när allt känns fel

Nu har jag deppat färdigt, det är inte värt det. Jag tror att jag måste sluta tänka så mycket, jag mår inte ens bra av det. Hade en mysig kväll och det fick mig att tänka på annat ett tag. Lekte sen taxi och körde hem mina fina vänner och tänker nog avsluta denna kväll med gg precis som igår. Godnatt

det är kolsvart ute och klockan är bara tjugo över fem

Just nu känner jag för att spendera hela mitt lov under täcket. Jag är så grymt trött på mig själv och orkar seriöst inte. Bilder av ångest spelas upp i mitt huvud och gör att jag mår illa. När man vaknar upp dagen efter och säger aldrig mer alkohol för att man mår som ett jag vet inte vad, så brukar det ändå sluta med att man sitter där och dricker helgen efter igen. Men jag är så trött på de otroligt smarta besluten man tar när man är onykter. Som just för stunden verkar bra känns förjävligt efteråt. 


Ska först käka middag med lukas och othilia, sen kommer jempa och joinar oss på bio. En film om kärlek såklart. Jag vill se en film om mord, krig eller något annat hemskt. Är trött på filmer där allt är så jävla vackert.

jobbiga tankar

Min power walk blev en och en halv timme lång. Gick dock lite vilse efter en halvtimme då jag valde gångvägar som såg mysiga ut, njöt av vädret, hade musiken på högsta volym och lät tankarna ta över. Inte lätt att hålla koll på vägen då inte. Men jag litade på min magkänsla och valde på något vänster rätt när jag kom till en korsning. Avslutade med jogging i högt tempo sista kilometern. Good job!

Av någon anledning mår jag inte på topp för tillfället så ska ta en dusch och unna mig ännu ett avsnitt av gg.


love it

Har nu spenderat mina tre första vakna timmar på lovet i soffan framför gossip girl. En rikigt skön start kan jag lova. Men nu har jag blivit lite rastlös och funderar på att ta en lång power walk då vädret är helt underbart. Har en vecka att se fram emot med massa härliga planer. Kärlek till lov!

ingen kommentar

Började kvällen igår hos Camilla med några glada brudar och sen var det extra skönt att det var fem minuters gångväg till festen. Dock fick två söta flickor lite för mycket av det goda och jag och emma ställde upp som de trogna vännerna vi är och släpade hem dom. Klockan var ingenting så vi sprang tillbaka till festligheterna efter vi fått camz och josse i varsin säng. Sen gick det kanske lite utför menmen.

Ska alldeles strax möta upp camz, köpa lite gottis, påminna henne om gårdagen och mysa rent allmänt.


jag mår bra av er

Hade en grym kväll igår. Massa favoriter på ett och samma ställe kan inte riktigt gå fel. Precis vad jag behövde. Fick lite trevligt sovsällskap av jessika och sen låg vi och halv dog i soffan till reprisen av idol - standard en lördag. Men nu har jag precis fixa det sista till min batman outfit inför halloweenfesten ikväll och pratade med papsen som bjuder på spånga macka till middag då det bara är jag och han hemma. Låter som en riktigt bra lördag må jag säga.

Jag är så glad att jag har dig, min allra finaste vän.

skolan suger

Fick ett samtal precis innan jag skulle gå hemifrån imorse om att läraren är sjuk, men åkte till skolan ändå för skulle plugga matte med lukas. Men när jag precis kommit fram med tunnelbanan säger han att han inte pallar och ska åka hem istället.. Kul kompis man har! Hittade några andra i alla fall så slapp sitta helt ensam.

Nu är jag påväg hem till Mads som bjuder på lunch och sen blir mys middag med jess och niks ikväll. Efter det styr vi stegen hem till johanna för feezt - bra fredag!


imorn är det starten för en veckas lov

Som vanligt var det helt underbart att träffa alla nere på träningen, ni sprider så mycket lycka ska ni veta. Ännu ett tråkigt beslut kom idag, mallan ska också byta lag.. Det är ju inte samma älskade lag om inte alla är med. Stod efter träningen och pratade med karlsson och niks i typ en halvtimme om hur mycket vi tycker om vårt lag och hur det förmodligen kommer se ut fram över. Ni är guld värda ska ni veta, så mycket skratt!


fryser

Gick i stan nån timme med philippa efter skolan, alltid lika trevligt. Båda hittade i alla fall lite smått och gott till halloween trots att det var alldeles för mycket folk inne på buttericks... Åkte sen hem och skulle plugga direkt men hittade massa annat roligt att fixa med först så nu sitter jag här lite stressad över att min dumma text aldrig blir klar. Orkar inte skriva mer heller så det går inte toppen direkt. Plus att det är alldeles för kallt överallt. Depp.

