och jag längtar som en tok till sommaren när vi ska iväg.
Nu måste jag göra klart det sista på svenskan och sen ska jag banne mig sova. Eller kanske ringa på saga som är sämst på att svara på sms! Haha. Eller nej jag ska sova, får ringa saga imorgon. Puss, godnatt.

rädda dagen med ett leende

Det var hur skönt som helst att tycka att varje fråga på provet var enkel, det hör inte till vanligheten vill säga. Men nu är det ännu mera plugg som gäller; har en svenska inlämning, hemkunskapsinlämning och idrottsinlämning. Jublar..
Nej men det är träning ikväll också och idag hoppas jag på att inte vara lika trött. Den är iförsig halv åtta till nio idag och det är ju lite skönare. På musiken idag blev vi klara med vår sång och den är faktiskt galet bra. Vår lärare sa att den var nog den bästa låten av alla de låtar som niorna gjort unde åren. Kan ju alltid våga hoppas på ett mvg.


godnatt

Var på möte idag om att bli knatte ledare. Tänk va kul att spela fotboll med ett gäng sex åringar som aldrig spelat förut. Efter det var det sen träning igen men det var inte lika skönt idag. Var så sjukt trött.
Nu är det plugg som gäller, eller så mycket jag hinner innan jag slocknar. No prov imorgon, inte taggad.. Puss.


min fantasivärld, eller var det inte så.. !?



-

Minnen är något man själv väljer att hålla fast vid eller att glömma bort.
Så länge man vill kan man minnas.
Jag minns även fast det gör ont.
Men ändå kändes det fel att du också minns.. 

glader

Det var sen träning idag, halv nio till tio. Det var riktigt skönt. Tog nyss en stor kopp te och mackor och det är precis vad som behövs innan man ska sova. Imorgon hoppas jag på en bättre dag och det kommer det troligtvis bli.



bara för att jag älskar den här bilden och för att jag älskade den tiden

hur lyckas jag alltid..

Fick gå hem tidigare idag för att plugga hemma istället och jag hade verkligen behövt det
men självklart jag har inte ens öppnat böckerna..


Idag har varit en riktigt dålig dag, tack steph dom fick mig att orka med skoldagen och tack camilla som alltid finns där. Ikväll är det träning och jag är galet taggad, vill bara springa av mig allting. Nu måste jag nog börja plugga, behöver lite extra kraft för att orka de sista i skolan men jag har den inte just nu.


vi har blivit som dom

När jag går därifrån

Utan ett ord

Så vet vi båda två

söndag

Min dag har bestått av tv tittande, vädret har inte precis varit lockande och min trötthet tog över. Nu bjuds det på middag nere hos farmor och farfar men kusinerna. Puss.

now i know that i just can't

Det blev bara jag, emma och saga som grillade igår. De andra kom senare. Runt tio drog vi vidare till en fest inte alls för långt bort. Det var kul och nu har jag valborg att se fram emot.
Just nu ligger jag i sängen och orkar inte gör så mycket annat. Funderar på att lägga mig ute i solen ett tag. Eller måste nog först ta reda på vart m&p är som tydligen inte var hemma.
Det blev inget firande av kusin idag utan det blir nästa helg så min dag är oplanerad vilket iförsig är ganska skönt. Syster kommer hem ikväll efter att ha varit på åland och festat sönder, jag saknar henne något extremt.


me and emma has become moped geeks

För när jag och emma kom upp till vällingby mötte vi oskar och björn som skulle till hässelby där vi var igår så vi åkte med dom och satte oss vid vattnet en stund. Det var varmt och ruskigt mysigt. Sedan åkte vi mot åkermyntan för att släcka törsten och emma fick mig att prova red bull och gosh va gott det var! Inte alls som jag hade tänkt mig och jag var tvungen att köpa en jag med. Och sen, nördar som vi är, körde jag emmas moppe hem och emma tog min. Så snart ska jag byta om och göra mig klar för kvällen och sedan bär det av mot emma igen.



och här har vi nördlöf i sitt rätta jag!

