äntligen lördag

Match igår som gick åt helvete och avslutade kvällen hemma med m&p i soffan, mysigt. Började dagen med 11 km power walk med systra mi och vi hade en massa att prata om, välbehövligt!

Ska snart ta bilen till niks för att först boka Thailand (aaaah!!!!) och sen tagga för utgång :D livet leker!


och tiden bara går

Har redan varit en månad på jobbet och tiden går läskigt fort! Men har fått riktigt bra kontakt med alla barn och det är kul att åka dit på morgnarna. Jag är dock väldigt trött för det ofta.. Ska åka till emma om fem minuter där det blir middag och mys med bästa bröderna, alldeles för länge sen! Sen har jag en grymt rolig helg framför mig - gillare.


underbar helg

Hade mys med niks och jess igår, taco middag och sen alldeles för mycket mumma till filmen - standard! Bästa ni, mår så otroligt bra med er. Längtar som en tok till Thailand! Självklart slutade kvällen med sleepover, alltid bästa!

Dagen har bjudit på städryck, fixade i rummet och renbäddade - längtar till sängen <3 Ska gå och lägga mig tio idag, hur skönt som helst. Tjing



fredag

Tillbringade fredagskvällen med Camilla och kollade film och åt popcorn. Hur mysigt som helst! Det finns ingen som får mig att skratta som du, tack <3

Btw - Jag hatar att jag fortfarande bryr mig fast än du slutat för länge sen.. För min egen skull måste jag sluta, nu.


känsla

Jag är arg. Arg på dig. Arg hur jag mår och känner på grund av dig. Arg över att du förändrats och slutat bry dig om mig. Arg över att inget blir som man trott eller hoppats. Du som brukade vara den som alltid ställde upp svarar inte ens längre när jag försöker höra av mig. Jag gillar inte den du blivit. Inte över huvudtaget.


utan energi

Jag är trött nästan hela tiden men samtidigt fruktansvärt rastlös. Jag vill att någon ska komma och röra om i mitt liv, få mig att vakna upp och ta bort känslan av att vara uttråkad. Jag behöver lite impulsivitet, något banbrytande. Jag behöver något nytt och spännande, och jag behöver det nu. 
 

måndag

Helgen har bestått av släktmys och fotboll. Vinst med 2-1 över ängby, läskigt skön vinst! Men sen torska Dif med 3-0 mot aik.. rövhål!

Måndag morgon och jag skulle gått upp och tränat, klockan ringde 06.45 men jag stängde av och ställde om till 07.30. Får dåligt samvete men det var skönt att få sova ut då jag har lite sovmorgon idag och inte börjar förrän 9, guld! Nu när jag även blivit bilägare så tar det bara 20 min till jobbet istället för en timme, hur bra är inte det!? Ting


lite paris i bilder




Släktträff

Moster och kusin kom i torsdags som en surprise för mami. Så det blir massa kvalitetstid med släkten nu under helgen. Ska iförsig spela match vid fyra och ikväll äta middag och gå på bio med Jessika och Nicole. Vill jag spela match? Svar nej. Orkar jag åka iväg ikväll? Svar nej. Vill jag spendera hela helgen i sängen med one tree hill? Svar ja! Hej deppig tjej.... Menmen, det blir inte alltid som man vill (det blir aldrig som man vill) Over and Out


ensamhet när den är som värst

Det låter hemsk att säga "livet suger" då jag har en familj i världsklass och underbara vänner som jag vet ställer upp i alla lägen. Men det finns en plats i hjärtat som ekar så tomt, en plats som vänskap inte kan fylla. Tomheten i hjärtat gör ont allt för ofta och jag är trött på att vara ensam. Jag vill vara kär på riktigt och inte bara ständigt längta och önska. Jag vill älska någon så innerligt att det känns i varenda del i kroppen. Bara för ett kort tag i alla fall, bara lite grann..


hemma igen

Det var underbart att få komma bort några dagar och bara njuta av värme och ledighet tillsammans med mamma. Fötterna tog en del stryk då vi gick gick och gick hur långt som helst. Men det var det värt! Alla dessa vackra byggnader och att få se staden från Eiffeltornet var något alldeles särskilt! Är så nöjd med allting, tack mamma och pappa för student presenten!!!

Att vara tillbaka på jobbet var inte så jobbigt som jag trott, hade en riktigt bra dag faktiskt. Härliga kolleger och underbara barn! Bra kombo. Nu blir det lite städning på rummet och ikväll vaknas det träning.


Paris here we come

Klockan är kvart över åtta en lördag och jag kan inte sova.. Däckade iförsig i soffan halv elva igår, fan vad party. Men ska snart gå upp, äta massa god frukost, packa det sista och sen åker vi vid halv tolv. Det känns lite svårt att packa kläder för 27 grader fast vi ska turista och kolla fina saker, vad har man då på sig? Hur som haver kommer det bli super kul! Hade dock varit skönt om jag inte dragit på mig en jävla förkylning, men men det är bara att bita ihop!


trött tjej

Har tio minuter kvar på rasten och mitt te är slut, dessutom går solen i moln lite för ofta och här nere vid vattnet blåser det än del så det är lite för kallt. Längtar bort till Paris som lovar lite bättre väder. Slutar om fyra timmar och jobbar på att få mams att hämta mig, är trött på bussen redan.. Tacka Gud för bilar (hej miljöbov)

Ikväll är det bara jag och mami hemma, då är det som mysigast. Vi ska äta god middag och packa allt för imorn, åh det ska bli så kul att åka iväg lite bara vi två. Fina älskade mamma <3


sjukling

Jobbet på dagis har gått som smort och barnen verkar gilla mig, det är ju skönt i alla fall! Däremot har jag dragit på mig allas förkylningar av olika slag så halsen och huvudet gör ont och snuvan den är lagom irriterande den med. Men ska försöka dra mig ner på träningen ändå, åker som sagt till Paris på lördag och kommer sakna mina flickor om jag inte åker dit. Nu ska jag kolla klart mitt oth avsnitt och sen byta om. Tjing


slutkörd

Ligger i soffan med en värm vetekudde runt nacken, är trött i hela kroppen och huvudet är fullproppat av information och nya intryck. Började första dagen 08-19 är shit vad det tar på kroppen. Nu ska jag kolla nått avsnitt one tree hill och ska sova om en timme för att orka med morgondagen på en ny avdelning. Tjing



RSS 2.0