Standard

Vill att klockan ska slå halv fem så jag får åka hem.. Är så trött! Har inget som helst tålamod och känner mig grinig och tjatig på barnen som är rätt då gnälliga dom med - dålig kombo! 

På fredag jobbar jag kort dag och sen åker vi till Göteborg över helgen. Louise ska spela innebandy och vi tar tillfället i akt att hitta på något hela familjen! På lördag kommer även min fina och gör oss sällskap. På lördag har vi 3 månader. Det är lycka. Det får de trötta och jobbiga dagarna att bli så mycket bättre. Med dig mår jag bra mitt hjärta! 




Vart finns orken?

Trött är bara förnamnet och jobbar till halv sju ikväll. Jag vet inte riktigt hur jag ska orka eller ens hinna träna.. Jag hade bestämt mig, jag hade motivationen men den tappade jag. Igen, för hundrade gången. Dagarna är fullspäckade och jag orkar inte. Mitt huvud säger ifrån. Hela min kropp säger ifrån. Jag behöver helg varannan dag för att orka. Lördag och söndag är över på ett nafs och jag hinner inte få tillbaka krafterna för ännu en arbetsvecka. Jag är trött. Hur hittar man orken när man verkligen inte orkar?... 

Vecka efter vecka

Det är redan onsdag och det känns som att det var söndag igår. Läskigt. Men längtar till helgen som verkar bli riktigt bra så gör inte så mycket att tiden går fort. Bästa niks och cam kommer hem till helgen och på lördag ska vi fira Alex och Basse som fyller 20! 

Slutar om tre timmar och ska sen ut och springa har jag lovat mig själv! Ska sen hem och mysa med pojken min - får avsluta dagarna på bästa sätt med bara massa mys! 


RSS 2.0