Om en timme ska jag rulla mot träningen och jag har hunnit sakna mina favoriter sen i tisdags. Kommer nog aldrig vänja mig med att johanna inte är där men det är bara att bita ihop.

skola

Varför ska det regna och vara äckligt mörkt dagar man verkligen inte orkar. Var nära på att börja gråta imorse för att jag var så trött och frös av bara tanken på att behöva gå ut. Har även en tendens att ju tidigare jag ska upp, desto senare går jag och lägger mig...

Det enda bra med dagen är att vi slutar tidigt. Men har några högar med plugg som jag måste ta tag i när jag kommer hem. Ånghest.


godnatt

Paps kom hem med lite middags ingridienser men det var jag som stod för matlagningen. Niks kom runt sju och vi åt min goda middag då båda var dö hungriga och pratade på som bara vi kan göra. Det var mysigt med lite sällskap då min innebandynörd familj lämnat mig för att kolla match. Rosa bandet galan brukar vanligtvis vara riktigt bra, fin och känslosam men i år var den mest stel och kall. Riktigt synd men vi hade det bra ändå.

Hann med ännu ett gossip girl avsnitt ikväll och jag har ni kommit igenom halva första säsongen. Har en liten crush på nate som är sådär jobbigt snygg och dö charmig...



bra dag

Ställde ingen klocka imorse, vaknade kvart över elva, gjorde mig lite frukost och la mig i soffan framför ett gossip girl avsnitt. Hade varit ett extra plus om det regnat ute men idag ville det tydligen vara fint väder bara för att jag inte skulle gå ut. Började sedan skriva lite på min religions uppgift som ska in på fredag men orkade inte skriva klart. Bestämde mig istället för att röra fläsket in mot stan och ge blod. Kände mig som en god medmänniska när jag gick därifrån. En liten insats liksom. 

Nu ska jag försöka tvinga camilla att låta mig våldgästa hennes garderob. Blir iförsig ingen våldgästning om hon godkänner men ändå... Ikväll blir det rosa bandet galan med världens bästa nicole.

det gör lite ont i hjärtat

Det var egentligen inte öväntat men det kom som en chock. Världens bästa johanna lämnar vårt finfina lag.. Jag förstår henne, och hade jag haft hennes potential hade jag säkert gjort samma val. Men trots den vetskapen gör det lika ont. Vi förlorar våran stjärspelare och vi förlorar våran glädjespridare. Efter fyra år tillsammans kommer det bli ganska tomt att inte ha dig där och vi kommer sakna dig hur mycket som helst, både på och utanför planen. När man spelar i ett lag träffas man tre/fyra gånger i veckan, springer runt på plan, gör det vi alla älskar och skrattar tillsammans. Man är nära hela tiden och vet vart man har varandra. Men när någon ska byta lag så säger man att man ska fortsätta hålla kontaken och just då är det en självklarhet. Men det som suger är att det ofta blir svårt att få den viljan att gå igenom. Från fyra dagar i veckan till nån gång ibland är inte samma sak. Hjärtat gör lite ont johanna, men nu är det bara att göra det bästa av situationen. Lycka till!


som vanligt

Det blev inget pluggande, gossip girl lockade lite mer. Älskar att kolla på serier men när jag väl börjat blir jag en aning besatt och kan inte sluta. Hann se sju avsnitt idag, det betyder att jag slösat bort ca fyra timmar som jag borde pluggat, städat mitt rum och lite annat skit. Menmen, behövde en sån här kväll tror jag. Slippa tänka och leva mig in i nån annans värld. 




