sommaren är snart slut

Den kom lika fort som den tog slut. Min två senaste semesterveckor har dock bestått av att inte tappa andan pga en förjävligt förkylning som någon så snällt smittat mig med.. Men imorn är det torsdag och starten för min sista ledighet innan jobbet drar igång på måndag. Helt sjukt att sommaren i stort sätt är över! Vet inte riktigt vart den tog vägen heller, den bara försvann. Men jag har haft det riktigt bra ändå! Jag har skrattat mycket och i många stunder varit uppe och svävat på moln av lycka. Det är vad jag kommer minnas av denna sommar. Hur vänner kom mig närmre än aldrig förr och hur jag för första gången verkligen vågade lägga mitt bräckliga hjärta i någon annans händer. Nu kan jag inte göra annat än att hoppas på att han tar väl hand om det. Ibland måste man chansa och se vad som kommer att ske. Antingen går allt som en dans eller så skiter det sig, men det vet man inte förrän man vågat prova.


tack vare dig

Allting flyter på. Det där som jag gått runt och väntat på är äntligen här. Oturen har vänt och nu är det min tur att vara sådär löjligt lycklig. Gå runt och le för ingenting och ta det jobbiga med en klackspark för att jag vet att jag innerst inne mår så sjukt bra just nu. Så tack alla underbara vänner och tack fina du för att ni får mig att må såhär.

Förut blev dagarna till veckor och veckorna till månader och tiden bara gick. Nu kan jag ta vara på varje dag på ett helt annat sätt. Jag utnyttjar dagarna till fullo och just nu är varje dag en bra dag. Det är underbart att känns såhär.

Det är sommar, jag har världens bästa vänner omkring mig och jag är kär. Det kan inte bli bättre än så här!




RSS 2.0