camilla holm och emma beckman



sommar

Det är sommar och superväder, det går inte att inte le. Jag säger bara 32 grader i solen. Rekord sverige!
Cupen gick inge vidare faktiskt men tjejerna är underbarar. Stort plus till lovisa och jessika som är lika dumma i huvudet som jag. Love. Veckan som kommer så blir det lite tid hemma för en gångs skull sen har jag fullt upp igen. För sen blir det en vecka på camillas landställe, en vecka på santorini med mami, tre veckor segling med family och beckmans och sen ska jag vara knatteledare sista veckan innan skolstarten. Imorn får vi reda på om man kommer in på sin skola, en aning scary men jag tror jag kommer in. Denna vecka ska tillbringas med många saknade. Tjing.

i'm home

Kom fram med tåget halv tio ikväll från ljusdal. Ville inte åka hem. Vill inte spela cup. Vill vara kvar där uppe med emma. Men får träffa henne om en vecka igen och sen har vi tre veckor i sommar sen och jag längtar något extremt!
Nu är jag lite lagom solbränd efter att ha guppat omkring på vattnet i fem dagar. Det har varit underbart väder och en herrans massa mygg. Längtar redan tills nästa sommar när jag får vara med detta unbderbara gäng igen! Nu måste jag börja tagga till. Imorn klockan tio är det samling för att bege oss till skövde. Det kommer nog bli en himla skillnad jämfört med förra cupen då det bara öste ner. Nu kommer det istälet bli stekande hetta. Gosh va nice.

Som sagt. Åker på cup imorn och är hemma påriktigt på måndag. Tjing.

YEEES

Igår bokade mamma greklandsresan.
Så den 14 juli bär det av till santorini bara jag och mami.
Längtar något extremt!

'all i have is you'

Kvällen slutade hemma hos matilda med henne, oskar, jocke och henke, även simon kom förbi en liten stund. Det blev lite fotbollstittande men mest en massa chill. Gick därifrån för ungeför en timme sen och mötte kajsa och johan på vägen. Och johan, snäll som han är följde mig en bra bit hem. Tacktack. Nu ska jag packa ner det sista, göra mig klar och sen krypa ner i min säng. Ensam för första gången på fyra dagar.


Tillbaka igen om sisådär två veckor. PUSS.


AMELIE AMELIE AMELIE AMELIE AMELIE AMELIE

Sitter nu hemma hos matilda med henne och amelie. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men något roligt lär vi nog komma på. Imorn vid ett ska jag ta bussen till landet så det blir nog inte allt för sent ikväll. Måste som sagt packa klart.. TJING.

busted

Som ni märker har jag inte börjat packa än.. Low point.


det är sorgligt faktiskt

Det känns fel och det är fel att säga att vår tid är över. Men det är över att få träffa dig fem dagar i veckan. Det har varit så i nio år nu. Fem dagar i veckan kommer nu bli kanske två kvällar i veckan på träningar. Det är inte samma sak. Absolut inte samma sak. Jag saknar dig redan. Efter bara en vecka från skolan. Stephanie, du har fått mig så glad på senaste. Du har räddat mig från att ge upp många gånger. Jag finns här, precis som förut, det lovar jag. Jag älskar dig.


det regnar inte!!!

Camilla gick nyss och jag borde egentligen vara full gång med att packa. Har hur mycket väskor som helst på mitt rum. Dom från skåne, från cupen och dom jag tänkte packa i nu till landet och ljusdal. Jag vet inte varför jag klagar. Ska bli hur kul som helst att åka iväg till landet. Har inte varit där på två år och det ska bli så skönt att bara vara med farmor&farfar och kusin. På lördag tar jag tåget direkt från landet till ljusdal och får träffa emma. Underbart! Jag älskar att ha fullt upp på somrarna. Inte bara vara hemma. Vill åka iväg och verkligen njuta av att det är sommar. Älskar att planera och se fram emot saker. Just nu står veckan i ljusdal med emma och en vecka på camillas landställe högst upp på 'längtar-efter-listan'

Nej nu måste jag packa, tjing.

camilla the man is here

Det slutade med en film kväll här hemma med camilla och belin. För sisådär en halvtimme sen kom jag och bali hem efter att ha följt belin en bit på vägen. Det regnade. Jättemycket! Men det var kul för vi är helt störda och hittade något roligt i allt. Nu ska jag och camilla sova. GODNATT.

ni ger mig hopp

Mamma och Pappa, ni ger mig hopp för en ljus framtid. Hopp om att dela framtiden med någon man älskar. Idag för 25 år sedan träffades ni för första gången. När ni säger förevigt är det något jag tror på. Tack vare er har jag och min syster haft världens bästa uppväxt. Om ni bara visste hur mycket ni betyder, att erat stöd gett mig styrka. Jag älskar er. Jag älskar oss, vår familj. Tack.

regn, regn och regn..