måndag

Grymt skön dag i skolan och körde sen hårt på gymmet efter det, lite extra för att vi gått ner på två träningar i veckan istället för tre nu när säsongen är över. Tänkte sen vara lite duktig och plugga matte men mina matteböcker var inlåsta i lukas skåp och han var inte i skolan... Blev istället 5 avsnitt av gossip girl, älskar att kolla serier från första början igen. Snart blir det middag och lite plugg om jag orkar. Tjing


glaaaaadis

Såg nyss ett meddelanden om att min historia lektion imorgonbitti är inställd. Sooov morgon - precis vad jag behöver!


helg

Vi var lite kluvna i fredags jag och cami om vad vi egentligen hade lust med. Myskväll hemma, sätta sig på nått fik eller kötta ute på krogen. Självklart blev det krogen och jag brände onödigt mycket pengar som vanligt.. Men vi hade kul och det blev en riktigt lyckad kväll med härliga människor så det var värt det.

Trött och seg i kroppen drog jag mig till skytteholm och kollade sanktanfinalen. Förlusten sög, extra mycket för att det var andra året i rad. Men ni är äkta kärlek tjejer, världens bästa lag! Det blev sedan middag hos nikkan och sen vidare till sabbi för 20 års fest, grymt kul och visar ännu en gång hur braaa mitt lag är! Sleepover hos nikkan efter.

Idag var jag så seg att jag inte visste om jag orkade mig ur nicoles sköna säng men jag drog mig ändå till Täby för att kolla systers match och dagen avslutades med middag och lite kalas för kusinens sambo som fyllde 25.

Ligger nu i soffan med elin och funtar på att gå och lägga mig nu.

 

 


my löv

 

 


och snart var det helg igen

Det gick ju inte sådär super med matten men några tal är bättre än inga tal så lite cred kan jag ge mig själv i alla fall. Men får minus för att jag bangade löpningen. Får bli ett mördar pass på gymmet imorn istället!

Runt åtta rullade jag hem till cami. Vi skulle ha pluggstuga men det gick väll som vanligt när vi försöker plugga tillsammans. Vi pratade om helgens planer, resor och annat kul när sommaren kommer och vad vi ska göra när skolan inte början i höst. Men det gäller att prioritera och i alla lägen väljer jag Camilla!

Nu blir det hopp i säng, godnatt.


segt

Stod och borstade tänderna vid kvart i nio imorse och precis när tanken slog mig att jag hade gott om tid kom jag på att jag inte alls börjar kvart i tio utan halv nio. Kul att ha redovisningen första lektionen, den som jag krigade med till klockan ett igår kväll. Av nån riktigt bra anledning började inte själva redovisningarna halv elva så trots att jag kom en timme försent missade jag ingenting. Plus att min lärare bara skrev att jag var 30 min sen. Nån gång måste man ju få ha lite tur, den dagen var idag tydligen.

Nu sitter jag inne och ser hur det bara vräker ner utanför. Borde dra mig ut på en springrunda men vädret lockar ju inte riktigt. Vad hände med den klarblåa himlen som var så mysig för några timmar sen!? Ska i alla fall försöka få lite matte gjort nu trots att jag inte fattar nånting för tillfället..


känns sådär

Är himla stolt och glad över mina fina fickor som vann med 3-0 och ska spela final på lördag. Mindre kul att inte vara delaktig så kan inte riktigt ta till mig det. Det blev mest att dom vann, och inte att vi vann som det borde vara. Men lagom till läggdags hann jag klar med power pointen och texten till redovisning imorn och det var grymt skönt. Sen får vi väll se hur det går imorn men så dåligt kan det nog inte gå.

