jag vägrar

Kvällen har varit betydligt bättre än dagen i alla fall. Jag vet inte varför jag allt för ofta känner mig ensam när vet att jag har massa fina människor omkring mig. Imorn är det studiedag och den dagen ska jag inte sova bort. Måste verkligen minska högen med plugg känner jag. Ska även ta mig en liten morgon prommis med bästa bali imorn om det inte är allt för hemskt väder. Det lutar åt en grym helg fullt med mys och röj, sånt gillas. Godnatt.

pallante

Kände att jag började få lite koll på teorin men 42/70.. inte riktigt kanske.



varför

Ingenting har gått som jag ville idag. Fysiken funkar bara inte, har inte ens öppnat historia boken och svenska texten fick en till mening skriven. Sen är det massa annat skit som invarderar mitt huvud. Sämst.

jag saknar dig

Nästan lite för mycket ska du veta. Godnatt.

blä

Fick gå från skolan 45 min tidigare idag, sånt gillar vi. Men fick bara gå om jag lovade att skriva min artikel hemma. Jag har skrivit överskriften plus två meningar i alla fall, bättre än ingenting. Nej men det går sämst och är lite stressad för att jag måste bli klar med den och har högst en timme på mig, sen är det match och ikväll kommer jag inte ha någon ork. Morgondagens pluggschema består av fysik och historia, kanske får klämma in nån svenska timme för att bli klar med skiten som egentligen skulle in förra veckan oups. Okej, nu måste jag ge det ett försök..

en tisdag

Seg dag i skolan mellan nio och halv fem. Men träningen var inställd idag inför matchen imorn så planen var att plugga galet. Meeeen det blir inte alltid som man tänkt sig så jag drog hem till Lukas på middag för att sen åka till råsunda och se sverige matchen, inte för att den var en höjdare men den var galet mycket roligare än plugg.

Början kvart i ett imorn så det ska bli skönt att få sova ut. Godnatt


fuck this shit

Om en halvtimme bär det av till träning. Tror ni jag orkar? Nej precis, otippat.. Jag vill ligga i sängen, omfamnad av täcket och tro att världen är underbar och full av kärlek. Det kanske den är också, men inte till mig.

Orkar inte

Det ligger grejer överallt men jag orkar inte städa. Allt plugg bildar stora högar men jag orkar inte plugga. Konditionen är nere i botten men jag orkar inte bege mig ut och springa. Jag intalar mig själv att jag ska börja äta bättre men orkar inte ta tag i det. Jag behöver pengar men orkar inte jobba. Jag vill ha körkort nu nu nu men orkar inte plugga teori. Jag ber till gud för lite sol och värme, men de få stunder som det sker orkar jag inte gå ut. Jag orkar ingenting och det är det jag inte orkar med längre..

kärlek


Du är bäst nu, men du var bättre förr.
Våra brister, gör oss till människor.

yoooo, vad hader !?

Det är alltid lika kul att vakna morgonen efter och se att massa bilder är tagna med telefonen. Inte lika roligt när man ser ut som stryk på varenda! Dagens tips: 1 - Försök inte ta jätterött läppstift när du är lite lagom glad, resultatet blir inte sådär fint som du tänkt dig. 2 - Ta inte kort om du tror att du passar i röda läppar om du bevisligen inte gör det...

nice man

Igår var en grym dag. Hade i stort sett ledigt och började dagen med att få lite plugg gjort. Efter lite stressande sms från en viss oliver så kom jag till slut iväg till stan för att hitta present till nicole. Efter en stunds letande och när vi slutligen hittat det vi sökte kände vi oss värda en glass och då kom klas och joinade - trevligt trevligt.
Kvällen blev bäääästa. Efter att jag varit snäll och lagat super middag till lukas så kom nicole, johan, fredrik och alex. Lite hetsigt förande för att sen hinna med bussen och i Spånga mötte vi upp camilla också, och det blev en hel kul kväll med hemgång vid halv fyra. Även lite mysig sleepover blev det.
Nu är det earth hour = mys med syster