Det har regnat dygnet runt i tre dagar nu. Planerna blev till lera och alla kläder gick att vrida ur. Men vi hade kul, och att vi vann cupen var ju ett stort plus. Ni är helt underbarar brudar och satan vad jag älskar er. Nu är jag helt slut, har spelat massor av matcher och inte sovit mycket. Luftmadrass är inte nice någonstans. Och så delade jag med jessika och varje gång hon vände sig eller nått vaknade jag och tvärt om. Men det är mysigt att ligga och viska i mörkret i ett varmt, trångt klassrum. Man känner sig genast några år yngre på något sätt.

Ikväll blir det chill/mys med camilla, belin och kanske steph. Orkar verkligen inte med något annat. Mina ben..

JÄVLA REGN FÖRSVINN! TJING.

imorn är det ett år sen vi åkte..




Jag saknar det och vill tillbaka

i want you to want me..

Klockan är inte ens mycket men jag kan inte sova.. Det är sommarlov vafan! Men jag orkar ingenting, orkar inte gå upp ur sängen, orkar inte packa klart men ändå kan jag inte sova. Men jag har inte precis bråttom, blir upphämtad vid två och sedan bär det av till gimo. Har inte börjat bli taggad till cupen än, suck. Allt är min jävla förkylnings fel..

Igår gick jag som sagt en promenad med camilla och det var riktigt mysigt att bara få prata av sig. Vi gick förbi vår gamla skola och pratade massa minnen. Åh vad jag saknar den tiden, då allt var så enkelt och underbart. Då längtade jag därifrån, nu vill jag tillbaka. Efter det gick vi till en sån där stor gunga och låg och kollade på molnen. Love it. Och jag älskar dig camilla, den bästa man kan ha!

Torsdag

Jag var tvungen att tänka efter innan jag kom på vilken dag det var. Man glömmer bort dagarna himla lätt när man är ledig. Nu är jag mitt uppe i min packning samtidigt som jag håller på att packa upp från skåne samtidigt som jag städar mitt rum. Jobbigt.. Ikväll blir det en promenad med camilla som jag hunnit sakna väldigt mycket på en vecka.
Nej nu måste jag återgå till packning/upp packning/städning. Tjing.

det är faktiskt sommarlov

Kom nyss hem efter en sju timmars lång bilfärd. Varför måste ni bo så långt bort för!? Hade jag inte haft cup i helgen hade jag stannat kvar till söndag. Det var så mysigt att äntligen få träffa mormor&morfar som orkar mindre och mindre. Att få tillbringa tid med kusinerna. Att få se hur glad mamma är hela tiden när hon får umgås med sin syster. Jag längtar till hösten när vi ska ner dit igen. Men det är för långt, alldeles för långt..

Det känns inte som sommarlov än. Känns som om jag ska tillbaka till skolan, till klassen på måndag igen. Det kändes fel att berätta om något som hänt i skolan och inte längre kunna säga min skola. För det är det ju inte längre. Klart att det ska bli kul att börja på nytt men det känns faktiskt lite tomt.

Har som sagt cup imorn och det ska bli riktigt härligt. Hoppas på lite bra väder. Men i vilket fall som helst kommer jag få det grymt kul och jag hoppas även att min förkylning kan ta och ge sig snart. Det börjar bli tradit att inte kunna andas.


..för han har tagit studenteeen, fyfan vad han är bra!

Sitter här i dalby nere i skåne och myser med kusin. Han den där filuren som tog studenten igår har man inte sett mycket av. Han kom hem genomblöt efter flakturen igår och var med på middag men sen drog han iväg igen. Nu ikväll är han på en kompis studentskiva och imorn åker vi hem. Det skulle vara kul att se dig lite i alla fall innan vi åker. Hah.

Åkte som sagt direkt från min avslutning till flygplatsen igår och jag hann knappt säga hejdå till klassen som jag gått med i tre år och kommer kanske inte träffa igen. Lite sorgligt om man tänker efter. Har haft lite sentimentalanfall med min kära vän stephanie som jag saknar som tusan. Tur för henne att vi ses på cupen i helgen. Gick faktiskt ut med helt okej betyg, 295. Inte illa pinkat!

Nu ska jag vara lite social sista kvällen för imorn förmiddag tar vi bilen hem igen. Vill inte åka hem än, älskar att vara här nere. Känner mig faktiskt hemma här med släkten. Tjing.

-

Varför slog den tanken mig nu!? Nu när det är försent..

sista måndagen i vinstagård..

Kom nyss hem från avslutningsmiddagen med alla nior eller vad man ska kalla den. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde och det var kul att prata med dom man inte ser så ofta. Specillt plus den här kvällen får steph, matuld, sofia, matilda, amelie och louise och vi var kungar på dansgolvet. Om man utesluter shayan såklart som visade upp skills jag inte visste om! Nu måste jag packa inför skåneland som vi drar till imorn, lite surt att inte få fira skolavslutningen med alla söta men det får bli en massa kul i sommar istället.

