Dagen

Vaknade halv sex, låg och pratade med
Mamma till sju och somnade sen om till halv nio. Det hade snöat hela natten och en mysig frukost med farmor och farfar lät bättre än att gå ut och spring så skjuter på det till imorn. Sen begav vi oss till skogen och högg en sketen liten gran som är kortare än mig... Men den är bra söt! Farfar ville ha en liten en och det fick han verkligen! Så nu är den klädd med minsta ljusen en gran kan ha och kulor som inte är alltför tunga, det kanske säger en del..

Sen har jag gjort kola med farmor och bakat pepparkakor att ha som placeringskort på måndag. Nu blir det middag och en fortsatt mysig dag!


äntligen

Jag och mamma kom upp till landet strax efter halv sex. Fick sluta ett på jobbet och jag nästan sprang ut från gården, så efterlängtat med lov. Har varit så fruktansvärt trött på det mesta de senaste veckorna så det var skönt att komma iväg lite.

Farmor bjöd på middag när vi kom upp och nu har vi precis tänt en brasa i kakelugnen, gjort en kopp te och sitter och kollar på På spåret. Imorgon ska vi ut och springa och kanske åka lite spark genom byn. Mysfaktorn är hög.


Dålig start

Har ont i hela kroppen, har ingen bil till jobbet då den ska in på service, jag är inte klar med alla julklappar så måste iväg idag igen och att höra ord som gör ont någonstans där inne..


Hold on

Två och en halv dag kvar på denna vecka, Gud så skönt! Dagen har bestått av julbord med barnen, lite glass till efterrätt och sen Musses julfilm. Nu sitter jag på rast och njuter av bästa jobbet med bästa kollegorna!

Jobbar över lite idag och även imorgon, men det är bara att bita ihop!


Bra kväll

Soffan var skönare än skön när jag kom hem från jobbet idag, och en kopp te och lite Jul med Ernst gjorde det himla mysigt. Men efter en smarrig middag drog jag mig ut i snöstormen och mot Solnahallen. Fys stod på schemat och det var precis vad jag behövde. Att få ta ut sig helt och avreagera mig lite från dagens bravader. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och det lär svida i kroppen imorgon - love it!

Imorn: jobb 8-17 och sen julklappsshopping med mamsen!


Jag orkar inte

Kan inte alla föräldrar bara hämta sina barn så jag får gå hem. Är trött på allt. Hejdå


behöver jullov

Det spelar ingen roll att jag har världens bästa jobb just nu för jag orkar inte jobba. Inte bara för att det är segt att komma upp på morgnarna utan för att jag har en massa som jag hellre vill och behöver hinna med. Som att träna, köpa klart alla julklappar och umgås med vänner. Varför kan man inte få pengar för sånt!?..

Men imorgon är det tisdag = en dag närmre helg och lov. Åker till landet med mamma redan på fredag och myser lite med farmor och farfar sådär dagarna innan. Åh vad jag längtar, Jag älskar julmys med familjen! Nu: Godnatt


Rolig helg..

Fredagen började bra med jobb 8-16.30 och sen en timme på gymmet. Blev sen en snabb middag hemma för att ta ruschen till spånga då dom tydligen ändrat busstiderna.. Men jag hann med tåget och mötte upp Felix för att sen åka till Lukas. Men när vi sen skulle ut så var jag tvungen att åka hem, mådde så fruktansvärt illa utan att jag knappt druckit. Självklart hade jag åkt på barnens jävla magsjuka....

Idag mår jag i alla fall lite bättre så får se om jag åker och kollar på Elins match eller om jag stannar kvar i soffan.


lucia

Var på jobbet 6.30 imorse, bra tidigt men det var mysigt när alla barn kom i fina tomtedräkter och så. Underbara barn! Sen sjöng vi fint för alla föräldrar och det hela avslutades med glöggfika. Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb!? Bästa.

Nu sitter jag i bilen med pappa och morbror för att möta upp mamma i stan. Det står middag och teater på schemat. Mys torsdag!


tisdag

Vet inte om dagen började bättre den här morgonen.. Pappa kom in och frågade när jag skulle upp, jag frågade tillbaka lite sömnigt vad klockan va. 7.30 fick jag till svar. Panik. Ska åka hemifrån då, och som pricken över i:et skulle jag plocka min kollega på vägen denna morgon. Men på nått jävla vänster hann jag. Utan frukost i magen och med nått snabbt jag hittade i klädhögen på mig dock men det gör inte så mycket på mitt jobb.

Avslutade dagen med en skön timma på gymmet och sen möte med fotbollen. Nu lyssnar jag på Peter Jöbacks julskiva och myser med mamma då det bara är vi hemma. Kommer bli få sånna dagar framöver så gäller att ta vara på dom.


bad day

Dagen började på värsta tänkbara sätt, gick upp och satte på mig träningskläder men gick och la mig igen. Orkade ingenting och allting bara brast.

Nu har jag precis haft rast och går till halv sju.. Vill. Bara. Hem


snökaos

Vilket väder vi har, det bara snöar och snöar! Iförsig tycker jag det är ganska mysigt då jag slipper trafikerade vägar till jobbet och inte inställda tåg eller bussar. Idag har jag bakat pepparkakor med barnen och sen lekte vi ute i snön. Ja jag har världens bästa jobb!

Nu har jag och mams precis tagit en 45 min promenad lufsandes i snön, så mysigt. Världens bästa mamma. Nu blir det lite hemmafys då jag missar dagens fyspass med fotbollen. Efter det blir det bastu och kvällen avslutas framför en brasa. Idag trivs man.


tack

Kvällen började med middag hos bästa emmsi, självklart lika god mat som vanligt och alla dog lite av mätthet! Tiden gick och taxin plockade upp oss kvart i tolv, lyx ska det vara. Sen hade vi bara en sån sjukt lyckad kväll, vi skrattade, dansade, skrattade, dansade och mådde så bra hela kvällen. Klockan slog halv fyra och vi märkte att klubben började tömmas, ett besök på donken och sen taxi hem igen. I säng klockan fem och somnade med ett leende på läpparna. Så tack mina fina underbara vänner för en sån bra kväll, behövde det!


börjat bra

Ville känna mig lite små nöjd idag så drog mig ut på en 5 km runda imorse. Snöade fortfarande, 4 minus och träningsvärk men gjorde det i alla fall! Den kalla luften gjorde ont i lungorna, inte jätte skönt men bastun efter satt som en smäck - älskar det!

Nu ska jag hjälpa mams med att dammsuga och plocka undan och sen möta upp cami i vby i hopp om att hitta något nytt till ikväll. Tjing


simply the best

Asså mina beeeeen! Dom värker som jag vet inte vad - och jag älskar det! Och känner redan av dagens pass i armarna. En varm aplåd till mig själv som kunnat träna hela veckan utan att bli sjuk! Score.

Tillbringade kvällen sovandes i camillas soffa, alltid lila social! Nu ligger jag i sängen efter att ha varit en snäll dotter och hämtat mams vid friends arena! Plus i kanten är alltid bra.

Imorn blir en bra dag, ska fira bästa emma med mina finaste. Blir inte bättre! Ska ta vara på dessa stunder då man mår riktigt bra. Lycka. Godnatt



RSS 2.0