Luddigare inlägg måste man leta efter

mysis

Jag tog mig en promenad i mörkret för att hämta ut denna skönhet idag. Är så glad att den äntligen är här att jag fick ett litet glädje rus när jag kom hem. Då kom även min trogna homie förbi och vi hade det mysigt framför en film. Han är allt bra go den där lukas, i alla fall de stunder när han inte slåss..
Praktiken blev inställd imorn men mår bättre så ska försöka ta tag i lite plugg som ligger här i en fin hög på mitt otroligt städade skrivbord. Nu ska jag njuta lite med min nya älskling och sedan förberda mig inför en skönhetssömn.

det suger

Huvudvärk sen i lördags, riktigt mysigt. Antingen är jag extremt jävla trött för att jag sovit sämst på senaste eller så är jag påväg att bli sjuk. Jag röstar på det första förslget i alla fall. Stannade hemma från praktiken idag för att förhoppningsvis må bättre imorn eller något. Blir förmodligen ingen träning ikväll vilket suger men idag ska vara en bra dag för idag är det nicoles födelsedag, 18 barre vännen - inte illa pinkat.

Nu ska jag ta med mig täcket till soffan, ta ett glas juice och låta one tree hill få mig frisk.

livet har en förmåga att förändra ens planer

Jag är trött. Sådär extremt trött så att man nästan ser suddigt. Men jag orkar inte gå och lägga mig för jag vet att jag ligger vaken i minst en halvtimme och bara vrider och vänder på mig, skakar av kyla och tänker på tok för mycket. Det mesta verkar gå upp och ner och det gör tankarna mer komplicerade än vanligt, det gillas inte. Därför tänkte jag sitta här tills jag knappt kan sitta rakt och sen stupa i säng och somna direkt. Låter som en bra plan.

näst intill komiskt

Jag försöker men det skär lite i hjärtat varje gång. Det börjar kännas okej och dagens väder värmde, det gillas starkt! Längtade lite extra efter min ipod idag. Har fixat massa underbar musik som bara väntar på att älsklingen ska komma hem, äkta kärlek. Nu blir det snart fys och käre syster har bestämt sig för att joina, tävling på hög nivå.
ps. älskar dig farfar. ds

yeeez

Pratar med en extremt efterbliven kille i telefon som spelar spel, svär på finska och gråter.



när musik känns helande på något vis

Is it the red wire or the blue wire?
Just pick one and cut, it just doesn't matter anymore.
Or did it ever? Cause I could never control when the bomb would explode.
Oh god I love you, I mean forever.
I left my body behind to break the news, looks like it's over.



passade in på något sätt

Didn't I know? And couldn't I see?
Why did I have to make those same mistakes,
My sweet Marie..


sämst

Vädret gjorde oss sjukt otaggade och soufen kände sig lite risig så vi drog på oss skönaste kläderna vi hittade och laddade upp med lite OC. Men efter fyra avsnitt var klockan tio och vi kände oss taggade och ångrade att vi inte kommit på det tidigare.. Men cami skulle upp tidigt och jag hade ingen lust att slösa bort en till dag på att må dåligt så det blev bara mys och isäng inte allt för sent. Ganska skönt faktiskt.

Nu ska jag utnyttja dagens fina väder och ikväll blir det lite jobb.

godnatt

Kan man sitta och skaka som att man fryser som en hund utan att egentligen frysa? I så fall gör jag det just nu skumt nog.. Blev lite för mycket av det goda igår på skivan och det priset fick jag betala idag. Usch säger jag bara! Gick hem tidigare från praktiken till och med.. Men nu känner jag mig som en människa igen och det ska bli skönt att gå och lägga sig snart. Det blir förmodligen utgång med mina bästa imorn men inte lika mycket alkohol.

jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill, där stannar jag tills allting ordnat sig

Hade varken lust, ork eller någon egentlig anledning att gå till skolan så struntade i det. Efter lite mys ute i den värmande solen med en kopp te var det tillbaka till den inte lika mysiga verkligheten. Började plocka lite hemma för att inte bli allt för rastlös, gjorde en liten rensning i garderoben också bara för att. Världens bästa syster kom med lite peppande ord och fick kvällens äventyr att låta himla bra, det gillar vi. Gillar också att jag äntligen ska få träffa min finfina vän ikväll!

