jag älskar dig mamma



hej hej, hemskt mycket hej

Var på partaj med emma och alexandra i fredags och hade supermys kväll med camilla igår.
Det kallar jag lyckad helg. Nu blir det plugg, tjing.


snälla vinter ta slut

Åkte på en liten shopping runda med philippa efter skolan och fick med mig en klänning, vårjacka plus lite annat smått och gott hem. Nu vill jag verkligen ha vår så att min jacka kommer till användning!
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och fundera på vad för kläder jag ska dra på mig ikväll. Jag och nördlöf ska iväg och det kommer bli nice skulle jag tro, vi är himla bra på det nämligen.
Älskar helg, tjing.

arg

Hej mitt fina inlägg jag nyss lagt der tid på försvann så nu skiter jag i det här, hejdå.


det snöar, igen..

Snälla vinter, ge upp! Jag orkar inte med mer snö.
Har stannat hemma idag också, men imorn blir det skola igen. Har faktiskt varit lite duktig och pluggat men nu tar jag paus och sätter på en film. Det är jag värd! Tjingeling.

hej ilandsproblem

Något som jag kan störa mig på sjukt mycket är när internet vägrar gå snabbt. Det tar tio gånger längre tid att ta sig in på en hemsida, och att logga in eller försöka göra något annat är när intill omöjligt om man inte vill vänta i tio minuter. Och det jag velat göra senaste timmen var att se ett klipp på youtube men det var ju bara att säga tack och adjö för det gick verkligen inte.... Och mitt i allt detta mår jag piss och jag kommer nog aldrig klara av att gå till skolan imorn.

fuck off

JAG HATAR MIN DATOR SOM NYSS FÖRSTÖRT ALLT JAG JOBBAT MED SENASTE TIMMEN!!!!!!

hello sunshine....

Känner mig lite skyldig till fröken Holms förkylning men hon kom faktiskt hit på egen risk i fredags så engentligen får du skylla dig själv flicka lilla! Om det är till någon tröst mår inte jag heller bra, försökte sova mig frisk igår men det gick inge vidare. Tog precis en iskall dusch och det var inte planerat, men hela min underbara familj bestämde sig alla för att duscha precis innan jag skulle duscha så varmvattnet var nog lite trött...

Nu är planerna att trycka i mig ipren och sen försöka sätta igång tankarna på matten.
Wish me luck.

raspberry

Tvättade nyss bort min ansiktsmask som doftade hallon, sagolikt. Så nu sitter jag här med babylen hy, skämtosido.. Men känner mig lite piggare nu i alla fall. Ipren + halstabletter gör susen. Nu är den bara hostan som kvarstår, suck. Nu ska jag fortsätta ta hand om mig själv, puss.



på tal om hallon - det här goda bjöd jag världens bästa på igår.. mumma


fuck

Det suger att vara sjuk på helgen. Alla planer skiter sig.
Igår skulle jag och emma ut på äventyr men min kropp sa ifrån så soffan + film var min enda vän.. Tills världens bästa camilla kom och plingade på dörren och gjorde mig sällskap trots mitt hostande. Hon skrattade iförsig mest åt mig och tyckte jag lät rolig. Det tackar man för!
Och idag skulle jag spelat cup och sen haft supermys stund med nicole men det sket ju sig det med. Var tvungen att ringa min tränare och säga att jag inte kan spela.. Åh jag som var så taggad. Så idag ska jag bara ligga och tycka synd om mig själv hela dagen. Hejdå.

så kan det gå om man har tråkigt

 
 

Tjusig va!?..


my love

Det är inte okej att vara ifrån sin bästa vän i tre veckor.. Jag saknar dig!


jag vet inte varför

När jag kom hem efter skolan var planen att ta en kopp te och öppna matte boken och sätta igång med pluggandet. När min stora kopp te var klar såg soffan och tvn mer lockande ut så jag tänkte att ett avsnitt oth kan väll inte skada. Saken är den att jag aldrig kan titta på bara ett. Det blev tre och just i dom avsnitten handlar det om att en person dör och allt var bara så sorgligt. Tårarna bara rann ner för mina kinder och jag orkade inte hindra dom. Ibland är det skönt att gråta ut, eller idag var det de.

Vid halv åtta stod det löpträning med laget på schemat och härligt nog var det inte så jobbigt idag. Inte för kallt och hyfsat plogade vägar. Trevligt sällskap och lite tävling gör det hela mycket roligare. Efteråt blev det dusch och bastu med alla underbara tjejer. Ni får mig så glad, hoppas ni vet det.

Då var det dags att ta tag i matten.. Tjing.

jag tänker på er..

Har varit hemma hela dagen och inte gjort annat än kolla avsnitt efter avsnitt av one tree hill. Ibland är det skönt att slippa tänka och gå in i en annan värld för en stund. Speciellt när allt inte är perfekt i sin egen.


söndag

Hade en riktigt rolig och mysig kväll med flickorna igår. Jessika, steph och jennifer sov kvar här och satan vad ni är bra tjejer. Stor kärlek! Får se vad jag gör med en dag som denna, borde nog ta tag i lite plugg men det har jag verkligen ingen lust med.. Tjing.

ilovefys

Gick och gymmade igår, har fys med fotbollen idag och ska gymma med ellan imorn. Jag älskar att ha träningsvärk för då känns det att träningen tagit. Nu måste jag bara skriva klart min essä som ska in imorn och den ska bli gudomligt bra.. eller inte. Tjing.

du och jag - genom allt



Bilden är ungefär fyra år gammal
men kommer alltid vara min absoluta favoritbild.


if you only knew

Nu märks det att skolan är tillbaka - måste plugga, usch säger jag bara. Har några sidor i matten och en essä att skriva tills torsdag. Men idag är min tränings fria dag så det är bara att sätta igång. Tjingeling.

söndag

Har precis mättat magen med middag och den satt fint. Vaknade upp hemma hos emma med härligt folk imorse efter att ha sovit högst tre timmar inatt. Men det är inte så lätt när man delar på en 90 säng. Eller när min sovkamrat vägrade dela med sig av täcket. Plus att han snarkade.. Men det gjorde att emma vaknade upp mitt i natten och började as garva för att det lät så roligt, då väckte hon såklart oss andra också. Bra jobbat kvinna! Nej men vi hade himla roligt igår. Får se om några bilder från gårdagens läggs upp.

