Kärlek i överflöd

Mannen min kom över på middag igår och sen blev det bara en massa mys i soffan. Mamma låg bredvid och sov i pappas knä och självklart sov han också. Vi skrattade åt gamlingarna och jag fick miljoner pussar. Jag kröp in i hans varma famn och kände mig trygg och löjligt lycklig. Kär är bara förnamnet. Min, bara min. Jag älskar dig




Trött

Jag är så fruktansvärt trött på mig själv. Trött på att se mig själv i spegeln varje morgon och vara missnöjd. Trött på att jag heller inte gör något åt det. Trött på att jag ger upp för fort och gång på gång misslyckas. Jag är trött på att sakna motivation. Jag är trött. Bara så konstant trött.. 



Veckorna bara går

Snart är september slut. Vet inte riktigt vart den här månaden tog vägen. Från måndag till torsdag längtar jag till fredag och helgerna tillbringas mest i sängen då tröttheten börjar ta över igen. Helgerna går för fort och sen är det måndag igen - ny vecka nya tag. 

Jag längtar ständigt efter något. Men jag vet inte riktigt vad. Får i alla fall tillbringa varje natt med min kärlek vilket gör att varje dag får ett bra slut. Men denna ständiga längtan efter något tär på mig. Om man inte är tacksam för det man har, varför skulle man då bli lycklig med mer? 




Berg och dal bana

När man mår riktigt bra är det alltid lättast att trilla dit och må dåligt. När man har något man håller kärt och är så fruktansvärt rädd att förlora. Och vem är jag för världen, vad har jag att erbjuda? Jag är rädd. Rädd att få hjärtat krossat. Rädd att ramla tillbaka ner i den mörka gropen som mestadels består av ensamhet. Det är läskigt när någon annan så enkelt styr ditt humör och din lycka. Men det här är jag i ett nötskal. Att ständigt tro att allt kommer skita sig och tro de värsta i alla situationer.. 





RSS 2.0