Underbara sommarvärme, välkommen

Det var riktigt mysigt igår. Jag och emma tog moppen till hässelby och satte oss på några klippor vid vattnet. Med oss då var även vendela, oskar och björn. Sen helt plötsligt kom det en massa folk och vi tände en eld och satt och grillade marshmallows. Ni hör väll hur mysigt det låter. När solen gick ner blev det lite kallt och vi drog hem till nån kille och avslutade kvällen där. Jag och emma flippade lite på moppen hem och körde allsång.
Nu klev jag nyss ur duschen efter att ha legat och solat en timme, det var inte precis kallt ute. Jag och emma ska köra upp till vällingby och köpa lite smått och gott och sen ikväll blir det grillning med underbara människor hos saga. Min helg är perfekt. Hoppas eran är detsamma. Puss

..and you don't care

                                                       
                                                     cute-emo-12.jpg image by carrielynne1

glad fredag gott folk

Det är underbart väder ute. Jag mötte upp emma med moppen vid hennes skola runt två och sen raceade vi upp till vällingby, hon köpte hårfärg och jag inkaserade en kjol. Vid halv tre var jag hemma igen. Tacka vettja moppe. Emma körde vidare hem till sig och ska färga håret och jag ska bara göra mig klar sen ska jag hem till henne. Det underlättar att bo fem minuter ifrån varandra. Ikväll tänkte vi åka upp till vällingby ännu en gång och käka för att sen dra vidare till hässelby för lite party.



du är allt bra cool du emma!

i'm in love with this song


ändrade planer

Det ser ganska ljust ut för saga. Good for you girl! <3

jag försöker vänja mig

Vaknade precis, har sovit i en och en halv timme och gosh va skönt det var. Nationella idag tror jag gick bra, idrottsredovisning var i stort sätt felfri men spanska provet sket sig totalt. Kunde ingenting och chansade på det mesta. Men jag satsar fortfarande på mitt g.
Träningen inställd idag och helgen är som sagt match fri. Det betyder att jag för första gången har tre dagar framför mig att tillbringa med underbaringar. Imorn ska jag äntligen träffa emma som jag inte sett på år och dar känns det som och sen på lördag ska jag träffa linnea och vi ska ännu en gång göra ett försök med saga. Det ser faktiskt inte ljust ut, hah. Och på söndag ska jag fira kusin som snart fyller år.
Snart kommer pappa hem med något som går fort att laga, jag dör av hunger. Det är så det brukar vara när mamma är bortrest..

när alla ens tankar är glada

Jag sitter och kollar på ett speciellt foto. Ett foto från i somras. Det är min syster, hennes bästevän, jag och min trogne vän emma. Det var underbart väder och vi lekte med sånna där madrasser i vattnet. Alla skrattade och det var äkta glädje. Att se att dessa skratt fastnat på bild gör mig glad inuti. Jag älskar den bilden och jag älskar människorna på bilden som alltid får mig glad. Speciellt du emma. Även fast vårat avstånd gör att vi inte ses så ofta så är det som vi ses varje dag när vi väl träffas. Och du förgyller mina två/tre veckor ute i skärgården varje sommar. Jag är glad att jag har en vän som dig. Jag längtar till sommaren när det bara blir du och jag för ett tag. Och tack för att just du fick mig glad i denna stund.


grattis farmor

Kom precis hem från farmor som bjöd på födelsdedagsmiddag, hon är bara för underbar!
Nu har jag åter igen buntar med plugg framför mig som jag bara skjutit upp. Har fyra saker till imorn; nationellt prov i matte, spanska prov, grunden för att göra ett reportage i svenskan och sen redovisning av vår dans på idrotten. Vet inte riktigt hur det kommer gå med min rygg som är helt fuckad efter matchen igår (som för övrigt slutade 6-0 till oss !!! ) Men mitt plugg får inte förstöra min onsdagskväll som alltid innehåller grey's anatomy. Men jag har faktiskt missat de två senaste avsnitten. Men det är väll de smällar man får ta när man är ledig.
Aja, nu gäller det att skrapa ihop ett g till spanskan imorn. Tjing.

ps. linnea har gjort mig galet beroende av te .ds

trött

Klockan slog nyss om till 22.22, får ta och önska mig något.
Önskar mig alltid samma sak men turen står inte riktigt på min sida än,
så min önskning faller aldrig in.

