En vecka - 7 dagar

Om en vecka går jag och lägger mig för att sedan vakna upp på min studentdag! Det är helt ofattbart, otroligt, spännande, läskigt och skit roligt på samma gång. Något jag så länge sett fram emot men nu går tiden lite för fort. Skulle gärna vilja att denna sista vecka var tre veckor lång. Tre veckor utan att egentligen behöva komma på lektionerna och inget plugg. Man går till skolan, glider runt, snackar skit och njuter rent allmänt. Men en vecka går för fort, alldeles för fort.. Alla fina människor jag är så rädd att tappa kontakten med, vi som nu sista terminen har blivit mer tighta än någonsin. Varför ska det ta slut nu? Men samtidigt så ska jag få fira denna oslagbara dag med dessa underbara vänner. Kan nog inte bli bättre. Godnatt


fml

Sämre morgon kan man inte ha.. Skjut mig!


jag är trött på att vara ensam

Jag saknar närhet..


glädjerus vs panik

Om 11 dagar tar jag studenten! Det är ingenting och jag håller på att freaka ur. Sen är det slut, 12 års slit är över och det ska bli så skönt men samtidigt lite läskigt. Sista året har varit bättre än de två första åren tillsammans, alla har blivit så mycket tightare och det har inte ens varit jobbigt att vara i skolan. Varför ska det alltid ta slut när det känns som bäst? Men det är kanske så man vill minnas de sen, hur bra vårt sista år var..

Idag är det i alla fall ingen skola. Hade mitt äckliga nationella matteprov igår men tror faktiskt att allt pluggande de senaaste dagarna lönade sig för det känns som att det gick helt okej. Fick sen två slutbetyg till och MVG i båda, riktigt nöjd! Har nu skrapat ihop 5 mvg i slutbetyg och vi får väll se om det blir något mer!
.
Dagen ska tillbringas ute i solen och kvällen med min camsi som jag inte träffat på jätte länge. Tjing

grov ångest

Matten dödar mig helt seriöst, mår riktigt dåligt av all ångest, stress och nervositet. Har pluggat konstant i 10 timmar och min hjärna har fuckat ur, ingenting fastnar längre.. Jag vill bara att morgondagens ska slå 12 så att provet är över!...


stolt

En äckligt hård fotbollsträning på det igår och jag vaknade med träningsvärk lite varstans imorse efter gårdagens tre pass, armar ben rygg you name it! Kände att jag behövde gå ut och få bort lite slagg så tog mig en halvtimmes pw i solen, så mysigt! Om en timme blir det skola, hoppas på en bra dag idag. Tjing


dööööö

Drog mig ut på en runda imorse och avslutade med utfall i backe och plankan. Drog till gymmet efter skolan och tog död på mina armar och mage. Nu sitter jag och hatat matten och om en timme bär det av mot ip för lite boll. Har saknat mina favoritbrudar och så är det soligt och fint ute. En bra kväll!


orkar inte

Fick lite sällskap igår till matchen av sebbe och Lukas. Efter att ha legat i soffan hela dagen och tyckt synd om mig själv som var bakis när det var så fint väder ute var det kul med någon att prata med.

Låg ute i solen i en och en halvtimme och gick in när solen gick i moln, så nu sitter jag här och dör lite med matten.. Så hemskt men har nu bara ett prov kvar!! Ska kötta sönder och Klara den här skiten. Om en timme ska jag ut till värmdö för lite fys tester. Jättekul. Verkligen. Dö


en bra dag

Bilen rullar till spånga om en halvtimme och sen blir det en trip in till stan för 90 minuters ansiktsbehandling. Kommer bli så sjukt skööönt. Tack världens bästa mamma för den presenten!

Ikväll blir det middag med niks och sen utgång med henne och jessi. Grym kväll förhoppningsvis. Tjing


kul med sovmorgon

.. När man inte kan sova. Drömde så verkliga saker att jag får alldeles fnatt när jag vaknar, vet inte vart jag är riktig eller vad jag ska tro. Vaknade av mig själv första gången vid 06.12 och kände mig utvilad, men lyckades somna om. Vaknade igen 08.17 och trodde det var ett skämt. Blev arg på att jag inte kunde sova och somnade om igen, nu är klockan tio och jag ska väll dra mig upp. Somnar jag om igen kommer jag sova bort hela dagen och bli irriterad på det istället. Nu blir det frulle i soffan, under en filt i myskläder. Måste helt klart vara det bästa som finns!


snart sängdags

Fick i mig lite middag i alla fall men nu har jag ont i magen igen.. Förmodligen för att ångesten över matten har nått sin gräns. Behövde inte gå till skolan imorn då det bara är omprov och lektion för dom som inte är klara, grymt skönt. Ska ta mig en rejäl sovmorgon är sen är det matteboken som blir dagens sällskap. Skjut mig snälla! Panik ångest panik ångest....


mår som ett as

Sitter i skolan men ska snart traska iväg till naprapaten. Har gjort klart den tredje uppgiften som ska in nästa vecka och har nu bara två kvar. Är stolt över mig själv men mår inte alls bra. Mådde dåligt igår och orkade varken röra på nog eller äta något, har inte ätit något idag heller så energin är nere i botten. Huvudet är nära att sprängas och magen gör sådär jätteont..

