lat tjej

Har nu klarat av veckans två jobb pass och ett styrkepass på gymmet, hade iförsig kunnat jobba imorn också men pannkaks lunch med niks lät hundra gånger bättre. Så imorn ska jag ta sooovmorgon och sen vid tolv kommer mitt mys sällskap, runt två rullar bilen till landet där vi ska tillbringa några dagar bara för att. Hoppas att vädret är på vår sida bara, annars blir det massa spel och film - inte helt fel det heller kanske. Godnatt


mitt sista sportlov

Då alla andra tar sovmorgon och njuter av lov så gick mitt alarm igång klockan sex imorse och klockan åtta var jag på jobbet. Nio timmars jobb och en träning på det gör att jag ser suddigt för att jag är så trött.. Klockan ringer lika tidigt imorn och drar sen och gymmar direkt efter jobbet. Ångrar att jag sa att tisdag blir utmärkt för ett gym pass men det är lite sent att säga till nu... Åååh ge mig lov på riktigt!


fina vän

Hade en sån bra kväll igår att jag blir alldeles glad när jag tänker på den. Mötte upp jessika i spånga och vi åkte in stan hämtade ut våra bio biljetter. Klockan var sju och bion började inte förrän halv tio så i lugn och ro åt vi massa god mat och pratade om allt mellan himmel och jord, behövde prata av mig lite om allt och inget. Sen gick vi och köpte godis och jessie langar skönaste kommentaren, "Är det bara jag som känner att när man plockar godis så liksom vattnas det i munnen?" Så söt! Filmen var sen riktigt bra, This Means War. Massor av skratt och fin kärlek. Tack för igår underbara du!


hej ångest

Har grov skolångest. Har ångest över att inte hinna med. Dagarna är förbi utan att jag hinner slappna av, ta det lugnt och njuta. Hinner inte tänka på vad som händer just nu, blickar ständigt framåt, väntar hela tiden på nästa steg. Det har gått sju veckor på det här året. Snart två månader. Vart fan tog den tiden vägen? Vad har jag gjort? Jag behöver något som gör dagarna meningsfulla. Något som får mig att minnas varje dag som en bra dag. Jag är trött på att låta tiden bara gå...


som vanligt

Sitter och gör allt annat än plugg. Orkar verkligen inte med historia. Men har man prov så har man så ska sätta igång snart. Har även lovat mams att städa mitt rum och hjälpa till med middagen, suck. Hittade ett roligt spel till telefonen idag, rita och gissa spel som vi alla satt och spelade under hela lektionen och hela lunchen. Kan inte riktigt slita mig från det heller. Vissa bilder ger en ett gott skratt i alla fall.
Nu har jag i alla fall fixat klart elins present och jag hoppas att hon blir gladis. Tanken av en lugn och mysig kväll hemma är faktiskt lockande, men att jobba imorn känns bara segt. Pengar är alltid bra men usch, inte en lördagsmorgon..

grattis syster

Fick skjuts till skolan imorse för andra gången den här veckan. Guld! Min mamma är allt bra hon.
Idag blir det skolan till tolv, så skönt. Sen ska jag hem, fixa elins present lite och sen städa. Ikväll kommer lite släkt och vänner på middag för att fira elin och mig också på ett litet hörn. God middag och härligt sällskap är aldrig fel. Jobb imorn 9-14 så det blir en lugn kväll. Tjing


och dagen var slut

I skolan var dagen precis som vanligt, kändes inte som födelsedag alls. Farmor&farfar kom på middag som de gör varje födelsedag men i år var även bästa Nicole med. Så mysigt! Men dagen var varken bra eller dålig, ett år kvar till systemet i alla fall. Godnatt!


alla hjärtans dag

Och så var dagen här, dagen som alla hatar... Min morgon var fin i alla fall, familjen kom in med frukost och sjöng. Lite paket på det är ju inte helt fel heller. Jag fick sova nån timme till men vaknade nu med en irriterande huvudvärk, har egentligen inte alls lust att åka till skolan. Men nu ska jag väll dra mig upp. Känner på mig att de mesta kommer gå fel idag - happy thoughts....