Nu ska jag få klart det jag ska säga imorgon på redovisningen och sen ska jag somna i tid, eller i alla fall försöka. Jag hoppas att veckan går snabbt för jag har en match fri helg framförmig och fredagen är redan inbokad! Puss.

måndag

Imorse när klockan ringde fick jag känslan av att det var söndag och det blev himla jobbigt när jag insåg att det var måndag och jag var tvungen att dra mig upp ur sängen. Att komma tillbaka till skolan var riktig ångest. Har två prov och en redovisning den här veckan.. suck. Nej men nu är det ännu en gång plugg som gäller. Puss


skola

Alla sitter och har prov och här sitter jag och 'pluggar lite på egen hand'
Hur tycker ni att det går? Strålande om jag får säga det själv..

suck.. dubbel suck

Klockan är kvart över elva och här sitter jag igen och försöker plugga. Matchen idag slutade 2-2 men vi var tvugna att bryta när det var tio minuter kvar på grund av att en spelare i motståndar laget skadat sig och ambulansen fick komma. Riktigt obehagligt. Som sagt, nu måste jag plugga och imorn är det dags för skolfanskapet. Jippie..

fuck

Pluggandet går sämst! Jag har försökt få fram något vettigt att skriva men jag kommer ingen vart. En sida på sisådär fem timmar. Jätte.. bra.. Jag orkar inte med skolan. Ta mig tillbaka till frankrike, NU!

hello sweden, i'm back!

Och jag har haft en unnderbar vecka i frankrike. Längtar tillbaka till de höga höjderna, den strålande solen och de extremt härliga sällskapet. Ett stort plus till er. Pga att tvn inte var användbar har jag spelat mer yatzy i veckan än vad jag gjort i hela mitt liv! Och jag erkänner, jag var bäst.
Jag kom hem i natt runt halv ett och det var rena rama himmelriket att krypa ner i min egna mjuka säng med mitt varma sköna duntäcke. Det är något jag verkligen saknat. Har sovit riktigt dåligt under hela veckan och den lilla sömn jag fick överbelastades av drömmar..
Men idag består min dag mestadels av plugg för jag ligger himla mycket efter nu när jag missat en vecka men det blir även match i kväll och säsongens första för mig, mitt lag spelade första igår och den slutade oavgjort.

Nu ska jag ner och äta lite svensk frukost, puss.

och elin är galet underbar


HEJDÅ SVERIGE

Godmorgon alla glada! Kvällen igår tillbringades ännu en gång med elin och linnea men den här gången bar det ut på äventyr. Det var en fest i kungsängens snyggaste hus skulle jag tro. Brutalt säger jag bara. Men det var riktigt kul att träffa lite nya människor men även lite bekanta.
Nu, eller om några timmar åker jag till frankrike och lever livet. Kommer bli galet kul och skönt att åka bort ett tag. Men det kommer kännas en aning skumt att åka skidor nu när det är vår här hemma. Men det kommer bli underbart i vilket fall som helst tack vare det härliga sällskapet som vi har från systers bästaväns familj. Nu femte året i rad tror jag att det är. Ha det bra här hemma i solen, är hemma om en vecka igen. Puss.




packning på g

Nyss hemkommen från en bil tur med syster som körde. Hon och mami hämtade upp mig hos linnea där jag tillbringade natten. Igår bjöds det på levande ljus, te och mysigt prat med linnea och elin. Tack för en underbar kväll sötnosar. Nu måste jag börja packa inför imorgon, galet taggad! Puss.

tagga tagga

Sitter i linneas säng och lyssnar på tagg musik medan hon gör sig i ordning. Eftersom saga gav oss en rådiss och  skulle till landet och mata kossorna enligt linnea har det bara varit jag och linnea de senaste timmarna. Men vi ska troligtvis iväg och träffa elin snart. Ha en bra kväll, puss.



i miss you



Kom hem snart sötnos.

torsdag och natten bestod av regn..