Om några timmar ska jag placera mig i soffan och ligga kvar där tills helgen är slut då jag inte har någon mer skola den här veckan. Halleluja!


forever alone


grym helg

Jag älskar sånna här helger. Mycket på gång hela tiden och massa fina vänner. Middag och Veronica maggio konsert i fredags med Beckman. Sjukt mysig kväll som avslutades med film hos emmsi med bröderna. Lördagen började i Sollentuna centrum för att leta studentklänning och hör och häpna, jag hittade en. Förhoppningsvis blir man lite brun och fin till studenten sen så blir det bättre. Efter den lilla trippen blev det match, hemma match mot ängby som slutade 1-1. Inga kommentarer egentligen förutom att världens bästa Karlsson ska krya på sig!!! Direkt hem från matchen för att en timme senare befinna sig hemma hos födelsedagsbarnet Jessika för smaskig middag med allt vad det innebär. Klockan tickade på och vi drog oss ut på stan. Efter en helt fantastisk kväll satt vi med varsin cheesburgare i bilen på väg hem. Idag har jag mått hyfsat bra och hjälpt m&p på tomten och avslutat med grillmiddag. Nu blir det sängen och klockan ringer sju imorgon. Godnatt


ångest ångest ångest

Skolan suger. Pluggandet går åt helvete. Det regnar. Jag orkar inte träna. Min student kommer suga. Jag vill bara åka iväg från allt ett tag.


kärlek

Det är helt sjukt hus vi kan prata om allt, automatiskt gå från ett ämne till ett annat och det tar aldrig slut. Kan prata i timmar om allt och inget. Jag älskar dig, fina bästa vän.


så dålig

Två meningslösa lektioner i skolan och där emellan en lång håltimme. Segt. Hatar håltimme! Varför inte börja senare eller sluta tidigare istället? Hur som haver hade jag för ont i ryggen för att träna, kom hem runt fyra och nån timme efter trillade m&p in efter fyra dagar i Dublin. Kvällen bjöd på grillat och en mysig promenix med mamsen genom kvarteret. Fick mig en liten present vilket uppskattas! Börjar tidigt imorn men dagen är kort - gillas starkt. Godnatt.


en måndag nästan som alla andra

Hur lyckas man få MVG på ett prov man inte pluggat till? Kände mig som en kung när jag gick från lektionen med det beskedet och som en kung gånger tusen när jag gick från nästa lektion och krigat sönder med min uppgift som bara behöver finjusteras lite! Cred till mig!

Gick hem, såg filmen vi hyrde i lördags för tredje gången, sov i en timme och åkte sen på träning. Var med i en kvart och sen sket sig ryggen.. Jävla skit!

Efter att ha återfått värmen i duschen blev det middag framför en ny film, Niceville - riktigt bra! Nu ligger jag här och ska försöka sova vilken sekund som helst. Känner mig dock lite för ensam. Varje dag när jag är omringad av människor jag älskar så leker livet och jag är så fruktansvärt lycklig. Men stunder som denna, ensam hemma så känner jag mig just så. Så fasligt ensam. Jag saknar någon som håller om mig och säger att allt ska bli bra, precis som du brukade göra. Och när du sedan spelade för mig, min favoritlåt, då var jag världens lyckligaste. Jag saknar dom stunderna. Godnatt


skolhevete imorgon

Nyss hemkommen från världens bästa syster. Matchen gick åt helvete och min rygg lika så.. Men det kändes lite bättre efter att elin bjöd på middag, en mysig film och lite glass. Hade jag tänkt mig för hade jag kunnat tagit med grejer och åkt därifrån till skolan men så smart var inte jag. Så inatt blir det inget sovsällskap och jag försöker intala mig själv att jag inte är rädd. När ska jag växa ifrån rädslan för mörkret och kunna sova ensam!? Börjar tröttna på mig själv men kan inte gör så mycket åt det. Godnatt


kvällstankar - godnatt


onsdag

Fick med mig Lukas in till stan för att leta skivoutfit, men efter 10 min när jag hittat det jag skulle ha så fick jag tydligen inte bestämma längre så det blev att leta kläder bara till honom. Roligt sällskap! Om 45 min bär det av mot IP för lite fotboll. Har inte varit några träningar på en vecka och det känns som en evighet. Är iförsig inte sugen på träning men vädret är i alla fall awesome. Trots det har jag legat inne i tre timmar och glott på tv istället för att utnyttja solen.. Korkad chey!


gillar spontant

Lite nostalgiskt ligger jag i sängen och lyssnar på Westlife. Fascinerande hur man kan varenda ord i varenda låt på en hel skiva. Har haft galet fullt upp och jag älskar det. Skola mellan halv nio och två igår, nicole rullade in hos mig vid fyra och klockan fem stod vi på gläntan redo att jobba. Det var folk överallt och var inte en lugn stund inne i kiosken där jag spenderade några timmar. Klockan slog halv tio och så snabbt vi bara kunde åkte bilen åter igen hem hit. Vi sprang som dårar runt i huset för att på en kvart göra oss i ordning för fest. Klockan tio gick bussen och elva var vi ute på ekerö. Det blev mycket dans, mycket alkohol och mängder med skratt. En bra kväll alltså som slutade runt fem tiden med sovsällskap av johanna och nicole.

Har ikväll blivit bjuden på middag av världens bästa farmor och avslutade denna sköna dag med bio. The Lucky One med nicole och det var en riktigt mysig film som bjöd på drama och kärlek, precis som vi vill ha det. Nu blir det snart sängen för att orka med några dagar i skolan. Just nu kan jag inte göra annat än att njuta av tillvaron.


RSS 2.0