Nu byter jag ut deppmusiken mot lite pepp för att orka ta tag i lite plugg.

jag försöker men jag tycker inte om det

Väntar på att banken ska öppna och sen ska min kära far köra dit mig så att jag får in mina efterlängtade pengar. Dagen bjuder på lite chill skola mellan ett och fyra, sen blir det hem och ladda upp med lite käk till en match och sen kusins studentskiva. Lär vara hyfsat seg på praktiken imorn så hoppas att det är värt det.

.

Jag har en klump i magen. Det känns inte bra. Godnatt.



-

Det är vissa saker jag verkligen inte klarar av. Det där var en av dom..

vägen blir bara längre


ni är så bra för mig


om du bara visste

Mamma sa igår att hon skulle sätta klockan på åtta och jag gnällde lite och tyckte det var alldeles för tidigt. Men själv vaknade jag kvart över sju och kunde inte somna om, härlig start på helgen.. Har varit tröttare än på länge hela veckan men kan ändå inte sova ut. Jag drömmer för mycket, vaknar upp helt slut och tankarna tar sönder min hjärna. Det suger.


Men nu blir det en riktig släkt-helg. Ska börja dagen men mys frukost hos morbror. Sen blir det lite shopping med syster och kusin. Klockan fem rullar gästerna in för att, bättre sent än aldrig, fira mig och elin. Imorgon blir det ett-års kalas för sötaste kusinbarn och på söndagkväll flyger moster&kusin hem igen.

så mycket kärlek, så mycket tårar


a men det sög ju

Kylan vägrar lämna min kropp och halsen gör mer ont.
Som pricken över i:et fick jag nyss en härlig huvudvärk.

trött

Jag fryser något extremt och har frusit hela dagen, plus att halsen börjar göra ont. Jag vill inte bli sjuk.
Nu ska jag vara en snäll dotter och städa mitt rum i väntan på maten.


Underbara du!

wednesday

Är fortfarande grymt död i armarna efter min lilla gymtrip i måndags
och fysen igår har satt sina spår den också, i like it!


Nu står det praktik på schemat och jag är faktiskt väldigt taggad och lite nervös över vad jag egentligen kommer få göra men det blir nog bra i alla fall. Nackdelen med massa praktik är att man träffar bara alla sötingar i skolan åtta gånger den här måndaen, suck. Men ni hör, åtta gånger i skolan på en månad är inte dåligt heller så.. Gillar det lite ändå. Ska bege mig till bussen om en kvart.
Fint väder = bra start på dagen.

-

Jag behöver dig.

ibland är det svårt att veta vad som är rätt.

Jag mådde dåligt när jag vaknade imorse, ville verkligen inte till skolan. Men av nån underlig anledning drog jag mig dit ändå och fick lite trevligt sällskap både dit och hem, det gillas. Orkade även gymma nån timme efter skolan vilket var ett stort plus, efteråt i alla fall. Nu blir det att njuta för att vi inte har något plugg än och ikväll väntas träning.

dö skola dö

Det var ganska skönt att komma hem men jag skulle behöva en vecka lov hemma också. Tanken på skola imorn ger mig grov ångest och jag orkar verkligen inte med den längre. Skolan gör mig deprimerad. Behöver helg mer än en gång i veckan. Måste komma in i en rutin för att orka men just nu när allt är kaos i skolan med in tryckta lektioner och praktik så kommer det inte gå så bra känner jag. Nu blir det i alla fall solsidan med familjen och sen en mysis film som jag kan sova gott till.


RSS 2.0