Btw börjar jag redan känna av träningsvärken i magen efter Elins dunder pass idag och jag fasar morgondagen. Får se om jag gymmar imorn, det beror lite på hur kroppen mår när jag vaknar. Kanske bara tar en spring runda på kvällen och kör gym på fredag.


matkoma

Soffan är för skön, jag orkar inte börja plugga..


bra men ändå inte

Kom precis hem från gymmet där min syster dödade mig. Har seriöst aldrig varit så trött när jag gått därifrån och heller aldrig så grymt nöjd! Men är ändå lite dålig som skiter i skolan idag, vet egentligen inte varför men jag har bara ingen lust. Ska nu istället äta en god lunch, sen göra klart allt för min redovisning imorn, plugga massa matte och om jag hinner ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag av kläder. Skön onsdag!


men vi avslutar med samma gamla tankar


tack

Pluggade på ganska bra och fick den jobbigaste delen klar - cred till mig! Sen fixade jag hem 35 nya låtar till iphonen och fick lite smått panik över den nya uppdateringen som många haft problem med. Jag bestämde att jag skulle i alla fall inte börja uppdatera förrän jag fått över alla bilder på datorn. Men självklart ville inte min älskade telefon fungera som den skulle så det tog en jävla tid men lyckades till slut. Nästan lite glädjetårar blev det allt! Nu ska jag inte ställa något alarm utan får sova ut ordentligt imorn. Får se om det blir någon skola för min del, annars blir det en seriös studiedag hemma med allt vad det innebär. Godnatt.


det vägrar sluta regna

Innan varje gång jag ska till jobbet får jag lite ångest och vill verkligen inte dit, men när jag går därifrån kan jag inte låta bli att le. Den här gången var det iförsig bara möte men det var kul för nu fick jag hälsa på dom jag inte hunnit träffa. Alla är så sköna, langar grymma kommentarer och man sitter mest och garvar. Mötet var dock längre än vad jag trodde så att hinna till träningen var ju bara att glömma. Jag som sket i gymmet idag för att jag ändå hade träning.. Menmen, nu hinner jag plugga lite i alla fall. Det finns något positivt i allt. Nu ska jag återgå till plugget och kriga på nån timme till.

det regnar ute

När jag kom hem från bussen och då ville jag verkligen bara stanna hemma resten av kvällen. Men icke sa nicke, klockan sex är det personal möte och kvart i sju börjar träningen. Hoppas att mötet inte är för länge för det orkar jag inte, och vill inte missa träningen. Men trots regnet fick min lilla camzi mig på bra humör då vi var tvugna att testa på videochatt på facebook. En riktig glädjespridare den där flickan.

alla borde ha en vän som dig


det är så logiskt alla fattar utom du..

..du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

berg och dalbana

Var hyfsat pigg när jag vaknade imorse. Jag gick upp, åt frulle, drog mig till skolan, hade ganska chill lektioner och åkte sen till gymmet. Var inte där en längre stund men hann döda mina armar. Kom hem vid fem, försökte förstå mig på kemin och åkte sen till samlingen lite innan sju. Var grymt otaggad i bilen tid. Hade ångest till provet som jag pluggat alladeles för lite till och var allmänt seg. Men mina fina flickor fick mig på bättre humör och jag började se fram emot matchen. Kom till planen och var mer taggad än vanligt under uppvärmningen. Men allt försvann precis när domarn blåste. All glädje och självförtroende bara föll av mig och jag blev så total depp att det nästan var läskigt. Ville inte spela och kände på mig att det här skulle bli en skit match från min sida. Och mycket riktigt, tror jag gjorde sämsta matchen på riktigt jävla länge (om man bortser från katastrofmatchen förra helgen) och jag var pinsamt dålig. Humöret är fortfarande i botten och jag orkar verkligen inte läsa igenom alla sidor tills imorn igen. Tror faktikst jag skiter i det och kollar igenom det lite under frukosten imorn i stället. Jag behöver sova och vakna upp till en ny dag och glömma den här skiten. 

Prov imorn första lektionen, weeeho.

godnatt

Kunde (borde) ha pluggat lite mer idag men kände att jag ändå fick in det viktigaste och orkade inte gå in djupare. Mamma drog med mig ut på en spring runda efter att alla kommit hem från elins match, blev bara 5,5 km men det är bättre än ingenting. Har sen bara haft en lugn kväll med familjen och det var väldigt skönt. Imorn börjar allvaret igen. Skola mellan halv nio och tre, sen kör jag en snabbis på gymmet och klockan sju är det samling till match. Hoppas på en bra dag imorn!