Steph och camilla sov här i lördags och det blev väll inte så värst mycket sömn och steph sov även här inatt och kan ju inte påstå att vi la oss i tid då heller så det ska nog bli skönt att ha sängen för sig själv och inte prata halva natten (som iförsig varit himla mysigt!!!) så att man orkar gå upp imorn. Samling kvart över tio i skolan, får betygen, sjunger lite skönsång och sen är det race hem för att inte komma försent till planet.

Jag kommer sakna massvis av söta männsikor och spciellt dig vännen!


drar till med en gammal låt

Kommer väll förstå en dag att det var ett misstag,
ljög för mig själv för att inte verka svag..


eight below






















Jag och malin kollade på världens sötaste film igår, och kolla hur snygg han är!
Vi dog rent ut sagt..

det är lördag

Nu är mamma och pappa påväg till skåne och jag och elin flyger ner på tisdag. Hade också velat vara där nu men vill faktiskt inte missa avslutningen.

Ikväll ska steph och bali hjälpa mig att fylla ut det tomma huset. Vi ska laga nått gott att äta (eller köpa pizza), bunkra upp med alla former av muma och sen blir det förhoppningsvis lite fotbolls tittande.
Om en och en halv timme är det samling till match. Tjing.

vi ser det regnar, vi ser det regnar, det var ju SKIT kul hurra..

Regnet öste ner och där stod vi på träningen och asgarvade. Inte minns jag varför men satan va jag skrattade. Jag älskar er tjejer, jag älskar att ni alltid får mig att glömma allt det dåliga och bara vara glad. Nästa helg bär det av på cup igen och det kommer bli underbart!

Jag är avundsjuk på alla som tar studenten nu, att få bli av med skolfanskapet! På tisdag direkt efter min avslutning bär det av till skåne. Har inte varit där på mer än ett år och det ska bli underbart att träffa kusinerna, morbror, moster, mormor&morfar. Vi ska alltså ner dit för att fira kusin som tar studenten, det kommer bli galet kul.

Imorn kommer malin hit efter jag kommit hem från praoen och sen nån gång på kvällen dyker även emma upp. Får se vad vi hittar på. Min lördag består av match och en efterlängtad kväll med steph och bali. Jag kommer att älska den här helgen. Tjing.


torsdag

Det regnar.. Härlig sommarkänsla, verkligen! Igår var det sista träningen med småknattarna för den här terminen, börjar efter sommaren igen. Dom är så söta! Idag har jag egen träning och är inte sådär jätte taggad med tanke på vädret menmen, har saknat mina brudar! Kommer nog vara ganska död efter träningen så hinner nog inte med så mycket mer ikväll. Tjing.


snart är det slut

Jag har två dagar kvar på praoen, sen på måndagen ska vi möta lärarna i fotboll och på kvällen är det avslutningsmiddag med alla nior och på tisdag får vi sommar lov, slutar nian, slutar högstadiet. Nästa år börjar vi med okända människor, ingen trygghet. Det blir kanske starten på något bra, något bättre. Vem vet..? Det enda jag vet är att jag kommer sakna den skola jag hatat under tre års tid. Sakna dessa människor jag stört mig på så många gånger. Och självklart sakna de som fått mig att skratta och må bra varje dag. Speciellt min solstråle stephanie som lyst upp de tråkiga skoldagarna. Vi pratade om det idag, jag och steph. Hon, precis som jag har längtat tills skolans slut och nu sa vi båda två idag att vi kommer sakna den. Det känns konstigt, en aning fel men på samma sätt rätt. Jag kommer sakna dig stephanie, jag kommer sakna enhet ett, jag kommer sakna vinstagård..

och ännu en månad har gått

Det är juni gott folk och satan va varmt det var idag också. Hade en bra morgon, mami väckte mig och sa att jag kunde äta jordgubbar med mjölk till frukost om jag ville och det tackar man inte nej till. Jag satt och njöt samtidigt som solens strålar sken in genom fönstret. Tog på mig en tunn kofta och gick ner till bussen. Sen sket det sig. Bussen var som vanligt sen och jag var tvungen att springa till tåget med min onda fot. Självklart skulle tåget vara försenat idag, 30 minuter!!! När jag väl kommit till t-centralen missade jag min tub med några sekunder pga sega människor i rulltrappan. Klockan slog om till elva när jag satte mig på tuben och då skulle jag egentligen varit på praoen. När jag går av karlaplan har jag inte den blekaste om vart jag ska. Jag virrar omkring och letar som en galning, försenad såklart. Kom en halvtimme försent första dagen, good job.. Men sen var iförsig praoen himla rolig och malin gjorde min dag extra bra. Vi köpte glass på montis och pratade massor. Big love.

Nu är jag så trött i mina fötter och vill bara sova. Puss.


RSS 2.0