Jag längtar verkligen inte tills imorgon.. Vill ha helg igen!

grattis på födelsedagen världens bästa pappa



friday tomorrow, hell yeah!

Det var inte kul att börja skolan men satan vad underbart det var att träffa mads och phipzor. Utan er hade jag kolavippat i skolan kan jag ju säga. Efter två (onödiga) timmar i skolan gick jag med mina kära klasskamrater och åt lunch sen följde philippa med hem och hjälpte mig med tårtorna till papis b-day imorn. Det blev även lite one tree hill och nu har jag fått ännu en att fastna för denna världsbästaste serie, stolt. Nu blir det lite te och macka för jag är kall som tusan trots att det bara är -11 ute idag. Puuusssss.

sista dagen på jullovet

För typ ett halv år sen tvär dog min dator utan egentlig anledning men det betydde att alla låtar och bilder var kaputt men vet ni vad. Dom har uppstått ifrån de döda!!! Pappas käre kamrat har gjort så att jag kan koppla in min gamla hårddisk i min nya dator och nu är äntligen bilderna tillbaka. Är extremt glad just nu.

Eller egentligen inte, skola imorgon 09.00.. suck. Men det betyder att jag får träffa sötaste madeleine och philippa som jag saknat som tusan! Pusshej.

tack storasyster för att du är du



Det är en extremt dålig bild men det är i alla fall ett halsband som jag fick av elin i julklapp. Det står
Live your dream på det och jag blev så glad. Min syster känner mig bäst av alla och hon vet att jag drömmer som en tok. Om allt och alla. Ibland är mina drömmar så pass långt borta att jag aldrig kommer nå dom men när jag såg dom där orden gav dom mig lite styrka att försöka nå mina drömmar. Även om dom är för höga så är det aldrig försent att försöka.
Tack syster, jag älskar dig - oändligt och föralltid.


same damn speed

Kom hem för en liten stund sen och är himla nöjd med mina köp. Är snart klar med julklappen/ födelsedagspresenten till världens bästa. Lite sent jag vet, men det betyder att jag lägger ner en massa tid på den!
Igår kväll gick strömmen i hela huset och nu ikväll gick den i köket. Väldigt lägligt men tanke på att jag bara ätit frukost idag och är vrålhungrig! Grr. Det är något med hela området, suck.

i know everything is gonna be alright

Det är -15 ute och jag ska när som helst traska ner till bussen. Jag hatar att åka buss när det är kallt, eller i alla fall stå på busshållplatsen och vänta på bussjäveln som aldrig kommer i tid.. Men men, det leder i alla fall till något bra. Ska in till stan och träffa underbara emma och vi ska bränna pengar. Det älskar jag. När jag kom ner till köket imorse hade världens bästa mamma lagt pengar på köksbordet. Och det tackar jag verkligen för, mitt kort är lite empty för tillfället. Nej nu måste jag skynda! Min dag kommer bli bäst, hoppas eran kommer i närheten. Puss.


måndag

Har suttit i löthallen hela dagen och fått träsmak i rumpan.. Men det var himla kul att se oss ta hem tredjeplatsen. Good work girls! Om några minuter kommer sötaste elin förbi och vi ska hem till henne och mysa. Ha en bra kväll people! Puss.

söndag

Sitter just nu i sängen med nikkan och vi är galet sega. Vaknade vid halv två och har inte gjort någopt vettigt sen dess. Men igår var det fotbollscup långt bort åt helvete men vi hade kul och självklart tog vi hem guldet! Big love to you girls. Om nån timme ska jag träffa min kära kamrat steph och vi planerar att ha en riktig stefan&jens kväll och det kommer bli lika bra som alltid. Nej nu ska lilla nicole snart traska hemåt. Puuusss.

fredag

Lite ändrade planer, blir en mys kväll hos steph med camilla, johanna, amanda och jessika. Puss.

det här är mitt år

Det är ett nytt år med nya mål att uppnå. Det är så mycket jag vill och tänker förbättra till det här året. Men jag har mitt underbara fotbollslag med oslagbara vänner som jag alltid kan lita på. Jag har camilla holm och emma beckman som betyder allt. Ni alla fick mig att orka förra året men det här året ska jag även kunna orka på egen hand. Förra årets besvikelser fick mig starkare nu när jag tänker efter. Jag vet vem jag är och vad jag vill. Jag har egentligen bara ett löfte till mig själv det här året för att inte kunna svika mig själv och det är något jag tänker klara av vad som än krävs. Wish me luck. 

välkommen 2010

2009 försvann lika snabbt som det kom och det var ganska skönt faktiskt, gillade inte det året. Har därför kommit fram till att det här året bara kan bli bättre. Igår firades nyårsafton med underbara vänner och jag är väldigt nöjd bortsett från hjärtlösa idioter.. inga detaljer. Tror att jag ska tillbringa första dagen på året med camilla eller så blir det bara en riktigt chill dag hemma inför cupen imorn.

Nu blev det lite luddigt men jag är trött, tjing.



RSS 2.0