-

Jag hann bara kliva upp och säga hej innan elin skulle iväg. Dålig timing i guess. Nu har jag precis ätit frulle och ska försöka sätta igång med pluggandet. Första kemi provet på tisdag, inte jätte lockande precis..

och så var även denna helg slut

Vaknade för en halvtimme sen men känner inte för att få upp. Deppiga känslan från kvällen innan sitter kvar och går jag upp vet jag att jag måste börja plugga, inget som höjer humöret precis. Men hör att min syster har letat sig hem då låten hon spelat på repeat hela helgen är igång igen. Ska nu gå upp och ge dagen i chans, min syster brukar nämligen vara expert på att få mig glad igen.


klockan är tolv en lördag

Jag är trött, på riktigt kasst humör och har lust med absolut ingenting. Kul lördag.


vissa kvällar är man ensammare än vanligt

Hade en riktigt bra kväll igår med cami, souf och belle på laroy. Mycket skratt och dans. Fick sova ut imorse och tack vare att jag tänkte efter igår mådde jag bra när jag vaknade till skillnad från förra helgen. Var sen hos lukas en snabbis och hälsade på hans nyblivna flickvän, dom är så söta! Ska nu ner och hålla m&p sällskap vid middagen, själv är jag inte hungrig. Ibland är allt väldigt depp.


lite kort

Började dagen klockan åtta hos min naprapat. Klockan tio började stadsvandringen med massa redovisningar om gamla byggnader. Lunchade lite. Fick äntligen lite mattetal gjorda på eftermiddagen. Kom hem och halvsov i soffan. Fick panik över min garderob och hittade ingenting jag har att ha på mig ikväll. Ville nästan börja gråta när jag såg ut som en misslyckad flodhäst i alla kläder jag provade. Tog sen en dusch för att skölja bort alla negativa tankar och sitter nu i soffan och väntar på systra mi som är och köper thai mat med lite kompisar. Kvällen startar hos Camilla, sen får vi se vart den slutar. Det var det.


torsdag

Skulle ha slutat runt ett men fick sluta tidigare och kom hem vid tolv. Detta gjorde att jag kunde ta en liten power nap, den råkade dock bli en och en halvtimme lång och jag är nu ganska mosig. Men har sex timmar jobb framför mig och ska snart tvinga min lilla far att skjutsa mig.


chill

Mitt glada humör försvann lite när det hade börjat regat när jag klev av pendeln. Då gick jag hem, satte mig i soffan under täcket och frös. Orkade inte börja plugga eller ta tag i någonting annat. Men somnade faktiskt inte för en gångs skull, nu när jag egentligen borde vara trött. Nu har jag precis skickat in min religions uppgift, ätit en smarrig middag och nu börjar grey's. Bra onsdag.

riktigt bra humör

Började dagen med tre timmars jobb. När klockan ringde sju imorse ångrade jag mig verkligen att jag sagt att jag kunde jobba, men när jag stod och väntade på bussen på väg till skolan klockan elva kändes det ganska skönt. Jag kände mig pigg, glad och hade tjänat in lite pengar - bra kombo.

Nu sitter jag på tåget på väg hem efter att jag krigat lite mer än vanligt på gymmet. Det var skönt när det brände lite och nu är jag lite nöjd över mig själv. Erbjöd mig till och med att stå för middagen ikväll, då mår man bra!


äkta glädje - underbart Sverige!

 

 


fotboll

Efter en chill träning sitter jag nu i soffan och kollar Sverige matchen. Tippade på 3-1 till Holland men Källströms frispark var ju sagolik, kanske ska tro lite mer på vårt lag. Men har kommit fram till att kolla fotboll själv är faktiskt ganska tråkigt. Ingen att kommentera med, sitter alltså och pratar med mig själv och känner mig lite ensam. Nu är pausen snart slut, tjing!


underbart

Ni är så sjukt bra tjejer, vart vi än kommer spela nästa år kommer jag aldrig kunna lämna er.
Tack för att ni får mig att må så bra!