Det är inget fint väder ute och det gör att humöret sjunker en aning. Men det ska snart höjas för det blir en dag med underbara linnea och saga. Får se vad vi ska hitta på men vi hittar något kul i allt.
Dagen + morgondagen kommer bestå av packning. Åker som sagt till frankrike på lördag och jag är hur taggad som helst! Hoppas bara att min rygg slutar säga emot.. Puss.

dagens favorit


klockan är tjugo i tre

Och här sitter jag och amelie och gör ingenting. Eller vi har kollat två värdelösa filmer, som vi börjar bli ganska bra på! Nu ska vi nog börja tänka på refrängen. Godnatt.

tisdag

Idag fick steffi ännu en gång veta hur det känns att bli ägd på bowling. Efter det blev det en glass i vårsolen, hur mysigt som helst! Nu sitter jag och väntar på att steffi ska duscha klart och sen ska vi ta en lång promenad och gå och köpa lite mumma tills ikväll. Puss. 

det är strålande sol, klarblå himmel..

och här inne sitter jag. Jag och camilla låg och pratade halva natten och hon skulle upp tidigt, och eftersom hon tydligen stängde av sitt alarm i sömnen försov hon sig och jag fick skjutsade henne hem på moppen snäll som jag är. Det gjorde i sin tur att jag inte kunde somna om när jag kom hem. Så nu är jag bara extremt seg och vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Har träning halv nio ikväll, kan ju inte sitta inne tills dess precis.. Puss.

det är söndag och molnigt..

Ska om bara en liten stund vandra hem till camilla och tillbringa dagen med henne!
Började dagen igår med att vakna upp hos bea, därefter åkte vi på match. Vi spelade helt okej och matchen slutade 1-1. Sen åkte jag hem, tog en dusch och sen bar det av till saga. Vi skulle till sagas kompis som hade fest och när vi väl kom till spånga station så mötte vi felicia, fagge, sofia och linnea som av en händelse skulle till samma fest. Mycket trevligt. Det blev en rolig kväll med härliga människor.

Jag har saknat sönder camilla så idag blir en bra dag. Puss.

hej alla glada

Det är påsklov och solen skiner, kan det bi bättre!? Sitter för tillfället hemma hos steph i väntan på att bea ska sluta. Vi ska sedan in till stan och sen får vi se vart kvällen slutar. Ha en bra start på lovet gott folk. Puss

-

Sånt är livet, så mycket falskhet bor det här.
Den man förlorar, vinner en annan.
Så håll i vännen som du har kär.

hemligheter och lögner

Började dagen med matteprov, härlig start.. Efter en ipren orkade jag faktiskt med hela dagen. Inte för att jag kan påstå att vi är så seriösa i min projekt grupp. Träningen idag var inställd, tur för min del som ändå inte får träna. Pappa kom hem för ett tag sen och fick faktiskt i gång moppen så jag var bara tvungen att åka lite, ännu mera vårkänslor liksom.

imorgon är det fredag och lovet börjar, fan va snabbt det har gått !? Lovet börjar med en chill kväll med beut och en lördag med troligtvis emma, låter toppen i mina öron! Har planerat att träffa mängder av sötnosar under lovet, längtar!

Du räddade min dag, precis som alla andra dagar även fast du inte är där. Camilla, jag älskar dig.


onsdag

Jag gjorde bara provet imorse i skolan och sen gick jag hem, mådde inte bra. Hemma kollade jag one tree hill. Alltid lika bra. Idag invigde jag faktiskt våren med en timmes promenad, hur mysigt som helst. Dagen avslutades med grey's anatomy, plugg och mamma mia. Puss



RSS 2.0