trött

Dagen började ganska bra. Var hur trött som helst men drog mig upp och njöt av en lång varm dusch. Åt frulle med mamsi och hon sa att hon kunde köra mig till skolan. Köerna var galna och jag kom en kvart sent men min historialärare bryr sig typ inte om förseningar, grymt skönt. Dagen rullade på och jag kom hem ganska tidigt. Pluggade lite (lite för lite..) och fastnade sen vid tvn som vanligt. Snart är det fysträning, så otaggad.


söndag

Sitter hemma med m&p och kollar så ska det låta, förtränger att jag måste plugga och myser lite istället. Har tillbringat helgen ute på landet med min fina vän, precis vad jag behövde! Vi åt massa gott, gick promenader, kollade film och badade jacuzzi. Kunde inte varit bättre! Eller jo, med fungerande vatten kanske.. Hon är så bra den där Nicole, förstår mig på alla sätt och vis.

Om jag tar bort måndagen så tror jag denna vecka kan bli riktigt bra faktiskt. Födelsedag och grejer.


det är jobbigt att komma ner och inse att du inte finns här längre..

Just nu känner jag mig ganska tom, tänker inte på någonting. Har suttit i bilen i sju timmar och kollat film med min kusin, men nu ligger jag i sängen och börjar äntligen få tillbaka värmen. Klockan tre imorgon är morfars begravning, vet att det kommer slå ner en bomb i mitt huvud då. Precis som på mormors. Inne i kyrkan kan jag inte hålla tårarna borta, då gör allting bara ont. Alldeles för många ledsna miner på mina käraste, det är jobbigt.

Jag vill egentligen inte sova för jag vill inte vakna till morgondagen, godnatt..


tisdag

Kom hem runt fyra idag och satte mig i bilen halv fem för en liten road trip ut till värmdö, never again säger jag bara. Helvete vad långt det var! Hade ett litet träningspass med min framtida pt men vi körde mest tester som jag förhoppningsvis kan förbättra om 15 veckor när pt perioden är över. Kom hem vid halv nio och åt smarrig middag med syster som för en gångs skull tillbringar en dag hemma. Nu ska jag packa ordning en väska som mamma kan ta i bilen, åker direkt ner till skåne efter skolan imorgon. Morfars begravning på torsdag..

stressad

Helgen var grym på alla sätt och vis. Mys, fest, mycket skratt och massvis av kärlek. Att vakna imorse var inte lika underbart. Det var kallt och skolan var tråkig, slutade i alla fall tidigt som tur va. Väl hemma har jag varit duktig och pluggat lite matte, men stiftet i pennan tog slut och jag orkar inte hämta en ny... höjden av lathet! Ikväll är det träning och man kan inte vara otaggad, är alldeles för trött.


Är btw galet stressad, veckorna går och jag väntar på något men vet inte vad. Tar mig igenom dagarna utan att tänka på vad jag egentligen gör. Ångest tänkande.

standard

Kom hem som en isklump och det gjorde ont i kroppen för att jag frös så mycket! Bytte till mjukis, la mig till rätta i soffan under täcket och hämtade det jag skulle plugga på. Vaknade sen upp en timme senare... Nu ligger jag här och har lite smått panik inför provet imorn då jag ska hemifrån om två timmar och kan ingenting. Det blir först zumba med Nicole och sen thai boxning med laget. Ska bli riktigt roligt men lär inte få mycket sömn inatt... Skolan in my ❤


jag fryser

Vaknade med ont i halsen imorse, ogillas! Åkte till skolan, hade en lektion som gick skit fort och hade sen min härliga håltimme framför mig. Jag och phipz satte äntligen igång med projektarbetet i alla fall, har varit så sega med det menmen. Nu borde jag plugga men har ingen motivation alls. Är riktigt tagg på fysträningen ikväll, bara några timmar kvar! Tjing



RSS 2.0