 

 

 


samma visa varje måndag

När klockan ringer varje måndag så tänker jag alltid - snälla skjut mig. Jag går till skolan även fast jag verkligen verkligen inte vill. Men när jag väl kommer dit är det inte så hemsk trots allt och det slutar med att jag kan skratta mig igenom sista lektionen. Idag lyckades jag även bli klar med en uppgift som inte ska vara klar förrän till höstlovet. Hur bra? Grymt bra! Klockan är bara halv sju och det är redan alldeles för mörkt ute. Träningen början inte förrän om två timmar heller. Kommer frysa ihjäl.. 

fuck this shit

Kul att säsongens sista match blev säsongens sämsta match. Ingen spelade ens i närheten av så bra man egentligen kan och som bonus hade vi domaren emot oss hela matchen. Riktigt jävla sämst och nu är det bara att hoppas på det bästa. Går det inte som jag hoppas lägger jag fan fotbollsskorna på hyllan.

söndag

Blev en lugn och mysig kväll med jempa, linnea och therese. Köpte lite thai mat och pratade om allt mellan himmel och jord. Steph kom när efterrätten stod på bordet och kvällen slutade med en film i stephs säng efter vi blivit utslängda av linnea som skulle upp tidigt. Har varken träffat linnea eller steph på år och dar känns det som så det var riktigt kul.


Eftersom jag inte var världens bästa dotter igår och inte hjälpte till med ett piss igår när mamma och pappa skulle ha gäster var min mamma inte det minsta glad på mig. Hon ville ha hjälp att städa, fixa tvätten, åka och handla och lite annat fix men jag låg i soffan och tyckte synd om mig själv heeeela dagen. Har väldigt dåligt samvete just för att jag själv hade satt mig i situationen, och hade pappa inte kommit och hämtat mig halv fem borta i viksjö då jag somnat på nattbussen skulle jag aldrig kommit hem. Så detta har jag gott gjort lite genom att städa hela övervåningen, damsugit överallt plus renbäddat till mig själv och m&p. Då kanske hon är lite gladare på mig när hon kommer hem, kan ju hoppas det i alla fall.


Säsongen sista match ikväll klockan sex mot edsviken. Måste spela bra den här matchen.

orkar inte

Kvällen igår började bäst men slutade total sämst och idag mår jag åt helvete. Ingen bra kväll med andra ord. Därför ska jag hålla mig borta från alkoholen ikväll och bara äta middag, mysa och säkert kolla nån måbra-film med lite underbara vänner. 

it's a good day to be alive

Brände lite pengar i vällingby imorse och fick med mig en kavaj och ett par snygga boots hem. Hann sen precis innanför dörren innan spöregnet kom och regnet fick mig lite sugen på pannkakor av nån anledning. Det blev då lite smaskiga american pancakes till lunch, orkade dock inte så många så syster fick resten när hon kom hem.


Om två timmar är det matchstart sverige-finland och sen ska jag spåra lite med camzi och soufen ikväll, göra stan osäker och leva livet. Idag är jag glad och vart vi än hamnar ska det ska bli en bra kväll har jag bestämt.

fredag

Står i spånga och väntar på bussen, läste även nyss Metro som gav mig lite extra pepp för kvällen!

 


jag älskar dig mamma, mest av allt i hela världen


good girl

Det var väldigt ovant att säga att jag inte kom på träningen för att jag skulle jobba. Men idag var min första dag ute i butiken och det gick faktiskt väldigt bra. Sex timmar gick ganska fort då jag direkt klickade med mina arbetskamrater och kunde prata och skratta mellan kunderna. Nu är jag dock väldigt trött i fötterna och ryggen och det ska bli skönt att krypa ner i sängen till en film.


Imorn blir det en liten shopping runda i vällingby med camzi innan hon börjar och sen ska jag tagga för sverige match och avslutar med utgång - bra fredag!

-

Nu har jag klickat runt på facebook i en halvtimme och inte ens börjat skriva något. Good Job...

torsdag

Min mentor var sjuk, min handledare till projektarbetet kunde inte ha mötet idag och jag fick jobba med uppgiften på min enda lektion hemma vilket gjorde att jag fick en ledig dag. Studiedag imorn är ju inte helt fel det heller. Min skola är för chill asså. Nu ska jag skriva klart min essä till religionen som jag inte gjorde på lektionen och sen ska jag försöka ta tag i matten också. Sen väntas det jobb mellan tre och nio, inte jätte lockande för tillfället.

kvällstankar



I'm stretching but you're just out of reach. I'm ready when you're ready for me.



segt

Halv ligger i soffan och tycker lite synd om mig själv utan nån egentlig anledning. Sitter med ett segt historia arbete och  lyssnar på ganska deppig musik för tillfället, kanske är därför. Ska försöka få klar den här skiten ganska snart så att jag kan sätta igång med nästa plugg - får en verkligen peppad att vilja bli klar.. Ikväll är det i alla fall en träningsfri dag och jag ska njuta av säsongsstarten av Grey's Anatomy.
Nej nu måste jag fortsätta, tjing.

grymt nöjd

Blev nästan en timmes power walk ute i det helt perfekta höst vädret. Tänkte sen köra lite utfall i backe men hann bara göra två vändor upp för backen för i den tredje fick jag seriös kramp i insida lår på båda benen... Vältränad tjej eller vad!?

Nu blir det dusch och sen mys frukost!

 


tack för att du finns



Genom Allt

helt ok

Två och en halv timmes kemi imorse fick mig att tappa livslusten men vår lärare efter lunch hade lite medlidande och vi fick sluta tidigare - sånt uppskattas. Drog direkt hem och tänkte plugga men somnade i soffan, men det är väll ändå tanken som räknas. Hade sen träning och han liksom inte riktigt plugga efter den kände jag, var ju tvungen att äta en bulle så här på kanelbullensdag. Att det ens finns en sån dag är ju helt sjukt men det får en att känna sig mindre dålig när man äter den, är ju nästan tvingad till det.

Bara för att jag börjar kvart över ett imorn ska jag nu slå på en rulle och imorn orka mig ut på en power walk på riktigt. Har skyllt på vädret två onsdagar i rad så nu är det inte okej längre. Tjing.

orkar inte

Lång skoldag och sen några timmar jobb efter det. Det var alldeles för mörkt ute när pappa hämtade upp mig, frös gjorde jag också. Inte jätte taggad på träning med andra ord men sämre blev det. Efter massa timmar framför datorn och med en blytung väska var min nacke död. Sitter nu med en uppvärmd vetekudde och försöket få det värsta att försvinna. Det ilar något fruktansvärt i nacken och det gör att jag nästan mår illa. Ska nog gå och lägga mig nu så jag känner mig lite mer utvilad när jag vaknar imorn. Godnatt


som vanligt

När jag gick och la mig 20 över tio så var jag nöjd att jag var i säng så tidigt, men självklart har jag fastnat vid min underbara iphones alla applikationer och en timme gick ganska fort. Nu kanske jag ska stänga ner skiten och sova till regnets mysiga smattrande på rutan. Btw, regnar det imorn när jag vaknar är jag nog lite sjuk känner jag..


bästa

Hur bra var inte lagfesten igår! Hade så sjukt roligt med mina favoriter och vi fick oss många skratt imorse på mötet och lunchen av allas bravader kvällen innan. Själv var jag grymt nöjd över att inte vara värst den här gången plus att jag mådde hyfsat bra imorse samtidigt som jag hade det bäst igår.

Runt två rullade jag och Nicole till ip för att kolla killarnas match och efter en snabb mellanlandning hemma hos henne tog jag mig sen ut till Täby för middag och mys hos min kusin. Har haft en grym helg alltså.


Lagfest

Sitter med Twinnie i soffan!!! Kärlek


jag är arg

Snacka om att förstöra dagen, helvetes böter!!


godmorgon godmorgon

Hade en riktigt mysig kväll med mina bästa igår. Jag hade lagat mat som jag tror alla uppskattade för det var inte mycket kvar när vi var klarar. Vi blev även så mätta att efterrätten och lite annat gottis inte orkade ätas. Vi tog en promenad i höstmörkret och satt sen och kollade filmer och bilder från zakynthos. Så mycket skratt - så mycket kärlek!

Om nån timme ska jag möta upp karlsson i Vällingby för att fixa lite inför lagfesten ikväll och vid halv tre är det samling till matchen. Vi ska krossa Danderyd och leva loppan ikväll, underbart!



RSS 2.0